plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:Blondi kurde faktycznie to nieciekawie...
dziewczyny dziekuje za wsparcie, ale to nie jest tak ze ja nie moge sie doczekac i biegne do gina... do tych dwoch bylam juz umowiona miesiac, a drugiego dwa miesiace wczesniej! zapisując sie na te daty nie wiedzialam ze bede w ciazy akuart... ponadto musialam isc bo jak wiecie mialam tą bakterie, a jej nie wyleczenie mogloby byc bardzo grozne.
Po drugie ja wiem ze na tym etapie moze jeszcze nie byc pecherzyka... jest to normalne, tylko inaczej gdybym o tym wiedziala tylko, a inaczej jak gin z pelnym przekonaniem informuje ze jest piekny pecherzyk, jest roznica... jak spotkam tamtego gina to go kopne w dupe za jego "kompetencje".
Kotuś, ja wiem,że Ty nie poszłaś tak szybko bo doczekać się nie mogłaś..pamiętam,że mówiłaś,że i tak masz wizytę to ją wykorzystujesz...ale chciałam Cię uspokoić, bo gdyby nie to, to jeszcze pewnie nie poszłabyś do Gina i spałabyś spokojnie,bo nic niepokojącego się nie dziejeTrzymam mocno kciuki,żebyś szybko się uspokoiła
Będzie dobrze!
A w ogóle to ja dziś zaczęłam brać tę luteinę, bo obudziłam się nad ranem z częstymi skurczami i już bałam się,że będziemy jechać na Izbę PrzyjęćPóki co przestało...mam nadzieję,że jak będę już brała regularnie L to przestanę się tak czuć
Fedra, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:czy ja już kiedyś mówiłam, ze bez facetów byłbyśmy grube i szczęśliwe?
nie no, moze coś jeszcze zorganizuje, dajmy mu szanse
No, domniemywam, że weźmie mnie dziś na hamburgera. Serio, mijaliśmy ostatnio knajpkę i powiedział, że musimy tam pójść, więc dziewczęta - prawdopodobnie mam dziś wychodne!zbikowa, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:czy ja już kiedyś mówiłam, ze bez facetów byłbyśmy grube i szczęśliwe?
No, domniemywam, że weźmie mnie dziś na hamburgera. Serio, mijaliśmy ostatnio knajpkę i powiedział, że musimy tam pójść, więc dziewczęta - prawdopodobnie mam dziś wychodne!
też ładnie,
ja wczoraj miałam zaproszenie od M. na sushi, ale w kluczowym momencie zachcialo mu sie siku i MUSIELIŚMY wracac do domu. bo w knajpach nie ma toalet przeciez, nie?
w zamian zrobił ogórkową.Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Ja rownież dołączam sie do życzeń. Ola spełnienia marzeń, wszystkiego najlepszego.
A przypomnijcie gdzie sie wrzuca zdjęcia?
Ja pamiętam zawsze że imagine i że shock ale zawsze potem okazuje się, że to jednak było ciut inaczej.zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Oj Shagguś, jakbym go dupęęęęęęęęęęęęęęęęeee kopnęła. No ale się zmiarkował i wszedł do gabinetu heheheheh. Uwielbiam takie sytuacje, mój też ma czasem skłonności do "działania w dobrej intencji"
Plemniczko, cieszę się, że podchodzisz do tematu racjonalnie. Czekamy na poniedziałek w napięciu. O której masz wizytę?
Blondyneczko, przykro mi słyszeć że u Ciebie tyle problemów. Oby kryzys szybko minął
Rucia, czy Ty wiesz, że Ovu Cię dziś cytuje w swoich poradach?
Feeedra weź opowiedz coś więcej, jak to powiedzieliście i jak dokładnie zareagowali teściowie. I jaka jest decyzja? Nadal masz być chrzestną Anusi?
Mi się dziś śniło, że wandale zniszczyli nam meble a w pracy odwiedziła mnie kuzynka z dzieckiem............
Pozdrawiam!
ehhh nie będe opisywać jak zareagowali teściowie bo się po prostu nie połapali a ze My nie mamy doświadczenia w tych sprawach to wyszło śmiesznie mój połozył zapakowane w torebkę buciki i powiedział ze to wczesny prezent na dzień Mamy i Taty moja teściowa się do tego zabrała (jak zawsze ciekawa co w środku;) ) i skomentowała o jakie ładne będą na Misia dopiero w kuchni do niej dotarło jak mój zaczął jej mówić ze nie mogę dzwigać i takie tamteściowi trzeba było powiedzieć bardziej wprost bo tematy typu ze nie moge dzwigać nie podziałały...
tak nadal będe chrzesna Ani a dlaczego miałabym nie być? u Nas rodzice trzymaja do chrztu dziecko nawet jeśli mieli by to robić chrześni to chrzesny by przejął pałeczkezbikowa, aisa, sylwia1985, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:dzastina2005 wrote:I znów się nie uda nam to się chyba nigdy nie uda ;( i jeszcze ta szyjka i bóle podbrzusza;( Załamka
Uda się uda. Tylko bez załamek. Termin miałaś wczoraj, tak?
Termin mam jutro ale okres czasem też dostawałam dopiero 15 dnia po owulacji2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Ola_czeka wrote:Dżastina, dlaczego nie uwzględniasz dzisiejszej tempki?
Ech dziś nie jest mój dzień na OVU
Bo siku obudziło mnie przed 5 rano i zrobiłam test a nie zmieżyłam temp temp zmiezyłam dpero po ponownym położeniu się spać. Dlatego ona może nie być wiarygodna.2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
18.08.2021 960g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
17.11.2021 Anielka ♥️
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:czy ja już kiedyś mówiłam, ze bez facetów byłbyśmy grube i szczęśliwe?
No, domniemywam, że weźmie mnie dziś na hamburgera. Serio, mijaliśmy ostatnio knajpkę i powiedział, że musimy tam pójść, więc dziewczęta - prawdopodobnie mam dziś wychodne!
też ładnie,
ja wczoraj miałam zaproszenie od M. na sushi, ale w kluczowym momencie zachcialo mu sie siku i MUSIELIŚMY wracac do domu. bo w knajpach nie ma toalet przeciez, nie?
w zamian zrobił ogórkową.
Ludzki pan.Fedra lubi tę wiadomość
-
dzastina2005 wrote:Ola_czeka wrote:dzastina2005 wrote:I znów się nie uda nam to się chyba nigdy nie uda ;( i jeszcze ta szyjka i bóle podbrzusza;( Załamka
Termin mam jutro ale okres czasem też dostawałam dopiero 15 dnia po owulacji
No to nie histeryzujemy z testem i czekamyFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry dziewczynki
Olu najlepszego z okazji imienin mam nadzieję ze jednak małżonek sie bardziej postara
Sagga prosze mi się oszczędzać
Plemniś spokój Nas tylko uratuje
a dla Was wszystkich duzo słonka zostawiam bo niestety u mnie go mało i idę bo puszcze pawia zaraz :*Shagga_80, kopciuszek126, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Ola_czeka wrote:dzastina2005 wrote:Ola_czeka wrote:dzastina2005 wrote:I znów się nie uda nam to się chyba nigdy nie uda ;( i jeszcze ta szyjka i bóle podbrzusza;( Załamka
Termin mam jutro ale okres czasem też dostawałam dopiero 15 dnia po owulacji
No to nie histeryzujemy z testem i czekamy
No nie mam za bardzo innego wyjścia poczekam;)Ola_czeka lubi tę wiadomość
2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
18.08.2021 960g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
17.11.2021 Anielka ♥️
Fedra wrote:Ola_czeka wrote:Oj Shagguś, jakbym go dupęęęęęęęęęęęęęęęęeee kopnęła. No ale się zmiarkował i wszedł do gabinetu heheheheh. Uwielbiam takie sytuacje, mój też ma czasem skłonności do "działania w dobrej intencji"
Plemniczko, cieszę się, że podchodzisz do tematu racjonalnie. Czekamy na poniedziałek w napięciu. O której masz wizytę?
Blondyneczko, przykro mi słyszeć że u Ciebie tyle problemów. Oby kryzys szybko minął
Rucia, czy Ty wiesz, że Ovu Cię dziś cytuje w swoich poradach?
Feeedra weź opowiedz coś więcej, jak to powiedzieliście i jak dokładnie zareagowali teściowie. I jaka jest decyzja? Nadal masz być chrzestną Anusi?
Mi się dziś śniło, że wandale zniszczyli nam meble a w pracy odwiedziła mnie kuzynka z dzieckiem............
Pozdrawiam!
ehhh nie będe opisywać jak zareagowali teściowie bo się po prostu nie połapali a ze My nie mamy doświadczenia w tych sprawach to wyszło śmiesznie mój połozył zapakowane w torebkę buciki i powiedział ze to wczesny prezent na dzień Mamy i Taty moja teściowa się do tego zabrała (jak zawsze ciekawa co w środku;) ) i skomentowała o jakie ładne będą na Misia dopiero w kuchni do niej dotarło jak mój zaczął jej mówić ze nie mogę dzwigać i takie tamteściowi trzeba było powiedzieć bardziej wprost bo tematy typu ze nie moge dzwigać nie podziałały...
tak nadal będe chrzesna Ani a dlaczego miałabym nie być? u Nas rodzice trzymaja do chrztu dziecko nawet jeśli mieli by to robić chrześni to chrzesny by przejął pałeczke
A nic, to kolejny zabobon i bardzo się cieszę, ze go nie znacie.Fedra, Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
Fedra wrote:Dzień Dobry dziewczynki
Olu najlepszego z okazji imienin mam nadzieję ze jednak małżonek sie bardziej postara
Sagga prosze mi się oszczędzać
Plemniś spokój Nas tylko uratuje
a dla Was wszystkich duzo słonka zostawiam bo niestety u mnie go mało i idę bo puszcze pawia zaraz :*
Dzięki:)Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć Dziewczynki
Olu kochana wszystkiego najlepszego z okazji imieninekO co chodzi z tym cytowaniem? Ovu mnie cytuje? Gdzie?
Plemniczko ty się nic nie martw, czekaj spokojnie na pęcherzyk, sądzę, że teraz jest jeszcze za wcześnie żeby go widzieć.
Fredzia, twoja teściowa jest jak moja mama. Jej też trzeba wszystko łopatologicznie mówić, bo inaczej nigdy nie załapie o co chodziFedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny