plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
plemniczka wrote:Fedra robilas dzisiaj czyli 6 dni po owu tak? nie w 6dniu cyklu?
nie nie w 6 dniu po owu według ovu... ostatnio w 9 dniu po owu miałam 16,25... oczywiście jak powiedziałam o tym mezowi to się uśmiechnął i powiedział że jestem w ciaży ehhh te chłopy... i kto tu kogo nakręcaLibra, Dodi, Shagga_80, aisa, Rucia lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Nadrobiłam, w międzyczasie przegadałam ponad godzinę z mamą i siostrą na skype. A teraz strzele długiego posta....
Kaja, to już chyba po świętowaniu, ale... z okazji rocznicy ślubu życzę sto lat w szczęściu i radości z Twoim M
Shagga, fajnie, że już czujesz ruchu Młodszego
Muska, pewnie już tego nie czytasz, ale i tak życzę Ci udanego wyjazdu majowego, oby ten urlop i ten od ovu przyniósł Tobie spokój no i dobre wieści
Ruciu, faktycznie mogłaś inaczej spędzić majówkę niż na pocieszaniu koleżanki. No ale wyszło jak wyszło, spełniliście razem z M dobry uczynek. I do Wam się chwali. No i miejmy nadzieję, że koleżance się jakoś poukłada.
Fedra, Twoje wczorajsze wiadomości o badaniach są super. A no i te dzisiejsze też
Muzarcia, niezłe pobojowisko masz po wyjeździe rodzinki. No ale teraz spokój i ogródek.
Żbikowa, brrrr te Twoje tempki... Ale od dziś już rosną i teraz będą rosły
Mala, trzymaj się i nie daj się kłótniom. Trzymam kciuki żeby z M było coraz lepiej. Właściwie za niego trzymam żeby się ogarnął.
Karoam, gratuluje nowej pracy
Ola i Libra, współczuje z powodu babć
Libra, Kiti i Kopciuszku, dobre wieści dziś przynosicie
Uffff... to chyba tyle miałam do powiedzenia. Idę coś zjeść.
Miłego wieczoru wszystkim Wam życzę!!!!Fedra, Shagga_80, zbikowa, Libra, kiti, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMłody już od dłuższego czasu śpi,więc mogłam na legalu tu zajrzeć
Libra, fantastyczne wieści, prawda?
Kiti, Twoje mogłyby być lepsze,co? Ale jak mniemam, byłaś przygotowana, co?
Kopciuszku, i po co było się denerwować?
Fedra, super,że i twoje wyniki super....nic tylko dzień dobrych wiadomościFedra, Libra lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hehe ale wiesz bo on moze miec racje, progesteron w ciazy rosnie
i ja jak mając ok 20 progesteron 7 dni po owu to okazalo sie ze jestem w ciazy wtedy
i moja siostra tez jak miala wysoki tez wyszlo ze to ten cykl
o Matko Boska i Wszyscy Święci no to teraz sobie jak nic będę wkręcać ze jestem w ciąży ale może to i lepiej bo nie będe myślała za bardzo o przyszłym tygodniu...
tylko ze znając moje świrowanie to polece na powtórkę z progesteronu w czwartek
Boże jaka ja jestem głupia widzisz i nie grzmisz...Dodi, plemniczka, Shagga_80, Libra, Rucia lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
Dobry na wieczór
Libruś, Kiti, Kopciuszku świetne wiadomości
Fredzia ja miałam podobnie z progesteronem
Poczytałam sobie wszystko, kilka słów Ciocia wyjęła mi z ust, bo w zasadzie tyle w tym temacie mogłabym napisać...
Pierwszy dzien w pracy jakoś przeżyłam, ale wypluta jakaś jestem
Dobrej nocy życzęplemniczka, zbikowa, Shagga_80, Fedra, Libra, kiti, Rucia, mauysia lubią tę wiadomość
-
hahaha Fdra o nie nie nie ja nie nakrecam... pozniej nie dobre rzeczy z tego wychodzą
ale wiem ze ty tez nie ztych co latwo sie nakrecają
ale nadzieje trzeba miec! zawsze!
no a jak masz robic znowu progesteron to juz lepiej pokusić sie wtedy o betekurde no trzymam kciuki!
wogole to kilka nas jest na podobnym etapie cyklu. Musi byc gdzies fasolka, nie widze innej opcjiWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2013, 19:47
Shagga_80, Fedra, aisa, Libra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:hahaha Fdra o nie nie nie ja nie nakrecam... pozniej nie dobre rzeczy z tego wychodzą
no a jak masz robic znowu progesteron to juz lepiej pokusić sie wtedy o betekurde no trzymam kciuki!
wogole to kilka nas jest na podobnym etapie cyklu. Musi byc gdzies fasolka, nie widze innej opcji
Nooo, przyszły tydzień zapowiada się gorąco
PS. Przylazł do nas Plemniczko deszcz od Was ze Śląska
plemniczka, Libra lubią tę wiadomość
-
witam wieczornie
Libra, Kopciuszku bardzo się cieszę, że jest wszycho okej.
Kiti zawsze mogło być lepiej, ale myślę, że źle nie jest.
Fedra ładny progesteron co się czepiasz, też bym taki chciała.Fedra, aisa, kiti lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Dodi wrote:Dobry na wieczór
Libruś, Kiti, Kopciuszku świetne wiadomości
Fredzia ja miałam podobnie z progesteronem
Poczytałam sobie wszystko, kilka słów Ciocia wyjęła mi z ust, bo w zasadzie tyle w tym temacie mogłabym napisać...
Pierwszy dzien w pracy jakoś przeżyłam, ale wypluta jakaś jestem
Dobrej nocy życzę
Dodi co Ty chcesz powiedzieć przez zdanie ze miałaś podobnie z progesteronem mozesz to rozwinąć?17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyShagga_80 wrote:Młody już od dłuższego czasu śpi,więc mogłam na legalu tu zajrzeć
Libra, fantastyczne wieści, prawda?
Kiti, Twoje mogłyby być lepsze,co? Ale jak mniemam, byłaś przygotowana, co?
Kopciuszku, i po co było się denerwować?
Fedra, super,że i twoje wyniki super....nic tylko dzień dobrych wiadomości
dokładnie miałam to samo napisać... dzień dobrych wieści:)
wyjęłaś mi to z ust:D
a moje chyba dobre wieści, ale... "ale" zawsze jest;)Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:hahaha Fdra o nie nie nie ja nie nakrecam... pozniej nie dobre rzeczy z tego wychodzą
wogole to kilka nas jest na podobnym etapie cyklu. Musi byc gdzies fasolka, nie widze innej opcji
nie nie nie żadnej bety mogę zrobić progesteron co by wiedzieć czy jego poziom spada bo podobno powinien spadać czy jakoś tak...
no moze ja nie z Tych ale spod Krakowaale ostatnio coś mi się udziela temat nakręcania tylko ze tym razem jeśli się okaże że przyjdzie @ to wcale płakać nie będe bo wtedy zaczynam ładowac zastrzyki w brzuchol
plemniczka, Dodi, Libra, Shagga_80, gocha04, aisa, Effcia28 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
gocha04 wrote:witam wieczornie
Libra, Kopciuszku bardzo się cieszę, że jest wszycho okej.
Kiti zawsze mogło być lepiej, ale myślę, że źle nie jest.
Fedra ładny progesteron co się czepiasz, też bym taki chciała.
no czepiam się bo norma jest trochu inna ale ok już się nie czepiamplemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualny
-
Dobra ide spać a najpierw do wanny bo głowa mnie boli i coś do gardła podchodzi meliskę czas zacząć parzyć i pić a co
teraz to się żegnam na prawdę do jutra Kobitki :*Libra, Dodi, plemniczka, zbikowa lubią tę wiadomość
2015 Nati
2017 Suzi