plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymauysia wrote:a-koczek wrote:AGA 30 wrote:Cześć dziewczynki!!!
Właśnie dostałam odpowiedz z tej kliniki co prywatnie jezdziłam i IUI miałam robione !!Pytałam się ich czy IUI będą nieli refundowane to mi doktorek odpisał że zgłosili się na konkurs ale tylko na in vitro więc IUI i tak płatne będą mieli!!!
Moja Mama jutro na 9 tygodni do pracy do niemiec jedzie wiec mój brat po zakończeniu szkoły będzie siedział u mnie!!!!
Miłego dnia życzę!!!
Aga ostatnio byłam w szpitalu i jedna dziewczyna była po 7 inseminacjach i jeden lekarz powiedziął ze inseminacja to starta pieniedzy i czasu ze juz lepiej uzbierac kase i invitro bo to co dizeje sie podcza sinseminacji to mimo szkodliwych czynników dochodzi do zwykłego stosunku no chyba ze bedzie refundowane to co szkodzi ale ja jakbym miała placic to bym sie zastanowiła nad tym
Łeee dziwne... A w serialu "Majka" udało się za pierwszym razem i to przez przypadek...
No muszę imię zmienic na Majkę chyba he hemauysia, Rucia, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość
-
a jeszcze wróciłam i wam coś napisze. Byłam dziś w Biedronce i zaraz w wejściu Ptasie Mleczko wpadło mi w oko. No nie mogłam oprzeć się pokusie i kupiłam sobie
'Wróciłam do domu i mówię Mężowi, ze kupiłam sobie Ptasie mleczko bo mi się zachciałoa on taki tekst do mnie : "To moje już Ci nie smakuje?" hahah
No i teraz już uciekam.Rucia, Blondi22, mala29_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Blondi22 wrote:a ja własnie zjadłam kapuśniaczek
Masz ochotę na kwaśne........... Ciąża jak nic!
To jest nic Małysza,
ja idę siusiu...............................................
Super, mi to nie napiszesz, że jak mam parcie na pęcherz, to to jest ciąża. Jesteś egoistką. -
Ola_czeka wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Blondi22 wrote:a ja własnie zjadłam kapuśniaczek
Masz ochotę na kwaśne........... Ciąża jak nic!
To jest nic Małysza,
ja idę siusiu...............................................
Super, mi to nie napiszesz, że jak mam parcie na pęcherz, to to jest ciąża. Jesteś egoistką.
Po prostu nie chciałam Cię nakręcać...mala29_, Ola_czeka, Beata lubią tę wiadomość
-
Fedruś- przychylam się do wypowiedzi dziewczyn- znajdź innego lekarza, albo nawet dwóch, tak dla porównania, zobacz co Ci powiedzą. Decyzja o dalszym braniu Dupka wg mnie bardzo trafna. A ten wzrost bety bardzo mi się spodobał i dał nadzieję, że może Twój bąbelek jeszcze się nie poddał...trzymam mocno kciuki, żeby to była prawda i życzę Ci tego z całego serca!
Blondi- cycory bolą tak??? I plecki też bolą co??? I Dr Beatka szyjkę sprawdziła??? i jeszcze kapuśniak na dokładkę??? Jak Ty mi tu o 8:00 w niedzielę nie wpadniesz z info co do testu to wpierdziel, w dyby i do lochu!!!
Adelajdo- nie ma powodu się unosić i uciekać z forum. Zgadzam się z tym co napisała bodajże Aisa- Twój post po prostu pojawił się wg mnie w nieodpowiednim momencie- chętnie czytamy o naszych problemach i przeżyciach, dzięki temu możemy się lepiej poznać. Ale zrobisz jak chcesz. Zyczę powodzenia i dużo radości w życiuOla_czeka, mala29_, aisa, Blondi22, plemniczka, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Fedruś- przychylam się do wypowiedzi dziewczyn- znajdź innego lekarza, albo nawet dwóch, tak dla porównania, zobacz co Ci powiedzą. Decyzja o dalszym braniu Dupka wg mnie bardzo trafna. A ten wzrost bety bardzo mi się spodobał i dał nadzieję, że może Twój bąbelek jeszcze się nie poddał...trzymam mocno kciuki, żeby to była prawda i życzę Ci tego z całego serca!
Blondi- cycory bolą tak??? I plecki też bolą co??? I Dr Beatka szyjkę sprawdziła??? i jeszcze kapuśniak na dokładkę??? Jak Ty mi tu o 8:00 w niedzielę nie wpadniesz z info co do testu to wpierdziel, w dyby i do lochu!!!
Adelajdo- nie ma powodu się unosić i uciekać z forum. Zgadzam się z tym co napisała bodajże Aisa- Twój post po prostu pojawił się wg mnie w nieodpowiednim momencie- chętnie czytamy o naszych problemach i przeżyciach, dzięki temu możemy się lepiej poznać. Ale zrobisz jak chcesz. Zyczę powodzenia i dużo radości w życiu
A ja miałam wczoraj kapuśniak! Boszsz to znak!karoam, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Fedruś- przychylam się do wypowiedzi dziewczyn- znajdź innego lekarza, albo nawet dwóch, tak dla porównania, zobacz co Ci powiedzą. Decyzja o dalszym braniu Dupka wg mnie bardzo trafna. A ten wzrost bety bardzo mi się spodobał i dał nadzieję, że może Twój bąbelek jeszcze się nie poddał...trzymam mocno kciuki, żeby to była prawda i życzę Ci tego z całego serca!
Adelajdo- nie ma powodu się unosić i uciekać z forum. Zgadzam się z tym co napisała bodajże Aisa- Twój post po prostu pojawił się wg mnie w nieodpowiednim momencie- chętnie czytamy o naszych problemach i przeżyciach, dzięki temu możemy się lepiej poznać. Ale zrobisz jak chcesz. Zyczę powodzenia i dużo radości w życiu
A ja miałam wczoraj kapuśniak! Boszsz to znak!
no widzisz i biegasz do wc dziscoś podejrzane hihi
Ola_czeka lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:karoam wrote:Olka rób teściora natentychmiast!!
Już wczoraj robiłam ale była bladziocha, tak niewidoczna, że nawet testu nie było widać....
Karoam, jak tam nowa praca?
Ujdzie ale nie wiem jak długo pociągne, bo jednak ciąża daje o sobie znać zmęczeniem a taki nienormowany tryb pracy, plus nocne lotniska, stanie w pełnym słońcu, użeranie się z turystami...na razie daję radę ale muszę myśleć o bąbelku
Dlatego w niedziele idę na rozmowę do innej firmy i zobaczymyKaja, Beata lubią tę wiadomość