X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    ehh zaraz mnie Blodni zbeszta sorki
    chciałam buć na poziomie wstyd mi teraz

spoko ja sie nie obrażam ;)

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Dziewczynki , a gdzie dziś jest Shagga??? nie było jej od rana!!!Czy ktoś coś wie jak po wizycie z Małym, jak po urodzinakch?

A i mam pytanko- która to Marzena K. na FB???bo nie czaję :(

To ja Kopciuszku.

Nie, to nie ja, kłamałam. :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marzena K. ? Nie mamy takie chyba na fejsie ...

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Blondi, mam nadzieję, ze ten ból to nie na @. Ja nigdy takich bóli wcześniej nie miałam, jak i podbrzusza, a we wczesnej ciaży miałam ;)

Beatko, a swoją drogą to te Twoje włoski są boskie :D. Marzę o córuni z takimi włoskami ;). Czy Twoja Oliwka ma też takie?Bo nie zwróciłam nigdy na to uwagi...
    A szanse na kręcone są-bo mąż ma fale jak nie zetnie ;)

ja niestety często mam mocne bóle przed @ ale nie zawsze wiec u mnie wiem ze nie będzie reguły i już chyba dojrzałam do tego by nie testować zbyt wcześnie i nie wierzyć w żadne objawy

co do włosów jak byla mniejsza to miała kędziory, teraz też sie faluja czasem krecą ale ma bardzo długie i wiesz jak to dziecku czesze sie ciągle więc wyczesuje sie takie loki, ale ja też miałam różne etapy i nie zawsze były tak bardzo kręcone, a w czasach świetności jeszcze przed farbowaniem były bardziej, włosy tak naprawdę zmieniają sie całe życie ale jeśli ma sie w genach jakiegos kędziora to zawsze jest szansa że to wyjdzie

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Dziewczynki , a gdzie dziś jest Shagga??? nie było jej od rana!!!Czy ktoś coś wie jak po wizycie z Małym, jak po urodzinakch?

A i mam pytanko- która to Marzena K. na FB???bo nie czaję :(

Shagga pewnie leczy kaca po wczorajszej imprezie :)

Żadna z nas nie jest Marzeną, z tego co mi wiadomo...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • kopciuszek126 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to skąd ja ją mam? Jest w ciąży-jej zdjecie dodane jest-tzn. jej fasolki w 14 tygodniu.

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Selena wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    Ruciu, ale ta 12 na suwaczku pięknie wygląda no nie? ja w sobotę będę tak miała ;)

no pięknie:)jak mi sie marzy już tak 12-tka..a gdzie tu jeszcze..moze wtedy byłabym spokojniejsza..bo tak to cały czas sie martwie...

Wosebko z własnego doświadczenia ( gdzie sama się martwiłam ) powiem ci, że nie warto za dużo myśleć. Trzeba być dobrej myśli. Ważne żebyś teraz poszła do lekarza i on dalej cię poprowadzi :)

Tak się zastanawiam nad tymi twoimi plamieniami które ci się zdażały w czasie cyklu. Mam nadzieję, że przy ciąży ich nie będzie.

No póki co nie ma i oby tak zostało:)ale zapytam go o to:)wogóle to mam tyle pytań ze niewiem czy o czymś nie zapomne;)i wiesz staram się myslec że bedzie dobrze:)ale obawy są...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 12:45

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    to skąd ja ją mam? Jest w ciąży-jej zdjecie dodane jest-tzn. jej fasolki w 14 tygodniu.

Niezła jesteś :P

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Beata wrote:
    o kurde boję się zajrzeć mogę jutro? widze ze pojawiły sie jakies wiadomości...

Ola w sprawie włosów to może dam Ci namiar na mojego tate hehhe

Czy Twoim ojcem jest Michael Bolton?

http://an-odd-bird.blogspot.co.uk/2012/01/care-and-maintenance-of-your-new.html

no nie raczej nie:P ale włosy sie zgadzaja heheh

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

A wyślij mi linka na priva - moze skojarzę wizualnie...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ta cała Marzena ( zerknęłam ) to żadna od Nas Kopciuszku :)

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wydaje mi sie, ze to ona mnie zaprosiła na FB.
    No wszystkie raczej znam z imienia i nazwiska -te z FB oczywiscie!!! A teraz sprawdzałam co słychać na FB i jej zdjęcie mi sie pojawiło. Musze wyczaić kto to jest???

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

jezeli jest w 14 tygodniu ciazy to ja nia moge byc

Ola_czeka, nick nieaktualny, karoam, Kfjatus lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola zwykła inkarnacje? dobre sobie to zamieńmy sie na jkiś czas...

ja nie kojarzę Marzeny...

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ale jaja :D no nie???

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png

Wysłany: 23 maja 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysiu zaraz to uczynie ;)

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    No wszystkie raczej znam z imienia i nazwiska -te z FB oczywiscie!!! A teraz sprawdzałam co słychać na FB i jej zdjęcie mi sie pojawiło. Musze wyczaić kto to jest???

Spoko, w realu też tak często mam, że widzę kogoś i zastanawiam się skąd go znam ;)

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę i ja sprawdzic ale na naszym wątku czy gdzie mam jej szukać?

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

JA WIEM KTO TO! Dziewuszka była u nas krótko, miała nicka "maia1991" czy coś takiego. Nasze drogi się rozeszły, a ona krótko potem zaszła w ciążę (mniej więcej w tym samym czasie co Oluś, którą na pewno pamiętacie).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 12:52

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczynki!!!
    Właśnie dostałam odpowiedz z tej kliniki co prywatnie jezdziłam i IUI miałam robione !!Pytałam się ich czy IUI będą nieli refundowane to mi doktorek odpisał że zgłosili się na konkurs ale tylko na in vitro więc IUI i tak płatne będą mieli!!!
    Moja Mama jutro na 9 tygodni do pracy do niemiec jedzie wiec mój brat po zakończeniu szkoły będzie siedział u mnie!!!!
    Miłego dnia życzę!!!

‹‹ 2895 2896 2897 2898 2899 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak obliczyć dni płodne?

Czy starając się zajść w ciążę powinnaś wiedzieć kiedy występuje owulacja i kiedy są dni płodne? Czy nie wystarczy zadbać o to, żeby kochać się regularnie przez cały cykl i prędzej czy później i tak zajdziesz w ciążę? Nie zawsze. Każdego cyklu masz zaledwie 20% szans na zajście w ciążę, a pary z obniżoną płodnością mają ich dużo mniej. Warto wiedzieć jak obliczyć dni płodne i poznać wady i zalety każdej z metod.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Rana po cc – jak o nią dbać na każdym etapie jej gojenia?

Rana po cesarskim cięciu to nie tylko ślad na skórze, lecz także miejsce, które przez wiele tygodni wymaga uważnej pielęgnacji. Od pierwszych dni po operacji aż do momentu, gdy blizna blednie i mięknie, zmienia się zarówno jej wygląd, jak i potrzeby. Sprawdź, co jest typowym etapem gojenia, jak dbać o ranę w domu, czego unikać, a także kiedy zmiany w okolicy blizny wymagają konsultacji z lekarzem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ