plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewuszki
Zacznę od dwóch kwestii formalnych:
1) Gosiu28 - nie mam pojęcia w których dniach cyklu najlepiej robić te badania.
2) kasias - wpisz sobie temperaturę z 5:30. Pół godziny wcześniej nie robi różnicy. A jak widać, przez te pół godziny do szóstej się rozbudziłaś, bo temperatura już była znacznie wyższa.kasias, Shagga_80, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuzi kochanie już jestem
Cześć dziewczynki
Musiałam się wyspać. M. poszedł wcześniej do pracy, więc przysnęłam jeszcze troszkę. Wymioty się nasilają, powoli mam dosyćZjedzenie śniadania w spokoju graniczy z cudem.
Shagguś kochana nie zwlekaj tylko leć do jakiegoś gina. Jeżeli czujesz, że może to być przedwczesny poród, to założą ci może krążek ( mojej znajomej coś takiego założyli bo od 25 tc. syn się jej pcha na świat a jest dopiero w 31. ) Ogranicz chodzenie do minimum jak możesz.
Blondi twardzielkoJa bym testowała
Wosebko mam nadzieję, że kartę ciąży będziesz miała założoną wcześniej niż w 11 tygodniu? Do becikowego trzeba być pod opieką lekarza od 10 tc.
Nomauysia, Selena, Blondi22, Beata, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Muzi, ja też Cię bardzo lubię, jak wiadomo
jak zresztą wszystkie dziewencje na naszym wątku. Tak się jakoś dobrałyśmy dobrze
Shagguś - zmartwiłaś mnie tymi bólami - mam wielką nadzieję, że to nie będzie objaw tego, o czym piszesz! Szukaj gina, badaj się i dawaj nam znać. A te bóle są silne?kopciuszek126 lubi tę wiadomość
-
Widać w całej Polsce pogoda dziś marna
Ale jest piątek, więc niech to podnosi nas na duchu
Mnie jeszcze podnosi to, że o 14:30 jest występ w żłobku z okazji Dnia Mamy. Mogą być niezłe jajca, bo Leomisławowi nie chce się mówić wierszyków, gdy jest w grupie (tylko gdy sam - bo "musi"), wiec ciocie są wysoce zmartwione, bo on miał trzymać to wszystko w kupie, że tam powiem
Ale da radę chłop...
Rucia, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Muzi kochanie już jestem
Cześć dziewczynki
Musiałam się wyspać. M. poszedł wcześniej do pracy, więc przysnęłam jeszcze troszkę. Wymioty się nasilają, powoli mam dosyćZjedzenie śniadania w spokoju graniczy z cudem.
Shagguś kochana nie zwlekaj tylko leć do jakiegoś gina. Jeżeli czujesz, że może to być przedwczesny poród, to założą ci może krążek ( mojej znajomej coś takiego założyli bo od 25 tc. syn się jej pcha na świat a jest dopiero w 31. ) Ogranicz chodzenie do minimum jak możesz.
Blondi twardzielkoJa bym testowała
Wosebko mam nadzieję, że kartę ciąży będziesz miała założoną wcześniej niż w 11 tygodniu? Do becikowego trzeba być pod opieką lekarza od 10 tc.
No
hej Ruciu :)no bede miec wczesniej:)bo na kolejna wizyte mam isc 20 albo 27 czerwca:)to bedzie 8/9tc:)ale chyba pójde 20:)chociaz gin mówił ze tego 27 niby ma być mniej pań..ale ja chyba wole iść wcześniej;) -
Witojcie.
Wosebka - pikne wieści, już tylko takich sobie życzymy.
Shagga - takich wieści sobie nie życzymy. Migiem do lekarza, lepiej chuchać na zimne.
Muzi - koniec tematu, gruba krecha, siadasz i piszesz. Jak Cię opuści wena - wrzuć w wyszukiwarkę słowo "śmietniki"
Mała - witam Cię :*
Rucia - oby dolegliwości minęły i obyś miała już tylko przyjemne objawy ciąży.
Kopciuszek - Tobie też - samych pozytywnych stron stanu błogosławionego
Blondi skowronku - witaj!mauysia, Selena, Blondi22, Blondi22, Beata, aisa, kopciuszek126, jeju lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Widać w całej Polsce pogoda dziś marna
Mnie jeszcze podnosi to, że o 14:30 jest występ w żłobku z okazji Dnia Mamy. Mogą być niezłe jajca, bo Leomisławowi nie chce się mówić wierszyków, gdy jest w grupie (tylko gdy sam - bo "musi"), wiec ciocie są wysoce zmartwione, bo on miał trzymać to wszystko w kupie, że tam powiem
Ale da radę chłop...
Helou Małysz
masz sześciopak chusteczek higienicznych?
Selena, Rucia, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Mauysia dopilnowała i dostałaś odpowiedź, no i o to chodzi dziewczyny! Już na początku dobrałyśmy się i stworzyłyśmy zgraną paczkę, pamiętam jak nam zarzucano, że sobie słodzimy...ja też Was bardzo lubię, bo już Was znam i wiem czego się po Was spodziewać...tak jest, że czasem ja Was wkurzam a czasem Wy mnie i nie zawsze się zgadzamy w danej kwestii ale jesteśmy dalej w tej samej grupie, potrafimy sobie wybaczać i wyjaśniać nieporozumienia...i Mona nie miała racji, że się nasza paczka rozsypie...któraś tu kiedyś pisała, że dłużej niż pół roku nie wytrzymamy a tu niespodzianka, pół roku za nami i dłużej...
Możemy sobie nawzajem pogratulować!mauysia, mala29_, Effcia28, Blondi22, Beata, Kfjatus, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jeju wrote:Mauysia dopilnowała i dostałaś odpowiedź, no i o to chodzi dziewczyny! Już na początku dobrałyśmy się i stworzyłyśmy zgraną paczkę, pamiętam jak nam zarzucano, że sobie słodzimy...ja też Was bardzo lubię, bo już Was znam i wiem czego się po Was spodziewać...tak jest, że czasem ja Was wkurzam a czasem Wy mnie i nie zawsze się zgadzamy w danej kwestii ale jesteśmy dalej w tej samej grupie, potrafimy sobie wybaczać i wyjaśniać nieporozumienia...i Mona nie miała racji, że się nasza paczka rozsypie...któraś tu kiedyś pisała, że dłużej niż pół roku nie wytrzymamy a tu niespodzianka, pół roku za nami i dłużej...
Możemy sobie nawzajem pogratulować!
Czuję się taka wykluczona...
ej jakby co to żartowałam, no nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 06:42
jeju, mala29_ lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Widać w całej Polsce pogoda dziś marna
Ale da radę chłop...
Helou Małysz
masz sześciopak chusteczek higienicznych?
No wiadomo, że mamMam nadzieję, że się nie przydadzą, bo chcę oglądać występ Dziubala, a nie tonąć we łzach!
jeju, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
-
Rucia wrote:Mayuś trzymaj się dzielnie na występie
Zawsze się mega wzruszam na takich uroczystościach
Muzi o tym wkurzaniu się na siebie... coś o tym wiemy nie?
Ooooo yes! ale załatwiamy to na stronie, następnym razem walka kogutów, by nie było monotonnie Rucia;-)Rucia lubi tę wiadomość