X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, a dr Maha miała takie piękne oczy jak mówi google? :)
    tak serio to wybierz tego lekarza, któremu ufasz bardziej i po problemie.
    a tak w ogóle to masz u mnie super plusa za pomidorówke ;)

karoam lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zbikowa- problem w tym że ja żadnemu nie ufam :) No może Akefowi bardziej bo pracował w Kanadzie więc nie jest typowo egipski :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Zbikowa- problem w tym że ja żadnemu nie ufam :) No może Akefowi bardziej bo pracował w Kanadzie więc nie jest typowo egipski :)

hmmm no to nie pozostaje nic innego jak zrobić losowanie (najlepiej z 3 losami z czego dwa z nich to Twój faworyt) ;)

karoam lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbiku, jestem tolerancyjna i wybaczam Ci pomidorówkę, ale nie wiem, jak jest z Twej strony ;P
    Karoam, dzisiejszy Twój post jest radośniejszy, taki, hmmm, nie wiem, jak to napisać - pewniejszy? - więc może ta pani Dr bardziej do Ciebie przemawia? Z tym jedzeniem to... no cóż... ja to w ogóle nie widzę zdrowego odżywiania bez mięsa, więc do mnie dieta owocowo-warzywno-rybna nie przemawia :) Chyba, że żelazo łykasz i pełnowartościowe białko jesz pod inną postacią, to ok (wiesz... człowiek potrafi zeżreć wszystko, m.in. jest drapieżnikiem...) Ale gołębi nie jadasz, mam nadzieję? (różne choróbska roznoszą, brrrrr)
    Dobry wieczór i dobranoc :)

P.s. Olu, cieszę się, że wróciłaś, a na dodatek w super humorze :)

zbikowa, Ilona, karoam, Fedra, Kfjatus, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też jestem tolerancyjna i też mi wybaczam tą pomidorówkę ;)

jak sie spało w nowej pościeli Gunia? zastosowaliście ją zgodnie z przeznaczeniem? :>

Gunia lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziś dopiero będziemy w niej spać, znaczy A. już chrapie więc... sama wiesz:/
    Jest tak gorąco, że śpimy tylko pod poszewką (kocyk obok łóżeczka mam na wszelki wypadek). W tej chwili jest 28,8 stopnia... prawie Chorwacja:)

Wracając do pomidorówki... w związku z tym, że to jest jedna z dwóch zup jakie jadam to Mąż doszedł do perfekcji w jej przyrządzaniu (nie chwaląc się <wstydniś>... Oczywiście nikt by Ci krzywdy nie zrobił, jak byś jej nie zjadła, ale jestem pewna, ma 85% że byś zjadła i to z wielkim smakiem!
    (dziś gulasz robiłam... bez pomidorów się nie obeszło, w poprzednim wcieleniu Włoszką byłam ja nic;))

• karoam Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia- nie martw się gołębi nie ruszam ;)
    Ogólnie to jem to co lubie- wg mnie tak jest najlepiej ;) A że nie przepadam za czerwonym mięsem to głównie kurczak...czasem rybka. Wołowinka to tak max 1 raz w tygodniu bo więcej nie dam rady :) Za to pochłaniam jogurty- ja bym mogła o samych jogurcikach przeżyć :D

Gunia, Fedra, Shagga_80 lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam ufam lekarzom, którzy twierdzą, że, trzeba jeść to, na co się ma ochotę bo tego potrzebuje nasz organizm i Dzidziuś...
    A w ogóle to myślisz, że chłopczyk, czy dziewczynka?
    (ja myślę, że u Ciebie chłopczyk;) )

karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Pytanie ,które mnie nurtuje strasznie Gdzie do Licha jest LIBRA ona se urlopa od ovu wzieła czy ja to przeoczyłam???? kto wie co się z nią dzieje ???!!!!!

Tak Libra sobie wzieła urlop od owu co mnie naprawdę sie nie podoba :(

Gunia, Shagga_80, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 19 maja 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam patrzę na Twój avatar i przypomina mi się z pewna książka, którą przeczytałam ciągiem, (zaczęłam w pracy, jak tylko wróciłam z pracy do domu to włączyłam komputer by dalej ją czytać, i czytałam, aż skończyłam, chyba do 4 rano... mnie urzekła mocno [mało na kim robi takie wrażenie jak na mnie, szczerze mówiąc])
    Książka (dla mnie super)... "Ulica rajskich dziewic" autorki nazwiska nie pamiętam... jak coś to meilem mogę podesłać...

Shagga... żyjesz? Pogoda boska, ale żeby tak nicccc???

Edit: zdanie o Greyu usunęłam bo się ma nijak do postu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 05:26

karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej:)Witam i życzę wszystkim miłego dnia:)

mauysia, Kfjatus, Fedra, Ilona, Sandraa, karoam, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie i również życzę miłego dnia :)

mauysia, Kfjatus, Ilona, Sandraa, karoam, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Również Witam i również miłego dnia życzę ;)

Selena, powodzenia:)

Jadę do pracy, poczytam wieczorem Paaaaa

mauysia, Kfjatus, Fedra, Ilona, Sandraa, karoam, zbikowa, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 05:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja również się witam i wrzucam zdjęcie mojego 12 tygodniowego opalającego się brzucha :)

dsc0360kd.jpg

Gunia, Selena, mauysia, Kfjatus, Fedra, mala29_, Ola_czeka, Ilona, jeju, Sandraa, plemniczka, karoam, zbikowa, sylwia1985, kiti, Blondi22, aisa, kopciuszek126, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 05:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Mała , Gunia i Rucia:) no pięny brzusio:)tylko pamiętaj że za bardzo ze słonkiem szaleć nie można w Twoim stanie:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 05:37

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Choć nie jest zbyt dobry, bo ja 2 dni na nogach - urządzałam domek .:)

A co do @- to przyszła w sobotę , ale cos takiego pamietat tylko po podaniu cytoteku na poronienie - mnóstwo krwi i skrzepy wielkości żółtka od jajka:(
    do tego tak mnie bolało podbrzusze , czułam normalnie skurczę macicy.. ehhh
    Chciałam iść do lekarza , ale wole poczekać czy to się unormuję .. bo pewnie po takiej @ - spadnie mi żelazo jeszcze bardziej .. anemia mi się przez to pogłębia..

Zaczęłam brać castangus i wiesiołek +kwas foliowy i moj N tez został uzbrojony w witaminki.. idzie zrobić morfologie , a po tym cyklu na badanie żołnierzyków..

Ogólnie to męczy nas mocne zmęczenie ,, ale jak się widzi efekt własnego Domku.. to serce się raduje..

Ogólnie to pozytyw w głowie mam i tak chce trzymać...

No i dzwonili do nie w sprawie nowej pracy .. blizej mojego N , ale nie wiem sama to jest wielka firma .. prywatna , a ja pracuje sobie na Państwowych papierach .. i trudno mi zmienić cos naprawde dobrego , ale bez możliwości realizacji się , na coś niestabilnego, mam dylemat .. jak chorera..

a brzuszek imponujący Rucia :) ale ostroznie ,:)

Fedra, Ilona, karoam, aisa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Hej Mała , Gunia i Rucia:) no pięny brzusio:)tylko pamiętaj że za bardzo ze słonkiem szaleć nie można w Twoim stanie:)

Wosebko wytrzymałam na słońcu całe 10 minut ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 06:01

Selena, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem wiem, że nie można się opalać, ale tak strasznie mi się chciało poleżeć na słoneczku, zdrowy rozsądek pozwolił mi na 10 minut. Później przeniosłam się w pół cień.

Selena lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 06:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też się z Wami witam :)

Olu - Wg wiki Roetzer już od 3 lat wącha kwiatki od dołu, więc na pewno nie raz przewrócił się w grobie na słuch o Twoim niemierzeniu...

Karoam - musiałaś wspomnieć o swojej wadze??? Teraz spać nie mogę z kompleksów... ;)

Ruciu - ale fajnie masz w tym ogródku... No i brzuszek już coraz bardziej widoczny, a domyslam się, że jak stoisz to jest jeszcze widoczniejszy.

Tak jak obiecałam - kciuki trzymam za parę wykresów, które rozstrzygną się "na dniach"!

Aaa jeszcze jedno - dziś widzę się z Dorą, więc forumowych spotkań ciąg dalszy :)

Rucia, Selena, Fedra, Ola_czeka, Ilona, Sandraa, karoam, zbikowa, Shagga_80, Effcia28, aisa, gadgeta, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 06:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś prosimy oczywiście o fotkę ze spotkania !

mauysia, Ilona lubią tę wiadomość

‹‹ 2820 2821 2822 2823 2824 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ