X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje Adelko, ale boje sie okropnie.

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczko na pewno będzie wszystko w porządku zobaczysz :)

plemniczka lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

Plemniczko, masz nasze pełne wsparcie o 15 (i nie tylko o 15 :) ).

Shagga_80, plemniczka, Blondi22, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola- doczytałam...czyli Kanadyjczyk vs Ma(c)hająca- 1:0 ;)
    Effcia:
    3043197happybirthdaycup.jpg

mauysia, sylwia1985, Effcia28, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 07:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:

wiem Plemniczko , ze starch ma teraz wielkie oczy .. ale pomyśl jak pozytwne myślenie dobrze działa i na ciebie i na dzidziusia.. :)

Jesteś pod dobra opieka :) no i nie ma ze teraz cos .. w styczniu masz sie rozpakować i koniec i życzę synusia , dla odmiany :0

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie, Mała ma rację, wszystko będzie super, nie ma żadnego stresu i krakania! Plemniczko uśmiech na twarz i masz się cieszyć na wizytę, a nie bać!

plemniczka, Fedra lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam raczej 1:3, ale Kanadyjczyk się pnie.

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzieki dziewczyny :)

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:

a skąd Maha dostała 3 pointy?

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:

1. będzie Mahać; 2. Nie jest z Kanady; 3. Trzeciego punktu chyba nie było, ale kobietom trudniej o edukację, przynajmniej 200 lat temu było trudniej, więc może za to?

karoam, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha jedna rzecz mi się przypomniała: ja w weekend "bożocielny" :D jestem uziemiona, ale moi panowie już w środę po południu (29.05) wybywają do dziadków (gdzie dołączę do nich w piątek wieczorem), więc jakby któraś z Was była w Poznaniu 29/31 maja to zapraszam do mnie na balety :D

Pewnie zdążę się do tego czasu wykaraskać z tego katarzyska, które mnie zaatakowało w weekend :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 07:57

Ola_czeka, Shagga_80, Sandraa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wszytskie łikendy mam takie same .. remont , urzadzanie , markety, sprzątanie ... wczoraj tak pieknie a ja ze szmata na szmacie .. ehh..ale juz bliżej konca.. portfel topnieje , fizycznie normalnie masaz by sie przydał.. a psychicznie to wszytko jedno.. dlatego zycze powodzenie wsztkim remontująco-budujacym.. teraz to chyba wolałabym kupic namiot z tropikiem.:)

Ola_czeka, plemniczka, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Effcia, Wszystkiego najlepszego! (piękna data urodzin, moja mama też ma dziś)

Ola, Gunia napisałą pod wykresem ze na slub dostała pościel z dedykacją poczęcia pod nią potomka i taki był plan, ale jej M. zasnął.

Zagadka na dziś: kto zostawił prawie suche pranie na noc w ogrodzie i własnie ma bagno? (podpowiedz: mama tej osoby ma dziś urodziny i nie jest to syn Effci>

Effcia28, mauysia, Ola_czeka, Shagga_80, Kfjatus, karoam, Fedra, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Aha jedna rzecz mi się przypomniała: ja w weekend "bożocielny" :D jestem uziemiona, ale moi panowie już w środę po południu (29.05) wybywają do dziadków (gdzie dołączę do nich w piątek wieczorem), więc jakby któraś z Was była w Poznaniu 29/31 maja to zapraszam do mnie na balety :D

Pewnie zdążę się do tego czasu wykaraskać z tego katarzyska, które mnie zaatakowało w weekend :/

Akuuuuurat mnie nie będzie...

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam Dziewczynki :)

Dziękuję wszystkim za życzenia i torciki :)
    Przeczytałam tak połebkach wiem ,że tak się nie robi (przepraszam) ale mam szwagierkę w szpitalu po operacji i muszę do niej jechać dlatego tak a nie inaczej
    Pozdrawiam i znikam :)

zbikowa, mauysia, plemniczka, karoam, Fedra lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Hej

Effcia, Wszystkiego najlepszego! (piękna data urodzin, moja mama też ma dziś)

Ola, Gunia napisałą pod wykresem ze na slub dostała pościel z dedykacją poczęcia pod nią potomka i taki był plan, ale jej M. zasnął.

Zagadka na dziś: kto zostawił prawie suche pranie na noc w ogrodzie i własnie ma bagno? (podpowiedz: mama tej osoby ma dziś urodziny i nie jest to syn Effci>

Zbikowa to masz wyprane podwojnie..co chcesz.:)

zbikowa lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:

1. będzie Mahać; 2. Nie jest z Kanady; 3. Trzeciego punktu chyba nie było, ale kobietom trudniej o edukację, przynajmniej 200 lat temu było trudniej, więc może za to?

No to wychodzi raczej 2:2
    Dr Maha
    1.Będzie Mahać
    2.Nie jest z Kanady

Dr Akef
    1.Jest z Kanady
    2.Nie jest kobietą

<zabrałam punt 3 od Mahy, bo tu nadal jest jak 200 lat temu- kobiety raczej się za dobrze nie edukują ;) punkt przeskakuje na Akefa bo jako mężczyzna z tym problemem nie miał styczności ;)>

zbikowa, mauysia lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://siostrzyczkaibrat.blox.pl/resource/urodziny6.jpg

Dal Effci28.. wszystkiego ..NAj

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 08:08

Effcia28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo...zjedliśmy, nadrobiłam czytanie :)

Na początek dodam coś temacie "niegadania syna gadatliwej Shaggi" ja jestem zdania,że jeśli coś nas choć w minimalnym stopniu niepokoi,to trzeba konsultować,ze specjalistą dotąd niestety wszystkie moje obawy były uzasadnione, jak np wzrok, czy wzrost Młodego..z tą mową jest tak,że chciałabym,żeby już mówił (nie dopuszczam do siebie myśli,że do 6 lat miałby być z Nim kontakt jak teraz - uznałabym to za własne zaniedbanie i wiem,że pomoc logopedy nie załatwia niczego, bo lwia roboty część należy do Rodziców), ale z drugiej strony nie spędza mi to snu z powiek - a przy tym cieszę się,że "pchnęliśmy" ten temat do przodu i już jestem po logopedzie (1 wizycie a przed drugą) i przed konsultacją psychologiczną..a w międzyczasie wprowadzamy w życie logopedyczne rady....i w związku z tym, obiecuję sobie (i Wam),że naprawdę będę musiała ograniczyć ovu...moje dziecko potrzebuje mnie bardziej :/
    Kfatus, licząc słowa mojego Małego nie wliczałam słów typu "daj itd" bo On takowych nie zna :) Liczę wszystko,co znajduje się w typowym słowniku i są to: mama, tata, baba, dziadzia, nie (ulubione słowo!), ostatnio doszło tak (choć u Niego sporadycznie używane i brzmi jak "ta")...tyle chyba. "słowa" jak: bum,am czy Jego własne pomijam,bo raczej nie są typowo słownikowymi :)

Co do wczoraj,to byliśmy na Śląsku od rana do wieczora na Komunii mojej Siostrzenicy więc jak same rozumiecie,nie było kiedy zajrzeć...gorzej,że teraz mamy pamiątki w postaci wielu bąbli, po ukąszeniu komarów (lokal był przy lesie i o ile okolica śliczna o tyle, "zakomarzona" strasznie...przed wieczorem chciały nas dosłownie zjeść).

Mauysiu, urodzinki robimy w środę ale jeszcze nic nie zaczęłam robić w związku z tym . Dziś planuję zrobić listę rzeczy do sporządzenia a przy tym listę zakupów i kupić wszystko bo jutro jak Młody da będę już wszystko robić (a przynajmniej większość - Stary już zapowiedział,że prawdopodobnie będzie musiał zostać dłużej w pracy,bo w środę musi wziąć wolne żebyśmy jechali do łodzi do Endokrynologa).
    Guniu, czuję już ruchy Młodszego i to coraz wyraźniej :) Coś wspaniałego :)
    Tyle od nas :)

Karoam, cieszę się,że wszystko dobrze z Maleństwem i tylko pozazdrościć,że wybór lekarza u Ciebie dokonuje się między bardzo dobrym a lepszym :) A skoro tak, to ja wybrałabym tego , z którym mam lepszy kontakt :)

Plemniczko,nie muszę chyba mówić,że dziś ZNÓW będzie pospolite ruszenie i modlitwa o wsparcie Ciebie dziś na wizycie u gina...i jestem pewna,że wrócisz z wieściami: "jest pęcherzyk i wszystko w najelpszejszymn porządeczku" :)

Effcia, wszystkiego naj naj najlepszego z okazji urodzin :)

Coś pominęłam? Krzyczcie?

mauysia, zbikowa, plemniczka, Kfjatus, karoam, aisa, Dodi lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

Akuuuuurat mnie nie będzie...

Ale jakbyś była w innym terminie, to chyba rozumie samo przez się, że również wyczekuję kontaktu :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2824 2825 2826 2827 2828 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ