X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Shagga_80 wrote:
    Olę zalało niestety :( Ale przyszły tydzień zapowiada się interesująco :)
    A właśnie, Libra, niedobra Ty! Na kiedy ma @ nie przyjść?

PS. Niedobra, bo wywaliłaś się z tabelki i nie wiem,ja to z Twoim terminem jest :(

pierwszy komentarz pod moim wykresem:)

Ajjjjjj, ja mało spostrzegawcza :P

Libra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    shagus Kuba kopie nadal bardzo mocno i to mnie troche uspokaja.... bo skoro kopie to chyba wszystko ok dzisiaj bylam u gina i mowil ze macica ladnie rosnie, bylo slychac bicie serca ale stres jest

ale nie bede was zanudzac...

Dodus-przytulam Cie mocno, to nie tak mialo byc...

nie zanudzasz!!! szybko pisz...

jakbyś ciężarną nie była, to zaczęłabym Cię ustawiać... ale się opamiętam.. tylko napisz, co Cię niepokoi:*

Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pa malutka- mam nadzieje ze u was tez sie z czasem pouklada, ach Ci nasi m-owie z nimi czasami trudno dojsc do ladu i skladu...

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Shaggus dam oczywiscie znac-pewnie na fb. a ze stresem jest tak jak piszesz i jak dzisiaj dziewczyny pisaly w ciagu dnia-juz chyba pozostaje do konca... najpierw stres ze nie moge zajsc, potem stres w ciazy czy z Malenstwem wszystko ok a po porodzie czy dziecko sie dobrze rozwija itp itd....:(
    w kazdym razie naczytalam sie glupot w internecie o wplywie niewlasciwej dawki euthyroxu na malenstwo i juz mam schizy, dobrze ze tylko do jutra.....

Skąd ja to znam...Kochana, w ciąży z Jakubem wciąż czytałam coś na necie...efekt? Wciąż się zamartwiałam...niby z jednej strony musimy byc czujne, ale z drugiej dawka zdrowego rozsądku sie przyda :)

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko ja tez za Toba tesknie:) i mocno chucham na Twoj wykresik... sio sio wredna @

Dodus-moge sobie tylko wyobrazic jak bardzo zla i rozzalona jestes i ze zadne slowa nie sa tak naprawde w stanie Cie teraz pocieszyc. Ale wiedz ze jestes w moich myslach i modlitwie.

zreszta o was wszystkich czesto mysle i pamietam

Dodi, Libra, plemniczka, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Librus-u mnie nawet dobrze:) wraz z wiosna tak jakby dostalam kopa pozytywnej energii i powialo slonecznym optymizmem...
    Marek tez na razie nie narzeka-bierze leki stosuje diete niedlugo zrobimy mu powtorke badan a w czerwcu kontrolna wizyta u lekkarza.
    mam nadzieje ze bedzie dobrze...

u mnie to nic w porownaniu z tym co sie dzieje u niektorych z was z forum- nie pisze moze tak czesto jak bym chciala ale czytam (staram sie) na biezaco wiec wiem co sie tu dzieje

Kochana... będzie dobrze... wręcz bardzo dobrze:*:* zobaczysz sama

Shagga_80, Dodi, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    gadgetta to trzymam kciuki za jutro żeby było dobrze a w sumie a co ma nie być na pewno będzie dobrze. :)
    I tymi słowami zegnam się,papatki do juterka :)

na rozweselenie...
    Gadgetko! Ty czarownico;P jak Ty to zrobiłaś, że post Małej polubiłaś 4 razy? hę???:D

mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    mala29_ wrote:
    gadgetta to trzymam kciuki za jutro żeby było dobrze a w sumie a co ma nie być na pewno będzie dobrze. :)
    I tymi słowami zegnam się,papatki do juterka :)

na rozweselenie...
    Gadgetko! Ty czarownico;P jak Ty to zrobiłaś, że post Małej polubiłaś 4 razy? hę???:D

też to właśnie widziałam wow :D

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a z hormonami sie martwie bo tsh ciagle 0,4 niby w dolnej granicy normy ale juz mam mysli ze wpadam w nadczynnosc i szkodze dziecku... nawet mam objawy nadczynnosci tylko nie wiem ile z nich jest spowodowanych psychika ile ciaza a ile to rzeczywisty powod do niepokoju...
    poza tym jakis dziwny ze mnie egzemplarz bo skoro tsh niskie to ft 3 i 4 powinny byc wysokie a ft4 tez w dolnych rejonach a ft3 wrecz nieco ponizej normy... i badz tu czlowieku madry...:(

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    a z hormonami sie martwie bo tsh ciagle 0,4 niby w dolnej granicy normy ale juz mam mysli ze wpadam w nadczynnosc i szkodze dziecku... nawet mam objawy nadczynnosci tylko nie wiem ile z nich jest spowodowanych psychika ile ciaza a ile to rzeczywisty powod do niepokoju...
    poza tym jakis dziwny ze mnie egzemplarz bo skoro tsh niskie to ft 3 i 4 powinny byc wysokie a ft4 tez w dolnych rejonach a ft3 wrecz nieco ponizej normy... i badz tu czlowieku madry...:(

nie martw się na zapas, lekarz napewno rozwieje Twoje wątpliwości i Cię uspokoi ;)
    tyle mogę się wypowiedzieć w tym temacie he he :D

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:

Jutro masz wizytę u Endo,tak? To nie martw się na zapas,tylko cierpliwie czekaj do jutra :)

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus nie mam pojecia hehe-cos chyba ovu szaleje... jak Cie moge chyba w calej historii tego topiku jeszcze sie nikomu taka sztuka nie udala hihi
    normalnie czarownica ze mnie rzeczywiscie...

zbikowa, Shagga_80, Libra, plemniczka, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dodi wrote:
    gadgeta wrote:

nie martw się na zapas, lekarz napewno rozwieje Twoje wątpliwości i Cię uspokoi ;)
    tyle mogę się wypowiedzieć w tym temacie he he :D

Wielkie umysły myślą tak samo :P
    Dodi, napisałyśmy praktycznie to samo :P

gadgeta lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:

Gadgetko... aż tak bardzo się nie znam na badaniach tarczycy... nie wiem, a co na to endokrynolog?

• Dodi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga dzisiaj to nie pierwszy raz, bo wcześniej tez o Olce jak pisałyśmy :D
    to może jak jedna z nas się będzie wypisywała to wystarczy? :P

Shagga_80 lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem shaggus- staram sie naprawde myslec o czyms innym zeby zamartwianiem sie jeszcze bardziej nie zaszkodzic Mlodemu

chociaz jak same wiecie "to sie tylko tak mowi"

ale tak jak pisalam juz nie chce zanudzac- napisze jak dam rade jutro lub najpewniej pojutrze (bo i endo i usg mam pod wieczor i nie wiem o ktorej zladujemy w domu) co i jak. i mamm nadzieje ze bede bardziej spokojna

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chuchaj dmuchaj gadgetko! ja tez mysle ze niepotrzebnie sie martwisz. Ale wiem ze nie da nie martwic, juz niedlugo bedziesz trzymala swoje maleństwo w ramionach

gadgeta, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    wiem shaggus- staram sie naprawde myslec o czyms innym zeby zamartwianiem sie jeszcze bardziej nie zaszkodzic Mlodemu

chociaz jak same wiecie "to sie tylko tak mowi"

ale tak jak pisalam juz nie chce zanudzac- napisze jak dam rade jutro lub najpewniej pojutrze (bo i endo i usg mam pod wieczor i nie wiem o ktorej zladujemy w domu) co i jak. i mamm nadzieje ze bede bardziej spokojna

Ejjjjjjjjj, nie zanudzasz! Broń Boże!

gadgeta, Libra, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus jutro sie dowiem- mam nadzieje ze tsh nawet w dolnych rejonach normy to jest jednak "norma".
    chociaz moze bylabym spokojniejsza jesli zmniejszylaby mi troche dawke euthyroxu-biore teraz raz rano 75 mikrogramow. nie mialabym nic przeciwko 50 ale nie chaialam kombinowac sama bez wiedzy lekarza tym bardziej ze wizyta juz jutro wiec juz cierpliwie poczekam co mi lekarka powie

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiesz gadgetko tez pomyslalam ze moze zmniejszenie dawki u Ciebie by dobrze zrobilo... dobrze ze juz jutro masz tego lekarza

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
‹‹ 2672 2673 2674 2675 2676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ