plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyplemniczka wrote:mam nadzieje Adelko, ale boje sie okropnie.
wiem Plemniczko , ze starch ma teraz wielkie oczy .. ale pomyśl jak pozytwne myślenie dobrze działa i na ciebie i na dzidziusia..
Jesteś pod dobra opiekano i nie ma ze teraz cos .. w styczniu masz sie rozpakować i koniec i życzę synusia , dla odmiany :0
-
karoam wrote:Ola_czeka wrote:Karoam raczej 1:3, ale Kanadyjczyk się pnie.
a skąd Maha dostała 3 pointy?
1. będzie Mahać; 2. Nie jest z Kanady; 3. Trzeciego punktu chyba nie było, ale kobietom trudniej o edukację, przynajmniej 200 lat temu było trudniej, więc może za to?karoam, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
Aha jedna rzecz mi się przypomniała: ja w weekend "bożocielny"
jestem uziemiona, ale moi panowie już w środę po południu (29.05) wybywają do dziadków (gdzie dołączę do nich w piątek wieczorem), więc jakby któraś z Was była w Poznaniu 29/31 maja to zapraszam do mnie na balety
Pewnie zdążę się do tego czasu wykaraskać z tego katarzyska, które mnie zaatakowało w weekendWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 07:57
Ola_czeka, Shagga_80, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa wszytskie łikendy mam takie same .. remont , urzadzanie , markety, sprzątanie ... wczoraj tak pieknie a ja ze szmata na szmacie .. ehh..ale juz bliżej konca.. portfel topnieje , fizycznie normalnie masaz by sie przydał.. a psychicznie to wszytko jedno.. dlatego zycze powodzenie wsztkim remontująco-budujacym.. teraz to chyba wolałabym kupic namiot z tropikiem.
Ola_czeka, plemniczka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Hej
Effcia, Wszystkiego najlepszego! (piękna data urodzin, moja mama też ma dziś)
Ola, Gunia napisałą pod wykresem ze na slub dostała pościel z dedykacją poczęcia pod nią potomka i taki był plan, ale jej M. zasnął.
Zagadka na dziś: kto zostawił prawie suche pranie na noc w ogrodzie i własnie ma bagno? (podpowiedz: mama tej osoby ma dziś urodziny i nie jest to syn Effci>Effcia28, mauysia, Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, karoam, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Aha jedna rzecz mi się przypomniała: ja w weekend "bożocielny"
jestem uziemiona, ale moi panowie już w środę po południu (29.05) wybywają do dziadków (gdzie dołączę do nich w piątek wieczorem), więc jakby któraś z Was była w Poznaniu 29/31 maja to zapraszam do mnie na balety
Pewnie zdążę się do tego czasu wykaraskać z tego katarzyska, które mnie zaatakowało w weekend
Akuuuuurat mnie nie będzie... -
witam Dziewczynki
Dziękuję wszystkim za życzenia i torciki
Przeczytałam tak połebkach wiem ,że tak się nie robi (przepraszam) ale mam szwagierkę w szpitalu po operacji i muszę do niej jechać dlatego tak a nie inaczej
Pozdrawiam i znikamzbikowa, mauysia, plemniczka, karoam, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzbikowa wrote:Hej
Effcia, Wszystkiego najlepszego! (piękna data urodzin, moja mama też ma dziś)
Ola, Gunia napisałą pod wykresem ze na slub dostała pościel z dedykacją poczęcia pod nią potomka i taki był plan, ale jej M. zasnął.
Zagadka na dziś: kto zostawił prawie suche pranie na noc w ogrodzie i własnie ma bagno? (podpowiedz: mama tej osoby ma dziś urodziny i nie jest to syn Effci>
Zbikowa to masz wyprane podwojnie..co chcesz.zbikowa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Ola_czeka wrote:Karoam raczej 1:3, ale Kanadyjczyk się pnie.
a skąd Maha dostała 3 pointy?
1. będzie Mahać; 2. Nie jest z Kanady; 3. Trzeciego punktu chyba nie było, ale kobietom trudniej o edukację, przynajmniej 200 lat temu było trudniej, więc może za to?
No to wychodzi raczej 2:2
Dr Maha
1.Będzie Mahać
2.Nie jest z Kanady
Dr Akef
1.Jest z Kanady
2.Nie jest kobietą
<zabrałam punt 3 od Mahy, bo tu nadal jest jak 200 lat temu- kobiety raczej się za dobrze nie edukująpunkt przeskakuje na Akefa bo jako mężczyzna z tym problemem nie miał styczności
>
zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNoooo...zjedliśmy, nadrobiłam czytanie
Na początek dodam coś temacie "niegadania syna gadatliwej Shaggi" ja jestem zdania,że jeśli coś nas choć w minimalnym stopniu niepokoi,to trzeba konsultować,ze specjalistą dotąd niestety wszystkie moje obawy były uzasadnione, jak np wzrok, czy wzrost Młodego..z tą mową jest tak,że chciałabym,żeby już mówił (nie dopuszczam do siebie myśli,że do 6 lat miałby być z Nim kontakt jak teraz - uznałabym to za własne zaniedbanie i wiem,że pomoc logopedy nie załatwia niczego, bo lwia roboty część należy do Rodziców), ale z drugiej strony nie spędza mi to snu z powiek - a przy tym cieszę się,że "pchnęliśmy" ten temat do przodu i już jestem po logopedzie (1 wizycie a przed drugą) i przed konsultacją psychologiczną..a w międzyczasie wprowadzamy w życie logopedyczne rady....i w związku z tym, obiecuję sobie (i Wam),że naprawdę będę musiała ograniczyć ovu...moje dziecko potrzebuje mnie bardziej
Kfatus, licząc słowa mojego Małego nie wliczałam słów typu "daj itd" bo On takowych nie znaLiczę wszystko,co znajduje się w typowym słowniku i są to: mama, tata, baba, dziadzia, nie (ulubione słowo!), ostatnio doszło tak (choć u Niego sporadycznie używane i brzmi jak "ta")...tyle chyba. "słowa" jak: bum,am czy Jego własne pomijam,bo raczej nie są typowo słownikowymi
Co do wczoraj,to byliśmy na Śląsku od rana do wieczora na Komunii mojej Siostrzenicy więc jak same rozumiecie,nie było kiedy zajrzeć...gorzej,że teraz mamy pamiątki w postaci wielu bąbli, po ukąszeniu komarów (lokal był przy lesie i o ile okolica śliczna o tyle, "zakomarzona" strasznie...przed wieczorem chciały nas dosłownie zjeść).
Mauysiu, urodzinki robimy w środę ale jeszcze nic nie zaczęłam robić w związku z tym . Dziś planuję zrobić listę rzeczy do sporządzenia a przy tym listę zakupów i kupić wszystko bo jutro jak Młody da będę już wszystko robić (a przynajmniej większość - Stary już zapowiedział,że prawdopodobnie będzie musiał zostać dłużej w pracy,bo w środę musi wziąć wolne żebyśmy jechali do łodzi do Endokrynologa).
Guniu, czuję już ruchy Młodszego i to coraz wyraźniejCoś wspaniałego
Tyle od nas
Karoam, cieszę się,że wszystko dobrze z Maleństwem i tylko pozazdrościć,że wybór lekarza u Ciebie dokonuje się między bardzo dobrym a lepszymA skoro tak, to ja wybrałabym tego , z którym mam lepszy kontakt
Plemniczko,nie muszę chyba mówić,że dziś ZNÓW będzie pospolite ruszenie i modlitwa o wsparcie Ciebie dziś na wizycie u gina...i jestem pewna,że wrócisz z wieściami: "jest pęcherzyk i wszystko w najelpszejszymn porządeczku"
Effcia, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin
Coś pominęłam? Krzyczcie?mauysia, zbikowa, plemniczka, Kfjatus, karoam, aisa, Dodi lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Aha jedna rzecz mi się przypomniała: ja w weekend "bożocielny"
Pewnie zdążę się do tego czasu wykaraskać z tego katarzyska, które mnie zaatakowało w weekend
Akuuuuurat mnie nie będzie...
Ale jakbyś była w innym terminie, to chyba rozumie samo przez się, że również wyczekuję kontaktu