plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:ja sobie tak mysle i strach mnie ogarnia czy jak reczywiscie bede w ciazy to czy damy rade ... ;/ wiadomo drugie dziecko to spory wydatek itp...
Blondi przy dobrej organizacji dacie sobie radęUbranka zawsze pozbiera się po znajomych, rodzina też ci pomoże, poza tym nie wstydźmy się chodzić o pomoc do MOPSu/GOPSu. Wiem, że dają grosze co mnie irytuje do granic możlwiości, bo menel w naszym kraju ma lepszą pomoc finansową niż matka z dzieckiem...
Ale zawsze jakieś rodzinne, zasiłek pielęgnacyjny może wyskrobać. Gdybym nie przekraczała progów finansowych , od razu bym do nich leciała.
mauysia, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Ola_czeka wrote:Witojcie.
Wosebka - pikne wieści, już tylko takich sobie życzymy.
Shagga - takich wieści sobie nie życzymy. Migiem do lekarza, lepiej chuchać na zimne.
Muzi - koniec tematu, gruba krecha, siadasz i piszesz. Jak Cię opuści wena - wrzuć w wyszukiwarkę słowo "śmietniki"
Mała - witam Cię :*
Rucia - oby dolegliwości minęły i obyś miała już tylko przyjemne objawy ciąży.
Kopciuszek - Tobie też - samych pozytywnych stron stanu błogosławionego
Blondi skowronku - witaj!
Wariatka, a właśnie Olka jak śmietnik? Jak murek? Stoi gdzie stał? o auto nie pytam, bo jak będzie chciało w coś huknąć, to zawsze okazję znajdzie...wiadomo a jak już stwierdziłyśmy śluz w cyklu się zmienia i jesteś wobec tego bezsilna...tak k' woli przypomnienia... w razie w. mamy temat zastępczy...pamiętasz? "Dywagacje na temat wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów"
Nie wiem jak murek, nie mieszkam tam już.
Po tym jak w ten sposób urządzili moje auto, postanowiłam się wybudować i zrezygnować z wynajmu kawalerki. -
nick nieaktualnyjeju wrote:Rucia wrote:Mayuś trzymaj się dzielnie na występie
Zawsze się mega wzruszam na takich uroczystościach
Muzi o tym wkurzaniu się na siebie... coś o tym wiemy nie?
Ooooo yes! ale załatwiamy to na stronie, następnym razem walka kogutów, by nie było monotonnie Rucia;-)
To ja wyślę swojego Rutka Kogutka -
Ola_czeka wrote:jeju wrote:Mauysia dopilnowała i dostałaś odpowiedź, no i o to chodzi dziewczyny! Już na początku dobrałyśmy się i stworzyłyśmy zgraną paczkę, pamiętam jak nam zarzucano, że sobie słodzimy...ja też Was bardzo lubię, bo już Was znam i wiem czego się po Was spodziewać...tak jest, że czasem ja Was wkurzam a czasem Wy mnie i nie zawsze się zgadzamy w danej kwestii ale jesteśmy dalej w tej samej grupie, potrafimy sobie wybaczać i wyjaśniać nieporozumienia...i Mona nie miała racji, że się nasza paczka rozsypie...któraś tu kiedyś pisała, że dłużej niż pół roku nie wytrzymamy a tu niespodzianka, pół roku za nami i dłużej...
Możemy sobie nawzajem pogratulować!
Czuję się taka wykluczona...
ej jakby co to żartowałam, no nie?
Olka ale Ty się wżarłaś już trochę w naszą paczkę co nie dziewczyny, wlazłaś i jesteś...poza tym wniosłaś już tyle radochy...wiele się już tu dziewczynek przewinęło...wiele zrezygnowało bez powrotu i wiele nam działało na nerwy i my działałyśmy im również...każda ma prawo wyboru i każda jest mile przyjmowana...
Wiem jak Wam dałam popalić ale jak dobrze pójdzie, to już nie powróci taki stan, chyba, że mi znów testy na plus wyjdą a fasoli nie będzie...już bym tego nie zdzierżyła! -
Mauysia ja bym miała gula w gardle, ale fajnie, że L zawładnie dziś estradą. Chciałabym to zobaczyć.
Dzięki Muzi, że śmitanie się nie oberwie po "tyłku" hehe
Jestem po śniadaniu idę myć kły i do obozu czas.Rucia, mauysia, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
nick nieaktualnySelena wrote:ah mam pytanie:)dziewczynki które biora magnez?jaki stosujecie?bo to wiadomo chodzi o przyswajalność..;)chce sobie dziś kupić
Ja brałam Magne B6.
http://www.aptekapodgryfem.pl/sites/default/files/zdj_gl/17_0.JPG
Poleciła mi go pani z apteki. Podobno najlepszy dla kobiet w ciąży. lekarka kazała mi brac magnez na skurcze macicy.Selena lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:jeju wrote:Ola_czeka wrote:Witojcie.
Shagga - takich wieści sobie nie życzymy. Migiem do lekarza, lepiej chuchać na zimne.
Muzi - koniec tematu, gruba krecha, siadasz i piszesz. Jak Cię opuści wena - wrzuć w wyszukiwarkę słowo "śmietniki"
Wariatka, a właśnie Olka jak śmietnik? Jak murek? Stoi gdzie stał? o auto nie pytam, bo jak będzie chciało w coś huknąć, to zawsze okazję znajdzie...wiadomo a jak już stwierdziłyśmy śluz w cyklu się zmienia i jesteś wobec tego bezsilna...tak k' woli przypomnienia... w razie w. mamy temat zastępczy...pamiętasz? "Dywagacje na temat wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów"
Po tym jak w ten sposób urządzili moje auto, postanowiłam się wybudować i zrezygnować z wynajmu kawalerki.
A ja w ogóle nie wiem ocoloto w tym wątku... Chyba czas udać się po kawę. -
Blondi22 wrote:ja sobie tak mysle i strach mnie ogarnia czy jak reczywiscie bede w ciazy to czy damy rade ... ;/ wiadomo drugie dziecko to spory wydatek itp...
Powiedziała po wielu miesiącach starań
Kobieta to zawsze znajdzie powód do zmartwieńEffcia28 lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Widać w całej Polsce pogoda dziś marna
Ale jest piątek, więc niech to podnosi nas na duchu
Mnie jeszcze podnosi to, że o 14:30 jest występ w żłobku z okazji Dnia Mamy. Mogą być niezłe jajca, bo Leomisławowi nie chce się mówić wierszyków, gdy jest w grupie (tylko gdy sam - bo "musi"), wiec ciocie są wysoce zmartwione, bo on miał trzymać to wszystko w kupie, że tam powiem
Ale da radę chłop...
Helou Małysz
masz sześciopak chusteczek higienicznych?
No wiadomo, że mamMam nadzieję, że się nie przydadzą, bo chcę oglądać występ Dziubala, a nie tonąć we łzach!
O to samo miałam zapytać ha ha he he hi hihi .lol. -
nick nieaktualny
-
Rucia wrote:Selena wrote:ah mam pytanie:)dziewczynki które biora magnez?jaki stosujecie?bo to wiadomo chodzi o przyswajalność..;)chce sobie dziś kupić
Ja brałam Magne B6.
http://www.aptekapodgryfem.pl/sites/default/files/zdj_gl/17_0.JPG
Poleciła mi go pani z apteki. Podobno najlepszy dla kobiet w ciąży. lekarka kazała mi brac magnez na skurcze macicy.
No ja też chce na skurcze:)to chyba kupie ten:)dzięki kochana:)a Wy też bierzecie jod?ja mam brać od 10tc... -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:jeju wrote:Ola_czeka wrote:Witojcie.
Po tym jak w ten sposób urządzili moje auto, postanowiłam się wybudować i zrezygnować z wynajmu kawalerki.
A ja w ogóle nie wiem ocoloto w tym wątku... Chyba czas udać się po kawę.
Bo nie było Cię tu pewnej magicznej, wyjątkowej nocy... -
mala29_ wrote:Kurcze dziewczyny jak sobie przypomnę jak ten nasz wątek powstawał i jak kolejno przychodziłyście to aż mi się cieplutko robi na serduszku.
O, zaczęło się. "Powspominajmy czasy jak nie było tu Oli, opowiedzmy o ludziach, których ona nie zna a potem chodźmy na fejsbuka" wrrrrrrrrrrrrrr
żart (od dziś już zawsze będę dodawać to słowo do swoich postów)
Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość