plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
aisa wrote:Chce jeszcze powiedzieć, że 3000 lajk należał do mnie
a przynajmniej tak mi się wydaje gdyż miałam plan i obraną strategię
A do tego 2000 lajk też był mój
Czasem uda mi się trafić w niezły moment na forum
Nie pozostaje Ci nic innego niż zostać tu nawet wtedy gdy Twoje dzieci będa pełnoletnie - 50 000 lajk tez będzie Twój!Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Ojej Shagguś, to oszczędzaj się, żadnego podnoszenia juniora i ciężkich zakupów.
Jak u logopedy? Powiedział, ze jest się czym martwić, czy na razie luz?
U logopedy byliśmy wczoraj rano no i w sumie tak, nie powiedział za dużo nowych rzeczy...już dawno interesowałam sie tym tematem, więc wiedziałam,że trzeba dużo gadać do Niego, poza tym dużo czytać Mu choćby krótkich wierszyków..najważniejsze,że Pani dr nie znalazła powodów do obaw, język co prawda ma nieco za sztywny,ale do rozćwiczenia, więc dostaliśmy listę zabaw i ćwiczeń. Ma nas umówić do Psychologa, coby sprawdzić już wszystko no i pochwaliła fakt,że w sierpniu mamy wizytę u Foniatry. Ale z ciekawostek, to np powiedziała,żeby do dziecka nikt nie mówił "powiedz..coś tam" to działa odwrotnie
Chyba tyle.
A w ogóle to sto lat Eryku z okazji imienin(Ps wreszcie się wydało,że Ola to Eryk
).
aisa, Fedra, zbikowa, Ilona, Dodi lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Ojej Shagguś, to oszczędzaj się, żadnego podnoszenia juniora i ciężkich zakupów.
U logopedy byliśmy wczoraj rano no i w sumie tak, nie powiedział za dużo nowych rzeczy...już dawno interesowałam sie tym tematem, więc wiedziałam,że trzeba dużo gadać do Niego, poza tym dużo czytać Mu choćby krótkich wierszyków..najważniejsze,że Pani dr nie znalazła powodów do obaw, język co prawda ma nieco za sztywny,ale do rozćwiczenia, więc dostaliśmy listę zabaw i ćwiczeń. Ma nas umówić do Psychologa, coby sprawdzić już wszystko no i pochwaliła fakt,że w sierpniu mamy wizytę u Foniatry. Ale z ciekawostek, to np powiedziała,żeby do dziecka nikt nie mówił "powiedz..coś tam" to działa odwrotnie
Chyba tyle.
A w ogóle to sto lat Eryku z okazji imienin(Ps wreszcie się wydało,że Ola to Eryk
).
Za mało Ci płaciłam za milczenie?
No czyli robisz wszystko dobrze a rośnie Ci mały geniusz jak już było z Einsteinem. Cieszę się, że wszystko przebiegło ok.Shagga_80, Fedra, zbikowa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Shagga_80 wrote:Ola_czeka wrote:Ojej Shagguś, to oszczędzaj się, żadnego podnoszenia juniora i ciężkich zakupów.
Chyba tyle.
).
No i dzięki za "życzenia".Shagga_80, Ilona lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:aisa wrote:Chce jeszcze powiedzieć, że 3000 lajk należał do mnie
Nie pozostaje Ci nic innego niż zostać tu nawet wtedy gdy Twoje dzieci będa pełnoletnie - 50 000 lajk tez będzie Twój!
O, tego nie lubię
Mózg wytężam, strategię obmyślam...
Liczyłam na jakąś nagrodę czy chociaż cukierka imieninowego a tu takie buty... foch. Lajk nr 4 000 nie będzie należał do mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 08:31
Ilona lubi tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola_czeka wrote:aisa wrote:Chce jeszcze powiedzieć, że 3000 lajk należał do mnie
Nie pozostaje Ci nic innego niż zostać tu nawet wtedy gdy Twoje dzieci będa pełnoletnie - 50 000 lajk tez będzie Twój!
O, tego nie lubię
Mózg wytężam, strategię obmyślam...
Liczyłam na jakąś nagrodę czy chociaż cukierka imieninowego a tu takie buty... foch. Lajk nr 4 000 nie będzie należał do mnie
Przepraszam, nie byłam sobą. Mieszkasz w Szwecji tak? czyli jak się mocno zamachnę to doleci. To który chcesz: Michałek zamkowy, michałek biały czy mieszankę krakowską?Fedra, Ilona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aisa wrote:Shagga_80 wrote:Zmykam teraz,niech chociaż się ubiorę...Stary sprząta a ja jeszcze piżamy nie zdjęłam
PrawidłowoOn sprząta a Ona w piżamie
Odpoczywać miałaś
A może by mu było przyjemniej sprzątać, gdyby ona bez piżamy się przechadzała przed mopem?Fedra, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Zmykam teraz,niech chociaż się ubiorę...Stary sprząta a ja jeszcze piżamy nie zdjęłam
W sensie, że sprzątacie bez piżam?
Shagga jeszcze w piżamie, ale już idzie ją zdjąć. Stary już bez i sprząta. Czyli jest tak jak mówisz, Ona teraz będzie przechadzała się bez piżamy podczas gdy On będzie sprzątałzbikowa, Kfjatus, Ilona, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
aisa wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Zmykam teraz,niech chociaż się ubiorę...Stary sprząta a ja jeszcze piżamy nie zdjęłam
Shagga jeszcze w piżamie, ale już idzie ją zdjąć. Stary już bez i sprząta. Czyli jest tak jak mówisz, Ona teraz będzie przechadzała się bez piżamy podczas gdy On będzie sprzątał
A potem nastąpi zmiana
i na nim będzie piżama
Potem jeszcze dwie zmiany
a dom nieposprzątany...aisa, sylwia1985, zbikowa, Kfjatus, aga83, Ilona, Blondi22, Shagga_80, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Zmykam teraz,niech chociaż się ubiorę...Stary sprząta a ja jeszcze piżamy nie zdjęłam
Shagga jeszcze w piżamie, ale już idzie ją zdjąć. Stary już bez i sprząta. Czyli jest tak jak mówisz, Ona teraz będzie przechadzała się bez piżamy podczas gdy On będzie sprzątał
A potem nastąpi zmiana
i na nim będzie piżama
a dom nieposprzątany...
50 twarzy grey'a w wersji ovufriend.
Ola_czeka, aisa, Ilona, Blondi22, Shagga_80, Dodi lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:Ola_czeka wrote:aisa wrote:Ola_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Zmykam teraz,niech chociaż się ubiorę...Stary sprząta a ja jeszcze piżamy nie zdjęłam
A potem nastąpi zmiana
i na nim będzie piżama
a dom nieposprzątany...
50 twarzy grey'a w wersji ovufriend.
Moja Ty błyskotliwa babo!Ilona lubi tę wiadomość