plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Dodi wrote:Dobry na wieczór
Libruś, Kiti, Kopciuszku świetne wiadomości
Fredzia ja miałam podobnie z progesteronem
Poczytałam sobie wszystko, kilka słów Ciocia wyjęła mi z ust, bo w zasadzie tyle w tym temacie mogłabym napisać...
Pierwszy dzien w pracy jakoś przeżyłam, ale wypluta jakaś jestem
Dobrej nocy życzę
Dodi co Ty chcesz powiedzieć przez zdanie ze miałaś podobnie z progesteronem mozesz to rozwinąć?
tzn. chodziło mi o coś takiego, że nawet z norm mogłam już wtedy mniej więcej wnioskować, że to ciąża ale się nie zorientowałam he he ale przecież u Ciebie wcale tak nie musi być:*
Fedra, Libra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Fedra wrote:Dodi wrote:Dobry na wieczór
Libruś, Kiti, Kopciuszku świetne wiadomości
Fredzia ja miałam podobnie z progesteronem
Poczytałam sobie wszystko, kilka słów Ciocia wyjęła mi z ust, bo w zasadzie tyle w tym temacie mogłabym napisać...
Pierwszy dzien w pracy jakoś przeżyłam, ale wypluta jakaś jestem
Dobrej nocy życzę
Dodi co Ty chcesz powiedzieć przez zdanie ze miałaś podobnie z progesteronem mozesz to rozwinąć?
tzn. chodziło mi o coś takiego, że nawet z norm mogłam już wtedy mniej więcej wnioskować, że to ciąża ale się nie zorientowałam he he ale przecież u Ciebie wcale tak nie musi być:*
no własnie nie musi ale moze dobra idę zrobić w czwartek raz jeszcze progesteron i jak przyrośnie (bo podobno w ciaży rośnie) to zrobie bete...
a tym czasem naprawdę idę do wanny bo zaraz będę pisac rzęsamiDodi, Libra lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra pewnie nie czepiaj się tych norm tylko idź kobieto się wymyj i odpręż.;P a głowa boli od nadmiaru emocji. Byndzie dobrzy.
po świętach jestem pełna wiary i nadziei.
i widzę, że od Blondi błyska coś niebo do mnie. A może to ona morsem nadaje, a ja taka nienaumiana języków obcych.Dodi, Libra, aisa, Shagga_80, Blondi22, mauysia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dodi wrote:plemniczka wrote:Shaggi u nas wlasnie leje
baaardzo mocno
jeśli u Ciebie leje, to u mnie tym bardziej plemniczkow pracy już ogarnięty temat?
wiesz z kazdym dniem jest lepiej, coraz wiecej wiem i umiem i nawet coraz bardziej lubie to robic i kiedy wydawalo mi sie ze sie w to wkrecam i bedzie dobrze, to wczoraj jedna z kolezanek z pracy zaczela sie do mnie doczepiac, krytykowac, robic wstyd przy klientkach ze czegos nie wiem, nie umiem.... wydaje mi sie ze byla zazdrosna o to ze wczoraj mialam najlepszy wynik sprzedazy, a to zawsze ona byla najlepsza... wiec juz widze pierwsze oznaki zawisci.. wiedzialam ze tam gdzie pracują same kobiety i to 10! nie moze byc wszystko dobrze, no ale coz ogolnie jest ok
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnystwierdzam, że gin mnie w konia nie robi... i moje pęcherzyki są ładne i dojrzałe... a stwierdził to u mnie, bo pęcherzyk mój miał wzgórek jajonośny:)
a to wygrzebałam w necie... może się kiedyś komuś przyda...
Pęcherzyk dominujący wzrasta 2-3 mm dziennie, osiągając w okresie przedowulacyjnym średnicę 20-25 mm, maksymalnie 29 mm. W jego wnętrzu, w badaniu USG może być widoczny przyściennie, obwodowo hiperechogeniczny wzgórek jajonośny, choć znajdująca się w nim komórka jajowa może nie być widoczna. Uwidocznienie wzgórka jajonośnego wskazuje na dojrzałość pęcherzyka i na moment owulacji, która od momentu zlokalizowania wzgórka wystąpi za ok. 36 godzinDodi, plemniczka, Shagga_80, aisa, gocha04, kiti, Rucia, Blondi22, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Dodi wrote:plemniczka wrote:Shaggi u nas wlasnie leje
baaardzo mocno
jeśli u Ciebie leje, to u mnie tym bardziej plemniczkow pracy już ogarnięty temat?
wiesz z kazdym dniem jest lepiej, coraz wiecej wiem i umiem i nawet coraz bardziej lubie to robic i kiedy wydawalo mi sie ze sie w to wkrecam i bedzie dobrze, to wczoraj jedna z kolezanek z pracy zaczela sie do mnie doczepiac, krytykowac, robic wstyd przy klientkach ze czegos nie wiem, nie umiem.... wydaje mi sie ze byla zazdrosna o to ze wczoraj mialam najlepszy wynik sprzedazy, a to zawsze ona byla najlepsza... wiec juz widze pierwsze oznaki zawisci.. wiedzialam ze tam gdzie pracują same kobiety i to 10! nie moze byc wszystko dobrze, no ale coz ogolnie jest ok
no to super, że ogólnie dobrze a "koleżanka" pewnie się będzie wściekać, że zawitała silna konkurentkaale co tam, pokaż im na co Cię stać a swoją drogą nie cierpię takiego zachowania, jakie ona zaprezentowała....
daj tylko znać która to a wpadnę w odwiedzinyplemniczka, Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygocha04 wrote:Fedra pewnie nie czepiaj się tych norm tylko idź kobieto się wymyj i odpręż.;P a głowa boli od nadmiaru emocji. Byndzie dobrzy.
po świętach jestem pełna wiary i nadziei.
i widzę, że od Blondi błyska coś niebo do mnie. A może to ona morsem nadaje, a ja taka nienaumiana języków obcych.
hahaha... Blondi:) -
plemniczka wrote:a chcialabym by mnie dziewczyny polubily bo to nawet nie od moich wynikow ale od ich opinii bedzie zalezalo czy 25 maja zechcą nadal mnie i czy dadzą mi umowe o prace...
w sumie to szkoda, że ich opinia będzie miała wpływ na Twoje być albo nie być w tej pracy, bo pamiętaj, że w pracy nie musicie się lubieć!!! ważne kto co potrafi i jakie ma wyniki indywidualne a Ty je jeszcze puścisz z torbamiplemniczka, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Dodi wrote:plemniczka wrote:Shaggi u nas wlasnie leje
baaardzo mocno
ach te baby... u mnie też jest gniazdo żmij - bynajmniej wielka większość jest okropna -
Libra wrote:stwierdzam, że gin mnie w konia nie robi... i moje pęcherzyki są ładne i dojrzałe... a stwierdził to u mnie, bo pęcherzyk mój miał wzgórek jajonośny:)
a to wygrzebałam w necie... może się kiedyś komuś przyda...
Pęcherzyk dominujący wzrasta 2-3 mm dziennie, osiągając w okresie przedowulacyjnym średnicę 20-25 mm, maksymalnie 29 mm. W jego wnętrzu, w badaniu USG może być widoczny przyściennie, obwodowo hiperechogeniczny wzgórek jajonośny, choć znajdująca się w nim komórka jajowa może nie być widoczna. Uwidocznienie wzgórka jajonośnego wskazuje na dojrzałość pęcherzyka i na moment owulacji, która od momentu zlokalizowania wzgórka wystąpi za ok. 36 godzin
Głupia Ty... a dlaczego miałby Cię w konia robićwszystko jest pewnie w jak najlepszym porządku i nie świruj mi tu
ale szperacz już musiał sprawdzić co to dokładnie oznacza he he nie no fajnie, pewnie się przyda takie info siostro
Shagga_80, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
no Libra tak sie zastanawiam nad tobą i kurde az dziw bierze ze mając tak dobre wszystkie wyniki i twoje i twojego tyle czasu sie staracie, serio niefarta macie. Niechze juz los sie odwroci!
Shagga_80, gocha04, Dodi, Libra, Rucia, Fedra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Dodi jaka ty bojowa
dzieki
poprostu wiem jak to jest na początku a ta zołza pewnie myśli, że wszystkie rozumy pozjadała i jest chodzącą alfą i omegąa poza tym nikt nie będzie obrażał mojej koleżanki ani robił Jej wstydu w nowym miejscu pracy
plemniczka, Fedra, Gunia, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibra wrote:plemniczka wrote:Dodi wrote:plemniczka wrote:Shaggi u nas wlasnie leje
baaardzo mocno
ach te baby... u mnie też jest gniazdo żmij - bynajmniej wielka większość jest okropna
Ehhh, ja jak dotąd pracowałam w 3 miejscach z babami i w dwóch miałam podobne doświadczeniababy są zawistne
Dodi, zbikowa, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dodi wrote:Gosiaczku jak miło, że Ty taka uchachana jesteś i tak pozytywnie nastawiona
Dodi ja swoje załamki ćwiczę po cichaczu, ale teraz fajnie mi na duszy.Dodi, Libra, Fedra lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧