X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Wosebko, więc masz przeczucie, niepotwierdzone i nieudowodnione, że komuś przeszkadzał Twój post o ciąży i właśnie do tego jednego posta się zastosujesz i nie będziesz nam pisać o ciąży, mimo, że 15 innych osób Cię o to prosi??!

No to mi wygląda, na pierwszy normalny objaw ciąży - histerię hormonalną :D

No Ola z Tobą wole nie zadzierać;)he he..wiec jak Ty powiesz ze mam pisać..to będe:)
    a objaw ciąży to ja dziś miałam rano przy myciu zębów;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 12:09

Beata lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przestańcie uciekać ! wrrr

W związku z tym, że nic nie robię, idę coś porobić do kuchni. Miłego popołudnia dziewczynki.

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i teraz nie wiem jak to ująć...
    Wczoraj był ciężki dzień na forum, wszystkie byłyśmy przygnębione ale i cieszyłyśmy się szczęściem Seleny. I ni z gruchy ni z pietruchy padł post Adelki. Pewnie, że dobrze, że napisała co czuje. Mi nie post się nie podobał, tylko moment był jakby taki nie w porę... Mi zabrakło wyczucia i tyle.
    Do Adelki nic nie mam i wcale nie chce żeby stąd uciekała.

Selena, kopciuszek126, Kfjatus, plemniczka lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Co do posta adelajdy z godz. 17.49 to ja w nim nic nietaktownego nie widzę!!!!po prostu dziewczyna napisała co czuje, ze ma gorszy dzień, ze brakuje jej bliskosci - to forum jest od tego żeby pisac co się czuje, co sie przeżywa, co nas gnębi-moze ona nie ma się komu wyżalić i postanowiła nam napisać!!!?
    Dobra ja juz nic nie piszę na ten temat, ale adelko nie uciekaj od nas!!! ;)

Selenko, a Ty Broń Boże nie uciekaj!!!Masz prawo cieszyć się ciąża i obowiązek -przekazywać nam same dobre wieści!!! ;)

ja w Adelajdy postach tez nic takiego nie zauważyłam..i też uwazam ze kazdy ma prawo tu napisać wszystko co czuje i wogóle..no a że jak to sie komuś nie podoba to już nic na to nie poradzimy....

kopciuszek126, Beata, plemniczka lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Wosebko, więc masz przeczucie, niepotwierdzone i nieudowodnione, że komuś przeszkadzał Twój post o ciąży i właśnie do tego jednego posta się zastosujesz i nie będziesz nam pisać o ciąży, mimo, że 15 innych osób Cię o to prosi??!

No to mi wygląda, na pierwszy normalny objaw ciąży - histerię hormonalną :D

No Ola z Tobą wole nie zadzierać;)he he..wiec jak Ty powiesz ze mam pisać..to będe:)
    a objaw ciąży to ja dziś miałam rano przy myciu zębów;)

Pisać! Wykonać! Odmaszerować!

Selena lubi tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruciu, ale ta 12 na suwaczku pięknie wygląda no nie? ja w sobotę będę tak miała ;)

Selena, Rucia, Blondi22, aisa lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    DZIEWCZYNY bardzo dobrze to ujęłyście każdy ma prawo cieszyc się jak i dzielić z nami swoimi rozterkami po to w końcu to jesteśmy no nie???

co do Adelki to ja nie wyczaiłam tego niestosownego(niektórych zdaniem) posta ja wogóle myslałam o kimś zupełnie innym ale to już nie wazne tak?>
    dkreślamy te wszystkie emocje jak radzi Ola
    i napewno nieraz się zdrazą takie sytuacje ale tak jak któraś napisała to znak ze nam zalezy dlatego tak sie emocjonujemy Amen

kopciuszek126, Selena, Ola_czeka, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    DZIEWCZYNY bardzo dobrze to ujęłyście każdy ma prawo cieszyc się jak i dzielić z nami swoimi rozterkami po to w końcu to jesteśmy no nie???

co do Adelki to ja nie wyczaiłam tego niestosownego(niektórych zdaniem) posta ja wogóle myslałam o kimś zupełnie innym ale to już nie wazne tak?>
    dkreślamy te wszystkie emocje jak radzi Ola
    i napewno nieraz się zdrazą takie sytuacje ale tak jak któraś napisała to znak ze nam zalezy dlatego tak sie emocjonujemy Amen

Ja to napisałam! Ja!

Beata lubi tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ze specjalną dedykacją dla Małysza - Puciu puciu:

Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling,

Selena, mala29_, Kfjatus lubią tę wiadomość

• kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka krejzolka :D

Selena, Ola_czeka, mala29_ lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Ze specjalną dedykacją dla Małysza - Puciu puciu:

Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling, Ryan Gossling,

.............dostałam obłędu, zakutali mnie w kaftan, teraz piszę nosem..............

mala29_, Kfjatus lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Ruciu, ale ta 12 na suwaczku pięknie wygląda no nie? ja w sobotę będę tak miała ;)

Wygląda pięknie, a jeszcze piękniej będzie wyglądało jak za tydzień wkroczymy w drugi trymestr :)

mala29_, aisa, kopciuszek126 lubią tę wiadomość

• Beata Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam wzdęcia czuje sie jak balon wiec mam nadzieję ze ta ovu jednak już była, chociaz niewazne że nietrafione, bo jesli nie to obiecuje biore sie za siebie i lece w poniedziałek do lekarza na wywołanie bo nie zamierzam już więcej czasu marnować!

Ola_czeka lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:

no pięknie:)jak mi sie marzy już tak 12-tka..a gdzie tu jeszcze..moze wtedy byłabym spokojniejsza..bo tak to cały czas sie martwie...

kopciuszek126 lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    Olka krejzolka :D

Wyjaśnię tylko, że Małysza do nerwicy doprowadza fakt, że gosling piszę przez dwa "s".

Ryan nie ma nic na przeciw, powiedział "ytdasyntmetaeslongesjulofmi".

mauysia, Shagga_80 lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beata wrote:
    mam wzdęcia czuje sie jak balon wiec mam nadzieję ze ta ovu jednak już była, chociaz niewazne że nietrafione, bo jesli nie to obiecuje biore sie za siebie i lece w poniedziałek do lekarza na wywołanie bo nie zamierzam już więcej czasu marnować!

Na razie cierpliwie czekamy na kolejne pomiary...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh dziewczyny jak to apetyt rośnie ja narazie marzę o suwaczku gdzie bedzie napisane 4 tygodnie i 3dni np. a co nie pogardzę

aisa, Ola_czeka, mala29_, a-koczek, Selena, Rucia, gocha04 lubią tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • aisa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja się jeszcze raz powtórzę, post był ok tylko moment nie teges...
    I już w tym temacie nie będę nic mówić.

I uważam, że nie ma co być takim szybkim w pakowaniu się i chęci wyprowadzki z forum. Najwyżej dostanie się kopa, i może nawet konstruktywnego i zasłużonego.
    Lubię wszystkie, które mają inne zdanie niż ja i te, które mają podobne :)

I podpisuje się pod wnioskiem, że jak ktoś coś do kogoś to na głos (żeby nie było domysłów) albo na priv do tej osoby albo zamilknąć.

I pod wnioskiem Oli też się podpisuje.

mauysia, Ola_czeka, kopciuszek126, Kfjatus lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Beata Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak wiem Mayus wiem ale sama wiesz ile dni już cierpliwie czekam, wiecjesli teraz znów okaże się ż enie wystąpiła to chyba nie ma co przeciągac prawda? mam znów czekać ponad 70 dni na @ ? o nie teraz już bym tego nie zniosła
    wiec tak czy siak czekam 2 dni jesli wzrośnie co potwierdzi ovu zapiszę sie (wreszcie!!!) do tego mojego gina spr. jeszcze przed końcem cyklu żeby dał plan działania i ewentualnie cos postymulował

a jesli tempka nie potwierdzi to tym bardziej pójdę natychmiast poprosić o wywołanie

mauysia lubi tę wiadomość

Oliwka 2006
    cd9byx8dsom4toou.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mnie plecy troche zaczyna bolec jak na @

a.png
    a.png
‹‹ 2893 2894 2895 2896 2897 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ