Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja sobie tak mysle i strach mnie ogarnia czy jak reczywiscie bede w ciazy to czy damy rade ... ;/ wiadomo drugie dziecko to spory wydatek itp...

Nie gdybaj Blondi, czekamy do niedzieli.

Dacie radę!

Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja sobie tak mysle i strach mnie ogarnia czy jak reczywiscie bede w ciazy to czy damy rade ... ;/ wiadomo drugie dziecko to spory wydatek itp...

Blondi przy dobrej organizacji dacie sobie radę :) Ubranka zawsze pozbiera się po znajomych, rodzina też ci pomoże, poza tym nie wstydźmy się chodzić o pomoc do MOPSu/GOPSu. Wiem, że dają grosze co mnie irytuje do granic możlwiości, bo menel w naszym kraju ma lepszą pomoc finansową niż matka z dzieckiem... :\ Ale zawsze jakieś rodzinne, zasiłek pielęgnacyjny może wyskrobać. Gdybym nie przekraczała progów finansowych , od razu bym do nich leciała.

mauysia, Blondi22, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Witojcie.

Wosebka - pikne wieści, już tylko takich sobie życzymy.

Shagga - takich wieści sobie nie życzymy. Migiem do lekarza, lepiej chuchać na zimne.

Muzi - koniec tematu, gruba krecha, siadasz i piszesz. Jak Cię opuści wena - wrzuć w wyszukiwarkę słowo "śmietniki" :D

Mała - witam Cię :*

Rucia - oby dolegliwości minęły i obyś miała już tylko przyjemne objawy ciąży.

Kopciuszek - Tobie też - samych pozytywnych stron stanu błogosławionego

Blondi skowronku - witaj!

Wariatka, a właśnie Olka jak śmietnik? Jak murek? Stoi gdzie stał? o auto nie pytam, bo jak będzie chciało w coś huknąć, to zawsze okazję znajdzie...wiadomo a jak już stwierdziłyśmy śluz w cyklu się zmienia i jesteś wobec tego bezsilna...tak k' woli przypomnienia... w razie w. mamy temat zastępczy...pamiętasz? "Dywagacje na temat wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów"

Nie wiem jak murek, nie mieszkam tam już.

Po tym jak w ten sposób urządzili moje auto, postanowiłam się wybudować i zrezygnować z wynajmu kawalerki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Rucia wrote:
    Mayuś trzymaj się dzielnie na występie :D Zawsze się mega wzruszam na takich uroczystościach :P

Muzi o tym wkurzaniu się na siebie ;) ... coś o tym wiemy nie? :P

Ooooo yes! ale załatwiamy to na stronie, następnym razem walka kogutów, by nie było monotonnie Rucia;-)

To ja wyślę swojego Rutka Kogutka :P

• Kaja Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Ty weś idz siknij laska i po stresie.... :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• jeju Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    jeju wrote:
    Mauysia dopilnowała i dostałaś odpowiedź, no i o to chodzi dziewczyny! Już na początku dobrałyśmy się i stworzyłyśmy zgraną paczkę, pamiętam jak nam zarzucano, że sobie słodzimy...ja też Was bardzo lubię, bo już Was znam i wiem czego się po Was spodziewać...tak jest, że czasem ja Was wkurzam a czasem Wy mnie i nie zawsze się zgadzamy w danej kwestii ale jesteśmy dalej w tej samej grupie, potrafimy sobie wybaczać i wyjaśniać nieporozumienia...i Mona nie miała racji, że się nasza paczka rozsypie...któraś tu kiedyś pisała, że dłużej niż pół roku nie wytrzymamy a tu niespodzianka, pół roku za nami i dłużej...
    Możemy sobie nawzajem pogratulować!

Czuję się taka wykluczona... :(

ej jakby co to żartowałam, no nie?

Olka ale Ty się wżarłaś już trochę w naszą paczkę co nie dziewczyny, wlazłaś i jesteś...poza tym wniosłaś już tyle radochy...wiele się już tu dziewczynek przewinęło...wiele zrezygnowało bez powrotu i wiele nam działało na nerwy i my działałyśmy im również...każda ma prawo wyboru i każda jest mile przyjmowana...
    Wiem jak Wam dałam popalić ale jak dobrze pójdzie, to już nie powróci taki stan, chyba, że mi znów testy na plus wyjdą a fasoli nie będzie...już bym tego nie zdzierżyła!

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Wszystkie kobietki

Ola_czeka, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• gocha04 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia ja bym miała gula w gardle, ale fajnie, że L zawładnie dziś estradą. Chciałabym to zobaczyć.
    Dzięki Muzi, że śmitanie się nie oberwie po "tyłku" hehe

Jestem po śniadaniu idę myć kły i do obozu czas.

nick nieaktualny, mauysia, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

👩 '85 👦'82

AMH 1.07
    07.2015 - 1IUI ❌
    08.2015 - 2IUI ❌

01.2022 AMH 0,24
    02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
    02.2022 OVIklinika
    03.2022 krótki protokół IVF
    31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
    8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
    11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
    11.2022 w końcu jesteś z nami 👧

01.2023 🦀tarczycy

W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
    10.2024 AMH 0,17
    11.2024 krótki protokół IVF
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    ah mam pytanie:)dziewczynki które biora magnez?jaki stosujecie?bo to wiadomo chodzi o przyswajalność..;)chce sobie dziś kupić:)

Ja brałam Magne B6.

http://www.aptekapodgryfem.pl/sites/default/files/zdj_gl/17_0.JPG

Poleciła mi go pani z apteki. Podobno najlepszy dla kobiet w ciąży. lekarka kazała mi brac magnez na skurcze macicy.

Selena lubi tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    jeju wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Witojcie.

Shagga - takich wieści sobie nie życzymy. Migiem do lekarza, lepiej chuchać na zimne.

Muzi - koniec tematu, gruba krecha, siadasz i piszesz. Jak Cię opuści wena - wrzuć w wyszukiwarkę słowo "śmietniki" :D

Wariatka, a właśnie Olka jak śmietnik? Jak murek? Stoi gdzie stał? o auto nie pytam, bo jak będzie chciało w coś huknąć, to zawsze okazję znajdzie...wiadomo a jak już stwierdziłyśmy śluz w cyklu się zmienia i jesteś wobec tego bezsilna...tak k' woli przypomnienia... w razie w. mamy temat zastępczy...pamiętasz? "Dywagacje na temat wpływu zorzy polarnej na miesiączkowanie pingwinów"

Po tym jak w ten sposób urządzili moje auto, postanowiłam się wybudować i zrezygnować z wynajmu kawalerki.

A ja w ogóle nie wiem ocoloto w tym wątku... Chyba czas udać się po kawę.

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Powiedziała po wielu miesiącach starań:)

Kobieta to zawsze znajdzie powód do zmartwień :)

Effcia28 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Widać w całej Polsce pogoda dziś marna :/ Ale jest piątek, więc niech to podnosi nas na duchu :)
    Mnie jeszcze podnosi to, że o 14:30 jest występ w żłobku z okazji Dnia Mamy. Mogą być niezłe jajca, bo Leomisławowi nie chce się mówić wierszyków, gdy jest w grupie (tylko gdy sam - bo "musi" ;) ), wiec ciocie są wysoce zmartwione, bo on miał trzymać to wszystko w kupie, że tam powiem :) Ale da radę chłop...

Helou Małysz

masz sześciopak chusteczek higienicznych?

No wiadomo, że mam :) Mam nadzieję, że się nie przydadzą, bo chcę oglądać występ Dziubala, a nie tonąć we łzach!

O to samo miałam zapytać ha ha he he hi hihi .lol.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mayuś też nie jestem w temacie Ola - Jeju :) Już myslałam, że jakaś ciemna jestem i nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale nic nie kumam o co im chodzi.

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Selena wrote:
    ah mam pytanie:)dziewczynki które biora magnez?jaki stosujecie?bo to wiadomo chodzi o przyswajalność..;)chce sobie dziś kupić:)

Ja brałam Magne B6.

http://www.aptekapodgryfem.pl/sites/default/files/zdj_gl/17_0.JPG

Poleciła mi go pani z apteki. Podobno najlepszy dla kobiet w ciąży. lekarka kazała mi brac magnez na skurcze macicy.

No ja też chce na skurcze:)to chyba kupie ten:)dzięki kochana:)a Wy też bierzecie jod?ja mam brać od 10tc...

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    jeju wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Witojcie.

A ja w ogóle nie wiem ocoloto w tym wątku... Chyba czas udać się po kawę.

Bo nie było Cię tu pewnej magicznej, wyjątkowej nocy...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Mayuś też nie jestem w temacie Ola - Jeju :) Już myslałam, że jakaś ciemna jestem i nie potrafię czytać ze zrozumieniem, ale nic nie kumam o co im chodzi.

Ha! choć raz to nie ja jestem w tej sytuacji!!

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze dziewczyny jak sobie przypomnę jak ten nasz wątek powstawał i jak kolejno przychodziłyście to aż mi się cieplutko robi na serduszku.

Blondi22 lubi tę wiadomość

• Effcia28 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)

Ola_czeka, jeju, mauysia, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

frgt5b8.png 546fc3c5c96d17b5.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia to z pewnej nocy wątek...tylko już po powadze posta Olki nie wiem czy o tę sytuację jej chodziło...ale spoks...nie pij tyle kawy matka! Dziecko Ci się znerwicowane urodzi!

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Kurcze dziewczyny jak sobie przypomnę jak ten nasz wątek powstawał i jak kolejno przychodziłyście to aż mi się cieplutko robi na serduszku.

O, zaczęło się. "Powspominajmy czasy jak nie było tu Oli, opowiedzmy o ludziach, których ona nie zna a potem chodźmy na fejsbuka" wrrrrrrrrrrrrrr

;) żart (od dziś już zawsze będę dodawać to słowo do swoich postów)

Effcia28, mauysia lubią tę wiadomość

‹‹ 2903 2904 2905 2906 2907 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ