plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywiem mała:)ja za Was wszystkie trzymam:)ja póki co straciłam wszelkie nadzieje ze sie uda..:(ale pewnie jak juz @ sie rozkreci to wroca..ale skoro z monitoringiem sie nie udało..to wiecej nie ide..szkoda kasy..lepiej m za to tabsy kupie:)bo moze faktycznie z nimi cos jest nie tak..wiec pasuje je troche podreperować
-
nick nieaktualny
-
moniu dasz rade silna z ciebie kobieta. Warto żebyście zrobili bo wtedy będzie wiadomo jak mu pomóc jeśli wyjdą złe wyniki. A może będzie wszystko ok. Moim zdaniem u niego jest wszystko ok jeśli udało się Ci wcześniej już zajść wiec nie masz co się martwićW kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualnyno niby tak:)ale wiesz po tych wszystkich lekach badaniach naswietlaniach po wypadku:(cos mogło sie tam popsuc:(a poza tym ma kolege w pracy co ma ten sam problem co my..stara sie z zona juz 10 lat..i miał mała ilosc plemników:(po pol roku łykania Anrovitu poprawiły mu sie:)i podobno u takich osób na wózkach to bardzo czesto jest...dobrze ze mój m zaczał łykać te tabletki:)moze one nam pomogą
-
Ja już jestem. Wyniki jutro, ale tyle co się nadenerwowałam to moje... nie mam żył- i to mówię poważnie... mam tylko 2 żyły (na całych rękach łącznie z nadgarstkami), z których da się pobrać krew, ale są one strasznie głęboko, niewyczuwalne i trzeba na czuja. Cholera no tak mi babka wierciła tą igłą, że myślałam, ze tam padnę w obu rękach... no masakra Na koniec skwitowała, że ze mnie marna narkomanka by była- już drugi raz to usłyszałam po czym ją nastraszyłam, ze teraz co miesiąc ją będe odwiedzac, bo w ciąży jestem Kobita się załamała ;P
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBella @ na bank...kochana to Ty nieźle masz z tymi zyłami..u mnnie raczej problemu z nimi nie ma:)
kurna jestem zła jak niewiem..a był u nas w sobote w bloku slub....zaliczyli wpadke na wakacjach....dziewczyna ma na wszysko wy.j.ne i do tego ta ciaza wcale jej nie jest na reke..jaki ten swiat jest niesprawiedliwy...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 09:59
-
no pewnie, że powiem ;P pewnie wam tu jutro ryczeć będe Boże zeby były w tej dolnej granicy normy ;( do mojej endo na wizytę mogę się zapisac dopiero po nowym roku ;( Na szczęście mam ją na telefon, więc pewnie powie co robić Ale już ja wiem, ze za niskie TSH to bardzo niedobrze dla dziecka Cholera niby wiedziałąm na co się pisze, wiedziałam, że może być różnie, ale jak już to dzieciątko się pojawiło to się tak strasznie martwię... nie chcę go skrzywdzić... zaczynam się zastanawiac czy to aby na pewno była dobra decyzja.
-
pati wrote:wiesz co Zosia mnie się wydaje ze u ciebie będzie dobrze bo jednak ta tempka w tych górnych granicach cały czas jakby n ie było odchylenie są nie wielkie i te twoje objawy tez dają do myślenia
wiesz, zauważyłam po dokładnym przygladaniu sie mojemu organizmowi że co cykl to inaczej. nie powiem że miałam choć ciut podobne bo nie miałam. także objawy objawami a moze to po prostu NIC. nie wiem. testu nie robiłam i pewnie nie zrobię. wcześniej to normalnie już bym nie wytrzymała a teraz po prostu spokojnie czekam na srodę.
temp i tak jak dla mnie wysoka bo ja nie z tych wysoko temperaturowych:) ale niższa niż wczoraj. no już nie marudzę
ważne by wam sie udało.pati lubi tę wiadomość