X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 20:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    BellaRosa............1.......24lata.........FASOLINKA........lubelskie (2.07.2013) she......................6.......35lat...........FASOLINKA........pomorskie (27.06.2013)
    gadgeta..............13......32lata.........FASOLINKA........kuj-pom (29.07.2013)
    Dora.....................2......30lat...........FASOLINKA........pomorskie(21.09.2013)
    anna_w...............10......31lat..........FASOLINKA.........lubelskie (27.09.2013)
    mauysia................5......31lat...........FASOLINKA........wielkopolskie (12.10.2013)
    Shagga_80...........3......32lata.........FASOLINKA........łódzkie (11.10.2013)
    ann2224………... 8…..28lat………. FASOLINKA …...wielkopolskie(26.10.2013)
    Mała……………..4……30lat……….FASOLINKA……świętkorzyskie(19.10.2013)
    Nina82…………..10…..30lat………FASOLINKA……. Śląskie (31.10.2013)
    Amicizia ................2.....26lat..........FASOLINKA……..małopolskie (09.11.2013)
    Malvinka...............4......25lat……....FASOLINKA…….dolnośląskie
    Rucia....................17....27lat………FASOLINKA…….mazowieckie (06.12.2013)
    Kopciuszek126.....16......30lat……..FASOLINKA……..łódzkie (08-09.12.2013)
    Karoam..................3......27lat………FASOLINKA………egipt
    Blondi22................1.... .23lat...........04.05..................mazowieckie
    Ola_czeka.............21…32lat...........07.05..................Wielka Brytania
    Plemniczka............2......28lat...........12.05..................śląskie
    Gunia....................4......30 lat..........13.05..................podlaskie
    Mała29...............93......29lat............13.05...................Wielka Brytania
    a-koczek………....9 .…32lata………. 14.05……………war-maz
    Zbikowa…………..4……26lat...........17.05..................Wielka Brytania
    kiti.........................7......25lat…….….19.05……….….małopolskie
    Kaja.......................4......32lat...........19.05……….…..pomorskie
    natusia.................6.......27lat............21.05..................kuj-pom
    Ilona……………..12…..30lat………..24.05……………Niemcy
    Beata……………..7……29lat………..25.05……………mazowieckie
    sylwia1985.............9.....28lat...........25.05..................podkarpackie
    gocha04...............6......27lat............27.05..................mazowieckie
    Effcia....................4……29lat...........28.05………........wielkopolskie
    Kfjatus...................8......26lat............02.06..................mazowieckie
    Muska....................5…..31lat...........05.06..................dolnośląskie

wklejam bo zapomniałam wcześniej :P

mala tak to teraz wygląda ;) nie wiem jak tam u Oli w końcu

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

29.04.13(8t 2d) [*]/kolejna szansa 24.11.13relgh371jzp75q9n.png
    1995fd7a4d57bc6e.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 20:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dodi wrote:
    Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce :D

my też mamy kilku facetów...
    1 sierota
    1 "ministrant"
    1 jest przygłuchawy
    1 wazeliniaż i taka foczka, która klaszcze płetwami na na zawołanie
    1 pantoflarz - daje się wykorzystywać niektórym dziewczynom i no stop lata im po śniadanko do sklepu
    no dobra 2 jest w miarę normalnych:D

haha!
    a możesz zdefiniować ministranta?
    kadzidłem Wam po oczach daje a na dodatek przy petentach? :p

Dodi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha to trzeba zacisnąć jeszcze mocniej kciuki za dziewczynki :)

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Libra wrote:
    Dodi wrote:
    Shagga to prawda, dlatego chociażby rodzynek w pracy się przydaje choć niekoniecznie taka sierota jak u mnie he he bo 4 baby i 1 facet w placówce :D

1 sierota
    1 "ministrant"
    1 jest przygłuchawy
    1 pantoflarz - daje się wykorzystywać niektórym dziewczynom i no stop lata im po śniadanko do sklepu

jak Ty coś obrazkowo czy inaczej przedstawisz to lacze można zeżreć he he :D

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malutka dodi -buzki dla was:)

brzuchol rosnie a ja chudne:( na wadze tylko nadal 2 kg wiecej:( martwie sie czy z Malym wszystko ok dlatego idziemy jutro z m na usg prywatnie bo na nfz musialabym czekac jeszcze 4 tygodnie a to zbyt duzy stres dla mnie:(
    nie wiem czy z hormonami tarczycy wszystko ok i czy nie mam zbyt duzej dawki ale jutro tez endokrynolog i sie dopytam...

Dodi, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olę zalało niestety :( Ale przyszły tydzień zapowiada się interesująco :)
    A właśnie, Libra, niedobra Ty! Na kiedy ma @ nie przyjść?

PS. Niedobra, bo wywaliłaś się z tabelki i nie wiem,ja to z Twoim terminem jest :(

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    dobry wieczor dziewczynki:)

widze ze dzialo sie dzisiaj dzialo na forum...

Librus, Olus - wyrazy wspolczucia

Librus, kiti- ciesze sie ze monitoringi daly jakies konkretne informacje:)

hej Gadgetko:) jak się czujesz? co u Mareczka, lepiej?

u mnie chyba w miarę... gin kazał się starać... relaksować się na łonie natury:) - aż się zaśmiałam po tym tekście, bo mi się parę rzeczy przypomniało... na łonie natury:D

nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

• Dodi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    aha to trzeba zacisnąć jeszcze mocniej kciuki za dziewczynki :)

z tego co znalazłam to Olę jednak zalało, więc najbliżej nasza plemniczka teraz a Blondi to ciągnie znowu ten swój długaśny cykl :/

plemniczka lubi tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    shagus Kuba kopie nadal bardzo mocno i to mnie troche uspokaja.... bo skoro kopie to chyba wszystko ok dzisiaj bylam u gina i mowil ze macica ladnie rosnie, bylo slychac bicie serca ale stres jest

ale nie bede was zanudzac...

Dodus-przytulam Cie mocno, to nie tak mialo byc...

Dodi, plemniczka, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra dziewczynki ja dziś jednak już nie mam siły z wami posiedzieć spać mi się strasznie chce, więc już będę uciekać. Może jutro mi się uda dłużej posiedzieć. Wszystkim życzę miłej nocki.

Dodi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    shagus Kuba kopie nadal bardzo mocno i to mnie troche uspokaja.... bo skoro kopie to chyba wszystko ok dzisiaj bylam u gina i mowil ze macica ladnie rosnie, bylo slychac bicie serca ale stres jest

ale nie bede was zanudzac...

Dodus-przytulam Cie mocno, to nie tak mialo byc...

Stres jest w sumie normalny, każda ciężarna martwi się o Maleństwo,ale jestem pewna,że wszystko jest ok, szczególnie,że na wizycie gin powiedział,że wszystko wygląda OK :)
    Daj znać po USG :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Librus-u mnie nawet dobrze:) wraz z wiosna tak jakby dostalam kopa pozytywnej energii i powialo slonecznym optymizmem...
    Marek tez na razie nie narzeka-bierze leki stosuje diete niedlugo zrobimy mu powtorke badan a w czerwcu kontrolna wizyta u lekkarza.
    mam nadzieje ze bedzie dobrze...

u mnie to nic w porownaniu z tym co sie dzieje u niektorych z was z forum- nie pisze moze tak czesto jak bym chciala ale czytam (staram sie) na biezaco wiec wiem co sie tu dzieje

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Effcia28, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggus dam oczywiscie znac-pewnie na fb. a ze stresem jest tak jak piszesz i jak dzisiaj dziewczyny pisaly w ciagu dnia-juz chyba pozostaje do konca... najpierw stres ze nie moge zajsc, potem stres w ciazy czy z Malenstwem wszystko ok a po porodzie czy dziecko sie dobrze rozwija itp itd....:(
    w kazdym razie naczytalam sie glupot w internecie o wplywie niewlasciwej dawki euthyroxu na malenstwo i juz mam schizy, dobrze ze tylko do jutra.....

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Libra wrote:
    Dodi wrote:

1 sierota
    1 "ministrant"
    1 jest przygłuchawy

haha!
    a możesz zdefiniować ministranta?
    kadzidłem Wam po oczach daje a na dodatek przy petentach? :p

przydomek ma ministrant, bo jak są jakieś uroczystości gminno-kościelne, to on zawsze po pawicy proboszcza... czyta ewangelię... przystępuje do komunii... a w rzeczywistości dewota, kłamczuch i jeszcze parę rzeczy można by wymienić, ale tajemnica służbowa;)

ale ktoś mi kiedyś powiedział coś o Pani Polityce... i niestety miał świętą rację...

nick nieaktualny, zbikowa, nick nieaktualny, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• gocha04 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgeta wrote:
    Shaggus dam oczywiscie znac-pewnie na fb. a ze stresem jest tak jak piszesz i jak dzisiaj dziewczyny pisaly w ciagu dnia-juz chyba pozostaje do konca... najpierw stres ze nie moge zajsc, potem stres w ciazy czy z Malenstwem wszystko ok a po porodzie czy dziecko sie dobrze rozwija itp itd....:(
    w kazdym razie naczytalam sie glupot w internecie o wplywie niewlasciwej dawki euthyroxu na malenstwo i juz mam schizy, dobrze ze tylko do jutra.....

na pewno jest wszystko w porządku, ale jak sprawdzisz to maluchowi nie zaszkodzisz, a sama będziesz spokojniejsza.:)
    fajnie Cię widzieć Gadgetka

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gadgetta to trzymam kciuki za jutro żeby było dobrze a w sumie a co ma nie być na pewno będzie dobrze. :)
    I tymi słowami zegnam się,papatki do juterka :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Olę zalało niestety :( Ale przyszły tydzień zapowiada się interesująco :)
    A właśnie, Libra, niedobra Ty! Na kiedy ma @ nie przyjść?

PS. Niedobra, bo wywaliłaś się z tabelki i nie wiem,ja to z Twoim terminem jest :(

pierwszy komentarz pod moim wykresem:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 maja 2013, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedrus-mijam Cie ciagle ale jak bedziesz tu jutro to wiedz ze przeogromnie sie ciesze ze jednak wszystko jest na dobrej drodze do tego bys mogla przystapic z m do procedury in vitro...:):) i zycze Ci z calego serca powodzenia juz w pierwszym transferze i to najlepiej podwojnego.
    Librus za Ciebie tez mocno trzymam kciuki i za wszystkie dziewczyny ktore nie-oczekuja @... niech sie wreszcie cos ruszy razem z prawie letnia aura...

chucham i dmucham...

nick nieaktualny, nick nieaktualny, gocha04, Fedra lubią tę wiadomość

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa dzieki!
    Gadgetko jak milo Cie widziec!! wiesz tesknie za tobą!
    Wszystkie z pewnoscią bysmy chcialy bys czesciej do nas pisala, ale rozumiemy oczywiscie :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • Dodi Autorytet

Wysłany: 7 maja 2013, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gadgetko dziękuję :* wiem, że nie tak miało być... jestem zła, ale to nie ode mnie zależało :/ mam nadzieję, że następny raz będzie bardziej udany a Ty się niczym nie martw, bo napewno będzie dobrze :)

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Fedra lubią tę wiadomość

1995fd7a4d57bc6e.png
‹‹ 2671 2672 2673 2674 2675 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ