plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Dodi wzruszylam sie heh
No dziewczyny tysiąc razy wolalabym z samymi facetami pracowac! ale cóż zrobic
NIE PRZEJMOWAĆ SIE ! to zrobić
bardzo sie ciesze ze jestes zadowolna z nowej pracynie ma tego złego....
plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Dodi wzruszylam sie heh
to byś na gruba, na dół musiała iść robićWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 20:31
plemniczka, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:plemniczka wrote:Dodi jaka ty bojowa
dzieki
poprostu wiem jak to jest na początku a ta zołza pewnie myśli, że wszystkie rozumy pozjadała i jest chodzącą alfą i omegąa poza tym nikt nie będzie obrażał mojej koleżanki ani robił Jej wstydu w nowym miejscu pracy
myślę, że ona boi się o to, żeby roboty nie stracić skoro tak głupio pogrywa. Może firma szykuje sie na wymianę zespołu, bo już pracownicy za dobrze poznali reguły gry i wykorzystują je przeciwko firmie..
Wiecie nie pewne czasu to i ludzie świrują pawiana.Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Dodi wzruszylam sie heh
Raz pracowałam na dużej budowie...na początku (dopóki nie weszły ekipy wykończeniowe) byłam jedyną Babą na chyba 300 chłopówAhhhhhhhhhhhh, to była praca
zbikowa, Dodi, Libra, plemniczka, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:plemniczka wrote:Dodi wzruszylam sie heh
Raz pracowałam na dużej budowie...na początku (dopóki nie weszły ekipy wykończeniowe) byłam jedyną Babą na chyba 300 chłopówAhhhhhhhhhhhh, to była praca
o matko, to musiał być czadShagga_80 lubi tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:plemniczka wrote:Dodi wzruszylam sie heh
ja pracowałam w pl z kobietami (mieliśmy zespół 6 osób 3 babki i 3 facetów) i dogadywaliśmy sie prześwietnie. do dziś sie kumplujemyteraz saami faceci. i tez nie jest źle.
-
nick nieaktualnydobry wieczor dziewczynki:)
widze ze dzialo sie dzisiaj dzialo na forum...
Librus, Olus - wyrazy wspolczucia
Librus, kiti- ciesze sie ze monitoringi daly jakies konkretne informacje:)Shagga_80, Libra, plemniczka, Rucia, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:no Libra tak sie zastanawiam nad tobą i kurde az dziw bierze ze mając tak dobre wszystkie wyniki i twoje i twojego tyle czasu sie staracie, serio niefarta macie. Niechze juz los sie odwroci!
wzgórek jajonośny mam.... jeszcze sprawdzę moje endometrium;)
chyba trochę za małe... muszę jeść więcej migdałów i pić więcej wina:D hahaha czy ta opcja spodoba się mojemu m?mnie się podoba:)
aaa...aa.. jeszcze mogę mieć niedrożne jajowody;P
żartuję sobie, ale chyba niesmacznie mi to wychodzi:DWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 20:39
Dodi, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga_80 wrote:plemniczka wrote:Dodi wzruszylam sie heh
o matko, to musiał być czad
A jakie imprezy były
Choć oczywiście imprezy w bardziej kameralnym gronie, bo tylko od nas od generalnego wykonawcy bywali ludzie ale był czad...dotąd mam kilka filmików z imprez...Jezuuuuu,co się działo
PS. Dobrze,że nie będę miała córki, nie będę musiała się martwić , że wrodzi się do Matkizbikowa, Dodi, Libra, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDodi wrote:Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce
my też mamy kilku facetów...
1 sierota
1 "ministrant"
1 jest przygłuchawy
1 wazeliniaż i taka foczka, która klaszcze płetwami na na zawołanie
1 pantoflarz - daje się wykorzystywać niektórym dziewczynom i no stop lata im po śniadanko do sklepu
no dobra 2 jest w miarę normalnych:Dmala29_, Dodi, Rucia, Blondi22, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:Shaggus-Ciebie tez fajnie poczytac:)
chyle przed Toba czola ze mimo Mlodego i Drugiego Mlodego w brzuszku ogarniasz dom Starego zlecenia i forum... jak Ci sie to udaje kobieto...???
Witaj, kochana
Ostatnio nie mam zleceń, w domu porządek robię przed powrotem Starego (albo i nie), można dać radę
A jak tam samopoczucie? Kubuś daje po nerkach
?
-
nick nieaktualny