X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Blondi22 wrote:
    ja sobie tak mysle i strach mnie ogarnia czy jak reczywiscie bede w ciazy to czy damy rade ... ;/ wiadomo drugie dziecko to spory wydatek itp...

No tak, typowe...też tak mam ale spoko, to przechodzi później...Rucia już pisała jak się chce, to kasa mniejszy stanowi problem...ja to mam ciut większy kłopot ( nie by się licytować,kto ma gorzej) młody ma 12 lat i ciuchy po nim już nie są modne he he
    W biedronce widziałam fajne body, 3 sztuki 19,90 albo 19,99 nie powiem dokładnie.

Od tego miesiąca zaczynam odkładać na maleństwo! Jak się nie pojawi z jakichś tam powodów, to będzie kasa na inny przemiły cel...

Muzi te body tak mnie rozczuliły, że stałam nad nimi i zastanawiałam się czy kupić, tylko nie wiedziałam które :P

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olus ja mam wrażenie jak byś tu od dawna z nami była :)

mauysia lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Effcia :)

Jodu nie biorę Wosebko. Za tydzień na wizycie zastanowimy się z Panią doktor nad wporowadzeniem jakiś witamin dla mnie.

Effcia28, Selena lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:

Jakoś luty-marzec chyba. W każdym razie Małysza i Shaggę Shaggusię znam tylko w ciąży.

• Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mala29_ wrote:
    Kurcze dziewczyny jak sobie przypomnę jak ten nasz wątek powstawał i jak kolejno przychodziłyście to aż mi się cieplutko robi na serduszku.

O, zaczęło się. "Powspominajmy czasy jak nie było tu Oli, opowiedzmy o ludziach, których ona nie zna a potem chodźmy na fejsbuka" wrrrrrrrrrrrrrr

;) żart (od dziś już zawsze będę dodawać to słowo do swoich postów)

mała 29 też nie jest na fb

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIECZYNKI KOCHANE
    miłego dnia tak na wstepie
    nadrabiam Was juz godzinkę i dogonić nie mogę jak tylko doczytam dołącze sie do bieżącego tematu

a co do tej pory, no więc tak:

zaczne od Shaggi bo to ważne-kochana leć skonsultuj ale mam nadzieję że to nic złego mnie tez prawie całą ciąze ciągnął brzuch miałam bardzo napięty dół, brałam nospę 3xdziennie i było ok kazał mi sie dużo ruszac w sensie żeby nie siedziec cały czas w miejscu tylko specerować
    będzie dobrze kochana :*

Wosebko bardzo sie ciesze że wszystko ok i wizyta napewno Cię uspokoiła :*

Aga trzymaj sie i pisz kiedy masz ochotę, jak masz chec wywalić smuty to nie miej oporów dla ciebie tu jest zawsze miejsce. Mazm nadzieję że szybko uporasz sie ze swoimi stanami i będziesz śmiało mogła do nas wrócić na spokojnie do starań.

Kaju dobrze że gin tak sie przejął i wszystko dokładnie kontroluje ale lekarze często patrzą szablonowo na dni ja bym sie jeszcze nie przerazała bo myslę że zarówno w Twoim jak i moim przypadku 9d.c może jeszcze wszytsko spać, także spokojnie czekaj do kolejnej wizyty.

Karoam dbaj o siebie szukaj takiej pracy żeby zbytnio nie obciązała i nie wsytawiała Cie na długie słonko. zazdroszcze słonka przyślij troszku pliss

Jeju jeju ja tam kocham Twoje humory i wypociny.buziole

zaraz wracam jak doczytam :)

Effcia28, Selena, Ola_czeka, jeju, mauysia, karoam lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Effcia, a jak myślisz, Tobie się zagnieździło w 4 czy w 8 dniu cyklu? ;)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mala29_ wrote:
    Kurcze dziewczyny jak sobie przypomnę jak ten nasz wątek powstawał i jak kolejno przychodziłyście to aż mi się cieplutko robi na serduszku.

O, zaczęło się. "Powspominajmy czasy jak nie było tu Oli, opowiedzmy o ludziach, których ona nie zna a potem chodźmy na fejsbuka" wrrrrrrrrrrrrrr

Dobrze jej tak!

mala29_ lubi tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:

Jodu nie biorę Wosebko. Za tydzień na wizycie zastanowimy się z Panią doktor nad wporowadzeniem jakiś witamin dla mnie.

aha:)bo wiesz mi gin mówił ze to jakiś wymóg jest taki dla kobiet w ciąż że muszą brać ten jod..mowił nawet kto ten wymóg wprowdził ale juz nie pamietam...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mala29_ wrote:

Jakoś luty-marzec chyba. W każdym razie Małysza i Shaggę Shaggusię znam tylko w ciąży.

przed były takie same,tylko brzuchy miały mniejsze :)

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Witojcie.

Wosebka - pikne wieści, już tylko takich sobie życzymy.

Shagga - takich wieści sobie nie życzymy. Migiem do lekarza, lepiej chuchać na zimne.

Muzi - koniec tematu, gruba krecha, siadasz i piszesz. Jak Cię opuści wena - wrzuć w wyszukiwarkę słowo "śmietniki" :D

Mała - witam Cię :*

Rucia - oby dolegliwości minęły i obyś miała już tylko przyjemne objawy ciąży.

Kopciuszek - Tobie też - samych pozytywnych stron stanu błogosławionego

Blondi skowronku - witaj!

taaaa skowronek ;)
    wstałam razem z moim P jak szedl do pracy bo jak bym sie połozyła to bym zaspała i mały by do szkoły nie poszedł

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mala29_ wrote:

Ja pamiętam jak obie testowały, a ja razem z nimi bo miałam piękny wykres ... u nich były dwie kreski u mnie jedna a pamiętam, ze to był koniec stycznia, gorący czas fasolek :)

Ola_czeka, Shagga_80, Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mala29_ wrote:

tak nie ma mnie na fb i nie będzie. A nie obiecałam jednej osobie tutaj z forum że jak mi się uda to wtedy założę. A jak znam życie to nigdy nie założę no może za kilka lat.

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Effcia28 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Hej Effcia, a jak myślisz, Tobie się zagnieździło w 4 czy w 8 dniu cyklu? ;)

w żadnym z w/w :)

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    DZIECZYNKI KOCHANE
    miłego dnia tak na wstepie
    nadrabiam Was juz godzinkę i dogonić nie mogę jak tylko doczytam dołącze sie do bieżącego tematu

a co do tej pory, no więc tak:

zaczne od Shaggi bo to ważne-kochana leć skonsultuj ale mam nadzieję że to nic złego mnie tez prawie całą ciąze ciągnął brzuch miałam bardzo napięty dół, brałam nospę 3xdziennie i było ok kazał mi sie dużo ruszac w sensie żeby nie siedziec cały czas w miejscu tylko specerować
    będzie dobrze kochana :*

Wosebko bardzo sie ciesze że wszystko ok i wizyta napewno Cię uspokoiła :*

Aga trzymaj sie i pisz kiedy masz ochotę, jak masz chec wywalić smuty to nie miej oporów dla ciebie tu jest zawsze miejsce. Mazm nadzieję że szybko uporasz sie ze swoimi stanami i będziesz śmiało mogła do nas wrócić na spokojnie do starań.

Kaju dobrze że gin tak sie przejął i wszystko dokładnie kontroluje ale lekarze często patrzą szablonowo na dni ja bym sie jeszcze nie przerazała bo myslę że zarówno w Twoim jak i moim przypadku 9d.c może jeszcze wszytsko spać, także spokojnie czekaj do kolejnej wizyty.

Karoam dbaj o siebie szukaj takiej pracy żeby zbytnio nie obciązała i nie wsytawiała Cie na długie słonko. zazdroszcze słonka przyślij troszku pliss

Jeju jeju ja tam kocham Twoje humory i wypociny.buziole

zaraz wracam jak doczytam :)

Becia, będziesz jeszcze potrzebować swoje włosy?

mauysia, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Rucia wrote:

aha:)bo wiesz mi gin mówił ze to jakiś wymóg jest taki dla kobiet w ciąż że muszą brać ten jod..mowił nawet kto ten wymóg wprowdził ale juz nie pamietam...

Każdy lekarz mówi co innego :) Dam sobie rękę uciąć, że będe brała Femibion Natal 2, w którym znajduje się Jod.

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mala29_ wrote:

Dobrze jej tak!

hmm...jakby Ci to powiedzieć? ona nie chciała

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Effcia28 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mala29_ wrote:

tak nie ma mnie na fb i nie będzie. A nie obiecałam jednej osobie tutaj z forum że jak mi się uda to wtedy założę. A jak znam życie to nigdy nie założę no może za kilka lat.

Za kilka lat to już będzie obciach, bo już będzie całkiem nowy-wystrzałowy portal społeczny. Wiem co mówię, dlatego nie angażuję się na FB.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuś też nie jestem w temacie Ola - Jeju :) Już myslałam, że jakaś ciemna jestem i nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale nic nie kumam o co im chodzi.

Może one se na privie coś piszą, a potem wywlekają na forum :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Blondi22 wrote:
    ja sobie tak mysle i strach mnie ogarnia czy jak reczywiscie bede w ciazy to czy damy rade ... ;/ wiadomo drugie dziecko to spory wydatek itp...

Blondi przy dobrej organizacji dacie sobie radę :) Ubranka zawsze pozbiera się po znajomych, rodzina też ci pomoże, poza tym nie wstydźmy się chodzić o pomoc do MOPSu/GOPSu. Wiem, że dają grosze co mnie irytuje do granic możlwiości, bo menel w naszym kraju ma lepszą pomoc finansową niż matka z dzieckiem... :\ Ale zawsze jakieś rodzinne, zasiłek pielęgnacyjny może wyskrobać. Gdybym nie przekraczała progów finansowych , od razu bym do nich leciała.

nom tez tak sobie myslałam ale to zobczy sie sie jeszcze ;)
    od groma mam ubranke po kubie i wszystkie akcesoria ;)

a z Gopsu nawet rodzinnego nie mamy bo nam nie przysługuje bo to za poprzedni rok biora dochody ale wiem że no od wrzesnia kuba bedzie miał obiady z GOPSu opłacane bo bedzie sie nam należec bo moj ma w papierach umowe na poł etatu ;D

a.png
    a.png
‹‹ 2904 2905 2906 2907 2908 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ