X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • aisa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm Kaju, co by Ci tu napisać... Chyba tyle, że dobrze się stało, że masz monitoring i wiesz co się święci. Mam nadzieję, że do poniedziałku coś się jednak pojawi.. No i fajnie, że trafiłaś na konkretnego gina.

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia sama nie wiem co myśleć !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Ilona Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;D
    Ale naskrobalyscie, chyba nie dam rady jednak wszystkiego dokładnie przeczytać, przyznaje sie bez bicia.
    Fedra trzymam za Ciebie cały czas kciuki i wierze głęboko w to, ze jeszcze moze sie udać.
    Ola i Blondi no chyba coś w tym cyklu sie wykluje, no oby.
    Kroama powodzenia w pracy terazniejszej i przyszłej.
    Wosebko ciekawa jestem jak Twoja wizyta.
    Kaja ja brałam Clo i w tym cyklu zaciazylam, została mi jeszcze jedna dawka na miesiąc, także ja z chęcią moge podarować Ci te tabletki.
    Hej Aisa ;D

Ja pierwsza wizytę mam w przyszłym tygodniu we wtorek, ale zastanawiam sie czy to nie będzie za wcześnie. No nic zobaczymy.
    My mieliśmy juz rozpoczęta procedurę podejścia do inseminacji, a tu taki psikus. Ciesze sie, ze juz nie będę musiała do tej kliniki jeździć :D

aisa, Kaja, Kfjatus, Blondi22, Shagga_80, Rucia, Beata, Dodi lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej dziewczyny ;D
    Ale naskrobalyscie, chyba nie dam rady jednak wszystkiego dokładnie przeczytać, przyznaje sie bez bicia.
    Fedra trzymam za Ciebie cały czas kciuki i wierze głęboko w to, ze jeszcze moze sie udać.
    Kaja ja brałam Clo i w tym cyklu zaciazylam, została mi jeszcze jedna dawka na miesiąc, także ja z chęcią moge podarować Ci te tabletki.
    Hej Aisa ;D

Ja pierwsza wizytę mam w przyszłym tygodniu we wtorek, ale zastanawiam sie czy to nie będzie za wcześnie. No nic zobaczymy.
    My mieliśmy juz rozpoczęta procedurę podejścia do inseminacji, a tu taki psikus. Ciesze sie, ze juz nie będę musiała do tej kliniki jeździć :D

Ilona w poniedziałek dam ci znać !!! Bo mam wizytę i się okaże coś mi tam się okazało :-)

Ilona lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hej dziewczyny ;D
    Hej Aisa ;D

Ilonka, ja se jaja robię:) Ja myślę, że ja dopiero wczoraj miałam ovu ;)

Ilona lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja, powtórzę to też na forum - jak na moje oko 9 dzień cyklu to trochę wczas na pęcherzyki. Ze spokojem czekaj na poniedziałek i na 17mm pęcherzyki ;)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola ten mi te moje jajcory przepchnoł chyba do rzołądka bo mnie az tam bolałay spr barrrrrrdzo długo ,ale powiedział ,że w 9 dc powinny być ,ale b.małe ,a pewnie chciał się tą wizytą zrechabilitować za te dwa miechy co pominełam przez jego nieobecność !!!

mhsvanlih0qhtdnx.png

• plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny :) no nadrobilam :)
    Fedrus kochana tak mocno trzymam kciuki za Ciebie i fasolinke ze az kłykcie mi zbielały!!! pomodle sie dzisiaj za Ciebie. Trzeba walczyc!!
    Adelko nie odchodz... poczatki zawsze są trudne, tym bardziej jak wchodzi sie w zgraną grupe, rozumiem to... daj dziewczynom czas i szanse poznac siebie, a Ty pozwól sobie zapoznac dziewczyny. To byl faktycznie ciezki czas.. ja rozumiem i wiem doskonale ze nie chcialas urazic Fedry. Niestety czasami slowo pisane bywa mylnie odebrane, tym bardziej jak sie nie zna osoby. Mam nadzieje ze to czytasz i tez zechcesz "od nowa" rozpoczac z nami droge :)

Blondi trzymam kciuki za dwie kreseczki!
    Wosebko czekam na wiesci jak po ginku.

Ilona, Blondi22, sylwia1985, Sandraa, Beata lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • plemniczka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie od dwoch dni mdli, nawet po wodzie... mam nadzieje ze to tylko dobra oznaka

Ola_czeka, Ilona, Sandraa, aisa, Shagga_80, Rucia, Beata lubią tę wiadomość

2nn3skjo0mk8tm7j.png

0ep1dkp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 19:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki a czy wy nie macie pretensji że tak mało zaglądam i pisze do was!!!Staram się być na bieżąco jako tako!!! Wpadam czasem i wypadam ale poprostu nie mam pomysłów na pisanie i chęci!!!
    Ostatnio mało rzeczy mnie cieszy a właściwie można powiedzieć że nic!!!
    Rozważam wizytę u psychologa ale mam tak dość lekarzy ale chybą będę musiała się wybrać o po głowie takie głupie myśli mi chodzą że aż sama się przerażam !!!
    Rodzina mnie poprostu miażdży chyba a do tego te starania których nie ma!!!Jejku dobrze że mam tu was bo chociaż komy gębę(palce) otworzyć mogę!!!A ta anonimowość to jest najlepsza xo tu napiszę to wiem że sąsiadka albo koleżanka nie wie!!!Buziolki!!:-)

Ilona, aisa, mauysia, Beata lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    plemniczka wrote:
    a mnie od dwoch dni mdli, nawet po wodzie... mam nadzieje ze to tylko dobra oznaka

Plemniczko to chyba najpiękniejsze mdłości co!!:-)

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 witammmmm cię jesli chodzi o mnie to ja tam do Ciebie nie mam pretensji bo sama teraz mam taki okres ,ze mało tutaj pisze więc kochana wpadasz kiedy ci się Chce !!!!! i Superowo ,że Jesteś!!!!

AGA 30, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    AGA 30 witammmmm cię jesli chodzi o mnie to ja tam do Ciebie nie mam pretensji bo sama teraz mam taki okres ,ze mało tutaj pisze więc kochana wpadasz kiedy ci się Chce !!!!! i Superowo ,że Jesteś!!!!

No pustka w glowie czasem jest!!!
    Zastanawiam się do prowadzenia wykresu jak skończę anty bo powróci to nakręcanie się i wogóle!!!Ale znajac życie będzie to silniejsze ode mnie ale to jeszcze miesiąc i troszkę!!!Na sobotę @ przyjdzie i ostatni cykl anty normalnie odliczam dni już!!!
    no i d tego psychologa musze się wybrać chyba!!!!ojeju jak tu nie zwariować!!

Kaja lubi tę wiadomość

• Ilona Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aga :D
    Ola ja wiem, ze zartowalas, ale swoje tez wiem :D
    Plemniczko jak Cię mdli to chyba dobrze :D

Miłego wieczoru
    Zmykam

aisa, Ola_czeka lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Kaja wrote:

No pustka w glowie czasem jest!!!
    Zastanawiam się do prowadzenia wykresu jak skończę anty bo powróci to nakręcanie się i wogóle!!!Ale znajac życie będzie to silniejsze ode mnie ale to jeszcze miesiąc i troszkę!!!Na sobotę @ przyjdzie i ostatni cykl anty normalnie odliczam dni już!!!
    no i d tego psychologa musze się wybrać chyba!!!!ojeju jak tu nie zwariować!!

nooooo dokładnie tak jak piszesz ja tez tak mam wiec po co mam tutaj wchodzić i pisać bzdety chodz czasami mam wrażenie ,ze takie pisze ;-)
    Odliczaj iiiii trzymam kciukasy mocnooooo tak az mnie się bedzie obrączka w palec wrzynała !!!!!!

AGA 30 lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolorowej i owocnej Nocy Życzę :-) buzole zozole

aisa lubi tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    Blondi ty wes kobieto siknij wiesz na co i daj nam znać !!!!!!!
    Karoma powodzenia w nowej pracy teraz co czytam ulalala:-)
    Shagga utoneła w stosie Garów może trzeba jej pomoc;-)

kaja test dziś kupilam w aptece ale zrobie w niedziele hehe nie dam namówic sie wczesniej

aisa, mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No od @ będę odliczać już czas!!!Oj co potem będzie to się boje myśleć!!
    Spadam laseczki pod prysznic bo mój pan i władca wraca dziś a mieli imprezke na budowie na 350 osób więc pewnie wróci wesoły!!
    Miłej nocki i dobranocki!!!:-)

aisa lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myslałam ze wisci od Selenki juz sa ale narazie cisza.

My bylismy z malym w nowo otwartym MC Donaldzie nie daleko nas ;) he mały wybawil sie w kaciku zabaw zjadl i teraz ladnie śpi.;)

kaja trzymam kciuki za dobrze wyrosniete pęcherzyki w tym cyklu ;)

Selena, aisa, Kaja, jeju lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.Wróciłam od gina:)w sumie to była tylko gatka co mi wolno a co nie...zmierzył mi ciśnienie i zbadał na fotelu.I wszytko ok jest:)usg nie było bo ma sprzęt w drugim gabinecie:)mam iść 10 czerwca:)wogóle to powiedział że on pierwsze usg robi między 11 a 13 tc..ale wie że z reguły kobiety po stracie chcą prędzej..więc mam ten przywilej i mogę mieć je wcześniej:)dał kartke z badaniami na nastepną wizyte kontrolną:)i to chyba tyle:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 20:05

Sandraa, aisa, Kaja, Ola_czeka, mauysia, Shagga_80, Ilona, Blondi22, jeju, mala29_, Rucia, Beata, karoam, Dodi lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
‹‹ 2899 2900 2901 2902 2903 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ