WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    wiecie co niestety moje najgorsze przeczucia sie spelnily i dzis zwozimy wszytko do tescciow- jestem przerazona ale nie ma wyboru. Ostatnio gadalismy z tesciowka i ona stwierdzila ze jest na tyle miejsca ze mozemy z nimi zamieszkac ze do konca czerwca jest umowa podpisana odnosnie wynajmu mieszkania przez studentki a ze potem mozemy remontowac "powoli" ale przez te kilka miesiecy nic nam sie nie stanie jak zamieszkamy z nimi. Boze jestem taka zalamana ale nie chce was tym zanudzac. Wczoraj powiedzialam swojemu ze obawiam sie tego co teraz bedzie o nasza dalsza przyszlosc i plany. Mieszkamy juz tam 4 dni u tesciowki i juz mam serdecznie dosc-musze byc skazana na to co ona zrobi - caly czas mowi mojemu G co ma robic i wogole - a najgorsze ze ostatnio powiedziala " spijcie osobno bo jest na tyle pokojow" przynajmniej sie wyspicie bo wiesz Sylwie Grzegorz musi byc wyspany bo ma na 7 rano do pracy a ty masz na 10 wiec mozesz dluzej pospac... Nie wiem jak to dalej bedzie ale chodze zdolowana....
    Na dodatek tesciowie caly czas lamentuje ze to zle tamto zle i mnie tez dol lapie a chcialabym normalnie zyc a nie ze wstaje jak mam wolne i nie wiem co tam robic... zero prywatnosci - nawet sexu nie mozna ...bo tesc ma sypialnie obok naszej..... totalna porazka....

Sylwia radziłyśmy Ci, żebyście zamieszkali w remontowanym mieszkaniu - tysiące ludzi tak żyją.

aisa lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Mauysia, czy mężczyźni Twojego życia wrócili do domu?

Ano wrócili :) O wpół do pierwszej w nocy byli w domu. Dziubas poszedł spać prawie od razu, a mąż wziął się za oglądanie nagranego meczu Barcelony... (biedny, taka trauma przed snem...)

Ola_czeka, Shagga_80, zbikowa, aisa, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ale sa tam studentki do konca czerwca i tesciowka powiedziala ze szkoda kasy i ze umowe maja wiec je tak nie mozna wywalic ...
    nie wiem ile ale mam nadzieje ze krotko albo wymyslimy cos innego - ja nie bede tam mieszkala bo wiem ze beda same problemy..

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZISAIJ JEST MOJ OSTATNI DZIEN PRYWATNOSCI, INTYMNOSCI I RADOSCI o godzinie 17 wszystko prysnie.....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia Twoja sytuacja jest niezbyt fajna :/ Ja bym powiedziała, że to mój facet i to ja będę decydowała czy będę z nim spać czy nie! Dziwne, że Twój facet się nie buntuje.

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    dziewczyny ale sa tam studentki do konca czerwca i tesciowka powiedziala ze szkoda kasy i ze umowe maja wiec je tak nie mozna wywalic ...
    nie wiem ile ale mam nadzieje ze krotko albo wymyslimy cos innego - ja nie bede tam mieszkala bo wiem ze beda same problemy..

No to maj i czerwiec przepękacie a potem wyprowadzka.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Sylwia Twoja sytuacja jest niezbyt fajna :/ Ja bym powiedziała, że to mój facet i to ja będę decydowała czy będę z nim spać czy nie! Dziwne, że Twój facet się nie buntuje.

on mowi ze nie chce sie klocic z rodzicami. Oni sa starzy i ze trzeba czasem z przymrozeniem oka patrzec na to co mowia ....

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam ;)

u nas ochmurno zimno i jeszcze u nas cała trójka przeziebiona ;/

P pojechał do pracy a ja z małym w domku siedze.
    Jutro jedziemy do tesciowej bo odpust u nich jest byle tylko pogoda była

mauysia lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    sylwia1985 wrote:

maj czerwiec- najpiekniejsze dwa miesiace spedzone w depresyjnym domu tesciow - brzmi nie za fajnie !!!!!!! ale co dalej ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 07:23

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:

Z tego co mówiła Syliwia - jej mężowi jest to na rękę.

• sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra laseczki wracam za 2 godzinki jade po wyniki...

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sylwia1985 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    sylwia1985 wrote:

maj czerwiec- najpiekniejsze dwa miesiace spedzone w depresyjnym domu tesciow - brzmi nie za fajnie !!!!!!! ale co dalej ?

No ale zawsze lepiej 2 miesiące niż kilka.

Poza tym nieraz w życiu tak jest - trzeba zagryźć zęby i przeboleć. Ja rok spędziłam w zagrzybiałym mieszkaniu z nadzieją, że potem już będzie tylko lepiej.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa, Shaggunia, Effcia, co tak w przedpokoju stoicie? Zapraszamy do salonu.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Baby, ja dosłownie na sek... wpadłam nadrobić czytanie, obejrzeć wykresy co niniejszym uczyniłam...i spadam...wiecie, Stary in the house!

Sylwia, ja na Twoim miejscu szczerze (i bez nerwów) porozmawiała z Mężem i wyjaśniła Mu swoje obawy itd itp...wiem,że pewnie nie raz z Nim rozmawiałaś, ale może jakiegoś sposobu jeszcze nie wypróbowałaś...np, biedna, pokrzywdzona kobietka w domu obcych ludzi :) Trzymam mocno kciuki...a jak nie uda się przepowiedzieć Mu do rozsądku to będziemy Cię tu wspierać!

Ola_czeka, mauysia, Blondi22, zbikowa, aisa, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje laleczki :)
    chciałam Was tylko po cichutku nadrobić,ale zostałam zdemaskowana :)
    dobra uciekam troszkę w domu ogarnąć:)
    trzymta się w ciepełku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 08:02

zbikowa, mauysia, Muska, Ola_czeka, aisa, Libra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dżem dobry.

Muska udanego wyjazdu. niezła biba się szykuje, a na wspomnienie o wiśnówce robie głębokie "wzdech"

Sylwia, może nie będzie tak źle... co do teściowej, to łagodnie jej możesz wytłumaczyć, że jednak będziecie spać razem, a z mężem tak jak mówią dziewczyny, na spokojnie porozmawiaj, bez pretensji i żalów, że chciałabyś zostać tam jak najkrócej i mieszkanie w remontowanym domu wcale ci nie przeszkadza.

Ola, nie wolno przetrzymywać moczu! jak będziesz miała 50 lat to z pęcherza zrobi Ci się worek i będziesz sobie popuszczać na prawo i lewo, mówię to całkiem poważnie, nie możesz tak robić. Żadna z was nie może, wszystkie słyszą?!

Karoam, grabisz sobie.

Blondi, Ty coś ostatnio słabego zdrowia jesteś, kurujcie się!

Jak coś mi się przypomni to się odezwę.

jak to mówią: hawenajsdej.

mauysia, Muska, karoam, Ola_czeka, Kfjatus, aisa, Libra, Rucia, Dodi, gocha04 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra, ujmę to inaczej. Poszłabym siusiu ale ćwiczę mięśnie Kegla.

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa dzięki za pouczenie sikowe :P

aisa lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie wiem, dla mnie to jest akurat średnio zabawne, bo mam co 2-3 miesiące zapalenie pęcherza i wiem jak przyjemne są problemy związane z tym tematem...

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 08:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    No nie wiem, dla mnie to jest akurat średnio zabawne, bo mam co 2-3 miesiące zapalenie pęcherza i wiem jak przyjemne są problemy związane z tym tematem...

spoko, rozumiem
    tak tylko zażartowała, sorry :/

1221648qmrgggy559.gif
‹‹ 2638 2639 2640 2641 2642 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ