plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:sarkazm, czuje skarkazm!
moze ovu chce Ci cos powiedzieć, ale nie wie jak....
Koniecznie chcesz mi zabrać koronę, nie? Teraz rozumiem bulwersujące wspomnienia miss o rywalizacji w czasie konkursów...zbikowa, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja tylko na chwilę się melduję, po wcześniejszej zmianie gatek (takie dziś dawałyście teksty, że kulałam się po ziemi, no i wiecie,
). Myślałam że przejdę niezauważona i nie lajkowałam tych genialnych tekstów, ale jednak się nie powstrzymałam od przywitania się
Plemniczko - czassem nawet i w szóstym tygodniu ciąży nie widać pęcherzyka - chyba nawet wyczytałam to gdzieś tu nas forum (jedna dziewczyna tak miała), więc luzik.
A ja znów pokonuje wyżyny mojej nienormalności i już drugą godzinę słucham/oglądam VH1 Classic, "We Are The 80s". Właśnie leci "Papa don't preach", po uprzedniej "Africe" Toto. ROZPŁYWAM SIĘ!!!
Faceci pojechali na gratowisko wywalić pół piwnicy, więc mam chwilę.
Za godzinę mecz
Może jeszcze uda mi się dziś coś skrobnąć.
Miłego!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 10:28
aisa, zbikowa, gocha04, Ilona, Shagga_80, Fedra, plemniczka, Dodi lubią tę wiadomość
-
Olu z okazji imienin wielu wspaniałych chwil na ovufriend oraz w życiu nader realnym - osobistym. Ślicznej małej Fasoleczki (w wersji chłopięcej lub dziewczęcej albo jedno i drugie ), spełnienia kilku najskrytszych marzeń oraz wyczekanej mężowskiej mega niespodzianki imieninowej :*
-
Shagga jeżeli twierdzisz, że Twoje dziecko nie mówi, spisz na kartkę wszystkie słowa, które wypowiada np. przez dzień, dwa, tydzień - jeżeli słów będzie bardzo mało to możesz pomyśleć o tym, żeby więcej z nim pracować, puszczać mu bajki tylko słuchane,(oprócz tych oglądanych), gadać dużo, pokazywać, czytać itp. Ale pewnie się okaże, że Maluch coś tam mówi, jak zrobisz listę
To fajny rodzicielski sposób, żeby udowodnić sobie, czy rzeczywiście jest potrzebne wsparcie czy nie
gocha04, Ilona, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ja tylko na chwilę się melduję, po wcześniejszej zmianie gatek (takie dziś dawałyście teksty, że kulałam się po ziemi, no i wiecie,
). Myślałam że przejdę niezauważona i nie lajkowałam tych genialnych tekstów, ale jednak się nie powstrzymałam od przywitania się
Plemniczko - czassem nawet i w szóstym tygodniu ciąży nie widać pęcherzyka - chyba nawet wyczytałam to gdzieś tu nas forum (jedna dziewczyna tak miała), więc luzik.
A ja znów pokonuje wyżyny mojej nienormalności i już drugą godzinę słucham/oglądam VH1 Classic, "We Are The 80s". Właśnie leci "Papa don't preach", po uprzedniej "Africe" Toto. ROZPŁYWAM SIĘ!!!
Faceci pojechali na gratowisko wywalić pół piwnicy, więc mam chwilę.
Za godzinę mecz
Może jeszcze uda mi się dziś coś skrobnąć.
Miłego!
Mhm, super, a powiedz mi czyj tekst najbardziej Cię rozśmieszył?Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:
Dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki dzięki.
Mam pierwszy prezent.Kaja, Rucia, Ilona lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Olu z okazji imienin wielu wspaniałych chwil na ovufriend oraz w życiu nader realnym - osobistym. Ślicznej małej Fasoleczki (w wersji chłopięcej lub dziewczęcej albo jedno i drugie ), spełnienia kilku najskrytszych marzeń oraz wyczekanej mężowskiej mega niespodzianki imieninowej :*
Baaaaaaardzo dziękuję, najbardziej bym sobie życzyła środkowy wiersz.Kfjatus, Ilona, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Ola dołączam się do wszystkich życzeń, spełnienia marzeń
Dziś od samego rana kukułka kuka. Bardzo niedaleko mego mieszkania- słyszę ją wyraźnie, jest niezmordowana, ani na chwile nie przestaje, dzięki temu potrząsam skarbonką i portmonetką na zmianę (hehe, te przesądy...). Podobno kukułka kuka, gdy podrzuci jajo komuś do gniazda, to się dziś napracowała
Nie mam nic przeciwko by podrzuciła i mi jedno jajeczko... i wszystkim czekającym, a co!
Miłego popołudnia!zbikowa, aisa, Shagga_80, Ola_czeka, Blondi22 lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
cześć dziewczynki w końcu dobrnęłam do końca i póki co jestem na bieżąco.
Aleksandro najlepsze życzenia imieninowe!
Mauyś ostatnio choruję na Madonnę, ale tylko jej pierwsze krążki, które nie były tak seksualne jak te teraźniejsze (tych nie lubię w ogóle).
Plemniczko bardzo Ci kibicuję, żeby tym razem się udało! Będzie dobrze i trzeba w to wierzyć, a stres nie sprzyja maleństwu.
Ilona tak Aisa dobrze kojarzyła ja zaczęłam czytać Greya, ale jestem zawiedziona. Już tydzień czasu męczę książkę i jestem w połowie. Fakt, że wiele czasu na czytanie aktualnie nie posiadam. Trylogię na pewno przeczytam, bo jestem ciekawa o co tyle szumu i wtedy będę mogła się wypowiedzieć o całości.
A historia o kinie i zapomnianym imieniu była Kai.
Chyba więcej nie pamiętam, bo przyspieszenia dostałyście takiego, że HEJ!
zbikowa, Ilona, Effcia28, aisa, Shagga_80, Fedra, Ola_czeka lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
Cześć Gocha
Wszystkie już chyba czytałyście o tym Greyu to chyba powinnam sobie kupić, by mieć o czym z Wami gadać
A co do zakupów... nie potrafię być asertywna nawet wobec samej siebie... właśnie zamówiłam (znów) (kolejne) testy owulacyjne, eeeeechShagga_80, Ola_czeka lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
cześć Gunia,
tez na początki chciałam sobie całą trylogię kupić, ale tak się przybierałam, że koleżanka od swojej znajomej pożyczyła. I teraz bardzo się cieszę, że nie wydawałam kasy na te książki, bo się trochę zawiodłam.
Jak już chcesz sobie kupić książkę to kup lepiej Grocholi "Huston mamy problem" bardzo śmieszna, ale nie głupia. Opisane są tam kobiety oczami mężczyzny. Od początku do końca śmiałam się na głos ją czytając. Super jak dla mnie.
Mój czas w pracy już dobiega końca także też się będę żegnać.Miłego weekendu.
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧