X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja sobie tak mysle i strach mnie ogarnia czy jak reczywiscie bede w ciazy to czy damy rade ... ;/ wiadomo drugie dziecko to spory wydatek itp...

Nie gdybaj Blondi, czekamy do niedzieli.

Dacie radę!

Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja sobie tak mysle i strach mnie ogarnia czy jak reczywiscie bede w ciazy to czy damy rade ... ;/ wiadomo drugie dziecko to spory wydatek itp...

Blondi przy dobrej organizacji dacie sobie radę :) Ubranka zawsze pozbiera się po znajomych, rodzina też ci pomoże, poza tym nie wstydźmy się chodzić o pomoc do MOPSu/GOPSu. Wiem, że dają grosze co mnie irytuje do granic możlwiości, bo menel w naszym kraju ma lepszą pomoc finansową niż matka z dzieckiem... :\ Ale zawsze jakieś rodzinne, zasiłek pielęgnacyjny może wyskrobać. Gdybym nie przekraczała progów finansowych , od razu bym do nich leciała.

mauysia, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Witojcie.

Wosebka - pikne wieści, już tylko takich sobie życzymy.

Shagga - takich wieści sobie nie życzymy. Migiem do lekarza, lepiej chuchać na zimne.

Muzi - koniec tematu, gruba krecha, siadasz i piszesz. Jak Cię opuści wena - wrzuć w wyszukiwarkę słowo "śmietniki" :D

Mała - witam Cię :*

Rucia - oby dolegliwości minęły i obyś miała już tylko przyjemne objawy ciąży.

Kopciuszek - Tobie też - samych pozytywnych stron stanu błogosławionego

Blondi skowronku - witaj!

Wariatka, a właśnie Olka jak śmietnik? Jak murek? Stoi gdzie stał? o auto nie pytam, bo jak będzie chciało w coś huknąć, to zawsze okazję znajdzie...wiadomo a jak już stwierdziłyśmy śluz w cyklu się zmienia i jesteś wobec tego bezsilna...tak k' woli przypomnienia... w razie w. mamy temat zastępczy...pamiętasz? "Dywagacje na temat wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów"

Nie wiem jak murek, nie mieszkam tam już.

Po tym jak w ten sposób urządzili moje auto, postanowiłam się wybudować i zrezygnować z wynajmu kawalerki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Rucia wrote:
    Mayuś trzymaj się dzielnie na występie :D Zawsze się mega wzruszam na takich uroczystościach :P

Muzi o tym wkurzaniu się na siebie ;) ... coś o tym wiemy nie? :P

Ooooo yes! ale załatwiamy to na stronie, następnym razem walka kogutów, by nie było monotonnie Rucia;-)

To ja wyślę swojego Rutka Kogutka :P

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Ty weś idz siknij laska i po stresie.... :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    jeju wrote:
    Mauysia dopilnowała i dostałaś odpowiedź, no i o to chodzi dziewczyny! Już na początku dobrałyśmy się i stworzyłyśmy zgraną paczkę, pamiętam jak nam zarzucano, że sobie słodzimy...ja też Was bardzo lubię, bo już Was znam i wiem czego się po Was spodziewać...tak jest, że czasem ja Was wkurzam a czasem Wy mnie i nie zawsze się zgadzamy w danej kwestii ale jesteśmy dalej w tej samej grupie, potrafimy sobie wybaczać i wyjaśniać nieporozumienia...i Mona nie miała racji, że się nasza paczka rozsypie...któraś tu kiedyś pisała, że dłużej niż pół roku nie wytrzymamy a tu niespodzianka, pół roku za nami i dłużej...
    Możemy sobie nawzajem pogratulować!

Czuję się taka wykluczona... :(

ej jakby co to żartowałam, no nie?

Olka ale Ty się wżarłaś już trochę w naszą paczkę co nie dziewczyny, wlazłaś i jesteś...poza tym wniosłaś już tyle radochy...wiele się już tu dziewczynek przewinęło...wiele zrezygnowało bez powrotu i wiele nam działało na nerwy i my działałyśmy im również...każda ma prawo wyboru i każda jest mile przyjmowana...
    Wiem jak Wam dałam popalić ale jak dobrze pójdzie, to już nie powróci taki stan, chyba, że mi znów testy na plus wyjdą a fasoli nie będzie...już bym tego nie zdzierżyła!

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie kobietki

Ola_czeka, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia ja bym miała gula w gardle, ale fajnie, że L zawładnie dziś estradą. Chciałabym to zobaczyć.
    Dzięki Muzi, że śmitanie się nie oberwie po "tyłku" hehe

Jestem po śniadaniu idę myć kły i do obozu czas.

Rucia, mauysia, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    ah mam pytanie:)dziewczynki które biora magnez?jaki stosujecie?bo to wiadomo chodzi o przyswajalność..;)chce sobie dziś kupić:)

Ja brałam Magne B6.

http://www.aptekapodgryfem.pl/sites/default/files/zdj_gl/17_0.JPG

Poleciła mi go pani z apteki. Podobno najlepszy dla kobiet w ciąży. lekarka kazała mi brac magnez na skurcze macicy.

Selena lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    jeju wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Witojcie.

Shagga - takich wieści sobie nie życzymy. Migiem do lekarza, lepiej chuchać na zimne.

Muzi - koniec tematu, gruba krecha, siadasz i piszesz. Jak Cię opuści wena - wrzuć w wyszukiwarkę słowo "śmietniki" :D

Wariatka, a właśnie Olka jak śmietnik? Jak murek? Stoi gdzie stał? o auto nie pytam, bo jak będzie chciało w coś huknąć, to zawsze okazję znajdzie...wiadomo a jak już stwierdziłyśmy śluz w cyklu się zmienia i jesteś wobec tego bezsilna...tak k' woli przypomnienia... w razie w. mamy temat zastępczy...pamiętasz? "Dywagacje na temat wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów"

Po tym jak w ten sposób urządzili moje auto, postanowiłam się wybudować i zrezygnować z wynajmu kawalerki.

A ja w ogóle nie wiem ocoloto w tym wątku... Chyba czas udać się po kawę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Powiedziała po wielu miesiącach starań:)

Kobieta to zawsze znajdzie powód do zmartwień :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Widać w całej Polsce pogoda dziś marna :/ Ale jest piątek, więc niech to podnosi nas na duchu :)
    Mnie jeszcze podnosi to, że o 14:30 jest występ w żłobku z okazji Dnia Mamy. Mogą być niezłe jajca, bo Leomisławowi nie chce się mówić wierszyków, gdy jest w grupie (tylko gdy sam - bo "musi" ;) ), wiec ciocie są wysoce zmartwione, bo on miał trzymać to wszystko w kupie, że tam powiem :) Ale da radę chłop...

Helou Małysz

masz sześciopak chusteczek higienicznych?

No wiadomo, że mam :) Mam nadzieję, że się nie przydadzą, bo chcę oglądać występ Dziubala, a nie tonąć we łzach!

O to samo miałam zapytać ha ha he he hi hihi .lol.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś też nie jestem w temacie Ola - Jeju :) Już myslałam, że jakaś ciemna jestem i nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale nic nie kumam o co im chodzi.

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Selena wrote:
    ah mam pytanie:)dziewczynki które biora magnez?jaki stosujecie?bo to wiadomo chodzi o przyswajalność..;)chce sobie dziś kupić:)

Ja brałam Magne B6.

http://www.aptekapodgryfem.pl/sites/default/files/zdj_gl/17_0.JPG

Poleciła mi go pani z apteki. Podobno najlepszy dla kobiet w ciąży. lekarka kazała mi brac magnez na skurcze macicy.

No ja też chce na skurcze:)to chyba kupie ten:)dzięki kochana:)a Wy też bierzecie jod?ja mam brać od 10tc...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    jeju wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Witojcie.

A ja w ogóle nie wiem ocoloto w tym wątku... Chyba czas udać się po kawę.

Bo nie było Cię tu pewnej magicznej, wyjątkowej nocy...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuś też nie jestem w temacie Ola - Jeju :) Już myslałam, że jakaś ciemna jestem i nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale nic nie kumam o co im chodzi.

Ha! choć raz to nie ja jestem w tej sytuacji!!

• mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny jak sobie przypomnę jak ten nasz wątek powstawał i jak kolejno przychodziłyście to aż mi się cieplutko robi na serduszku.

Blondi22 lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Ola_czeka, jeju, mauysia, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia to z pewnej nocy wątek...tylko już po powadze posta Olki nie wiem czy o tę sytuację jej chodziło...ale spoks...nie pij tyle kawy matka! Dziecko Ci się znerwicowane urodzi!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kurcze dziewczyny jak sobie przypomnę jak ten nasz wątek powstawał i jak kolejno przychodziłyście to aż mi się cieplutko robi na serduszku.

O, zaczęło się. "Powspominajmy czasy jak nie było tu Oli, opowiedzmy o ludziach, których ona nie zna a potem chodźmy na fejsbuka" wrrrrrrrrrrrrrr

;) żart (od dziś już zawsze będę dodawać to słowo do swoich postów)

Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość

‹‹ 2903 2904 2905 2906 2907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ