plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
Plemniczka............2......28lat...........12.05..................śląskie
Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
Mała29...............93......29lat............13.05...................Wielka Brytania
a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie
wklejam bo zapomniałam wcześniej
mala tak to teraz wyglądanie wiem jak tam u Oli w końcu
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Dodi wrote:Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce
my też mamy kilku facetów...
1 sierota
1 "ministrant"
1 jest przygłuchawy
1 wazeliniaż i taka foczka, która klaszcze płetwami na na zawołanie
1 pantoflarz - daje się wykorzystywać niektórym dziewczynom i no stop lata im po śniadanko do sklepu
no dobra 2 jest w miarę normalnych:D
haha!
a możesz zdefiniować ministranta?
kadzidłem Wam po oczach daje a na dodatek przy petentach? :pDodi lubi tę wiadomość
-
Libra wrote:Dodi wrote:Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce
1 sierota
1 "ministrant"
1 jest przygłuchawy
1 pantoflarz - daje się wykorzystywać niektórym dziewczynom i no stop lata im po śniadanko do sklepu
jak Ty coś obrazkowo czy inaczej przedstawisz to lacze można zeżreć he heShagga_80, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalutka dodi -buzki dla was:)
brzuchol rosnie a ja chudne:( na wadze tylko nadal 2 kg wiecej:( martwie sie czy z Malym wszystko ok dlatego idziemy jutro z m na usg prywatnie bo na nfz musialabym czekac jeszcze 4 tygodnie a to zbyt duzy stres dla mnie:(
nie wiem czy z hormonami tarczycy wszystko ok i czy nie mam zbyt duzej dawki ale jutro tez endokrynolog i sie dopytam...Dodi, Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygadgeta wrote:dobry wieczor dziewczynki:)
widze ze dzialo sie dzisiaj dzialo na forum...
Librus, Olus - wyrazy wspolczucia
Librus, kiti- ciesze sie ze monitoringi daly jakies konkretne informacje:)
hej Gadgetko:) jak się czujesz? co u Mareczka, lepiej?
u mnie chyba w miarę... gin kazał się starać... relaksować się na łonie natury:) - aż się zaśmiałam po tym tekście, bo mi się parę rzeczy przypomniało... na łonie natury:DShagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:aha to trzeba zacisnąć jeszcze mocniej kciuki za dziewczynki
z tego co znalazłam to Olę jednak zalało, więc najbliżej nasza plemniczka teraz a Blondi to ciągnie znowu ten swój długaśny cyklplemniczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyshagus Kuba kopie nadal bardzo mocno i to mnie troche uspokaja.... bo skoro kopie to chyba wszystko ok dzisiaj bylam u gina i mowil ze macica ladnie rosnie, bylo slychac bicie serca ale stres jest
ale nie bede was zanudzac...
Dodus-przytulam Cie mocno, to nie tak mialo byc...Dodi, plemniczka, Libra, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
dobra dziewczynki ja dziś jednak już nie mam siły z wami posiedzieć spać mi się strasznie chce, więc już będę uciekać. Może jutro mi się uda dłużej posiedzieć. Wszystkim życzę miłej nocki.
Dodi, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnygadgeta wrote:shagus Kuba kopie nadal bardzo mocno i to mnie troche uspokaja.... bo skoro kopie to chyba wszystko ok dzisiaj bylam u gina i mowil ze macica ladnie rosnie, bylo slychac bicie serca ale stres jest
ale nie bede was zanudzac...
Dodus-przytulam Cie mocno, to nie tak mialo byc...
Stres jest w sumie normalny, każda ciężarna martwi się o Maleństwo,ale jestem pewna,że wszystko jest ok, szczególnie,że na wizycie gin powiedział,że wszystko wygląda OK
Daj znać po USGLibra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLibrus-u mnie nawet dobrze:) wraz z wiosna tak jakby dostalam kopa pozytywnej energii i powialo slonecznym optymizmem...
Marek tez na razie nie narzeka-bierze leki stosuje diete niedlugo zrobimy mu powtorke badan a w czerwcu kontrolna wizyta u lekkarza.
mam nadzieje ze bedzie dobrze...
u mnie to nic w porownaniu z tym co sie dzieje u niektorych z was z forum- nie pisze moze tak czesto jak bym chciala ale czytam (staram sie) na biezaco wiec wiem co sie tu dziejeShagga_80, Libra, Rucia, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShaggus dam oczywiscie znac-pewnie na fb. a ze stresem jest tak jak piszesz i jak dzisiaj dziewczyny pisaly w ciagu dnia-juz chyba pozostaje do konca... najpierw stres ze nie moge zajsc, potem stres w ciazy czy z Malenstwem wszystko ok a po porodzie czy dziecko sie dobrze rozwija itp itd....
w kazdym razie naczytalam sie glupot w internecie o wplywie niewlasciwej dawki euthyroxu na malenstwo i juz mam schizy, dobrze ze tylko do jutra..... -
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Libra wrote:Dodi wrote:Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce
1 sierota
1 "ministrant"
1 jest przygłuchawy
haha!
a możesz zdefiniować ministranta?
kadzidłem Wam po oczach daje a na dodatek przy petentach? :p
przydomek ma ministrant, bo jak są jakieś uroczystości gminno-kościelne, to on zawsze po pawicy proboszcza... czyta ewangelię... przystępuje do komunii... a w rzeczywistości dewota, kłamczuch i jeszcze parę rzeczy można by wymienić, ale tajemnica służbowa;)
ale ktoś mi kiedyś powiedział coś o Pani Polityce... i niestety miał świętą rację...Shagga_80, zbikowa, gadgeta, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
gadgeta wrote:Shaggus dam oczywiscie znac-pewnie na fb. a ze stresem jest tak jak piszesz i jak dzisiaj dziewczyny pisaly w ciagu dnia-juz chyba pozostaje do konca... najpierw stres ze nie moge zajsc, potem stres w ciazy czy z Malenstwem wszystko ok a po porodzie czy dziecko sie dobrze rozwija itp itd....
w kazdym razie naczytalam sie glupot w internecie o wplywie niewlasciwej dawki euthyroxu na malenstwo i juz mam schizy, dobrze ze tylko do jutra.....
na pewno jest wszystko w porządku, ale jak sprawdzisz to maluchowi nie zaszkodzisz, a sama będziesz spokojniejsza.
fajnie Cię widzieć Gadgetkagadgeta lubi tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
gadgetta to trzymam kciuki za jutro żeby było dobrze a w sumie a co ma nie być na pewno będzie dobrze.
I tymi słowami zegnam się,papatki do juterkagadgeta, gadgeta, gadgeta, gadgeta, Libra lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Olę zalało niestety
Ale przyszły tydzień zapowiada się interesująco
A właśnie, Libra, niedobra Ty! Na kiedy ma @ nie przyjść?
PS. Niedobra, bo wywaliłaś się z tabelki i nie wiem,ja to z Twoim terminem jest
pierwszy komentarz pod moim wykresem:) -
nick nieaktualnyFedrus-mijam Cie ciagle ale jak bedziesz tu jutro to wiedz ze przeogromnie sie ciesze ze jednak wszystko jest na dobrej drodze do tego bys mogla przystapic z m do procedury in vitro...
i zycze Ci z calego serca powodzenia juz w pierwszym transferze i to najlepiej podwojnego.
Librus za Ciebie tez mocno trzymam kciuki i za wszystkie dziewczyny ktore nie-oczekuja @... niech sie wreszcie cos ruszy razem z prawie letnia aura...
chucham i dmucham...Shagga_80, Libra, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość
-
Gadgetko dziękuję :* wiem, że nie tak miało być... jestem zła, ale to nie ode mnie zależało
mam nadzieję, że następny raz będzie bardziej udany a Ty się niczym nie martw, bo napewno będzie dobrze
Shagga_80, Libra, gadgeta, Fedra lubią tę wiadomość