plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:Zbikowa- problem w tym że ja żadnemu nie ufam
No może Akefowi bardziej bo pracował w Kanadzie więc nie jest typowo egipski
hmmm no to nie pozostaje nic innego jak zrobić losowanie (najlepiej z 3 losami z czego dwa z nich to Twój faworyt)karoam lubi tę wiadomość
-
Żbiku, jestem tolerancyjna i wybaczam Ci pomidorówkę, ale nie wiem, jak jest z Twej strony ;P
Karoam, dzisiejszy Twój post jest radośniejszy, taki, hmmm, nie wiem, jak to napisać - pewniejszy? - więc może ta pani Dr bardziej do Ciebie przemawia? Z tym jedzeniem to... no cóż... ja to w ogóle nie widzę zdrowego odżywiania bez mięsa, więc do mnie dieta owocowo-warzywno-rybna nie przemawiaChyba, że żelazo łykasz i pełnowartościowe białko jesz pod inną postacią, to ok (wiesz... człowiek potrafi zeżreć wszystko, m.in. jest drapieżnikiem...) Ale gołębi nie jadasz, mam nadzieję? (różne choróbska roznoszą, brrrrr)
Dobry wieczór i dobranoc
P.s. Olu, cieszę się, że wróciłaś, a na dodatek w super humorzezbikowa, Ilona, karoam, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Dziś dopiero będziemy w niej spać, znaczy A. już chrapie więc... sama wiesz:/
Jest tak gorąco, że śpimy tylko pod poszewką (kocyk obok łóżeczka mam na wszelki wypadek). W tej chwili jest 28,8 stopnia... prawie Chorwacja:)
Wracając do pomidorówki... w związku z tym, że to jest jedna z dwóch zup jakie jadam to Mąż doszedł do perfekcji w jej przyrządzaniu (nie chwaląc się <wstydniś>... Oczywiście nikt by Ci krzywdy nie zrobił, jak byś jej nie zjadła, ale jestem pewna, ma 85% że byś zjadła i to z wielkim smakiem!
(dziś gulasz robiłam... bez pomidorów się nie obeszło, w poprzednim wcieleniu Włoszką byłam ja nic;))... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia- nie martw się gołębi nie ruszam
Ogólnie to jem to co lubie- wg mnie tak jest najlepiejA że nie przepadam za czerwonym mięsem to głównie kurczak...czasem rybka. Wołowinka to tak max 1 raz w tygodniu bo więcej nie dam rady
Za to pochłaniam jogurty- ja bym mogła o samych jogurcikach przeżyć
Gunia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Karoam ufam lekarzom, którzy twierdzą, że, trzeba jeść to, na co się ma ochotę bo tego potrzebuje nasz organizm i Dzidziuś...
A w ogóle to myślisz, że chłopczyk, czy dziewczynka?
(ja myślę, że u Ciebie chłopczyk;) )karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość
Kaja wrote:Pytanie ,które mnie nurtuje strasznie Gdzie do Licha jest LIBRA ona se urlopa od ovu wzieła czy ja to przeoczyłam???? kto wie co się z nią dzieje ???!!!!!
Tak Libra sobie wzieła urlop od owu co mnie naprawdę sie nie podobaGunia, Shagga_80, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Karoam patrzę na Twój avatar i przypomina mi się z pewna książka, którą przeczytałam ciągiem, (zaczęłam w pracy, jak tylko wróciłam z pracy do domu to włączyłam komputer by dalej ją czytać, i czytałam, aż skończyłam, chyba do 4 rano... mnie urzekła mocno [mało na kim robi takie wrażenie jak na mnie, szczerze mówiąc])
Książka (dla mnie super)... "Ulica rajskich dziewic" autorki nazwiska nie pamiętam... jak coś to meilem mogę podesłać...
Shagga... żyjesz? Pogoda boska, ale żeby tak nicccc???
Edit: zdanie o Greyu usunęłam bo się ma nijak do postuWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 05:26
karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
Gunia, Selena, mauysia, Kfjatus, Fedra, mala29_, Ola_czeka, Ilona, jeju, Sandraa, plemniczka, karoam, zbikowa, sylwia1985, kiti, Blondi22, aisa, kopciuszek126, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Choć nie jest zbyt dobry, bo ja 2 dni na nogach - urządzałam domek .
A co do @- to przyszła w sobotę , ale cos takiego pamietat tylko po podaniu cytoteku na poronienie - mnóstwo krwi i skrzepy wielkości żółtka od jajka:(
do tego tak mnie bolało podbrzusze , czułam normalnie skurczę macicy.. ehhh
Chciałam iść do lekarza , ale wole poczekać czy to się unormuję .. bo pewnie po takiej @ - spadnie mi żelazo jeszcze bardziej .. anemia mi się przez to pogłębia..
Zaczęłam brać castangus i wiesiołek +kwas foliowy i moj N tez został uzbrojony w witaminki.. idzie zrobić morfologie , a po tym cyklu na badanie żołnierzyków..
Ogólnie to męczy nas mocne zmęczenie ,, ale jak się widzi efekt własnego Domku.. to serce się raduje..
Ogólnie to pozytyw w głowie mam i tak chce trzymać...
No i dzwonili do nie w sprawie nowej pracy .. blizej mojego N , ale nie wiem sama to jest wielka firma .. prywatna , a ja pracuje sobie na Państwowych papierach .. i trudno mi zmienić cos naprawde dobrego , ale bez możliwości realizacji się , na coś niestabilnego, mam dylemat .. jak chorera..
a brzuszek imponujący Ruciaale ostroznie ,
Fedra, Ilona, karoam, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:Hej Mała , Gunia i Rucia:) no pięny brzusio:)tylko pamiętaj że za bardzo ze słonkiem szaleć nie można w Twoim stanie:)
Wosebko wytrzymałam na słońcu całe 10 minutWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 06:01
Selena, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Też się z Wami witam
Olu - Wg wiki Roetzer już od 3 lat wącha kwiatki od dołu, więc na pewno nie raz przewrócił się w grobie na słuch o Twoim niemierzeniu...
Karoam - musiałaś wspomnieć o swojej wadze??? Teraz spać nie mogę z kompleksów...
Ruciu - ale fajnie masz w tym ogródku... No i brzuszek już coraz bardziej widoczny, a domyslam się, że jak stoisz to jest jeszcze widoczniejszy.
Tak jak obiecałam - kciuki trzymam za parę wykresów, które rozstrzygną się "na dniach"!
Aaa jeszcze jedno - dziś widzę się z Dorą, więc forumowych spotkań ciąg dalszyRucia, Selena, Fedra, Ola_czeka, Ilona, Sandraa, karoam, zbikowa, Shagga_80, Effcia28, aisa, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny