plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Dodi wrote:Dobry na wieczór
Libruś, Kiti, Kopciuszku świetne wiadomości
Fredzia ja miałam podobnie z progesteronem
Poczytałam sobie wszystko, kilka słów Ciocia wyjęła mi z ust, bo w zasadzie tyle w tym temacie mogłabym napisać...
Pierwszy dzien w pracy jakoś przeżyłam, ale wypluta jakaś jestem
Dobrej nocy życzę
Dodi co Ty chcesz powiedzieć przez zdanie ze miałaś podobnie z progesteronem mozesz to rozwinąć?
tzn. chodziło mi o coś takiego, że nawet z norm mogłam już wtedy mniej więcej wnioskować, że to ciąża ale się nie zorientowałam he he ale przecież u Ciebie wcale tak nie musi być
:*
Fedra, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Fedra wrote:Dodi wrote:Dobry na wieczór
Libruś, Kiti, Kopciuszku świetne wiadomości
Fredzia ja miałam podobnie z progesteronem
Poczytałam sobie wszystko, kilka słów Ciocia wyjęła mi z ust, bo w zasadzie tyle w tym temacie mogłabym napisać...
Pierwszy dzien w pracy jakoś przeżyłam, ale wypluta jakaś jestem
Dobrej nocy życzę
Dodi co Ty chcesz powiedzieć przez zdanie ze miałaś podobnie z progesteronem mozesz to rozwinąć?
tzn. chodziło mi o coś takiego, że nawet z norm mogłam już wtedy mniej więcej wnioskować, że to ciąża ale się nie zorientowałam he he ale przecież u Ciebie wcale tak nie musi być
:*
no własnie nie musi ale moze dobra idę zrobić w czwartek raz jeszcze progesteron i jak przyrośnie (bo podobno w ciaży rośnie) to zrobie bete...
a tym czasem naprawdę idę do wanny bo zaraz będę pisac rzęsami
Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi
-
Fedra pewnie nie czepiaj się tych norm tylko idź kobieto się wymyj i odpręż.;P a głowa boli od nadmiaru emocji. Byndzie dobrzy.
po świętach jestem pełna wiary i nadziei.
i widzę, że od Blondi błyska coś niebo do mnie. A może to ona morsem nadaje, a ja taka nienaumiana języków obcych.
Dodi, nick nieaktualny, aisa, nick nieaktualny, Blondi22, mauysia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dodi wrote:plemniczka wrote:Shaggi u nas wlasnie leje
baaardzo mocno
jeśli u Ciebie leje, to u mnie tym bardziej plemniczko
w pracy już ogarnięty temat?
wiesz z kazdym dniem jest lepiej, coraz wiecej wiem i umiem i nawet coraz bardziej lubie to robic i kiedy wydawalo mi sie ze sie w to wkrecam i bedzie dobrze, to wczoraj jedna z kolezanek z pracy zaczela sie do mnie doczepiac, krytykowac, robic wstyd przy klientkach ze czegos nie wiem, nie umiem.... wydaje mi sie ze byla zazdrosna o to ze wczoraj mialam najlepszy wynik sprzedazy, a to zawsze ona byla najlepsza... wiec juz widze pierwsze oznaki zawisci.. wiedzialam ze tam gdzie pracują same kobiety i to 10! nie moze byc wszystko dobrze
, no ale coz ogolnie jest ok
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystwierdzam, że gin mnie w konia nie robi... i moje pęcherzyki są ładne i dojrzałe... a stwierdził to u mnie, bo pęcherzyk mój miał wzgórek jajonośny:)
a to wygrzebałam w necie... może się kiedyś komuś przyda...
Pęcherzyk dominujący wzrasta 2-3 mm dziennie, osiągając w okresie przedowulacyjnym średnicę 20-25 mm, maksymalnie 29 mm. W jego wnętrzu, w badaniu USG może być widoczny przyściennie, obwodowo hiperechogeniczny wzgórek jajonośny, choć znajdująca się w nim komórka jajowa może nie być widoczna. Uwidocznienie wzgórka jajonośnego wskazuje na dojrzałość pęcherzyka i na moment owulacji, która od momentu zlokalizowania wzgórka wystąpi za ok. 36 godzin
Dodi, plemniczka, nick nieaktualny, aisa, gocha04, kiti, nick nieaktualny, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Dodi wrote:plemniczka wrote:Shaggi u nas wlasnie leje
baaardzo mocno
wiesz z kazdym dniem jest lepiej, coraz wiecej wiem i umiem i nawet coraz bardziej lubie to robic i kiedy wydawalo mi sie ze sie w to wkrecam i bedzie dobrze, to wczoraj jedna z kolezanek z pracy zaczela sie do mnie doczepiac, krytykowac, robic wstyd przy klientkach ze czegos nie wiem, nie umiem.... wydaje mi sie ze byla zazdrosna o to ze wczoraj mialam najlepszy wynik sprzedazy, a to zawsze ona byla najlepsza... wiec juz widze pierwsze oznaki zawisci.. wiedzialam ze tam gdzie pracują same kobiety i to 10! nie moze byc wszystko dobrze
no to super, że ogólnie dobrze a "koleżanka" pewnie się będzie wściekać, że zawitała silna konkurentka
ale co tam, pokaż im na co Cię stać a swoją drogą nie cierpię takiego zachowania, jakie ona zaprezentowała....
daj tylko znać która to a wpadnę w odwiedziny
plemniczka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Fedra pewnie nie czepiaj się tych norm tylko idź kobieto się wymyj i odpręż.;P a głowa boli od nadmiaru emocji. Byndzie dobrzy.
po świętach jestem pełna wiary i nadziei.
i widzę, że od Blondi błyska coś niebo do mnie. A może to ona morsem nadaje, a ja taka nienaumiana języków obcych.
hahaha... Blondi:) -
plemniczka wrote:a chcialabym by mnie dziewczyny polubily bo to nawet nie od moich wynikow ale od ich opinii bedzie zalezalo czy 25 maja zechcą nadal mnie i czy dadzą mi umowe o prace...
w sumie to szkoda, że ich opinia będzie miała wpływ na Twoje być albo nie być w tej pracy, bo pamiętaj, że w pracy nie musicie się lubieć!!! ważne kto co potrafi i jakie ma wyniki indywidualne a Ty je jeszcze puścisz z torbami
plemniczka, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Dodi wrote:plemniczka wrote:Shaggi u nas wlasnie leje
baaardzo mocno
ach te baby... u mnie też jest gniazdo żmij - bynajmniej wielka większość jest okropna -
Libra wrote:stwierdzam, że gin mnie w konia nie robi... i moje pęcherzyki są ładne i dojrzałe... a stwierdził to u mnie, bo pęcherzyk mój miał wzgórek jajonośny:)
a to wygrzebałam w necie... może się kiedyś komuś przyda...
Pęcherzyk dominujący wzrasta 2-3 mm dziennie, osiągając w okresie przedowulacyjnym średnicę 20-25 mm, maksymalnie 29 mm. W jego wnętrzu, w badaniu USG może być widoczny przyściennie, obwodowo hiperechogeniczny wzgórek jajonośny, choć znajdująca się w nim komórka jajowa może nie być widoczna. Uwidocznienie wzgórka jajonośnego wskazuje na dojrzałość pęcherzyka i na moment owulacji, która od momentu zlokalizowania wzgórka wystąpi za ok. 36 godzin
Głupia Ty... a dlaczego miałby Cię w konia robić
wszystko jest pewnie w jak najlepszym porządku i nie świruj mi tu
ale szperacz już musiał sprawdzić co to dokładnie oznacza he he nie no fajnie, pewnie się przyda takie info siostro
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
no Libra tak sie zastanawiam nad tobą i kurde az dziw bierze ze mając tak dobre wszystkie wyniki i twoje i twojego tyle czasu sie staracie, serio niefarta macie. Niechze juz los sie odwroci!
nick nieaktualny, gocha04, Dodi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Dodi jaka ty bojowa
dzieki
poprostu wiem jak to jest na początku a ta zołza pewnie myśli, że wszystkie rozumy pozjadała i jest chodzącą alfą i omegą
a poza tym nikt nie będzie obrażał mojej koleżanki ani robił Jej wstydu w nowym miejscu pracy
plemniczka, Fedra, Gunia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:plemniczka wrote:Dodi wrote:plemniczka wrote:Shaggi u nas wlasnie leje
baaardzo mocno
ach te baby... u mnie też jest gniazdo żmij - bynajmniej wielka większość jest okropna
Ehhh, ja jak dotąd pracowałam w 3 miejscach z babami i w dwóch miałam podobne doświadczenia
baby są zawistne
Dodi, zbikowa, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce
nick nieaktualny, Fedra, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Gosiaczku jak miło, że Ty taka uchachana jesteś i tak pozytywnie nastawiona

Dodi ja swoje załamki ćwiczę po cichaczu, ale teraz fajnie mi na duszy.
Dodi, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6