plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
Plemniczka............2......28lat...........12.05..................śląskie
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Mała29...............93......29lat............13.05...................Wielka Brytania
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
wklejam bo zapomniałam wcześniej
mala tak to teraz wygląda
nie wiem jak tam u Oli w końcu
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Dodi wrote:Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce

my też mamy kilku facetów...
1 sierota
1 "ministrant"
1 jest przygłuchawy
1 wazeliniaż i taka foczka, która klaszcze płetwami na na zawołanie
1 pantoflarz - daje się wykorzystywać niektórym dziewczynom i no stop lata im po śniadanko do sklepu
no dobra 2 jest w miarę normalnych:D
haha!
a możesz zdefiniować ministranta?
kadzidłem Wam po oczach daje a na dodatek przy petentach? :p
Dodi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Libra wrote:Dodi wrote:Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce

1 sierota
1 "ministrant"
1 jest przygłuchawy
1 pantoflarz - daje się wykorzystywać niektórym dziewczynom i no stop lata im po śniadanko do sklepu
jak Ty coś obrazkowo czy inaczej przedstawisz to lacze można zeżreć he he
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka dodi -buzki dla was:)
brzuchol rosnie a ja chudne:( na wadze tylko nadal 2 kg wiecej:( martwie sie czy z Malym wszystko ok dlatego idziemy jutro z m na usg prywatnie bo na nfz musialabym czekac jeszcze 4 tygodnie a to zbyt duzy stres dla mnie:(
nie wiem czy z hormonami tarczycy wszystko ok i czy nie mam zbyt duzej dawki ale jutro tez endokrynolog i sie dopytam...
Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:dobry wieczor dziewczynki:)
widze ze dzialo sie dzisiaj dzialo na forum...
Librus, Olus - wyrazy wspolczucia
Librus, kiti- ciesze sie ze monitoringi daly jakies konkretne informacje:)
hej Gadgetko:) jak się czujesz? co u Mareczka, lepiej?
u mnie chyba w miarę... gin kazał się starać... relaksować się na łonie natury:) - aż się zaśmiałam po tym tekście, bo mi się parę rzeczy przypomniało... na łonie natury:D
nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:aha to trzeba zacisnąć jeszcze mocniej kciuki za dziewczynki

z tego co znalazłam to Olę jednak zalało, więc najbliżej nasza plemniczka teraz a Blondi to ciągnie znowu ten swój długaśny cykl
plemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshagus Kuba kopie nadal bardzo mocno i to mnie troche uspokaja.... bo skoro kopie to chyba wszystko ok dzisiaj bylam u gina i mowil ze macica ladnie rosnie, bylo slychac bicie serca ale stres jest
ale nie bede was zanudzac...
Dodus-przytulam Cie mocno, to nie tak mialo byc...
Dodi, plemniczka, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:shagus Kuba kopie nadal bardzo mocno i to mnie troche uspokaja.... bo skoro kopie to chyba wszystko ok dzisiaj bylam u gina i mowil ze macica ladnie rosnie, bylo slychac bicie serca ale stres jest
ale nie bede was zanudzac...
Dodus-przytulam Cie mocno, to nie tak mialo byc...
Stres jest w sumie normalny, każda ciężarna martwi się o Maleństwo,ale jestem pewna,że wszystko jest ok, szczególnie,że na wizycie gin powiedział,że wszystko wygląda OK
Daj znać po USG
-
nick nieaktualnyLibrus-u mnie nawet dobrze:) wraz z wiosna tak jakby dostalam kopa pozytywnej energii i powialo slonecznym optymizmem...
Marek tez na razie nie narzeka-bierze leki stosuje diete niedlugo zrobimy mu powtorke badan a w czerwcu kontrolna wizyta u lekkarza.
mam nadzieje ze bedzie dobrze...
u mnie to nic w porownaniu z tym co sie dzieje u niektorych z was z forum- nie pisze moze tak czesto jak bym chciala ale czytam (staram sie) na biezaco wiec wiem co sie tu dzieje
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShaggus dam oczywiscie znac-pewnie na fb. a ze stresem jest tak jak piszesz i jak dzisiaj dziewczyny pisaly w ciagu dnia-juz chyba pozostaje do konca... najpierw stres ze nie moge zajsc, potem stres w ciazy czy z Malenstwem wszystko ok a po porodzie czy dziecko sie dobrze rozwija itp itd....

w kazdym razie naczytalam sie glupot w internecie o wplywie niewlasciwej dawki euthyroxu na malenstwo i juz mam schizy, dobrze ze tylko do jutra..... -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Libra wrote:Dodi wrote:Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce

1 sierota
1 "ministrant"
1 jest przygłuchawy
haha!
a możesz zdefiniować ministranta?
kadzidłem Wam po oczach daje a na dodatek przy petentach? :p
przydomek ma ministrant, bo jak są jakieś uroczystości gminno-kościelne, to on zawsze po pawicy proboszcza... czyta ewangelię... przystępuje do komunii... a w rzeczywistości dewota, kłamczuch i jeszcze parę rzeczy można by wymienić, ale tajemnica służbowa;)
ale ktoś mi kiedyś powiedział coś o Pani Polityce... i niestety miał świętą rację...
nick nieaktualny, zbikowa, nick nieaktualny, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:Shaggus dam oczywiscie znac-pewnie na fb. a ze stresem jest tak jak piszesz i jak dzisiaj dziewczyny pisaly w ciagu dnia-juz chyba pozostaje do konca... najpierw stres ze nie moge zajsc, potem stres w ciazy czy z Malenstwem wszystko ok a po porodzie czy dziecko sie dobrze rozwija itp itd....

w kazdym razie naczytalam sie glupot w internecie o wplywie niewlasciwej dawki euthyroxu na malenstwo i juz mam schizy, dobrze ze tylko do jutra.....
na pewno jest wszystko w porządku, ale jak sprawdzisz to maluchowi nie zaszkodzisz, a sama będziesz spokojniejsza.
fajnie Cię widzieć Gadgetka
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnygadgetta to trzymam kciuki za jutro żeby było dobrze a w sumie a co ma nie być na pewno będzie dobrze.

I tymi słowami zegnam się,papatki do juterka
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Olę zalało niestety
Ale przyszły tydzień zapowiada się interesująco 
A właśnie, Libra, niedobra Ty! Na kiedy ma @ nie przyjść?
PS. Niedobra, bo wywaliłaś się z tabelki i nie wiem,ja to z Twoim terminem jest
pierwszy komentarz pod moim wykresem:) -
nick nieaktualnyFedrus-mijam Cie ciagle ale jak bedziesz tu jutro to wiedz ze przeogromnie sie ciesze ze jednak wszystko jest na dobrej drodze do tego bys mogla przystapic z m do procedury in vitro...

i zycze Ci z calego serca powodzenia juz w pierwszym transferze i to najlepiej podwojnego.
Librus za Ciebie tez mocno trzymam kciuki i za wszystkie dziewczyny ktore nie-oczekuja @... niech sie wreszcie cos ruszy razem z prawie letnia aura...
chucham i dmucham...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gadgetko dziękuję :* wiem, że nie tak miało być... jestem zła, ale to nie ode mnie zależało
mam nadzieję, że następny raz będzie bardziej udany a Ty się niczym nie martw, bo napewno będzie dobrze
nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość