plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry.
Co prawda nie udało Wam się dolajkować do 3000, ale byłyście cudowne, niech Wam Bóg w dzieciach wynagrodzi.
Szczególne podziękowania dla Jeju i Fedry, które uczyniły wszystko co w ich mocy i zalajkowały nawet moje znaki interpunkcyjne. Jesteście wspaniałe i chciałabym Wam zerwać każdy kwiat na łące.
Idem trzytadź.plemniczka, jeju, Ilona, zbikowa, Fedra, Rucia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Oj Shagguś, jakbym go dupęęęęęęęęęęęęęęęęeee kopnęła. No ale się zmiarkował i wszedł do gabinetu heheheheh. Uwielbiam takie sytuacje, mój też ma czasem skłonności do "działania w dobrej intencji"
Plemniczko, cieszę się, że podchodzisz do tematu racjonalnie. Czekamy na poniedziałek w napięciu. O której masz wizytę?
Blondyneczko, przykro mi słyszeć że u Ciebie tyle problemów. Oby kryzys szybko minął
Rucia, czy Ty wiesz, że Ovu Cię dziś cytuje w swoich poradach?
Feeedra weź opowiedz coś więcej, jak to powiedzieliście i jak dokładnie zareagowali teściowie. I jaka jest decyzja? Nadal masz być chrzestną Anusi?
Mi się dziś śniło, że wandale zniszczyli nam meble a w pracy odwiedziła mnie kuzynka z dzieckiem............
Pozdrawiam!
plemniczka, aisa, jeju, Ilona, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
I znów się nie uda nam to się chyba nigdy nie uda ;( i jeszcze ta szyjka i bóle podbrzusza;( Załamka2015 córcia
Obecnie 3 lata starań
Wyniki nasienia w normie.
01.03.2021 sono hsg ( jajowody drożne, nie uwidoczniono żadnych cech zmiennych)
Progesteron:
7 dpo 5,91
9 dpo 8,49
13 dpo 12,7 duphaston 3x1, luteina 100 dopochwowa 2x1
Beta HCG
22.03.2021 - 53,6 🥰
24.03.2021 - 97,0
26.03.2021 - 270,0 🙀( już mam nie sprawdzać)
06.04.2021 - 17920 😍
13.04.2021 mamy ♥️
20.05.2021 🎂 prenatalne
15.07.2021 II prenatalne mamy 350g
18.08.2021 960g
30.09.2021 III badanie prenatalne 1860g
02.11.2021 2800g
08.11.2021 3400g
16.11.2021 przyjęcie na odział CC.
17.11.2021 Anielka ♥️
3100g, 55cm szczęścia 😍 -
Muzarciu wielki buziak dla Ciebie :*
aisa dziekuje, lepiej tego nie dało sie podsumowac
Olu kochana wizyte mam w pon na 15.
Zaraz sie zbieram do roboty, a w zwiazku z przymusową wolną(Dzieki Bogu!)niedzielą po robocie jedziemy do Istebnej pooddychac górami.
Milego dnia dziewczyny.
P.S. Adelko testowalas?aisa, jeju, Ilona, zbikowa, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
-
plemniczka wrote:Muzarciu wielki buziak dla Ciebie :*
aisa dziekuje, lepiej tego nie dało sie podsumowac
Olu kochana wizyte mam w pon na 15.
Zaraz sie zbieram do roboty, a w zwiazku z przymusową wolną(Dzieki Bogu!)niedzielą po robocie jedziemy do Istebnej pooddychac górami.
Milego dnia dziewczyny.
P.S. Adelko testowalas?
Aaaaaaale Ci dooooooobrzejeju, plemniczka, Ilona, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry!
Oby lepszy od wczorajszego ( popsuty samochód, popsuty komputer, sporo załatwiania i nerwów...ehhh...)
Dziś jestem bardziej z doskoku... humor mam średni i jakoś brak sił na to wszystko... trzeba wziąć się za obowiązki, a wieczorem zajęcia z dziewczynką o której pisałam kiedyś...
Owu daje o sobie znać, bolą mnie jajniki i jakoś źle się czuję... więc nie omieszkam poserduszkować na rozluźnienie i poprawę nastroju
Miłego dnia życzę i zero zmartwień i stresówIlona, Ola_czeka, aisa, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:No i się stało...W. ma za długą przerwę i musi jeszcze odczekać z badaniem...3-5 dni a u nas z pewnych względów dziś dzień 5-ty i nie damy rady...dziś zatem trzeba zaległości nadrobić i później 3 dni przerwy...tak to ułożę, że na moje "być albo nie być" owulejszyn będą świeże komórki rozrodcze u mojego m.
@ i po @ ja to mam luxus jeno 3 dni...myślałam, że dłużej będzie...no nic...przeboleję...pewnie jutro wrócą plamienia...
No to bzykamy, czekamy i znów bzykamy tak?Ilona, zbikowa, aisa, Fedra, jeju lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Dzień dobry!
Oby lepszy od wczorajszego ( popsuty samochód, popsuty komputer, sporo załatwiania i nerwów...ehhh...)
Dziś jestem bardziej z doskoku... humor mam średni i jakoś brak sił na to wszystko... trzeba wziąć się za obowiązki, a wieczorem zajęcia z dziewczynką o której pisałam kiedyś...
Owu daje o sobie znać, bolą mnie jajniki i jakoś źle się czuję... więc nie omieszkam poserduszkować na rozluźnienie i poprawę nastroju
Miłego dnia życzę i zero zmartwień i stresów
Czyli miałaś "Dzień konia". Nie zazdroszczę, ale ważne, że już jest jutro.Ilona, Fedra, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ja tez dzisiaj na chwilke, najpierw sprzątanie, potem obiad, a potem na wesołe miasteczko z Wiki. U nas właśnie od dziś zaczyna sie Kirmes, czyt. Śpiewy, tańce, alkohol. To takie dni miasta. Najlepsze ze trwa do wtorku, lozesz, a ja mam na to wszystko widok z okna. Tutaj w poniedziałek jest wolne także znowu długi weekend.
Więc będę zmuszona czynnie uczestniczyć
Miłego dnia LajdisOla_czeka, aisa, zbikowa, Fedra, Kfjatus, Dodi lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Kochana Prezydentowo!
Nie napiszę, że wszystkiego najlepszego, bo miałabyś w życiu za nudno, więc napiszę:
Spełnienia marzeń, radości, miłośći i szczęścia.
O której kończysz robotę bo byłabym szczęśliwa żeby móc usłyszeć Twój głos i złożyć Ci życzenia imieninowe "osoboście"
STO LAT.
W. się postarał?Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Kochana Prezydentowo!
Nie napiszę, że wszystkiego najlepszego, bo miałabyś w życiu za nudno, więc napiszę:
Spełnienia marzeń, radości, miłośći i szczęścia.
O której kończysz robotę bo byłabym szczęśliwa żeby móc usłyszeć Twój głos i złożyć Ci życzenia imieninowe "osoboście"
STO LAT.
W. się postarał?
Witaj,
dziękuję za pamięć, to urocze. kończę około 19:00, będę czekać moja droga!
W. się bardzo postarał, to znaczy wczoraj o 19 zapytał mnie co chcę na imieniny, po czym widząc mój wzrok powiedział, że spoko sam coś kupi. Uparł się że zdąży mi zrobić niespodziankę, a jako, że wiedziałam, że w mojej mieścinie sklepy zamykają o 17:30 z ciekawości udałam się z nim. Widząc jednak, że zatrzymuje się przed Tesco uznałam, że moja obecność w sklepie jest zbędna. Jak sądzę zakupy nie były udane, bo dziś niespodzianki nie było, o życzeniach też nie pamiętał. Potem zasłaniał się tym, że życzenia nie muszą być składane rano, mogą być też pod koniec dnia.
Niby racja.zbikowa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość