X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    a-koczek wrote:
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczynki!!!
    Właśnie dostałam odpowiedz z tej kliniki co prywatnie jezdziłam i IUI miałam robione !!Pytałam się ich czy IUI będą nieli refundowane to mi doktorek odpisał że zgłosili się na konkurs ale tylko na in vitro więc IUI i tak płatne będą mieli!!!
    Moja Mama jutro na 9 tygodni do pracy do niemiec jedzie wiec mój brat po zakończeniu szkoły będzie siedział u mnie!!!!
    Miłego dnia życzę!!!

Aga ostatnio byłam w szpitalu i jedna dziewczyna była po 7 inseminacjach i jeden lekarz powiedziął ze inseminacja to starta pieniedzy i czasu ze juz lepiej uzbierac kase i invitro bo to co dizeje sie podcza sinseminacji to mimo szkodliwych czynników dochodzi do zwykłego stosunku no chyba ze bedzie refundowane to co szkodzi ale ja jakbym miała placic to bym sie zastanowiła nad tym

Łeee dziwne... A w serialu "Majka" udało się za pierwszym razem i to przez przypadek...

No muszę imię zmienic na Majkę chyba he he

mauysia, Rucia, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jeszcze wróciłam i wam coś napisze. Byłam dziś w Biedronce i zaraz w wejściu Ptasie Mleczko wpadło mi w oko. No nie mogłam oprzeć się pokusie i kupiłam sobie ;)
    'Wróciłam do domu i mówię Mężowi, ze kupiłam sobie Ptasie mleczko bo mi się zachciało ;) a on taki tekst do mnie : "To moje już Ci nie smakuje?" hahah :D

No i teraz już uciekam.

Rucia, Blondi22, mala29_ lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach ci mężowie :D

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja własnie zjadłam kapuśniaczek ;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

Masz ochotę na kwaśne........... Ciąża jak nic! :D

Ola_czeka, mala29_, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:

To jest nic Małysza,

ja idę siusiu...............................................

mauysia, Rucia lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:

e tam ja kwasnie od dziecka lubie ;)

mala29_, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:

To jest nic Małysza,

Super, mi to nie napiszesz, że jak mam parcie na pęcherz, to to jest ciąża. Jesteś egoistką.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:

To jest nic Małysza,

Super, mi to nie napiszesz, że jak mam parcie na pęcherz, to to jest ciąża. Jesteś egoistką.

Po prostu nie chciałam Cię nakręcać...

mala29_, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My tu śmichy chichy, a 15:30 wybiła :)
    Życzę Wam miłego popołudnia i wieczoru! Pa!

Blondi22 lubi tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    My tu śmichy chichy, a 15:30 wybiła :)
    Życzę Wam miłego popołudnia i wieczoru! Pa!

Bajbaj.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sorki ze tak uciekłam ale coś mi sie oko przymkneło jak z malym lezalam i na bajki patrzelismy ;)

a.png
    a.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedruś- przychylam się do wypowiedzi dziewczyn- znajdź innego lekarza, albo nawet dwóch, tak dla porównania, zobacz co Ci powiedzą. Decyzja o dalszym braniu Dupka wg mnie bardzo trafna. A ten wzrost bety bardzo mi się spodobał i dał nadzieję, że może Twój bąbelek jeszcze się nie poddał...trzymam mocno kciuki, żeby to była prawda i życzę Ci tego z całego serca!

Blondi- cycory bolą tak??? I plecki też bolą co??? I Dr Beatka szyjkę sprawdziła??? i jeszcze kapuśniak na dokładkę??? Jak Ty mi tu o 8:00 w niedzielę nie wpadniesz z info co do testu to wpierdziel, w dyby i do lochu!!!

Adelajdo- nie ma powodu się unosić i uciekać z forum. Zgadzam się z tym co napisała bodajże Aisa- Twój post po prostu pojawił się wg mnie w nieodpowiednim momencie- chętnie czytamy o naszych problemach i przeżyciach, dzięki temu możemy się lepiej poznać. Ale zrobisz jak chcesz. Zyczę powodzenia i dużo radości w życiu :)

Ola_czeka, mala29_, aisa, Blondi22, plemniczka, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Fedruś- przychylam się do wypowiedzi dziewczyn- znajdź innego lekarza, albo nawet dwóch, tak dla porównania, zobacz co Ci powiedzą. Decyzja o dalszym braniu Dupka wg mnie bardzo trafna. A ten wzrost bety bardzo mi się spodobał i dał nadzieję, że może Twój bąbelek jeszcze się nie poddał...trzymam mocno kciuki, żeby to była prawda i życzę Ci tego z całego serca!

Blondi- cycory bolą tak??? I plecki też bolą co??? I Dr Beatka szyjkę sprawdziła??? i jeszcze kapuśniak na dokładkę??? Jak Ty mi tu o 8:00 w niedzielę nie wpadniesz z info co do testu to wpierdziel, w dyby i do lochu!!!

Adelajdo- nie ma powodu się unosić i uciekać z forum. Zgadzam się z tym co napisała bodajże Aisa- Twój post po prostu pojawił się wg mnie w nieodpowiednim momencie- chętnie czytamy o naszych problemach i przeżyciach, dzięki temu możemy się lepiej poznać. Ale zrobisz jak chcesz. Zyczę powodzenia i dużo radości w życiu :)

A ja miałam wczoraj kapuśniak! Boszsz to znak!

karoam, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe oj Karoam nie bedziesz chyba bila ;)

karoam, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka rób teściora natentychmiast!!

Ola_czeka lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    hehe oj Karoam nie bedziesz chyba bila ;)

To zależy tylko od Ciebie.................... ;)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Już wczoraj robiłam ale była bladziocha, tak niewidoczna, że nawet testu nie było widać....

Karoam, jak tam nowa praca?

karoam, Blondi22, mauysia, Beata lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:

A ja miałam wczoraj kapuśniak! Boszsz to znak!

no widzisz i biegasz do wc dzis ;) coś podejrzane hihi

Ola_czeka lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:

Już wczoraj robiłam ale była bladziocha, tak niewidoczna, że nawet testu nie było widać....

Karoam, jak tam nowa praca?

Ujdzie ale nie wiem jak długo pociągne, bo jednak ciąża daje o sobie znać zmęczeniem a taki nienormowany tryb pracy, plus nocne lotniska, stanie w pełnym słońcu, użeranie się z turystami...na razie daję radę ale muszę myśleć o bąbelku :)
    Dlatego w niedziele idę na rozmowę do innej firmy i zobaczymy :)

Kaja, Beata lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
‹‹ 2897 2898 2899 2900 2901 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ