X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co to lepiej sprawdź to ale jestem dobrej myśli ze wszystko u ciebie jest dobrze :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.skarbmamy.pl/obserwacja-szyjki tu pisze ze kobiety które nie rodziły maja okrągła szyjke..a te które rodziły jest wieksza i ma kształt poprzecznej szczeliny...podobnie jak u mnie..czy ja moge miec taka z racji poronienia i zabiegu po tym..?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak bedze miała isc do wc to sprawdze:)

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że te pytania Moniczko powinnaś zadać lekarzowi albo położnej...pewnie tak jest, że pozostają jakieś zawsze zmiany jak przy każdej ingerencji...codziennie badasz szyjkę? może ona się po prostu rozpulchniła albo jest teraz jeszcze mocniej ukrwiona...

klamka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisia Ty masz 4 dni do miesiączki...może się udało, co? Przez cztery dni nic Ci się nie stanie nawet jeśli byłaby tam jakaś zmiana...jeśli chcesz to poczekaj do terminu @...wtedy się może wszystko wyjaśnić i pójdziesz może z uśmiechem i teścikiem, np. na wizytę?

Woseba, BellaRosa lubią tę wiadomość

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia myślę, ze po zabiegu może tak być,, ale lekarzem nie jestem, więc nie ręczę za tą teorię, bo się nie znam. Jednak myślę, że to może nic poważnego bo z tego co piszesz nie masz żadnych nieprzyjemnych objawów. Może rzeczywiście podskoczyć do gina żeby to obejrzał?
    Ja póki co uciekam na to badanie... będe góra za godzinę.

Woseba, zosia-ktosia lubią tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia masz racje :)zapytam jak bede na kolejnym monitoringu:)no a krew sie zbiera zbiera ;) i jak tylko szyjka sie otworzy to bedzie dżakas ;P

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia wrote:
    Monisia Ty masz 4 dni do miesiączki...może się udało, co? Przez cztery dni nic Ci się nie stanie nawet jeśli byłaby tam jakaś zmiana...jeśli chcesz to poczekaj do terminu @...wtedy się może wszystko wyjaśnić i pójdziesz może z uśmiechem i teścikiem, np. na wizytę?

kochanie..zbyt piekne zeby było prawdziwe..owszem do gina pójde ale na monitoring:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monisiu nie widzę wpisów z obserwacji szyjki...rozluźnij się i nie ma co się teraz zamartwiać...trzeba troszkę poczekać a badanie trzeba zrobić po miesiączce...teraz lekarz raczej nic Ci nie powie..tak myślę...zwali to na zbliżającą się @ albo wczesną ciążę...mięśniaki potrafią rosnąć tygodniami, miesiącami i latami a nie kilka dni...przynajmniej ja nie słyszałam o takich przypadkach...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 08:53

klamka lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pap bella daj znać jak tam twoje badanie jak wrócisz :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    muzarcia bo nie wpisuje ich:)niewiim czy dobrze interpretuje je..wiec wole nie mieszać i nie pisze :)no masz racje teraz nie ma co isc..szyjka pewnie zmienia sie na przyjscie @..a ja jej nie badam regularnie wiec nie mam porównania...

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też czekam bellunia...i tego się trzymamy Monika...poza tym szyjka zmienia położenie nawet w ciągu dnia...najlepiej ją badać przed pójściem do łóżka...w nocy przy rozluźnieniu więzadeł i mięśni może się przemieszczać i rano dawać błędny wynik badania...może tak być?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 08:55

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie to nie prawda że latami rośnie mięśniak on potrafi tak szybko urosnąć

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie teraz kłuje jakby w okolicach tyłka:) może nie dokładnie.. ale promieniuje na okolice uda, odbytu, może wejścia do pochwy? boże jaka ja jestem dziwna z tymi dolegliwościami...

bella czekamy:)

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam mięśniaka i byłam zaskoczona jak szybko rośnie u mnie w ciągu 6 miesięcy urusł o 1cm na 2 cmm to jest naprawdę duzo

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja zmykam na naradę u szefa.. jak ja tego nie lubię... ale cóż.. wracam za jakis czas. buźki

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok pa wracaj szybko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    byłam w kibelku..i dzis juz to nie jest tak wyczuwalne..ale czuc..i do tego przy szyjce w śluze jest juz krew:(:(:(wiec dupka blada w tym cyklu:(a ja sie głupia łudziałm ze koze jednak..ale jak zwykle cykl kończy sie tak samo..ehh:(chyba nie ma we mnie zycia:(:(:(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    monisiu a miałaś dzisiaj dostać @ ? a może się lekko gdzieś drapnęłaś i stąd ta krew albo naruszyłaś coś. Może jeszcze nic nie jest przesądzone.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    napewno nie kochana..zawsze jestem ostrozna..paznokcie króciutkie..nie było czym naruszyć..a zawsze mam plamienia przed @....wiec wiem ze bedzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 09:22

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS, czyli zespół napięcia przedmiesiączkowego - przyczyny, objawy, leczenie

Zespół napięcia przedmiesiączkowego to ogólne określenie na objawy i dolegliwości, które odczuwają kobiety przed miesiączką. A jakie są najczęstsze objawy PMS? Co jest ich przyczyną? Czy i kiedy napięcie przedmiesiączkowe wymaga leczenia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ