plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:Dzień dobry
Gunia- nie mam pojęcia czy chłopczyk czy dziewczynka, więc zaufam Twojej intuicjiCo do książki to chętnie: [email protected]
Rucia-ale fajny brzusioJa też bym już chciała
mauysia- no ja tak informacyjnie o tej wadze, dokładna relacja z wizyty- a i tak się pomyliłam bo nie 53,5 tylko 52,5
Ola- bardzo poważnie rozważę Twoje przemyślenia co do wyboru lekarza
Nie wiem, czy już doczytałaś, Ryan Gossling jest z Kanady, więc możesz również wziąć tego doktora na A.karoam lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Ola nie ma takiej możliwości niestety mają kilku ludzi na stałe i więcej nie potrzebują.
Kiedyś, jak mieszkałam w Anglii to też długo pracowałam przez agencję. Plusem było to, że wolne działa w dwie strony - Ty też możesz po prostu powiedzieć że od poniedziałku nie ma Cię dwa tygodnie, nie musisz nikogo błagać o wolne i załatwiać sobie zastępstw. -
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:mala29_ wrote:no właśnie więc jak na razie mi to odpowiada a i tak nie myślimy zostać tu na stałe.
No i baaaardzo się cieszę, że to słyszę.
Ja też. Wracajcie laseczki do ojczyzny! [choć mamy tu niezłe bagno, ale NASZE bagno]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 07:31
Fedra lubi tę wiadomość
-
mala29_ wrote:Olu powiem ci że ja już teraz najchętniej spakowała bym się i wróciła do Polski ale trzyma nas tu żeby mieć prawa do emerytury no i leczenie choć nie wiem czy to drugie jest jeszcze aktualne.
Ale prawa do emerytury nabywa się po roku, a Wy tu już dłużej chyba siedzicie? -
adelajda82 wrote:Plemniczko , a co lekarz jak rokuje na ta ciąze .. i co u sister ? hmm
no ten lekarz u ktorego bylam w piatek i nie widzial pecherzyka ciazowego powiedzial ze za wczesniej moglo byc i dlatego nie widac jeszcze, ale kazal mi przyjsc dzisiaj na 15 i zobaczymy czy obraz sie zmienil... i tyle.
U siostry ok, jest juz w polowie ciazy, najprawdopodobniej dziewczynka bedzieShagga_80, Effcia28, Blondi22, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:adelajda82 wrote:Plemniczko , a co lekarz jak rokuje na ta ciąze .. i co u sister ? hmm
no ten lekarz u ktorego bylam w piatek i nie widzial pecherzyka ciazowego powiedzial ze za wczesniej moglo byc i dlatego nie widac jeszcze, ale kazal mi przyjsc dzisiaj na 15 i zobaczymy czy obraz sie zmienil... i tyle.
U siostry ok, jest juz w polowie ciazy, najprawdopodobniej dziewczynka bedzie
no to pewnie wszytsko bedzie oki.. moj aniołek w 6tyg - biło już serduszko , wiec napewno dzis zobaczysz fasolkę.. kazdy dzień to ważny moment w rozwoju maleństwa wieć mysle , ze dzis będzie ten dzień..