plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cześc Monisia, nie wiem czy to TEN cykl - ale jest inny i to trzeba mu przyznać.
ja tez wczoraj wzięłam sie za grzebanie i znalazłam szyjkę i ten otworek, był zamknięty a szyjka twarda i wysoko.. chyba powinna sie obniżać do @ czyż nie tak?
w sumie to to badanie szyjki nie jest trudne:) -
monisia24 wrote:hej kochane:)a ja nawet spoko po weekendzie:) nie było źle Tyśka to musi byc TEN cykl u ciebie:)nie ma innego wyjścia muzarcia a gdzie Ty masz ta gulkę??bo wiecie co ja wczoraj sprawdzałam szyjke i sie przeraziłam..:(macam ja a na niej najpier taka dziwna gula własnie..i dopiero ten otworek..wczesniej tak nie było...boje sie ze cos jest nie tak...
Monisiu, może ta "gulka" to właśnie ujście szyjki..? Spójrz na ten obrazek: http://pl.wikipedia.org/w/index.php?title=Plik:Cervix_checkup_%28no_description%29.svg&page=1&filetimestamp=20080129073829. Mi on bardzo pomógł w interpretowaniu szyjki.zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
hmm.. jakby to napisać żebyście nie pękły ze śmiechu..
jak ja macałam szyjkę to w wyobraźni widziałam ja jak ma główkę bo ten sam jej początek - przynajmniej ja mam bardziej wypukły czy wiekszy od reszty szyjki. ale ja miałam wymrażaną nadżerkę i może ja to inaczej teraz odczuwam?
no cos takiego jak napisała mauysia:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 08:13
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEh, a ja jestem niezadowolona i zla na moja temperature... no coz. Poszla troche w gore, dziwnie tak, bo spadala mi przez ostatnie dwa cykle przed owu... nie wiem, moze sie przesunie i tyle, i np spadek bedzie jutro. Ale z jakiegos powodu jestem zla. Jajniki bola, gdy leze, spie krecac sie to z jednej to z drugiej strony, ale na stojaco bolu nie ma... czekam wiec na spadek i na bol owulacyjny... Niby czuje, ze cos tam sie dzieje, szyjka jest chyba otwarta, bo bardzo miekko tam jest, ale juz sama nie wiem.
-
Moniusiu no ja na tym to się nie znam... to ja nie wiem jak to z nadżerkami jest... a może to wcale nie gulka tylko tak ma być?
Zosiu no ja też miałam wysoko i zamkniętą nanannana A powinna opadać CO NAJMNIEJ dzień przed @ :>zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
taaaa opadnie wmawiaj sobie Ty myślisz, ze ona ot tak migiem Ci opadnie hehehe jak na moje nic Ci nie opadnie i trzymam kciukasy żebym miała racje bo inaczej moja reputacja będzie nadszarpnięta i wyjdzie jeszcze, ze nie mam racji ;P
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
Wielkimi krokami zbliżają się testowanka, trzeba więc przypomniec nasza tabelkę Sandraa i gadgeta są niniejszym uprzejmie proszone o aktualizację
BellaRosa............1...........24lata.....FASOLINKA......Lubelskie
she......................6..........35 lat......FASOLINKA......pomorskie
gadgeta...............12.........32 lata.....28.10..............kuj-pom.
Sandraa...............5..........22lata......05.11..............wielkopolska
zosia-ktosia..........4..........29lat.......07.11..............łódzkie
monisia24............11.........24lata......09.11..............podkarpacie
muzarcia..............1..........30lat.......11.10..............opolskie
kiti.......................3..........24lata......11.11.............małopolskie
mauysia...............7..........30 lat......13.11..............wielkopolskie
aneczkaaa1985....28.........27 lat......13.11..............war-maz.
klamka.................3..........35lat.......18.11..............warszawskie
plemniczka...........3..........28lat.......22.11..............śląskie
Mała29................87.........29lat......29.11...........Wielka Brytania
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny