X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczęta życzę miłego dzionka pełnego wspaniałego słonka :)
    Wosabko to wspaniałe wieści niech ciąża teraz przebiega ci spokojnie i niech rośnie ci wielki brzucho :P

Selena, jeju, Ilona, mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Hej Blondi, Wosebko :-D
    Miło Was widzieć...czytałam Wosebciu, to czas dbania o siebie i fasolkę czas rozpocząć, jupi!
    Normalnie już widzę minę Twojego R. ;-)
    Wiem jak długo na to czekaliście i jakie mieliście chwile ciężkie, tym bardziej się cieszę, że już to za Wami;-)Idę poczytać o Hsg...chcę wiedzieć jak najwięcej...

No dbam dbam:)i m też:)bardzo się stara i juz dużo mi pomaga:)no a jego mina..bezcenna;)ja to w sumie nadal nie moge uwierzyć w ten cud..ze się udało..i najchetniej to nikomu bym jeszcze nie mówiła żeby nie zapeszać...
    a co do udzielania na forum..to faktycznie kiedyś tu bardziej ruch był...ja np najwiecej w pracy moge..bo przy kompie cały czas jestem..a w domu juz nie bardzo..ale jak tylko mam wolna chwile to wchodze:)

jeju, Ilona, Blondi22, Sandraa, Beata, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 05:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    hej jeju- Muzi -ja tak lubie cie czytać ;)
    Ty zawsze tak mądrze piszesz :D
    Dla mnie jesteś Skarbnicą wiedzy, bardzo mądrą osobą, wspaniałą Matką i Żoną i nie wyobrażam sobie żeby ciebie tu nie było.

A swoją drogą jesli chodzi o częstotliwość udzielania sie na forum, to chyba każdy sie udziela na ile moze...Nie każdemu na to czas pozwala i sytuacja....

Kopciuszku aleś mi polukrowała hi hi...ale jeśli tak o mnie myślisz, to bardzo mi miło...postaram się taką być...fajnie Cię widzieć ;-)To ja pójdę za chwilę je zrobić, Wy je skonsumujecie a dla Gosieńki, to specjalnie nie będę biła śmietany...tym razem jej ujdzie płazem (ŚMIETANIE OCZYWIŚCIE) ha ha
    Dziś dzień porządkowania zaległości w domu...na zewnątrz chłodno, nie ma co ryzykować przeziębienia...

kopciuszek126, gocha04 lubią tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Ja będąc w ciąży nienawidzę stać nad garami, Bron Boże zaglądać do lodówki-powoduje to u mnie odruch wymiotny...nie mogę patrzeć i czuć zapachu mięsa :( ani świeżego ani po obróbce. mam problemy z obiadami-najlepiej jakaś zupa, ale bez mięsa ;)

Wolę słodkie-chyba, ze to mój wytwór wyobraźni- bo marzę o córci!!!!Okaze się wszystko w praniu :D

Mnie póki co nie odrzuca od jedzenia:)ale mycie zebów masakra...jeszcze mamy jaka ziołowa paste..blee..musze koniecznie dzis sobie inna kupić:)ale też mi się marzy córeczka:)

kopciuszek126, jeju, Beata lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    hej jeju- Muzi -ja tak lubie cie czytać ;)
    Ty zawsze tak mądrze piszesz :D
    Dla mnie jesteś Skarbnicą wiedzy, bardzo mądrą osobą, wspaniałą Matką i Żoną i nie wyobrażam sobie żeby ciebie tu nie było.

A swoją drogą jesli chodzi o częstotliwość udzielania sie na forum, to chyba każdy sie udziela na ile moze...Nie każdemu na to czas pozwala i sytuacja....

Kopciuszku aleś mi polukrowała hi hi...ale jeśli tak o mnie myślisz, to bardzo mi miło...postaram się taką być...fajnie Cię widzieć ;-)To ja pójdę za chwilę je zrobić, Wy je skonsumujecie a dla Gosieńki, to specjalnie nie będę biła śmietany...tym razem jej ujdzie płazem (ŚMIETANIE OCZYWIŚCIE) ha ha
    Dziś dzień porządkowania zaległości w domu...na zewnątrz chłodno, nie ma co ryzykować przeziębienia...

Muzi odkad tu jestem i Cię czytam- lubie Cie i nic na to nie poradzę :););)

I napewno Ci nie lukruję-pisze to co myślę :D

jeju, mauysia lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 24 maja 2013, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    Ja będąc w ciąży nienawidzę stać nad garami, Bron Boże zaglądać do lodówki-powoduje to u mnie odruch wymiotny...nie mogę patrzeć i czuć zapachu mięsa :( ani świeżego ani po obróbce. mam problemy z obiadami-najlepiej jakaś zupa, ale bez mięsa ;)

Wolę słodkie-chyba, ze to mój wytwór wyobraźni- bo marzę o córci!!!!Okaze się wszystko w praniu :D

Mnie póki co nie odrzuca od jedzenia:)ale mycie zebów masakra...jeszcze mamy jaka ziołowa paste..blee..musze koniecznie dzis sobie inna kupić:)ale też mi się marzy córeczka:)

Selenko, na to jeszcze za wczesnie - jeszcze ze 2 tygodnie, moze troszke dłużej i sama zobaczysz :D

Ja już chcę żeby to sie powolutku kończyło. Z synkiem w drugim trymestrze miałam już spokój ;)

jeju lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej dziewczynki zycze słonka w ten pochmurny zimny dzien

jeju, Blondi22, mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Selena Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Wosabko to wspaniałe wieści niech ciąża teraz przebiega ci spokojnie i niech rośnie ci wielki brzucho :P

Hej Mała:)Tobie również życze miłego dzionka:)Dziękuje kochana:)mam nadzieje że teraz juz wszystko bedzie dobrze:)

jeju lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png

Wysłany: 24 maja 2013, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    kopciuszek126 wrote:

Dlatego Muzi takiego smaka narobiłas mi na te naleśniki :) mniam mniam...slinka cieknie....

Nie moge się już doczekać wiadomości, czy faktycznie pod Twoim serduchem zamieszkała jakaś maleńka dziewczyneczka...powiem, że u nas na 99% miała być dziewczynka a po wybudzeniu z narkozy wzięłam w objęcia syna ;-)

Muzi bardzo bym chciała żeby to była córcia, a mały cały czas powtarza, ze w brzuszku jest siostrzyczka...Ale najbardziej na świecie chcę zeby było zdrowe dzieciatko!!! Wszystko zależy od Boga, wszystko w Jego rękach!!!

jeju lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Koczku i Mala :)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek mam pytanko bo widziałam że jesteś z warm-mazur a dokładnie z jakiego miasta? jak mogę wiedzieć oczywiście :) zrozumiem jak nie będziesz chciała powiedzieć :)

Wysłany: 24 maja 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to ja uciekam bo maż za chwile wstaje....

jeju lubi tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    hej dziewczynki zycze słonka w ten pochmurny zimny dzien

Tobie również, bo u nas marne szanse ale wirtualne jak najbardziej ;-)

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    mala29_ wrote:

Hej Mała:)Tobie również życze miłego dzionka:)Dziękuje kochana:)mam nadzieje że teraz juz wszystko bedzie dobrze:)

teraz to na pewno bo nie morze być inaczej. W lipcu przyjerzdzam do ciebie po porcje fluidów i b wygłaskać brzuszek żeby się zarazić :P

Selena, jeju, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    jeju wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    kopciuszek126 wrote:

Dlatego Muzi takiego smaka narobiłas mi na te naleśniki :) mniam mniam...slinka cieknie....

Nie moge się już doczekać wiadomości, czy faktycznie pod Twoim serduchem zamieszkała jakaś maleńka dziewczyneczka...powiem, że u nas na 99% miała być dziewczynka a po wybudzeniu z narkozy wzięłam w objęcia syna ;-)

Muzi bardzo bym chciała żeby to była córcia, a mały cały czas powtarza, ze w brzuszku jest siostrzyczka...Ale najbardziej na świecie chcę zeby było zdrowe dzieciatko!!! Wszystko zależy od Boga, wszystko w Jego rękach!!!

Już nie mogę się doczekać kopciuszku wieści o płci, bo zdrowe będzie na pewno- w końcu ma mądrą mamę co o siebie dba!... ;-) Szkoda mi Was tu zostawiać, bo jakoś spokojnie tu dzisiaj z rana ;-) Ale śniadanie powinno się jeść do pół godziny po przebudzeniu...a ja już dłużej klikam...na chwilę się żegnam...

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Selena wrote:
    mala29_ wrote:

teraz to na pewno bo nie morze być inaczej. W lipcu przyjerzdzam do ciebie po porcje fluidów i b wygłaskać brzuszek żeby się zarazić :P

No właśnie nie ma co się czaić, trzeba się spotkać w realu...ja już dziś Wam życzę udanego spotkania...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kobitki strach się przyznać ale zawsze nie umiałam zapamiętać przepisu :( potrzebuje przepis na naleśniki bo mam zamiar zrobić krokiety.

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękujemy jeju szkoda że ty tak daleko mieszkasz :(

• kasias Koleżanka

Wysłany: 24 maja 2013, 06:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może tutaj mi ktoś pomoże....
    mam do was pytanko. dzisiaj wstałam jakoś wcześnie o 5.30 i wtedy też zmierzyłam tempke i miałam 36,20. później przysnęłam i o 6 jak wstałam też zmierzyłam i miałam 36,50. powiedzcie mi która temperaturę zapisać?
    zawsze mierze o godz. 6 :)

jeju lubi tę wiadomość

svchrjjgts5qn5ev.png
  • jeju Autorytet

Wysłany: 24 maja 2013, 06:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kasias wrote:
    może tutaj mi ktoś pomoże....
    mam do was pytanko. dzisiaj wstałam jakoś wcześnie o 5.30 i wtedy też zmierzyłam tempke i miałam 36,20. później przysnęłam i o 6 jak wstałam też zmierzyłam i miałam 36,50. powiedzcie mi która temperaturę zapisać?
    zawsze mierze o godz. 6 :)

Tę wcześniejszą 36,2 , bo nie została zaburzona, o ile wcześniej się nie budziłaś...pozdrawiam...

kasias, Shagga_80 lubią tę wiadomość

‹‹ 2901 2902 2903 2904 2905 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ