X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, a dr Maha miała takie piękne oczy jak mówi google? :)
    tak serio to wybierz tego lekarza, któremu ufasz bardziej i po problemie.
    a tak w ogóle to masz u mnie super plusa za pomidorówke ;)

karoam lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbikowa- problem w tym że ja żadnemu nie ufam :) No może Akefowi bardziej bo pracował w Kanadzie więc nie jest typowo egipski :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Zbikowa- problem w tym że ja żadnemu nie ufam :) No może Akefowi bardziej bo pracował w Kanadzie więc nie jest typowo egipski :)

hmmm no to nie pozostaje nic innego jak zrobić losowanie (najlepiej z 3 losami z czego dwa z nich to Twój faworyt) ;)

karoam lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku, jestem tolerancyjna i wybaczam Ci pomidorówkę, ale nie wiem, jak jest z Twej strony ;P
    Karoam, dzisiejszy Twój post jest radośniejszy, taki, hmmm, nie wiem, jak to napisać - pewniejszy? - więc może ta pani Dr bardziej do Ciebie przemawia? Z tym jedzeniem to... no cóż... ja to w ogóle nie widzę zdrowego odżywiania bez mięsa, więc do mnie dieta owocowo-warzywno-rybna nie przemawia :) Chyba, że żelazo łykasz i pełnowartościowe białko jesz pod inną postacią, to ok (wiesz... człowiek potrafi zeżreć wszystko, m.in. jest drapieżnikiem...) Ale gołębi nie jadasz, mam nadzieję? (różne choróbska roznoszą, brrrrr)
    Dobry wieczór i dobranoc :)

P.s. Olu, cieszę się, że wróciłaś, a na dodatek w super humorze :)

zbikowa, Ilona, karoam, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem tolerancyjna i też mi wybaczam tą pomidorówkę ;)

jak sie spało w nowej pościeli Gunia? zastosowaliście ją zgodnie z przeznaczeniem? :>

Gunia lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dopiero będziemy w niej spać, znaczy A. już chrapie więc... sama wiesz:/
    Jest tak gorąco, że śpimy tylko pod poszewką (kocyk obok łóżeczka mam na wszelki wypadek). W tej chwili jest 28,8 stopnia... prawie Chorwacja:)

Wracając do pomidorówki... w związku z tym, że to jest jedna z dwóch zup jakie jadam to Mąż doszedł do perfekcji w jej przyrządzaniu (nie chwaląc się <wstydniś>... Oczywiście nikt by Ci krzywdy nie zrobił, jak byś jej nie zjadła, ale jestem pewna, ma 85% że byś zjadła i to z wielkim smakiem!
    (dziś gulasz robiłam... bez pomidorów się nie obeszło, w poprzednim wcieleniu Włoszką byłam ja nic;))

• karoam Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia- nie martw się gołębi nie ruszam ;)
    Ogólnie to jem to co lubie- wg mnie tak jest najlepiej ;) A że nie przepadam za czerwonym mięsem to głównie kurczak...czasem rybka. Wołowinka to tak max 1 raz w tygodniu bo więcej nie dam rady :) Za to pochłaniam jogurty- ja bym mogła o samych jogurcikach przeżyć :D

Gunia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam ufam lekarzom, którzy twierdzą, że, trzeba jeść to, na co się ma ochotę bo tego potrzebuje nasz organizm i Dzidziuś...
    A w ogóle to myślisz, że chłopczyk, czy dziewczynka?
    (ja myślę, że u Ciebie chłopczyk;) )

karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Pytanie ,które mnie nurtuje strasznie Gdzie do Licha jest LIBRA ona se urlopa od ovu wzieła czy ja to przeoczyłam???? kto wie co się z nią dzieje ???!!!!!

Tak Libra sobie wzieła urlop od owu co mnie naprawdę sie nie podoba :(

Gunia, Shagga_80, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam patrzę na Twój avatar i przypomina mi się z pewna książka, którą przeczytałam ciągiem, (zaczęłam w pracy, jak tylko wróciłam z pracy do domu to włączyłam komputer by dalej ją czytać, i czytałam, aż skończyłam, chyba do 4 rano... mnie urzekła mocno [mało na kim robi takie wrażenie jak na mnie, szczerze mówiąc])
    Książka (dla mnie super)... "Ulica rajskich dziewic" autorki nazwiska nie pamiętam... jak coś to meilem mogę podesłać...

Shagga... żyjesz? Pogoda boska, ale żeby tak nicccc???

Edit: zdanie o Greyu usunęłam bo się ma nijak do postu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 05:26

karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)Witam i życzę wszystkim miłego dnia:)

mauysia, Kfjatus, Fedra, Ilona, Sandraa, karoam, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie i również życzę miłego dnia :)

mauysia, Kfjatus, Ilona, Sandraa, karoam, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również Witam i również miłego dnia życzę ;)

Selena, powodzenia:)

Jadę do pracy, poczytam wieczorem Paaaaa

mauysia, Kfjatus, Fedra, Ilona, Sandraa, karoam, zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się witam i wrzucam zdjęcie mojego 12 tygodniowego opalającego się brzucha :)

dsc0360kd.jpg

Gunia, Selena, mauysia, Kfjatus, Fedra, mala29_, Ola_czeka, Ilona, jeju, Sandraa, plemniczka, karoam, zbikowa, sylwia1985, kiti, Blondi22, aisa, kopciuszek126, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mała , Gunia i Rucia:) no pięny brzusio:)tylko pamiętaj że za bardzo ze słonkiem szaleć nie można w Twoim stanie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 05:37

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Choć nie jest zbyt dobry, bo ja 2 dni na nogach - urządzałam domek .:)

A co do @- to przyszła w sobotę , ale cos takiego pamietat tylko po podaniu cytoteku na poronienie - mnóstwo krwi i skrzepy wielkości żółtka od jajka:(
    do tego tak mnie bolało podbrzusze , czułam normalnie skurczę macicy.. ehhh
    Chciałam iść do lekarza , ale wole poczekać czy to się unormuję .. bo pewnie po takiej @ - spadnie mi żelazo jeszcze bardziej .. anemia mi się przez to pogłębia..

Zaczęłam brać castangus i wiesiołek +kwas foliowy i moj N tez został uzbrojony w witaminki.. idzie zrobić morfologie , a po tym cyklu na badanie żołnierzyków..

Ogólnie to męczy nas mocne zmęczenie ,, ale jak się widzi efekt własnego Domku.. to serce się raduje..

Ogólnie to pozytyw w głowie mam i tak chce trzymać...

No i dzwonili do nie w sprawie nowej pracy .. blizej mojego N , ale nie wiem sama to jest wielka firma .. prywatna , a ja pracuje sobie na Państwowych papierach .. i trudno mi zmienić cos naprawde dobrego , ale bez możliwości realizacji się , na coś niestabilnego, mam dylemat .. jak chorera..

a brzuszek imponujący Rucia :) ale ostroznie ,:)

Fedra, Ilona, karoam, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej Mała , Gunia i Rucia:) no pięny brzusio:)tylko pamiętaj że za bardzo ze słonkiem szaleć nie można w Twoim stanie:)

Wosebko wytrzymałam na słońcu całe 10 minut ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 06:01

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, że nie można się opalać, ale tak strasznie mi się chciało poleżeć na słoneczku, zdrowy rozsądek pozwolił mi na 10 minut. Później przeniosłam się w pół cień.

Selena lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się z Wami witam :)

Olu - Wg wiki Roetzer już od 3 lat wącha kwiatki od dołu, więc na pewno nie raz przewrócił się w grobie na słuch o Twoim niemierzeniu...

Karoam - musiałaś wspomnieć o swojej wadze??? Teraz spać nie mogę z kompleksów... ;)

Ruciu - ale fajnie masz w tym ogródku... No i brzuszek już coraz bardziej widoczny, a domyslam się, że jak stoisz to jest jeszcze widoczniejszy.

Tak jak obiecałam - kciuki trzymam za parę wykresów, które rozstrzygną się "na dniach"!

Aaa jeszcze jedno - dziś widzę się z Dorą, więc forumowych spotkań ciąg dalszy :)

Rucia, Selena, Fedra, Ola_czeka, Ilona, Sandraa, karoam, zbikowa, Shagga_80, Effcia28, aisa, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś prosimy oczywiście o fotkę ze spotkania !

mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 2820 2821 2822 2823 2824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ