plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:Blondi, mam nadzieję, ze ten ból to nie na @. Ja nigdy takich bóli wcześniej nie miałam, jak i podbrzusza, a we wczesnej ciaży miałam
Beatko, a swoją drogą to te Twoje włoski są boskie. Marzę o córuni z takimi włoskami
. Czy Twoja Oliwka ma też takie?Bo nie zwróciłam nigdy na to uwagi...
A szanse na kręcone są-bo mąż ma fale jak nie zetnie
ja niestety często mam mocne bóle przed @ ale nie zawsze wiec u mnie wiem ze nie będzie reguły i już chyba dojrzałam do tego by nie testować zbyt wcześnie i nie wierzyć w żadne objawy
co do włosów jak byla mniejsza to miała kędziory, teraz też sie faluja czasem krecą ale ma bardzo długie i wiesz jak to dziecku czesze sie ciągle więc wyczesuje sie takie loki, ale ja też miałam różne etapy i nie zawsze były tak bardzo kręcone, a w czasach świetności jeszcze przed farbowaniem były bardziej, włosy tak naprawdę zmieniają sie całe życie ale jeśli ma sie w genach jakiegos kędziora to zawsze jest szansa że to wyjdzieOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
kopciuszek126 wrote:Dziewczynki , a gdzie dziś jest Shagga??? nie było jej od rana!!!Czy ktoś coś wie jak po wizycie z Małym, jak po urodzinakch?
A i mam pytanko- która to Marzena K. na FB???bo nie czaję
Shagga pewnie leczy kaca po wczorajszej imprezie
Żadna z nas nie jest Marzeną, z tego co mi wiadomo... -
Rucia wrote:Selena wrote:kopciuszek126 wrote:Ruciu, ale ta 12 na suwaczku pięknie wygląda no nie? ja w sobotę będę tak miała
no pięknie:)jak mi sie marzy już tak 12-tka..a gdzie tu jeszcze..moze wtedy byłabym spokojniejsza..bo tak to cały czas sie martwie...
Wosebko z własnego doświadczenia ( gdzie sama się martwiłam ) powiem ci, że nie warto za dużo myśleć. Trzeba być dobrej myśli. Ważne żebyś teraz poszła do lekarza i on dalej cię poprowadzi
Tak się zastanawiam nad tymi twoimi plamieniami które ci się zdażały w czasie cyklu. Mam nadzieję, że przy ciąży ich nie będzie.
No póki co nie ma i oby tak zostało:)ale zapytam go o to:)wogóle to mam tyle pytań ze niewiem czy o czymś nie zapomne;)i wiesz staram się myslec że bedzie dobrze:)ale obawy są...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 12:45
-
nick nieaktualny
-
Ola_czeka wrote:Beata wrote:o kurde boję się zajrzeć mogę jutro? widze ze pojawiły sie jakies wiadomości...
Ola w sprawie włosów to może dam Ci namiar na mojego tate hehhe
Czy Twoim ojcem jest Michael Bolton?
http://an-odd-bird.blogspot.co.uk/2012/01/care-and-maintenance-of-your-new.html
no nie raczej nie:P ale włosy sie zgadzaja hehehOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
nick nieaktualny
-
kopciuszek126 wrote:wydaje mi sie, ze to ona mnie zaprosiła na FB.
No wszystkie raczej znam z imienia i nazwiska -te z FB oczywiscie!!! A teraz sprawdzałam co słychać na FB i jej zdjęcie mi sie pojawiło. Musze wyczaić kto to jest???
Spoko, w realu też tak często mam, że widzę kogoś i zastanawiam się skąd go znam -
kopciuszek126 wrote:wydaje mi sie, ze to ona mnie zaprosiła na FB.
No wszystkie raczej znam z imienia i nazwiska -te z FB oczywiscie!!! A teraz sprawdzałam co słychać na FB i jej zdjęcie mi sie pojawiło. Musze wyczaić kto to jest???
JA WIEM KTO TO! Dziewuszka była u nas krótko, miała nicka "maia1991" czy coś takiego. Nasze drogi się rozeszły, a ona krótko potem zaszła w ciążę (mniej więcej w tym samym czasie co Oluś, którą na pewno pamiętacie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 12:52
-
nick nieaktualnyCześć dziewczynki!!!
Właśnie dostałam odpowiedz z tej kliniki co prywatnie jezdziłam i IUI miałam robione !!Pytałam się ich czy IUI będą nieli refundowane to mi doktorek odpisał że zgłosili się na konkurs ale tylko na in vitro więc IUI i tak płatne będą mieli!!!
Moja Mama jutro na 9 tygodni do pracy do niemiec jedzie wiec mój brat po zakończeniu szkoły będzie siedział u mnie!!!!
Miłego dnia życzę!!!