plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Uff padam na pyszczek....
Żbiku tak, to Rucia była za Legią
No nic na dziś koniec prac fizyczno - porządkowych. Idę się kąpać i biorę się za pracę końcową na koniec podyplomówki. Intelektualnie może człowiek chociaż dumać czysty i pachnącyGunia, aisa, zbikowa lubią tę wiadomość
-
No tak, jutro sklepy zamknięte, a ja nie mam pojęcia, co na obiad przygotować (kupić), więc nie wiem o której godzinie (i, czy w ogóle) wybiorę się na zakupy:(
Jakie macie pomysły na niedzielny obiad? (P.s. nie lubię kuraka, schabowe, mielone, pomidorowa, ogórkowa, speghetti i zapiekanki makaronowe niedawno były...)
P.s.2. a tak sobie zrzędzę...zbikowa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Właśnie wróciłam z zakupów, byliśmy w polskim sklepie, nie jeżdżę tam często, bo pare kilometrów mam, ale dzisiaj mnie coś naszlo, musiałam kupić kubisia i prine polo i krowki, ptasiego mleczka nie było ;(
Ale i tak moje kubki smakowe zostały zaspokojone
Gosia ja juz czytam 2 cześć i jestem przy koncu, mi sie bardzo podoba, to taka bajka, a ja lubię takie romanse. Och jak ja bym chciała byc Anastasiazbikowa, aisa, Shagga_80, Ola_czeka lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Gunia kup makaron z Lubelli, takie spore rurki, nadziej je mięskiem mielonym (tak jak na kotlety mielone przyrządź),wyłóż blachę papierem, włóż nadziane rurki, polej trochę śmietaną i sosem, następnie zapiecz i gotowe
a napisałaś, ze zapiekanki makaronowe były, więc pewnie odpada, ale ja bardzo to lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 13:46
Ilona, aisa, Gunia, Fedra lubią tę wiadomość
-
witam wszystkie babeczki
Olka wszystkiego najlepszego z okazji imienin dużo zdrówka i radości na co dzień oraz spełnienia marzeń
A ja zapomniałam Wam wczoraj powiedzieć że widziałam bociana w tym roku pierwszy raz, tak sobie leciał akurat nad naszym domkiemzbikowa, aisa, Ilona, Shagga_80, Fedra, Blondi22, Dodi lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Gunia kup makaron z Lubelli, takie spore rurki, nadziej je mięskiem mielonym (tak jak na kotlety mielone przyrządź),wyłóż blachę papierem, włóż nadziane rurki, polej trochę śmietaną i sosem, następnie zapiecz i gotowe
a napisałaś, ze zapiekanki makaronowe były, więc pewnie odpada, ale ja bardzo to lubię
Oooo tez to lubimy, baaardzo, w makaron typu canelloni pakuje farsz, jak na spaghetti, czyli z pieczarkami, kukurydzą i sosem pomidorowym, też zalewam śmietaną, przepyszotka;) Lubię tez "Pomysł na... serowe roladki schabowe", czy jakoś tak - no i to było wszystko niedawno... Myślę, że zrobię frajdę memu A. i upiekę kuraka lub indora... Najszybciej, i indyk smaczny przynajmniej:)Kfjatus lubi tę wiadomość
Hej ja tylko na chwile
Oluś kochana
wszystkiego najlepszego dla Ciebie
Życzę Ci żeby się spełniły Twoje najskrytsze marzenia
no i żebyś zawsze była taką super krejzolką
i nas tu wszystkie rozśmieszała
bo jesteś w tym najlepsza
miłego weekendu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 14:57
Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
-
Hej...
Jeszcze raz dziękuję każdej z osobna za życzenia;*
Olu- Tobie wszystkiego naj najlepszego z okazji imienin. Spełnienia wszystkich Twoich marzeń.
Shagga super, że z maleństwem wszystko ok.
Muzi, jaki elegancik z tego Twojego synka;)
Ilona, Gunia, Kaja, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ja odpoczywam - bo jeszcze jestem dużo przed godziną Zero, Ola świetuje, ależ Jej zazdroszczę!
A ta kukułka, co od 6 rano sobie gada... to nadal, skubana, kuka! Może ktoś nagrał "na kasetę" i puszcza cały dzień, by zwabić inną kukułkę? Hmmm... nie przerażają jej nawet dzikie ryki "młodzieży" świętującej Juwenalia i chlejącej (przepraszam za wyrażenie, ale z balkonu mego tak to widać) alkohol w krzakach i alejkach działkowych... Kurde, że tez mnie tak Rodzice wychowali, że ja zawsze grzeczna byłam, ach...zbikowa, Shagga_80, Ola_czeka lubią tę wiadomość
Ech, tak to jest... bez urlopu ani rusz.
P.s. Mój (my) zmęczony mimo, że na nocki nie pracuje... Hihi
P.s.2 Dziewczyny, obiecuję, że już się dziś nie odezwę, tylko wróćcie na forum, nawet nie odezwę się do jutra 8.00-9.00 byle byście coś pisały, nooo...
P.s.3. A na tę kukułkę jednak chyba zapoluję, wsadzę do klatki i niech mi kuka (jestem pod wrażeniem, bo wcześniej nie było jej w tym gaju, czy lesie, nie wiem, gdzie przesiaduje... Puchacz ucichł, a ta nadaje...
Edit: O bocianach nie wspominam bo latały na polance/nad działkami/nad wysypiskiem śmieci, gdy śniegu było po kolana, a one, biedne, nie miały co jeść, ludzie przynosili im podroby, żołądki drobiowe itp., poza tym na słupie obok domu mych Teściów co roku mają gniazdo i zawsze są nadzieją dla mnie, mego A., Teściowej... i o, d.upa... Ale piękne ptaszyska, nie ma co
Dobranoc...Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 21:24
zbikowa, Shagga_80, Kaja, Fedra, Effcia28, aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość
Guniu miałam plan siedzieć cicho bo ostatnio mam wrażenie że niektórzy juz mogą mieć mnie tu dosyć
wiesz, przejedzenie materiału
wkurzam sie ze nie mam jeszcze okresu, ale dlatego, że to nie możliwe ze jestem w ciązy. 36,4 to stanowczo za nisko... bolą mnie piersi, wiec pewnie @ tuz za rogiem.
a wieczór tak jak cały dzień, pracowałam/zakupy/3xpranie (ale dzieki temu to jest ten dzień w miesiącu gdzie nie ma absolutnie żadnych brudów, za to góra pasowania sie szykuje...) tyle u mnie,
mam nadzieje ze u Was lepiej
Dobranoc!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2013, 21:36
Shagga_80, Gunia, Kfjatus, Fedra lubią tę wiadomość