plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
zbikowa wrote:Hej
Effcia, Wszystkiego najlepszego! (piękna data urodzin, moja mama też ma dziś)
Ola, Gunia napisałą pod wykresem ze na slub dostała pościel z dedykacją poczęcia pod nią potomka i taki był plan, ale jej M. zasnął.
Zagadka na dziś: kto zostawił prawie suche pranie na noc w ogrodzie i własnie ma bagno? (podpowiedz: mama tej osoby ma dziś urodziny i nie jest to syn Effci>
To chyba nie ja, bo pranie jest w "brudach" a nie w ogrodzie. Ale mam wilgoć w mieszkanie, więc kto wie, kto wie, może też mam bagno w tej tytce, co robi za brudownik...zbikowa lubi tę wiadomość
-
karoam wrote:Ola_czeka wrote:karoam wrote:Ola_czeka wrote:Karoam raczej 1:3, ale Kanadyjczyk się pnie.
a skąd Maha dostała 3 pointy?
1. będzie Mahać; 2. Nie jest z Kanady; 3. Trzeciego punktu chyba nie było, ale kobietom trudniej o edukację, przynajmniej 200 lat temu było trudniej, więc może za to?
No to wychodzi raczej 2:2
Dr Maha
1.Będzie Mahać
2.Nie jest z Kanady
Dr Akef
1.Jest z Kanady
2.Nie jest kobietą
<zabrałam punt 3 od Mahy, bo tu nadal jest jak 200 lat temu- kobiety raczej się za dobrze nie edukująpunkt przeskakuje na Akefa bo jako mężczyzna z tym problemem nie miał styczności
>
W sensie dałaś facetowi punkt za to, że jego konkurentka miała trudniej?Shagga_80, karoam lubią tę wiadomość
-
Shaggi, myślę, że jak teraz będziecie ze sobą spędzać więcej czasu (kosztem Ovu... buuu - ale rozumiem i popieram!), Kuba będzie mniej oglądał TV (a czyni to często, z tego co wywnioskowałam z Twoich wypowiedzi), to nie obejrzysz się, a będziesz już mogła z Młodym prowadzić filozoficzne dysputy!
zbikowa, Shagga_80, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymauysia wrote:Shaggi, myślę, że jak teraz będziecie ze sobą spędzać więcej czasu (kosztem Ovu... buuu - ale rozumiem i popieram!), Kuba będzie mniej oglądał TV (a czyni to często, z tego co wywnioskowałam z Twoich wypowiedzi), to nie obejrzysz się, a będziesz już mogła z Młodym prowadzić filozoficzne dysputy!
Chwilowo mam plan,żeby tylko ograniczyć ovu, a nie całkiem z Niego zrezygnowaćRano nie za długo i wieczorem jak Młody zaśnie bez ograniczeń
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurcze no i mam problem
Chciałam właśnie żegnać się i zabrać do roboty i zadzwonił Szef,czy poprawiłam rysunki (wysłał mi w piątek rano), kurcze , kiedy miałam to zrobić? I teraz nie wiem, ale chyba będę musiała zająć się tym
Młody teraz wyjął starego laptopa (ma na pulpicie dokument tekstowy, który sam sobie otwiera i pisze w nim) więc TV wyłączony i oboje pracujemy razem
Rucia, Kfjatus, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:zbikowa wrote:Effcia chyba wcięło Twojego posta, ale spoko, niech będzie że wygrałaś (sorki, złote gacie mi sie skończyły, ale na prędce mogę zorganizować równie czadowy prezent)
Szkoda, że nie udało Ci się jak miałam imieniny....
Ech... no nie dogodzisz człowieku tym babom!
Zaraz wracam.
-
Shagga_80 wrote:Kurcze no i mam problem
Chciałam właśnie żegnać się i zabrać do roboty i zadzwonił Szef,czy poprawiłam rysunki (wysłał mi w piątek rano), kurcze , kiedy miałam to zrobić? I teraz nie wiem, ale chyba będę musiała zająć się tym
Młody teraz wyjął starego laptopa (ma na pulpicie dokument tekstowy, który sam sobie otwiera i pisze w nim) więc TV wyłączony i oboje pracujemy razem
Po skończonej pracy Shagga podchodzi do Kubusia a na ekranie monitora esej pt. "Dlaczego nie chce mi się z Wami gadać".Shagga_80, Kfjatus, mauysia, Fedra lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga, tak mi przykro, że zamierzasz ograniczyć Ovu (jestem złą ciocią Olą). Mam nadzieję, że będziesz krócej acz regularnie.
A ja chyba za późno dołączyłam do ovu i nie wiem - co było nie tak ze wzrostem Kubusia?
Mój Kubuś jest poniżej 3 centyla, a to trzeba już konsultować ze specjalistą...i nie przemawia do mnie fakt,że ja sama jestem drobinką, bo jednak Stary jest raczej wysoki (180) i od zeszłego roku badamy się, właśnie w środę (w Jego urodziny) mamy 3cią wizytę w poradni i wreszcie skonsultujemy wyniki badań, jakie wykonywaliśmy,gdy w grudniu leżeliśmy w Szpitalu...wiem pokrótce,że jedne wyniki wyszły dobrze inne gorzej i nie wiem co to dokładnie oznacza..dowiem się pojutrze. -
nick nieaktualnyOla_czeka wrote:Shagga_80 wrote:Kurcze no i mam problem
Po skończonej pracy Shagga podchodzi do Kubusia a na ekranie monitora esej pt. "Dlaczego nie chce mi się z Wami gadać".
Kurcze,może powinnam zacząć Go pisać a nie gadać -
nick nieaktualny
-
cześć kobitki
Efffcia życzę Ci dużo miłośiiiii i słodyczy i oczywiście fasolinki
podczytuje co tam piszecie ale ostatnio mam taki młyn że nie wszystko zdąże doczytać bo skrobiecie w ekspresowym tempie
plemniczka trzymam kciuki i czekam na wieści z wizyty.
Rucia fajny już ten brzusio masz
a gdzie nasza Libra się chowa?
pozdrawiam reszte dziewczyn i życzę miłego dnia :*mauysia, plemniczka, Fedra, Dodi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyShagguś sprawdziłam teraz z ciekawości jak wygląda rozwój mojej Kingi na siatce centylowej, i zarówno we wzroście i w wadze znajduje się na 3 centylu. Czyli dolna granica.
Mając ok 123 cm zwrostu waży 22 kg. Ale ona jest faktycznie kruszynka, bo ja też nie jestem za wielka, jej ojciec tak samo mikrus, kiedyś lekarka pytała się mnie o nasze wzrosty, i powiedziała, że taka już jej uroda.