plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Fedra wrote:Dobra co nieco wiem...
czyli dupka nie odstawiam tylko będe brać 3x1 jutro na betę i jeśli się podniesie w stosunku do 254,4 o te 66% to już mam namiary na najlepszego lekarza w Kraku z najlepszym sprzętem...
jeśli trzeba walczyć to będe, na najgorsze jestem przygotowana więc teraz tylko czekanie pozostaje...
Ja znikam bo jak zwykle swą nietaktowną wypowiedzią wywołałam burze...
tak więc trzymajcie się ciepło jak coś sie wyjaśni to Wam dam znać...
jeszcze raz za wszsytko bardzo ale to bardzo dziękuje jestescie naprawdę Kochane
a Ty Wosebko teraz dbaj o siebie no i na pewno wpadnę s[prawdzić wynik Twojej bety
a w niedzielę na pewno przyjdę sprawdzić test Blondi
Fedra to czekamy razem z tobą:)i zaciskamy kciuki:)oby sie udało:)będziemy czekac na wieści:)
no kochana dbam dbam:)a dziś ide do gina:)wiem ze pewnie za wczasu ale co tam...tym razem wole być ostrożniejsza..bo po tamtej ciąży do dziś bije sie z myślami co by było gdybym poszła wcześniej...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 11:10
Beata, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:oby bo już nie mogę się doczekać spotkania z tobą i urlopu
oby tylko nic nie stanęło mi na przeszkodzie.
napewno nic nie stanie:)kurzce fajnbie masz:)ja w tym roku nigdzie się nie wybieram...no chyba ze do domu do rodziców na kilka dni..o ile m mnie puści;) -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:Małysz, czy Ty se zdajesz sprawę z tego, że przez takie teksty jak rzut oka ja wylecę z pracy? przecież ja sie do teraz chichram.... tak się nie robi.....
"Małysz"Tego jeszcze nie było
Od dziś tak zostanie.
A za płatki kukurydziane masz wpier.... dopiero teraz spojrzałam w pocztę i ze śmiechu łzy mi lecą. Nienormalna jesteś. Wywalą mnie i będę na Twoim garnuszku.mauysia, Dodi lubią tę wiadomość
-
Cześć Laseczki
Fedruś- myślę, że jest iskierka nadzieji i teraz tylko trzeba czekać- choć wiem, że to dla ciebie bardzo trudne. (P.S. dziewczyny prosze nie doszukiwać sie niczego w mojej wypowiedzi
).
Ruciu- ja za tydzien w srodę robię badania. Właśnie obejrzałam ten filmik i włosy jeżyły mi sie na całym ciele
. Dostałam "gęsiej skórki" normalnie! Jak trudną drogę muszą przebyć te biedne plemniczki (juz kiedyś któraś dziewczyna podawała linka na podobny filmik), a potem ten rozwój maleństwa .....Jak ono a raczej "ona" fikało fikołki w brzuszku- no coś pięknego
.
Dziewczyny moim zdanie źle wyszło z Adelajdą- niepotrzebnie tak odebrałyście jej wypowiedzi. Każda z nas tu starała sie lub stara sie o dziecko i każda niby rozumie sytuacje drugiej z nas, ale tak naprawdę to każda z nas jest inna i każda ma inną sytuacje-może mieć podobną ale nie taka samą!!! Każda inaczej przeżywa to, ze komuś się udało a jej nie. Jedna sie cieszy, inna zazdrosci -poprostu takie jest życie i nic w nim nie zmienimy!!!
A historii Adelajdy nie poznałyśmy, bo nikt nie drążył tego tematu.
Miłego popoludnia życzę wszystkim i proszę mnie nie zlinczować za wypowiedź bo teraz to normalnie strach cokolwiek tu napisac, bo zaraz którejś się coś nie spodoba i potem problem.
Wczoraj akurat się tak złożyło, ze dobre wieści pomieszały się z gorszymi, ale Selenka ma do tego pełne prawo, aby się cieszyć ze swojej ciąży!!! Ona też swoje przeszła w życiu- i nowe dziewczyny nie znają zapewne jej historii!!!
Sorki, ale ja właśnie wczorajszą wypowiedź Guni odniosłam do Selenki. Ale jeśli się mylę to proszę to sprostować!!!
Tyle mam na ten temat do powiedzenia!!!!
mauysia, Selena, Beata, plemniczka, gocha04 lubią tę wiadomość
-
Sorkens, że się wtrące ni z gruchy ni z pietruchy.
Ja odniosłam wrażenie, że dziewczyny chciały zatrzymać Adelajdę w domysłach co do wieści Fedrowych. Bez złośliwości, tylko z tego, że wszystkie tu martwiłyśmy się o Nią, tyle że każda na swój sposób... Może właśnie dlatego tak wyszło.
Co do Guni, to mam wrażenie, że chodziło Jej o post Adelki z wczoraj z 17:49 ale też się mogę mylić. Mi on się nie podobał więc go nie lajkowałam i nie skomentowałam.
Poczułam się w obowiązku napisanie tego gdyż wczoraj polubiłam Guniowego posta.
I nie uważam, że strach się tu odezwać. Dziękuje za wysłuchanie.Selena, mauysia, Ola_czeka, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Kopciuszku, żaden "strach pisać", mamy wolność słowa
Oczywiście chodzi mi o kulturalne wypowiedzi - które mamy tu dotychczas i co mi się bardzo podoba, że nawet przy eweentualnych niesnaskach jest kulturka - a nie jakieś inwektywy w stylu kateferii.
Selena, aisa, Ola_czeka, kopciuszek126, Beata, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
No i dlatego Gunia powinna napisać od razu kogo miała na myśli..nawet mój m tego posta czytał i po mninie wywnioskowałam ze też myśli że chodziło jej o mnie..dlatego ja już nic o mojej ciaży tu pisać nie zamierzam..będe sie udzielać tylko w innych tematach tu poruszanych:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2013, 11:40
-
Dziewczęta, a może tak weźmiemy poprawkę na to, że te 2 ostatnie dni były bardzo trudne dla nas wszystkich, i zastosujemy metodę grubej kreski? Kopniak wiary, jaki nam wszystkim dała druga kreska Fedry, potem te nerwy, ta niewiadoma do dziś. Myślę, że to było ciężkie przeżycie i może padło tu kilka słów za dużo, ale czasem jest potrzebne takie katharsis. Dajmy sobie spokój z nakręcaniem się i doszukiwaniem znaczeń, zrzućmy wszystko na karb stresu i nerwówki i powróćmy do dobrych fluidów, które są tu od początku, które ciągle przyciągają tu nowych ludzi i które nie znikną od tak w ciągu doby, bo ktoś tam coś w nerwach napisał.
Ja pierwsza biję się w piersi, reagowałam zbyt impulsywnie.
Jeśli Adela to czyta - mam nadzieję, że wróci, żeby dać się lepiej poznać i żeby poznać nas lepiej.
Nie nakręcajmy się, że forum zeszło na psy, bo w jakiejś skrajnej sytuacji puściły nam nerwy. Przecież to tylko dowodzi, że nam zależy, nie?
mauysia, a-koczek, kopciuszek126, Beata, aisa, Blondi22, Effcia28, Kfjatus, plemniczka, Sandraa, gocha04, gadgeta lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:No i dlatego Gunia powinna napisać od razu kogo miała na myśli..nawet mój m tego posta czytał i po mninie wywnioskowałam ze też myśli że chodziło jej o mnie..dlatego ja już nic o mojej ciaży tu pisać nie zamierzam..będe sie udzielać tylko w innych tematach tu poruszanych:)
No więc dlatego jest wniosek o podawanie konkretów, a nie tylko domysłów, na podstawie których połowa dziewczyn ma wyrzuty sumienia, że napisały coś nie tak.
Nigdzie nie idź Wosebkokopciuszek126, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Dziewczęta, a może tak weźmiemy poprawkę na to, że te 2 ostatnie dni były bardzo trudne dla nas wszystkich, i zastosujemy metodę grubej kreski? Kopniak wiary, jaki nam wszystkim dała druga kreska Fedry, potem te nerwy, ta niewiadoma do dziś. Myślę, że to było ciężkie przeżycie i może padło tu kilka słów za dużo, ale czasem jest potrzebne takie katharsis. Dajmy sobie spokój z nakręcaniem się i doszukiwaniem znaczeń, zrzućmy wszystko na karb stresu i nerwówki i powróćmy do dobrych fluidów, które są tu od początku, które ciągle przyciągają tu nowych ludzi i które nie znikną od tak w ciągu doby, bo ktoś tam coś w nerwach napisał.
Ja pierwsza biję się w piersi, reagowałam zbyt impulsywnie.
Jeśli Adela to czyta - mam nadzieję, że wróci, żeby dać się lepiej poznać i żeby poznać nas lepiej.
Nie nakręcajmy się, że forum zeszło na psy, bo w jakiejś skrajnej sytuacji puściły nam nerwy. Przecież to tylko dowodzi, że nam zależy, nie?
dokładnie tak smao uwazam co tu ukrywac te forum to jedna wielka burza hormonów wiec niech kazdy sie nie dziwi ze co jakis czas jakas wybuchnie takie jest nasz los kobiecyOla_czeka, mauysia, Beata, aisa lubią tę wiadomość
-
jeszcze raz do Fedruni- bierz Kochana tego dupka-napewno nie zaszkodzi!!!!
Betę rób i jak podskoczy to pędem do lekarza.
Ja cały czas trzymam kciuki i mocno wierzę, ze będziesz mamą!!!
Wczoraj nawet rozmawiałam z m. o Twojej sytuacji- jest mu bardzo przykro, bo wiedział jak się cieszyłam jak mu powiedziałam, ze Tobie się udało...
Trzeba wierzyć i mocno się modlić!
Dziś wieczorem pomodlę się w Waszej intencji na pewno!!!Beata lubi tę wiadomość
-
Wosebko, więc masz przeczucie, niepotwierdzone i nieudowodnione, że komuś przeszkadzał Twój post o ciąży i właśnie do tego jednego posta się zastosujesz i nie będziesz nam pisać o ciąży, mimo, że 15 innych osób Cię o to prosi??!
No to mi wygląda, na pierwszy normalny objaw ciąży - histerię hormonalnąa-koczek, Selena, Beata, aisa, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Co do posta adelajdy z godz. 17.49 to ja w nim nic nietaktownego nie widzę!!!!po prostu dziewczyna napisała co czuje, ze ma gorszy dzień, ze brakuje jej bliskosci - to forum jest od tego żeby pisac co się czuje, co sie przeżywa, co nas gnębi-moze ona nie ma się komu wyżalić i postanowiła nam napisać!!!?
Dobra ja juz nic nie piszę na ten temat, ale adelko nie uciekaj od nas!!!
Selenko, a Ty Broń Boże nie uciekaj!!!Masz prawo cieszyć się ciąża i obowiązek -przekazywać nam same dobre wieści!!!mauysia, Selena, Beata, aisa, plemniczka lubią tę wiadomość