X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej kochana tak mi przykro :( głowa do góry może w następnym będzie się uda ja zawsze trzymam kciuki za Ciebie żeby się Ci udało szybciutko :)

Woseba lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem mała:)ja za Was wszystkie trzymam:)ja póki co straciłam wszelkie nadzieje ze sie uda..:(ale pewnie jak juz @ sie rozkreci to wroca..ale skoro z monitoringiem sie nie udało..to wiecej nie ide..szkoda kasy..lepiej m za to tabsy kupie:)bo moze faktycznie z nimi cos jest nie tak..wiec pasuje je troche podreperować;)

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    7b524e87978bbf124d612ca157eb8794.png

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam wszystkie starające u mnie tez klapa tempka spadła wiec cóż następny raz będziemy działać

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniu a robiliście badania swojemu m.? może warto by było zrobić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nie robilismy..ale zastanawiamy sie...on chce robic ale ja sie boje:(że jak beda złe to załamie sie do konca:(

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moniu dasz rade silna z ciebie kobieta. Warto żebyście zrobili bo wtedy będzie wiadomo jak mu pomóc jeśli wyjdą złe wyniki. A może będzie wszystko ok. Moim zdaniem u niego jest wszystko ok jeśli udało się Ci wcześniej już zajść wiec nie masz co się martwić :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no niby tak:)ale wiesz po tych wszystkich lekach badaniach naswietlaniach po wypadku:(cos mogło sie tam popsuc:(a poza tym ma kolege w pracy co ma ten sam problem co my..stara sie z zona juz 10 lat..i miał mała ilosc plemników:(po pol roku łykania Anrovitu poprawiły mu sie:)i podobno u takich osób na wózkach to bardzo czesto jest...dobrze ze mój m zaczał łykać te tabletki:)moze one nam pomogą:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki żeby pomogły :)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już jestem. Wyniki jutro, ale tyle co się nadenerwowałam to moje... nie mam żył- i to mówię poważnie... mam tylko 2 żyły (na całych rękach łącznie z nadgarstkami), z których da się pobrać krew, ale są one strasznie głęboko, niewyczuwalne i trzeba na czuja. Cholera no tak mi babka wierciła tą igłą, że myślałam, ze tam padnę :D w obu rękach... no masakra :D Na koniec skwitowała, że ze mnie marna narkomanka by była- już drugi raz to usłyszałam :D po czym ją nastraszyłam, ze teraz co miesiąc ją będe odwiedzac, bo w ciąży jestem :D Kobita się załamała ;P

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia a może to nie @? temperatura nie spadła...

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to jak bella będziesz miała wyniki to powiedz jak ci wyszły :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella @ na bank...kochana to Ty nieźle masz z tymi zyłami..u mnnie raczej problemu z nimi nie ma:)
    kurna jestem zła jak niewiem..a był u nas w sobote w bloku slub....zaliczyli wpadke na wakacjach....dziewczyna ma na wszysko wy.j.ne i do tego ta ciaza wcale jej nie jest na reke..jaki ten swiat jest niesprawiedliwy...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2012, 09:59

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie, że powiem ;P pewnie wam tu jutro ryczeć będe :/ Boże zeby były w tej dolnej granicy normy ;( do mojej endo na wizytę mogę się zapisac dopiero po nowym roku ;( Na szczęście mam ją na telefon, więc pewnie powie co robić :( Ale już ja wiem, ze za niskie TSH to bardzo niedobrze dla dziecka :( Cholera niby wiedziałąm na co się pisze, wiedziałam, że może być różnie, ale jak już to dzieciątko się pojawiło to się tak strasznie martwię... nie chcę go skrzywdzić... zaczynam się zastanawiac czy to aby na pewno była dobra decyzja.

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wróciłam.
    szkolenie nudne jak flaki z olejem..
    Monisia no jak już widziałaś plamienia to pewnie @ za rogiem, ale to nie przesądzone na 100%. czekamy do krwi.

ja czekam do jutra, jak spadnie znowu to witam w klubie staraczek:) kolejny cykl.

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 5 listopada 2012, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz co Zosia mnie się wydaje ze u ciebie będzie dobrze bo jednak ta tempka w tych górnych granicach cały czas jakby n ie było odchylenie są nie wielkie i te twoje objawy tez dają do myślenia

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    wiesz co Zosia mnie się wydaje ze u ciebie będzie dobrze bo jednak ta tempka w tych górnych granicach cały czas jakby n ie było odchylenie są nie wielkie i te twoje objawy tez dają do myślenia

wiesz, zauważyłam po dokładnym przygladaniu sie mojemu organizmowi że co cykl to inaczej. nie powiem że miałam choć ciut podobne bo nie miałam. także objawy objawami a moze to po prostu NIC. nie wiem. testu nie robiłam i pewnie nie zrobię. wcześniej to normalnie już bym nie wytrzymała a teraz po prostu spokojnie czekam na srodę.
    temp i tak jak dla mnie wysoka bo ja nie z tych wysoko temperaturowych:) ale niższa niż wczoraj. no już nie marudzę:)

ważne by wam sie udało.

pati lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zosia a ty swoje bo naśle na ciebie muzarcia i ci w tyłek wleje :P

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o nie tylko nie muzarcia:) bo w końcu mnie kopnie w tyłek za te moje gadanie:)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 5 listopada 2012, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak będziesz dalej twierdzić że ci nie wyszło to ja naśle poskarżę się jej hehe :P

‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ