plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhttp://www.skarbmamy.pl/obserwacja-szyjki tu pisze ze kobiety które nie rodziły maja okrągła szyjke..a te które rodziły jest wieksza i ma kształt poprzecznej szczeliny...podobnie jak u mnie..czy ja moge miec taka z racji poronienia i zabiegu po tym..?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMyślę, że te pytania Moniczko powinnaś zadać lekarzowi albo położnej...pewnie tak jest, że pozostają jakieś zawsze zmiany jak przy każdej ingerencji...codziennie badasz szyjkę? może ona się po prostu rozpulchniła albo jest teraz jeszcze mocniej ukrwiona...
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonisia Ty masz 4 dni do miesiączki...może się udało, co? Przez cztery dni nic Ci się nie stanie nawet jeśli byłaby tam jakaś zmiana...jeśli chcesz to poczekaj do terminu @...wtedy się może wszystko wyjaśnić i pójdziesz może z uśmiechem i teścikiem, np. na wizytę?
Woseba, BellaRosa lubią tę wiadomość
-
Monia myślę, ze po zabiegu może tak być,, ale lekarzem nie jestem, więc nie ręczę za tą teorię, bo się nie znam. Jednak myślę, że to może nic poważnego bo z tego co piszesz nie masz żadnych nieprzyjemnych objawów. Może rzeczywiście podskoczyć do gina żeby to obejrzał?
Ja póki co uciekam na to badanie... będe góra za godzinę.Woseba, zosia-ktosia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymuzarcia wrote:Monisia Ty masz 4 dni do miesiączki...może się udało, co? Przez cztery dni nic Ci się nie stanie nawet jeśli byłaby tam jakaś zmiana...jeśli chcesz to poczekaj do terminu @...wtedy się może wszystko wyjaśnić i pójdziesz może z uśmiechem i teścikiem, np. na wizytę?
kochanie..zbyt piekne zeby było prawdziwe..owszem do gina pójde ale na monitoring:) -
nick nieaktualnyMonisiu nie widzę wpisów z obserwacji szyjki...rozluźnij się i nie ma co się teraz zamartwiać...trzeba troszkę poczekać a badanie trzeba zrobić po miesiączce...teraz lekarz raczej nic Ci nie powie..tak myślę...zwali to na zbliżającą się @ albo wczesną ciążę...mięśniaki potrafią rosnąć tygodniami, miesiącami i latami a nie kilka dni...przynajmniej ja nie słyszałam o takich przypadkach...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 08:53
klamka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTeż czekam bellunia...i tego się trzymamy Monika...poza tym szyjka zmienia położenie nawet w ciągu dnia...najlepiej ją badać przed pójściem do łóżka...w nocy przy rozluźnieniu więzadeł i mięśni może się przemieszczać i rano dawać błędny wynik badania...może tak być?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 08:55
-
nick nieaktualnybyłam w kibelku..i dzis juz to nie jest tak wyczuwalne..ale czuc..i do tego przy szyjce w śluze jest juz krew:(:(wiec dupka blada w tym cyklu:(a ja sie głupia łudziałm ze koze jednak..ale jak zwykle cykl kończy sie tak samo..ehh:(chyba nie ma we mnie zycia:(
-
nick nieaktualny