X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Hej

Effcia, Wszystkiego najlepszego! (piękna data urodzin, moja mama też ma dziś)

Ola, Gunia napisałą pod wykresem ze na slub dostała pościel z dedykacją poczęcia pod nią potomka i taki był plan, ale jej M. zasnął.

Zagadka na dziś: kto zostawił prawie suche pranie na noc w ogrodzie i własnie ma bagno? (podpowiedz: mama tej osoby ma dziś urodziny i nie jest to syn Effci>

To chyba nie ja, bo pranie jest w "brudach" a nie w ogrodzie. Ale mam wilgoć w mieszkanie, więc kto wie, kto wie, może też mam bagno w tej tytce, co robi za brudownik...

zbikowa lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Karoam raczej 1:3, ale Kanadyjczyk się pnie.

a skąd Maha dostała 3 pointy?

1. będzie Mahać; 2. Nie jest z Kanady; 3. Trzeciego punktu chyba nie było, ale kobietom trudniej o edukację, przynajmniej 200 lat temu było trudniej, więc może za to?

No to wychodzi raczej 2:2
    Dr Maha
    1.Będzie Mahać
    2.Nie jest z Kanady

Dr Akef
    1.Jest z Kanady
    2.Nie jest kobietą

<zabrałam punt 3 od Mahy, bo tu nadal jest jak 200 lat temu- kobiety raczej się za dobrze nie edukują ;) punkt przeskakuje na Akefa bo jako mężczyzna z tym problemem nie miał styczności ;)>

W sensie dałaś facetowi punkt za to, że jego konkurentka miała trudniej?

Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shaggi, myślę, że jak teraz będziecie ze sobą spędzać więcej czasu (kosztem Ovu... buuu - ale rozumiem i popieram!), Kuba będzie mniej oglądał TV (a czyni to często, z tego co wywnioskowałam z Twoich wypowiedzi), to nie obejrzysz się, a będziesz już mogła z Młodym prowadzić filozoficzne dysputy!

zbikowa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga na prawde fajna i troskliwa z Ciebie mama! Młody ma spore szczęście :)

Shagga_80, Ola_czeka lubią tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa-wygrałam?

no nie Adela była szybsza :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2013, 08:16

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Shaggi, myślę, że jak teraz będziecie ze sobą spędzać więcej czasu (kosztem Ovu... buuu - ale rozumiem i popieram!), Kuba będzie mniej oglądał TV (a czyni to często, z tego co wywnioskowałam z Twoich wypowiedzi), to nie obejrzysz się, a będziesz już mogła z Młodym prowadzić filozoficzne dysputy!

Chwilowo mam plan,żeby tylko ograniczyć ovu, a nie całkiem z Niego zrezygnować :D Rano nie za długo i wieczorem jak Młody zaśnie bez ograniczeń :P

mauysia lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, tak mi przykro, że zamierzasz ograniczyć Ovu (jestem złą ciocią Olą). Mam nadzieję, że będziesz krócej acz regularnie.
    A ja chyba za późno dołączyłam do ovu i nie wiem - co było nie tak ze wzrostem Kubusia?

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia chyba wcięło Twojego posta, ale spoko, niech będzie że wygrałaś (sorki, złote gacie mi sie skończyły, ale na prędce mogę zorganizować równie czadowy prezent)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze no i mam problem :( Chciałam właśnie żegnać się i zabrać do roboty i zadzwonił Szef,czy poprawiłam rysunki (wysłał mi w piątek rano), kurcze , kiedy miałam to zrobić? I teraz nie wiem, ale chyba będę musiała zająć się tym :( Młody teraz wyjął starego laptopa (ma na pulpicie dokument tekstowy, który sam sobie otwiera i pisze w nim) więc TV wyłączony i oboje pracujemy razem :D

Rucia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Effcia chyba wcięło Twojego posta, ale spoko, niech będzie że wygrałaś (sorki, złote gacie mi sie skończyły, ale na prędce mogę zorganizować równie czadowy prezent)

Szkoda, że nie udało Ci się jak miałam imieniny....

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciłam z drzemki.

Effciu kochana wszystkiego najlepszego! Oby spełniły się twoje wszystkie marzenia :)

Cześć dziewczyny z którymi się nie witałam. :)

zbikowa, Fedra, Effcia28, Dodi lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    zbikowa wrote:

Szkoda, że nie udało Ci się jak miałam imieniny....

Ech... no nie dogodzisz człowieku tym babom!

Zaraz wracam.

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga_80 wrote:
    Kurcze no i mam problem :( Chciałam właśnie żegnać się i zabrać do roboty i zadzwonił Szef,czy poprawiłam rysunki (wysłał mi w piątek rano), kurcze , kiedy miałam to zrobić? I teraz nie wiem, ale chyba będę musiała zająć się tym :( Młody teraz wyjął starego laptopa (ma na pulpicie dokument tekstowy, który sam sobie otwiera i pisze w nim) więc TV wyłączony i oboje pracujemy razem :D

Po skończonej pracy Shagga podchodzi do Kubusia a na ekranie monitora esej pt. "Dlaczego nie chce mi się z Wami gadać".

Shagga_80, Kfjatus, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, tak mi przykro, że zamierzasz ograniczyć Ovu (jestem złą ciocią Olą). Mam nadzieję, że będziesz krócej acz regularnie.
    A ja chyba za późno dołączyłam do ovu i nie wiem - co było nie tak ze wzrostem Kubusia?

Mój Kubuś jest poniżej 3 centyla, a to trzeba już konsultować ze specjalistą...i nie przemawia do mnie fakt,że ja sama jestem drobinką, bo jednak Stary jest raczej wysoki (180) i od zeszłego roku badamy się, właśnie w środę (w Jego urodziny) mamy 3cią wizytę w poradni i wreszcie skonsultujemy wyniki badań, jakie wykonywaliśmy,gdy w grudniu leżeliśmy w Szpitalu...wiem pokrótce,że jedne wyniki wyszły dobrze inne gorzej i nie wiem co to dokładnie oznacza..dowiem się pojutrze.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga_80 wrote:

Po skończonej pracy Shagga podchodzi do Kubusia a na ekranie monitora esej pt. "Dlaczego nie chce mi się z Wami gadać".

Kurcze,może powinnam zacząć Go pisać a nie gadać :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Shagga na prawde fajna i troskliwa z Ciebie mama! Młody ma spore szczęście :)

Dziękuje Kochana :D

PS. Praniem się przejmuj :P

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka, Effcia oto prezent:

http://www.cda.pl/video/8196664/Najbardziej-bezuzyteczna-rzecz-na-swiecie

musicie sie podzielić.

Effcia28 lubi tę wiadomość

• kiti Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć kobitki :)
    Efffcia życzę Ci dużo miłośiiiii i słodyczy i oczywiście fasolinki :) <3

podczytuje co tam piszecie ale ostatnio mam taki młyn że nie wszystko zdąże doczytać bo skrobiecie w ekspresowym tempie ;-)

plemniczka trzymam kciuki i czekam na wieści z wizyty.
    Rucia fajny już ten brzusio masz :)
    a gdzie nasza Libra się chowa?;-)

pozdrawiam reszte dziewczyn i życzę miłego dnia :*

mauysia, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość

Amelka <3
    201509114956.png
    Aleksander <3
    ex2bi09k0ms1b5pi.png
    Nasz Aniołek * 11tc (21.04. -02.07.2016)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2013, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagguś sprawdziłam teraz z ciekawości jak wygląda rozwój mojej Kingi na siatce centylowej, i zarówno we wzroście i w wadze znajduje się na 3 centylu. Czyli dolna granica.

Mając ok 123 cm zwrostu waży 22 kg. Ale ona jest faktycznie kruszynka, bo ja też nie jestem za wielka, jej ojciec tak samo mikrus, kiedyś lekarka pytała się mnie o nasze wzrosty, i powiedziała, że taka już jej uroda. :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 20 maja 2013, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    Olka, Effcia oto prezent:

http://www.cda.pl/video/8196664/Najbardziej-bezuzyteczna-rzecz-na-swiecie

musicie sie podzielić.

Biorę parkiet w tle.

‹‹ 2825 2826 2827 2828 2829 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ