plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Aiska masz rację dobra to dziewczyny dawac na priva co tam macie do mnie
tylko mi skrzynki nie zapchac proszę :*mauysia, aisa, Selena, Kfjatus, Sandraa lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:tak wiem Mayus wiem ale sama wiesz ile dni już cierpliwie czekam, wiecjesli teraz znów okaże się ż enie wystąpiła to chyba nie ma co przeciągac prawda? mam znów czekać ponad 70 dni na @ ? o nie teraz już bym tego nie zniosła
wiec tak czy siak czekam 2 dni jesli wzrośnie co potwierdzi ovu zapiszę sie (wreszcie!!!) do tego mojego gina spr. jeszcze przed końcem cyklu żeby dał plan działania i ewentualnie cos postymulował
a jesli tempka nie potwierdzi to tym bardziej pójdę natychmiast poprosić o wywołanie
faktycznie długie mas zte cykle twoj jeden to moje dwa i jak zwykle owulka mniej wiecej w tym samym czasie -
o kurde boję się zajrzeć mogę jutro? widze ze pojawiły sie jakies wiadomości...
Ola w sprawie włosów to może dam Ci namiar na mojego tate hehheOliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Beata wrote:o kurde Blodni chyba faktycznie jest coś na rzeczy
patrzę na Twoją szyjkę...
u mnie szyja otwiera sie jak cos 2 lub 1 dzień przez @ wiec w sumie ja tam dużo nic nie wiem narazie;)
tylko te piersi bola okropnie inaczej troche niz zawsze przed @ i to od kilku dni -
Ola_czeka wrote:Beata wrote:Aiska masz rację dobra to dziewczyny dawac na priva co tam macie do mnie
tylko mi skrzynki nie zapchac proszę :*
Czy w sprawie, że chcę Twoje włosy też mogę pisać?
Ola mam nadzieję ze nie miałas na myśli oskalpowania mnie?
Oliwka 2006
-
mauysia wrote:Beata wrote:o kurde Blodni chyba faktycznie jest coś na rzeczy
TO GDZIE TY JESTEŚ BECIU????
między nogami Blodni hehhehekopciuszek126 lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
-
Blondi, mam nadzieję, ze ten ból to nie na @. Ja nigdy takich bóli wcześniej nie miałam, jak i podbrzusza, a we wczesnej ciaży miałam
Beatko, a swoją drogą to te Twoje włoski są boskie. Marzę o córuni z takimi włoskami
. Czy Twoja Oliwka ma też takie?Bo nie zwróciłam nigdy na to uwagi...
A szanse na kręcone są-bo mąż ma fale jak nie zetnieBeata, aisa lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:o kurde boję się zajrzeć mogę jutro? widze ze pojawiły sie jakies wiadomości...
Ola w sprawie włosów to może dam Ci namiar na mojego tate hehhe
Czy Twoim ojcem jest Michael Bolton?
http://an-odd-bird.blogspot.co.uk/2012/01/care-and-maintenance-of-your-new.htmlmauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:mauysia wrote:Beata wrote:o kurde Blodni chyba faktycznie jest coś na rzeczy
TO GDZIE TY JESTEŚ BECIU????
haha ale maja skojarrzenia
zboczuchy
Nie zboczuchy, tylko nie wiedziałyśmy, że Becia dorabia na boku jako gin... Do tego podczas badania pisze z własną pacjentką na Ovu zamiast normalnie z nią rozmawiać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 12:42
Ola_czeka, aisa, Blondi22, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelena wrote:kopciuszek126 wrote:Ruciu, ale ta 12 na suwaczku pięknie wygląda no nie? ja w sobotę będę tak miała
no pięknie:)jak mi sie marzy już tak 12-tka..a gdzie tu jeszcze..moze wtedy byłabym spokojniejsza..bo tak to cały czas sie martwie...
Wosebko z własnego doświadczenia ( gdzie sama się martwiłam ) powiem ci, że nie warto za dużo myśleć. Trzeba być dobrej myśli. Ważne żebyś teraz poszła do lekarza i on dalej cię poprowadzi
Tak się zastanawiam nad tymi twoimi plamieniami które ci się zdażały w czasie cyklu. Mam nadzieję, że przy ciąży ich nie będzie.Selena, aisa lubią tę wiadomość
-
kopciuszek126 wrote:Blondi, mam nadzieję, ze ten ból to nie na @. Ja nigdy takich bóli wcześniej nie miałam, jak i podbrzusza, a we wczesnej ciaży miałam
Beatko, a swoją drogą to te Twoje włoski są boskie. Marzę o córuni z takimi włoskami
. Czy Twoja Oliwka ma też takie?Bo nie zwróciłam nigdy na to uwagi...
A szanse na kręcone są-bo mąż ma fale jak nie zetnie
u mnie zawsze taki bol miałam kilka godzin gora jeden dzień przed @
ale piersi tak jak teraz mnie bola to tylko bolały mnie jak bylam w ciazy z kuba ale nie na takim wczesnym etapie he -
Beata wrote:Ola_czeka wrote:Beata wrote:Aiska masz rację dobra to dziewczyny dawac na priva co tam macie do mnie
tylko mi skrzynki nie zapchac proszę :*
Czy w sprawie, że chcę Twoje włosy też mogę pisać?
Ola mam nadzieję ze nie miałas na myśli oskalpowania mnie?
Nie, miałam na myśli zwykłą inkarnację do Twojego ciała.Beata lubi tę wiadomość