Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiecie co niestety moje najgorsze przeczucia sie spelnily i dzis zwozimy wszytko do tescciow- jestem przerazona ale nie ma wyboru. Ostatnio gadalismy z tesciowka i ona stwierdzila ze jest na tyle miejsca ze mozemy z nimi zamieszkac ze do konca czerwca jest umowa podpisana odnosnie wynajmu mieszkania przez studentki a ze potem mozemy remontowac "powoli" ale przez te kilka miesiecy nic nam sie nie stanie jak zamieszkamy z nimi. Boze jestem taka zalamana ale nie chce was tym zanudzac. Wczoraj powiedzialam swojemu ze obawiam sie tego co teraz bedzie o nasza dalsza przyszlosc i plany. Mieszkamy juz tam 4 dni u tesciowki i juz mam serdecznie dosc-musze byc skazana na to co ona zrobi - caly czas mowi mojemu G co ma robic i wogole - a najgorsze ze ostatnio powiedziala " spijcie osobno bo jest na tyle pokojow" przynajmniej sie wyspicie bo wiesz Sylwie Grzegorz musi byc wyspany bo ma na 7 rano do pracy a ty masz na 10 wiec mozesz dluzej pospac... Nie wiem jak to dalej bedzie ale chodze zdolowana....
    Na dodatek tesciowie caly czas lamentuje ze to zle tamto zle i mnie tez dol lapie a chcialabym normalnie zyc a nie ze wstaje jak mam wolne i nie wiem co tam robic... zero prywatnosci - nawet sexu nie mozna ...bo tesc ma sypialnie obok naszej..... totalna porazka....

Sylwia radziłyśmy Ci, żebyście zamieszkali w remontowanym mieszkaniu - tysiące ludzi tak żyją.

aisa lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mauysia, czy mężczyźni Twojego życia wrócili do domu?

Ano wrócili :) O wpół do pierwszej w nocy byli w domu. Dziubas poszedł spać prawie od razu, a mąż wziął się za oglądanie nagranego meczu Barcelony... (biedny, taka trauma przed snem...)

Ola_czeka, nick nieaktualny, zbikowa, aisa, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ale sa tam studentki do konca czerwca i tesciowka powiedziala ze szkoda kasy i ze umowe maja wiec je tak nie mozna wywalic ...
    nie wiem ile ale mam nadzieje ze krotko albo wymyslimy cos innego - ja nie bede tam mieszkala bo wiem ze beda same problemy..

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZISAIJ JEST MOJ OSTATNI DZIEN PRYWATNOSCI, INTYMNOSCI I RADOSCI o godzinie 17 wszystko prysnie.....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia Twoja sytuacja jest niezbyt fajna :/ Ja bym powiedziała, że to mój facet i to ja będę decydowała czy będę z nim spać czy nie! Dziwne, że Twój facet się nie buntuje.

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewczyny ale sa tam studentki do konca czerwca i tesciowka powiedziala ze szkoda kasy i ze umowe maja wiec je tak nie mozna wywalic ...
    nie wiem ile ale mam nadzieje ze krotko albo wymyslimy cos innego - ja nie bede tam mieszkala bo wiem ze beda same problemy..

No to maj i czerwiec przepękacie a potem wyprowadzka.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Sylwia Twoja sytuacja jest niezbyt fajna :/ Ja bym powiedziała, że to mój facet i to ja będę decydowała czy będę z nim spać czy nie! Dziwne, że Twój facet się nie buntuje.

on mowi ze nie chce sie klocic z rodzicami. Oni sa starzy i ze trzeba czasem z przymrozeniem oka patrzec na to co mowia ....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

u nas ochmurno zimno i jeszcze u nas cała trójka przeziebiona ;/

P pojechał do pracy a ja z małym w domku siedze.
    Jutro jedziemy do tesciowej bo odpust u nich jest byle tylko pogoda była

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    sylwia1985 wrote:

maj czerwiec- najpiekniejsze dwa miesiace spedzone w depresyjnym domu tesciow - brzmi nie za fajnie !!!!!!! ale co dalej ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 07:23

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Z tego co mówiła Syliwia - jej mężowi jest to na rękę.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laseczki wracam za 2 godzinki jade po wyniki...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    sylwia1985 wrote:

maj czerwiec- najpiekniejsze dwa miesiace spedzone w depresyjnym domu tesciow - brzmi nie za fajnie !!!!!!! ale co dalej ?

No ale zawsze lepiej 2 miesiące niż kilka.

Poza tym nieraz w życiu tak jest - trzeba zagryźć zęby i przeboleć. Ja rok spędziłam w zagrzybiałym mieszkaniu z nadzieją, że potem już będzie tylko lepiej.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa, Shaggunia, Effcia, co tak w przedpokoju stoicie? Zapraszamy do salonu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, ja dosłownie na sek... wpadłam nadrobić czytanie, obejrzeć wykresy co niniejszym uczyniłam...i spadam...wiecie, Stary in the house!

Sylwia, ja na Twoim miejscu szczerze (i bez nerwów) porozmawiała z Mężem i wyjaśniła Mu swoje obawy itd itp...wiem,że pewnie nie raz z Nim rozmawiałaś, ale może jakiegoś sposobu jeszcze nie wypróbowałaś...np, biedna, pokrzywdzona kobietka w domu obcych ludzi :) Trzymam mocno kciuki...a jak nie uda się przepowiedzieć Mu do rozsądku to będziemy Cię tu wspierać!

Ola_czeka, mauysia, Blondi22, zbikowa, aisa, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje laleczki :)
    chciałam Was tylko po cichutku nadrobić,ale zostałam zdemaskowana :)
    dobra uciekam troszkę w domu ogarnąć:)
    trzymta się w ciepełku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 08:02

zbikowa, mauysia, Muska, Ola_czeka, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżem dobry.

Muska udanego wyjazdu. niezła biba się szykuje, a na wspomnienie o wiśnówce robie głębokie "wzdech"

Sylwia, może nie będzie tak źle... co do teściowej, to łagodnie jej możesz wytłumaczyć, że jednak będziecie spać razem, a z mężem tak jak mówią dziewczyny, na spokojnie porozmawiaj, bez pretensji i żalów, że chciałabyś zostać tam jak najkrócej i mieszkanie w remontowanym domu wcale ci nie przeszkadza.

Ola, nie wolno przetrzymywać moczu! jak będziesz miała 50 lat to z pęcherza zrobi Ci się worek i będziesz sobie popuszczać na prawo i lewo, mówię to całkiem poważnie, nie możesz tak robić. Żadna z was nie może, wszystkie słyszą?!

Karoam, grabisz sobie.

Blondi, Ty coś ostatnio słabego zdrowia jesteś, kurujcie się!

Jak coś mi się przypomni to się odezwę.

jak to mówią: hawenajsdej.

mauysia, Muska, karoam, Ola_czeka, Kfjatus, aisa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, ujmę to inaczej. Poszłabym siusiu ale ćwiczę mięśnie Kegla.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa dzięki za pouczenie sikowe :P

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem, dla mnie to jest akurat średnio zabawne, bo mam co 2-3 miesiące zapalenie pęcherza i wiem jak przyjemne są problemy związane z tym tematem...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No nie wiem, dla mnie to jest akurat średnio zabawne, bo mam co 2-3 miesiące zapalenie pęcherza i wiem jak przyjemne są problemy związane z tym tematem...

spoko, rozumiem
    tak tylko zażartowała, sorry :/

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2638 2639 2640 2641 2642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ