Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta życzę miłego dzionka pełnego wspaniałego słonka :)
    Wosabko to wspaniałe wieści niech ciąża teraz przebiega ci spokojnie i niech rośnie ci wielki brzucho :P

Selena, jeju, Ilona, mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hej Blondi, Wosebko :-D
    Miło Was widzieć...czytałam Wosebciu, to czas dbania o siebie i fasolkę czas rozpocząć, jupi!
    Normalnie już widzę minę Twojego R. ;-)
    Wiem jak długo na to czekaliście i jakie mieliście chwile ciężkie, tym bardziej się cieszę, że już to za Wami;-)Idę poczytać o Hsg...chcę wiedzieć jak najwięcej...

No dbam dbam:)i m też:)bardzo się stara i juz dużo mi pomaga:)no a jego mina..bezcenna;)ja to w sumie nadal nie moge uwierzyć w ten cud..ze się udało..i najchetniej to nikomu bym jeszcze nie mówiła żeby nie zapeszać...
    a co do udzielania na forum..to faktycznie kiedyś tu bardziej ruch był...ja np najwiecej w pracy moge..bo przy kompie cały czas jestem..a w domu juz nie bardzo..ale jak tylko mam wolna chwile to wchodze:)

jeju, Ilona, Blondi22, Sandraa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    hej jeju- Muzi -ja tak lubie cie czytać ;)
    Ty zawsze tak mądrze piszesz :D
    Dla mnie jesteś Skarbnicą wiedzy, bardzo mądrą osobą, wspaniałą Matką i Żoną i nie wyobrażam sobie żeby ciebie tu nie było.

A swoją drogą jesli chodzi o częstotliwość udzielania sie na forum, to chyba każdy sie udziela na ile moze...Nie każdemu na to czas pozwala i sytuacja....

Kopciuszku aleś mi polukrowała hi hi...ale jeśli tak o mnie myślisz, to bardzo mi miło...postaram się taką być...fajnie Cię widzieć ;-)To ja pójdę za chwilę je zrobić, Wy je skonsumujecie a dla Gosieńki, to specjalnie nie będę biła śmietany...tym razem jej ujdzie płazem (ŚMIETANIE OCZYWIŚCIE) ha ha
    Dziś dzień porządkowania zaległości w domu...na zewnątrz chłodno, nie ma co ryzykować przeziębienia...

kopciuszek126, gocha04 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Ja będąc w ciąży nienawidzę stać nad garami, Bron Boże zaglądać do lodówki-powoduje to u mnie odruch wymiotny...nie mogę patrzeć i czuć zapachu mięsa :( ani świeżego ani po obróbce. mam problemy z obiadami-najlepiej jakaś zupa, ale bez mięsa ;)

Wolę słodkie-chyba, ze to mój wytwór wyobraźni- bo marzę o córci!!!!Okaze się wszystko w praniu :D

Mnie póki co nie odrzuca od jedzenia:)ale mycie zebów masakra...jeszcze mamy jaka ziołowa paste..blee..musze koniecznie dzis sobie inna kupić:)ale też mi się marzy córeczka:)

kopciuszek126, jeju, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    hej jeju- Muzi -ja tak lubie cie czytać ;)
    Ty zawsze tak mądrze piszesz :D
    Dla mnie jesteś Skarbnicą wiedzy, bardzo mądrą osobą, wspaniałą Matką i Żoną i nie wyobrażam sobie żeby ciebie tu nie było.

A swoją drogą jesli chodzi o częstotliwość udzielania sie na forum, to chyba każdy sie udziela na ile moze...Nie każdemu na to czas pozwala i sytuacja....

Kopciuszku aleś mi polukrowała hi hi...ale jeśli tak o mnie myślisz, to bardzo mi miło...postaram się taką być...fajnie Cię widzieć ;-)To ja pójdę za chwilę je zrobić, Wy je skonsumujecie a dla Gosieńki, to specjalnie nie będę biła śmietany...tym razem jej ujdzie płazem (ŚMIETANIE OCZYWIŚCIE) ha ha
    Dziś dzień porządkowania zaległości w domu...na zewnątrz chłodno, nie ma co ryzykować przeziębienia...

Muzi odkad tu jestem i Cię czytam- lubie Cie i nic na to nie poradzę :););)

I napewno Ci nie lukruję-pisze to co myślę :D

jeju, mauysia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 24 maja 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    Ja będąc w ciąży nienawidzę stać nad garami, Bron Boże zaglądać do lodówki-powoduje to u mnie odruch wymiotny...nie mogę patrzeć i czuć zapachu mięsa :( ani świeżego ani po obróbce. mam problemy z obiadami-najlepiej jakaś zupa, ale bez mięsa ;)

Wolę słodkie-chyba, ze to mój wytwór wyobraźni- bo marzę o córci!!!!Okaze się wszystko w praniu :D

Mnie póki co nie odrzuca od jedzenia:)ale mycie zebów masakra...jeszcze mamy jaka ziołowa paste..blee..musze koniecznie dzis sobie inna kupić:)ale też mi się marzy córeczka:)

Selenko, na to jeszcze za wczesnie - jeszcze ze 2 tygodnie, moze troszke dłużej i sama zobaczysz :D

Ja już chcę żeby to sie powolutku kończyło. Z synkiem w drugim trymestrze miałam już spokój ;)

jeju lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki zycze słonka w ten pochmurny zimny dzien

jeju, Blondi22, mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Wosabko to wspaniałe wieści niech ciąża teraz przebiega ci spokojnie i niech rośnie ci wielki brzucho :P

Hej Mała:)Tobie również życze miłego dzionka:)Dziękuje kochana:)mam nadzieje że teraz juz wszystko bedzie dobrze:)

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png

Wysłany: 24 maja 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    kopciuszek126 wrote:

Dlatego Muzi takiego smaka narobiłas mi na te naleśniki :) mniam mniam...slinka cieknie....

Nie moge się już doczekać wiadomości, czy faktycznie pod Twoim serduchem zamieszkała jakaś maleńka dziewczyneczka...powiem, że u nas na 99% miała być dziewczynka a po wybudzeniu z narkozy wzięłam w objęcia syna ;-)

Muzi bardzo bym chciała żeby to była córcia, a mały cały czas powtarza, ze w brzuszku jest siostrzyczka...Ale najbardziej na świecie chcę zeby było zdrowe dzieciatko!!! Wszystko zależy od Boga, wszystko w Jego rękach!!!

jeju lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Koczku i Mala :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek mam pytanko bo widziałam że jesteś z warm-mazur a dokładnie z jakiego miasta? jak mogę wiedzieć oczywiście :) zrozumiem jak nie będziesz chciała powiedzieć :)

Wysłany: 24 maja 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja uciekam bo maż za chwile wstaje....

jeju lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej dziewczynki zycze słonka w ten pochmurny zimny dzien

Tobie również, bo u nas marne szanse ale wirtualne jak najbardziej ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    mala29_ wrote:

Hej Mała:)Tobie również życze miłego dzionka:)Dziękuje kochana:)mam nadzieje że teraz juz wszystko bedzie dobrze:)

teraz to na pewno bo nie morze być inaczej. W lipcu przyjerzdzam do ciebie po porcje fluidów i b wygłaskać brzuszek żeby się zarazić :P

Selena, jeju, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    jeju wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    kopciuszek126 wrote:

Dlatego Muzi takiego smaka narobiłas mi na te naleśniki :) mniam mniam...slinka cieknie....

Nie moge się już doczekać wiadomości, czy faktycznie pod Twoim serduchem zamieszkała jakaś maleńka dziewczyneczka...powiem, że u nas na 99% miała być dziewczynka a po wybudzeniu z narkozy wzięłam w objęcia syna ;-)

Muzi bardzo bym chciała żeby to była córcia, a mały cały czas powtarza, ze w brzuszku jest siostrzyczka...Ale najbardziej na świecie chcę zeby było zdrowe dzieciatko!!! Wszystko zależy od Boga, wszystko w Jego rękach!!!

Już nie mogę się doczekać kopciuszku wieści o płci, bo zdrowe będzie na pewno- w końcu ma mądrą mamę co o siebie dba!... ;-) Szkoda mi Was tu zostawiać, bo jakoś spokojnie tu dzisiaj z rana ;-) Ale śniadanie powinno się jeść do pół godziny po przebudzeniu...a ja już dłużej klikam...na chwilę się żegnam...

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Selena wrote:
    mala29_ wrote:

teraz to na pewno bo nie morze być inaczej. W lipcu przyjerzdzam do ciebie po porcje fluidów i b wygłaskać brzuszek żeby się zarazić :P

No właśnie nie ma co się czaić, trzeba się spotkać w realu...ja już dziś Wam życzę udanego spotkania...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki strach się przyznać ale zawsze nie umiałam zapamiętać przepisu :( potrzebuje przepis na naleśniki bo mam zamiar zrobić krokiety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękujemy jeju szkoda że ty tak daleko mieszkasz :(

• kasias Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może tutaj mi ktoś pomoże....
    mam do was pytanko. dzisiaj wstałam jakoś wcześnie o 5.30 i wtedy też zmierzyłam tempke i miałam 36,20. później przysnęłam i o 6 jak wstałam też zmierzyłam i miałam 36,50. powiedzcie mi która temperaturę zapisać?
    zawsze mierze o godz. 6 :)

jeju lubi tę wiadomość

svchrjjgts5qn5ev.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasias wrote:
    może tutaj mi ktoś pomoże....
    mam do was pytanko. dzisiaj wstałam jakoś wcześnie o 5.30 i wtedy też zmierzyłam tempke i miałam 36,20. później przysnęłam i o 6 jak wstałam też zmierzyłam i miałam 36,50. powiedzcie mi która temperaturę zapisać?
    zawsze mierze o godz. 6 :)

Tę wcześniejszą 36,2 , bo nie została zaburzona, o ile wcześniej się nie budziłaś...pozdrawiam...

kasias, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 2901 2902 2903 2904 2905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ