X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2012, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jakby co to bede pytac o jakies przeciwbolowe... no i wezeme ze soba nospe i jakis paracetamol na wszelki wypadek...
    Dziekuje ze jeszcze mi odpisalas:) psinka sliczniusia:)
    ja mam kotusia w domku

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2012, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    troche mi juz razniej :) zmykam zaraz spac bo jutro trzeba rano wstac- musze byc w szpitalu na 8...
    najgorsze ze jeszcze mam jutro nocke w pracy ( nie dalo rady sie z tego wymiksowac niestety...:()
    no ale moze nie bedzie tak zle i jakos dam rade...

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 listopada 2012, 22:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spij spokojnie muzarciu-kolorowych snoe- buzka dla Ciebie

• she Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko - będę myślami z Tobą kochana :) bądź dobrej myśli

201306215365.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 06:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeto trzymam mocno kciuki za Ciebie! Wierzę, ze będzie wszystko dobrze. Mam nadzieję, ze łagodnie przejdziesz to badanie... sama panicznie boję się bólu więc wyobrażam sobie co przeżywasz... Serduchem jestem z Tobą!
    Mnie też ta modlitwa zawsze bardzo uspokajała i wzbudzała we mnie nowe nadzieje (mimo, ze jak ją odmawiałam byłam w totalnie beznadziejnej sytuacji)wierzę, ze Tobie też pomoże :* Trzymaj się kochana!

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgeta, jestem myslami z toba... jesli o 8, to zaraz zaczynasz test. Mam nadzieje, ze nie bedzie bolalo! I ze wyniki beda super!:)

A wogole to dzien dobry dziewczynki... moj wykres jakis dziwny, moze mi sie owu przesuwa, chociaz czuje sie jakby juz byla za rogiem...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też będę trzymać kciuki za ciebie gadgetko abyś nie miała żadnych bóli i na pewno będę z tobą w tym czasie co będziesz miała zabieg :) mnie czeka dopiero za 3 miesiące jeśli nie uda nam się do tego czasu zaciążyć z CLO. Oby się udało :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki ale z was ranne ptaszki :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem, jestem...gadgetko trzymam kciuki i piszę palcami serdecznymi ;-)BĘDZIE DOBRZE.

No dziewczynki, to zaczynamy dzień...u mnie leje i to tak, że raczej nie wyjdę...chciałam do elektrowni jechać pertraktować warunki umowy...i złożyć wniosek na stałe przyłącze...trudno...może jutro?

Temp. w dół...teraz to już ją olewam, bo w imię czego mam mieć ją na uwadze, jak ona ma mnie gdzieś i spada i rośnie o spada i tak dalej...to tylko olać-zapomnieć!

Dziś wstałam bez bólu głowy o dziwo ale też niestety po 6-tej. Od kolejnego cyklu przestawiam budzik...na 5-tą. Marzyły mi się dzisiaj porządki w ogrodzie...cóż...znów je odłożę na inny termin...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć mazarcia cieszę się że już lepiej się czujesz kobietko. U mnie też ta temp skacze aż mnie to dziwi ale nie zwracam na nią zbytnio uwagi :) na razie mam ją gdzieś. Martwią mnie inne sprawy teraz :( ale cóż muszę na razie czekać. A teraz wzięłam się za pranie mam dziś wielki dzień prania hehe :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mała ta temperatura nie jest taka zła :D Pamiętasz jaką ja miałam w pierwszej fazie? :> NO!
    Ja się niedługo wybieram do laboratorium żeby zrobić TSH... denerwuje się jak nie wiem. Wynik dopiero jutro ;( Mam nadzieję, ze nie spadło poniżej normy :/

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie spadło, nie spadło...ale zbadać trzeba dla świętego spokoju...to ja dalej te kciuki trzymam i za gadgetę i za Ciebie Bella...witaj mała...pranie ach marzy mi się ale cóż...pogoda...Bella czy masz może przy schylaniu się jakby takie uczucie przeszkadzania w podbrzuszu? tzn. nie wiem jak to nazwać...takie jaby dławienie i ucisk jak się pochylasz mocniej?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 07:12

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kochane.. no moja temp spadła i to duzo.. znaczy że @ za rogiem.. dziwne to bo tekich temp nigdy nie miałam. ale cóż.. nie ma co sie łudzić:(

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    e tam zosiu nie marudź to jeszcze nie jest spadek :) ja tam nadal trzymam kciuki i wieże że Ci się udało. :)
    Bella zobaczysz będzie dobrze wieże w to :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak myślisz Zosiu? Wykres trójfazowy jest idealny w ciąży i proszę mi tu nie smutać...sama wszystkim tłumaczysz, mnie pocieszasz a ja to mogę popłakać nad temperaturami i płaczkę zamówić żeby było żałobniej...Proszę się ogarnąc Tysieńko i pisać nam tutaj jak pogoda u Ciebie, co?

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomościpogoda wstrętna, cały czas nawet nie pada a leje deszcz. ciemno i ponuro..

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I PO TEJ DUPIE DOSTANIESZ ZA CHWILĘ!!! No no no!!! Temp spadła o 0,03 względem przedwczoraj moja kochana, bo wczoraj miałaś ten katar i się przeziębienie kluło, tak?! Aż mi się chce krzyczeć a taka spokojna byłam!!! Muszę Cię do pionu postawić, bo Ty jedna z tych trzeźwiej myślących tu jesteś...no już...uśmiech numer 3. i zaczynamy dzień...ja też na spadku he he i co ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli pogoda się spipimieniła ;-) No nic...coś się w domu porobi...trudno...zrobię chyba placek po węgiersku dzisiaj...mój m na pewno się ucieszy...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no muzarcia masz racje nakrzycz na nią :)

• mauysia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć ranne ptaszki :) Melduję się po powrocie z wyjazdu.

Tysiu-Zosiu :) --> jest co się łudzić :) Jeszcze masz 1 dzień do dnia spodziewanej @, więc nadal może być "wóz albo przewóz" :) Tym bardziej, że to ŻADEN spadek.

Gadgetko - będę trzymać kciuki dziś ok. południa.

Muzarciu - tekst o hipermarketach (i nie tylko ten w Twoim wykonaniu) mnie rozwalił, od razu lepiej się zaczyna dzień :)

No i Was wszystkie ściskam nowotygodniowo :)

U mnie temperatura raczej padakowa, ale, jak powszechnie wiadomo, to nic nie znaczy :-) W ogóle w tym cykl mieliśmy trochę pecha, bo część dni płodnych przypadała na nasz pobyt u teściów, więc w nocy teściowie spali za ścianą, a w pokoju z nami kimał nasz synek. Więc okoliczności mało sprzyjające ;)

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 263 264 265 266 267 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ