WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Cześć :)
    Ruciu dobrze, że jesteś przy swojej przyjaciółce. Jakiś durny męski egzemplarz jej się trafił :(
    Muzi świetnie opowiadasz !- ja czytałam o tej, burzy, gradzie, tulipanach - czułam, że tam jestem i to widzę :)
    Wszystkim życzę ciepłego dzionka - no w końcu mamy majóweczkę :D

Hej Kfjatus, jak tam? Teścik jakiś pójdzie?

muzarcia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Ech no to nie dziwota, że w góry na weekend trudno wyskoczyć :D

A wiesz, ja w sumie nie wiem, może pisałaś ale nie dotarło. Twój M. jest Polakiem? Poznaliście się we Francji? czemu nie chce tam wrócić / jechać?

Ola mój m jest Polakiem urabiam jak mogę ,ale skubany nie daje się kiedy ma zły dzień w pracy to mówi ,że wyjeżdzamy i mnie tylko drażni ....a wiesz tylko go tutaj trzyma dobra pensja ,a jeszcze pewnie się boi bo jezyka nie zna ..... Poznalismy się w Polsce ehhh długa historia ja wtedy wróciłam do Polski na 3 miesiące iii już nie wyjechałam ,ale ze mną to problemu nie ma ja pracę tam bym miała od ręki on też tylko musi się języka nauczyć :-)

Coś mi to przypomina...
    Tylko, że ja do Holandii ciągnę, a mój m to samo co Twój Kaja...
    ps.
    Tylko mój pracę ma fajną, a pensję odwrotnie do tej fajności ;)

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Kfjatus wrote:
    Cześć :)
    Ruciu dobrze, że jesteś przy swojej przyjaciółce. Jakiś durny męski egzemplarz jej się trafił :(
    Muzi świetnie opowiadasz !- ja czytałam o tej, burzy, gradzie, tulipanach - czułam, że tam jestem i to widzę :)
    Wszystkim życzę ciepłego dzionka - no w końcu mamy majóweczkę :D

Hej Kfjatus, jak tam? Teścik jakiś pójdzie?

Nie, nie robię testu :)
    Dziś przyjdzie moim zdaniem :P
    temperatura spadła i czuję, że mnie @ w tym miesiącu odwiedzi.

muzarcia lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    Zdaje się, że już nikgo nie ma a ja chciałam tylko powiedzieć dobranoc i pożalić się, że jestem jakaś nie teges bo gdzieś życie ze mnie uciekło wraz z całą moją energią i taka dupa :/
    mauysia kinomaniaku a gdzie Ty te filmy oglądasz jeśli można wiedzieć?

Dodiszonie kochany, poczekaj trochę, daj sobie czas. Dziwne i niepokojące byłoby, gdybyś była teraz wulkanem energii. Najzwyczajniej w świecie przeżywasz okres żałoby. To jest konieczne, żeby zebrać siły i spróbować pogodzić się z losem :(

Ja wiem, że teraz w to nie uwierzysz, ale zaufaj mi - przyjdzie taki dzień, że obudzisz się rano i stwierdzisz, że masz to za sobą. Nie, że zapomniałaś, albo mniej boli, ale że już sobie z tym poradziłaś :(

Kfjatus, Muska, muzarcia, Libra, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, Effcia28, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Ola foki znalazłam ,ale mój m musi mi pomóc bo nie mam jakiejś wtyczki taki mi tutaj komunikat pokazuje .....jutro pusty czyli dziś jak mój m się wyspi to wkleje specjalnie fotki mojej psiny i dziki które nas odwiedziły :-):-):-):-):-):-)

Trzymam Cię za posta!

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle to dzień dobry :D
    Nadrobiłam sobie, zadowolona jestem, w końcu na bieżąco (co jest swoistym wyzwaniem).
    Idę po kawkę i znowu dołączam :D

mauysia, Ola_czeka, muzarcia, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Witammmm 2 Maja miłego dnia :-)

Kaja, czy Ty w ogóle sypiasz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krążownik wstał z łóżka...pewnie liczy na kawę...oooo nie! CO do tych udek, to nie mam żalu, bo po to były by zjeść, tylko ja byłam przekonana, że obiad gotowy i tylko ziemniaki a tu jaja, bo nie ma co na talerze nałożyć...ojej! burza się znów zbliża! aaaa! a nie zanudzam Was swoimi wynurzeniami o pospolitych zjawiskach pogodowych i roślinach?

ps: mojej chrześniaczce podoba się jak kogut kangurkuje na kurze...najpierw stwierdziła, że się biją i on ją dziobie, bo mu jedzenie zabiera ale doszła do wniosku, że to raczej kangurkowanie.

Ciekawe czy Odra przepuści kolejną burzę...chciałam się udać na zakupy...

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfiatek ale my mimo wszystko na wszelki wypadek będziemy kciuki zaciskać mocno...Muska jak u Was? Też taka pogoda? Żeby nie było podtopień...Kaja ja bym sobie chętnie te dziki obejrzała...

Mauysiu Ty okrutniku...na pasztet gatunek na wymarciu?
    ach i dla miłośników mocnych wrażeń, znalazłam dziś głowę naszej maleńkiej silki koło ogródka...kuźwa na co ta wrona atakuje te maleństwa? Atakuje a żreć swoim potworom małym nie daje! Chyba trzeba będzie ją potraktować konkretnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 06:08

Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec teraz dziewczyny nie serduszujemy tylko kangurkujemy, która teraz ma dni płodne do roboty!!! :P

muzarcia, Blondi22, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Kfiatek ale my mimo wszystko na wszelki wypadek będziemy kciuki zaciskać mocno...Muska jak u Was? Też taka pogoda? Żeby nie było podtopień...

Ok :) Dzięki :)

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi ;) Jak przyjeżdża do mnie mój brat, to każe mu sprzątać po sobie, ścielić łóżko, bo ma jasno i dostadnie powiedziane, ze ja nie jestem jego służącą, a to że u mnie gości to nie znaczy, że ma nic nie robić.

A ty powinnaś podejsć rodzinę sposobem. Po obiedzie krzyknąć: Mamo pozmywasz, kto się złapie za mopa itp itd.

Ja u teściów zawsze zmywam po obiedzie. Oni gotują ja sprzątam. Podłogę też im umyję, bo w kuchni zawsze się brudzi. Taka nieustalona nasza zasada.

Zagoń no ich do roboty !

muzarcia, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesoooooo jak zimno. Na dworze 1-2 stopnie w dzień, w nocy poniżej zera a ja siedzę w pakamerze, która nie była ogrzewana całą noc. Makabra.

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie da się, bo kolanka bolą, bo kręgosłup, bo to czy tamto...kiedyś jeszcze mama mówiła...ja pozmywam a później krzyczała do którejś z dziewczyn, A. albo M. pozmywajcie! Ale wiecie co żeby już tak nic nie robić? Przecież wie gdzie co jest? Środki czystości na wierzchu...jak ja bym zaszła w ciążę, to nie dowiedzą się wcześniej jak pod sam koniec...

• Muska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Kfiatek ale my mimo wszystko na wszelki wypadek będziemy kciuki zaciskać mocno...Muska jak u Was? Też taka pogoda? Żeby nie było podtopień...Kaja ja bym sobie chętnie te dziki obejrzała...

Mauysiu Ty okrutniku...na pasztet gatunek na wymarciu?
    ach i dla miłośników mocnych wrażeń, znalazłam dziś głowę naszej maleńkiej silki koło ogródka...kuźwa na co ta wrona atakuje te maleństwa? Atakuje a żreć swoim potworom małym nie daje! Chyba trzeba będzie ją potraktować konkretnie...

Jest obrzydliwie. Lało w nocy bo sa ogromne kałuże. teraz nie pada, ale wygląda jakby zaraz miało lunąć. Zimno. Co to za majówka?!
    Plus jest taki, że powietrze jest super. Jest takie mokre i czyste. Wszystko robi się super zielone w mega szybkim tempie.

My mamy dzisiaj po pracy w góry jechać do starej chaty znajomych z całą bandą. Zaczynam się bac tego wyjazdu. Raz- że pogoda do dupy, a tam w środku nie ma co robić i jest raczej nieprzyjemnie. Stawialiśmy bardziej na ognisko i siedzenie przed chata na trawie. Dwa - mam zajebistego PMSa. Wkurza mnie dosłownie wszystko, obawiam się zę po tym wyjeździe już nas znajomi nie zaproszę bo wszystkich odstraszę :/

Do tego niech już będzie co najmniej poniedziałek. Ja nie cierpię być w takim zawieszeniu, gdzie nic nie jest pewne...
    Mówię rano do m, ze ja chyba nie będę tam pić i nie wiem jak to przetrzymam. On na to że "czemu, w ciąży jesteś?". Ja "nie wiem, a jeśli tak to lepiej nie pić". on z szerokim bananem na twarzy: "pij, jakby co to przecież mój syn i mu nie zaszkodzi". Parsknęliśmy śmiechem oboje...

Zobacz Muzi jak mnie sprowokować do wynurzeń ;)

zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    He he...a wynurzaj się tu nam więcej, lubię Cię czytać, każdą z Was lubię ;-)No więc chyba idę robić śniadanie, na dźwięk sztućców rodzinka się pojawia w kuchni w komplecie...szkoda, że nie mogę z Wami na dłużej zostać...

Muska, Kfjatus, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muska Twój optymizm powala na kolana :P.
    Tata zna swoje dziecko najlepiej, jego synowi kilka kieliszków nie zaszkodzi :P

Muska, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Muska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Muska Twój optymizm powala na kolana :P.
    Tata zna swoje dziecko najlepiej, jego synowi kilka kieliszków nie zaszkodzi :P

Ty za to jesteś uparta i nie chcesz nam zrobić testu :P
    Mówię Ci Kfjatus, zrób i nie patrz, zdjęcie nam wklej, my to potem jakoś zamalujemy i nie będziesz widzieć ;)

Kfjatus lubi tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • Muska Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak więc, jak pisałam już dzisiaj, po pracy wyjeżdżamy. Nie będę mieć neta i nie będę tu zaglądać do niedzieli :(
    chlip chlip
    Mam dodatkowa zagwozdkę, czy brać tam termometr i cudować z mierzeniem żeby nikt nic nie zczaił (o własnym pokoju można tam zapomnieć, będzie jak na obozie), czy olać mierzenie temperatur i żyć w niepewności i błogiej nieświadomości do poniedziałku...

mauysia, Libra, zbikowa, Dodi lubią tę wiadomość

9f7j3e5e06vngc0g.png
    961lgu1rd0kaje2g.png
  • sylwia1985 Autorytet

Wysłany: 2 maja 2013, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewuszki - my jestesmy juz spakowani i dzis przyjezdza ciezarowa po 17 i zwozimy wszystko.Moj w pracy a ja zaraz wybieram sie do szpitala po wyniki badan i wypis. Jesli je dostane bo probuje sie dodzwonic i nikt nie odbiera to napisze wam wszystko - jesli ktoras sie bedzie znala na ich odczytaniu to bede wdzieczna.....za kazda pomoc...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 06:38

mauysia, Ola_czeka, Libra, Shagga_80, zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

ex2b4z17yxk8dczz.png

km5se6ydi0vc9k5k.png
‹‹ 2636 2637 2638 2639 2640 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ