plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
muzarcia wrote:Kfjatus wrote:Muzi no niestety moja @ mnie nie opuściła na 9 miesięcy
Plamienie jest i ewidentnie do wieczora zmieni się w potok. Nie lubię gdy @ się spóźnia choćby dzień, dobrze że nie uległam namowom i nie zrobiłam teściora
jestem dumna ze swej upartości
Jestem z Ciebie dumna!
-
nick nieaktualny10:27 Ola wyszła do wc...jak miną 24 godziny zawiadamiam odpowiednie władze...10 minut w jedną i 10 w drugą stronę plus powiedzmy 10 min na ogarnięcie tematu nr 1. no chyba, że 2. To wychodzi 10:57 ale, że się po 6 minutach Olka zedytowała, <pewnie wróciła po papierek w rolce> to 11:03 powinna być co najmniej...Olka 35 minut przeleciało a Ciebie dalej nie widzę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 09:51
Kfjatus, Ola_czeka, Libra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć dziołchy
Muzi, normalnie miałaś atrakcyjną noc, ale nie zazdroszczęZa to tego spaceru i spotkania z bocianem już tak
ale tak pozytywnie!
Co do ogrodu i upraw to chyba się do Ciebie zgłoszę kiedyś na jakieś korepetycje.
Mobilizuj rodzinkę do sprzątania, mobilizuj... ooo już nawet są efekty, piknie
Ruciu, fajnie ma psiapsiółka że ma Was
Muska, miałam życzyć udanego wyjazdu, ale właśnie przeczytałam, że chyba wyjazdu nie będzie. W takim razie życzę udanej imprezy w domu.
Sylwia, przemęczysz się jakoś te dwa miesiące a potem remont i już będziecie na swoimZapewne te 2 miechy będę się niemiłosiernie ciągnęły, ale dasz radę! A my będziemy wspierać
Kfjatus, nie lubię Twojej @, plamień też nie!
Ola, Twoich plamień i @ też nie lubię!
U mnie ładna pogoda, słonko świeci, 14 w cieniu. W nocy były 2 stopnie. Do karoamowej pogody jeszcze daleko, ale jak na tutejsze warunki to nie mogę narzekać
Miłego dniamauysia, Kfjatus, Ola_czeka, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
Muska udanej imprezy
Lubię takie domowe imprezy, bo jest blisko, nie trzeba szukać tego kto prowadzi, można ubrać się tak jak nam odpowiada (bo jak w plener to trzeba zabrać sporo rzeczy - deszcz, słońce, ciepło, zimno...), no i jak M. przesadzi z alkoholem, w najgorszym wypadku - uśnie, nie trzeba Go wyciągać, przekonywać, że czas do domu, czy inne takie ...
Ola_czeka, Muska, Dodi lubią tę wiadomość
-
no wiec jestem a wiec tak:
morfologia :
RBC- 4,21
Hb- 13,4
HCT- 39,3
LEU- 6,2
PLT- 201
RR(mmHg) 120/70
FSH 3,9 mlU/mL
LH- 2,9 mlU/mL
prolaktyna- 30,2 ng/mL
Estradiol- 29,5 pg/ml
testosteron- 36,3 ng/mL
DHS- 214 ug/dl
glukoza na czczo- 77mg/dl po 1h 159mg/dl po 2h- 98 mg/dl
Free T 3-3,46 pg/mL
Free T 4-1.06 ng/dL
TSH-1.78 ulU/mL
Zalecenia pielegniarskie: oszczedzajacy i spokojny tryb zycia( "z pewnoscia teraz bedzie spokojny")
Stan ogolny dobry kontrola w por.K.Rp. Bromergon 1/1tabl
wydaje mi sie ze stoje znowu w punkcie wyjscia bo biore bromergon tylko cwiartke przez 2 lata - wiec teraz pasuje zwiekszyc do 1 tablWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 09:55
-
a propo dziewuszki fasoleczek.Slyszalam legende ze jest taka gora "ślęża" i jesli tam pojedzie para w okresie owulacji to napewno tam zafasolkuje- ale na ile jest prawdziwa ta legenda nie wiem ? ale moze sprobujemy...
mauysia, gocha04 lubią tę wiadomość
-
sylwia1985 wrote:a propo dziewuszki fasoleczek.Slyszalam legende ze jest taka gora "ślęża" i jesli tam pojedzie para w okresie owulacji to napewno tam zafasolkuje- ale na ile jest prawdziwa ta legenda nie wiem ? ale moze sprobujemy...
He he, tam ponoć stacjonują czarownice, więc jeśli miałoby się tam udać, to tylko za sprawką sił nieczystychWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 10:00
-
mauysia wrote:sylwia1985 wrote:a propo dziewuszki fasoleczek.Slyszalam legende ze jest taka gora "ślęża" i jesli tam pojedzie para w okresie owulacji to napewno tam zafasolkuje- ale na ile jest prawdziwa ta legenda nie wiem ? ale moze sprobujemy...
He he, tam ponoć stacjonują czarownice, więc jeśli miałoby się tam udać, to tylko za sprawką sił nieczystych
e tam byle by efekt byl !! ja tam sie czarownic nie boje bo sama czasem nia jestem !!!! -
sylwia1985 wrote:a propo dziewuszki fasoleczek.Slyszalam legende ze jest taka gora "ślęża" i jesli tam pojedzie para w okresie owulacji to napewno tam zafasolkuje- ale na ile jest prawdziwa ta legenda nie wiem ? ale moze sprobujemy...
nie slyszałam nigdy o tym miejscu -
hej!
Muzi-nie zazdroszczę takiej rodzinki !!
Ruciu-jesteście super z mężusiem,że tak pomagacie tej biednej przyjaciółce ;(
Karoam- zdjęcie super, a ta Wasza Egipska temperatura to chyba by mnie umordowała...jak Ty wytrzymujesz w takie upały?A co będzie jak ciąża będzie starsza?
Sylwia-lekarz na pewno coś stwierdzi, ja Ci mogę tylko powiedzieć,ze Prolaktyna za wysoka, a ta cwiartka mogłabyć za mała dawką na Twoją prolaktynę,więc 1 tabletka może pomoze?
Co do PCOS lekarz będzie wiedział, ja Ci moge powiedziec,że sprawdza się stosunek LH do FSH w obie strony czyli FSH do LH tez. I jak jest wynik w okolicach 1 to jest super. Juz nie pamiętam od ilu mozna podejrzewać PCOS. Sprawdź sobie w internecie. Bynajmniej Tobie wychodzi w jedną stronę 0,74 a w drugą 1,34. Chyba jeszcze nie jest źle.A co do reszty to wiem, że hemoglobina super i płytki też. Glukoza też ok. i ogólna morfologia wydaje mi sie ,ze super
. Estradiol- w którym dniu cyklu?Testosteron-nigdy nie badałam...DHS-też nie badałam więc nie pomogę ;(. Ciśnienie idealne
mauysia, Muska lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:hej!
Muzi-nie zazdroszczę takiej rodzinki !!
Ruciu-jesteście super z mężusiem,że tak pomagacie tej biednej przyjaciółce ;(
Karoam- zdjęcie super, a ta Wasza Egipska temperatura to chyba by mnie umordowała...jak Ty wytrzymujesz w takie upały?A co będzie jak ciąża będzie starsza?
Sylwia-lekarz na pewno coś stwierdzi, ja Ci mogę tylko powiedzieć,ze Prolaktyna za wysoka, a ta cwiartka mogłabyć za mała dawką na Twoją prolaktynę,więc 1 tabletka może pomoze?
Co do PCOS lekarz będzie wiedział, ja Ci moge powiedziec,że sprawdza się stosunek LH do FSH w obie strony czyli FSH do LH tez. I jak jest wynik w okolicach 1 to jest super. Juz nie pamiętam od ilu mozna podejrzewać PCOS. Sprawdź sobie w internecie. Bynajmniej Tobie wychodzi w jedną stronę 0,74 a w drugą 1,34. Chyba jeszcze nie jest źle.A co do reszty to wiem, że hemoglobina super i płytki też. Glukoza też ok. i ogólna morfologia wydaje mi sie ,ze super
. Estradiol- w którym dniu cyklu?Testosteron-nigdy nie badałam...DHS-też nie badałam więc nie pomogę ;(. Ciśnienie idealne
badania robilam jak dostalam okres czyli w 2 i 3 i 4 dniu cyklukopciuszek126 lubi tę wiadomość