plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Cześć dziewczynki!!!
Właśnie dostałam odpowiedz z tej kliniki co prywatnie jezdziłam i IUI miałam robione !!Pytałam się ich czy IUI będą nieli refundowane to mi doktorek odpisał że zgłosili się na konkurs ale tylko na in vitro więc IUI i tak płatne będą mieli!!!
Moja Mama jutro na 9 tygodni do pracy do niemiec jedzie wiec mój brat po zakończeniu szkoły będzie siedział u mnie!!!!
Miłego dnia życzę!!!
Hej Aguś,
no to średnie wieści dla Was, prawda..?
A z bratem - jak zapatrujesz się na jego pobyt u Was? -
mauysia wrote:kopciuszek126 wrote:wydaje mi sie, ze to ona mnie zaprosiła na FB.
No wszystkie raczej znam z imienia i nazwiska -te z FB oczywiscie!!! A teraz sprawdzałam co słychać na FB i jej zdjęcie mi sie pojawiło. Musze wyczaić kto to jest???
JA WIEM KTO TO! Dziewuszka była u nas krótko, miała nicka "maia1991" czy coś takiego. Nasze drogi się rozeszły, a ona krótko potem zaszła w ciążę (mniej więcej w tym samym czasie co Oluś, którą na pewno pamiętacie).
Mauys ja nie kojarze ani jednej ani drugiej dziewczyny o której piszesz.. -
Selena wrote:mauysia wrote:kopciuszek126 wrote:wydaje mi sie, ze to ona mnie zaprosiła na FB.
No wszystkie raczej znam z imienia i nazwiska -te z FB oczywiscie!!! A teraz sprawdzałam co słychać na FB i jej zdjęcie mi sie pojawiło. Musze wyczaić kto to jest???
JA WIEM KTO TO! Dziewuszka była u nas krótko, miała nicka "maia1991" czy coś takiego. Nasze drogi się rozeszły, a ona krótko potem zaszła w ciążę (mniej więcej w tym samym czasie co Oluś, którą na pewno pamiętacie).
Mauys ja nie kojarze ani jednej ani drugiej dziewczyny o której piszesz..
Widocznie akurat się urlopowałaś, jak te dziewczyny były u nas -
AGA 30 wrote:Cześć dziewczynki!!!
Właśnie dostałam odpowiedz z tej kliniki co prywatnie jezdziłam i IUI miałam robione !!Pytałam się ich czy IUI będą nieli refundowane to mi doktorek odpisał że zgłosili się na konkurs ale tylko na in vitro więc IUI i tak płatne będą mieli!!!
Moja Mama jutro na 9 tygodni do pracy do niemiec jedzie wiec mój brat po zakończeniu szkoły będzie siedział u mnie!!!!
Miłego dnia życzę!!!
Aga ostatnio byłam w szpitalu i jedna dziewczyna była po 7 inseminacjach i jeden lekarz powiedziął ze inseminacja to starta pieniedzy i czasu ze juz lepiej uzbierac kase i invitro bo to co dizeje sie podcza sinseminacji to mimo szkodliwych czynników dochodzi do zwykłego stosunku no chyba ze bedzie refundowane to co szkodzi ale ja jakbym miała placic to bym sie zastanowiła nad tym -
nick nieaktualnymauysia wrote:AGA 30 wrote:Cześć dziewczynki!!!
Miłego dnia życzę!!!
Hej Aguś,
no to średnie wieści dla Was, prawda..?
A z bratem - jak zapatrujesz się na jego pobyt u Was?
No wakacje będa to może siedziec 14 lat ma o juz biegać nie trzeba kolo niego więc ok!!!!
No szkoda że IUI nie bedą mieli refundowane!!!
Pod koniec czerwca jest roztrzygnięcie tego konkursu to może i jakiś inny szpital będzie miał IUI refundowane poczekamy zobaczymy!! -
nick nieaktualnyAGA 30 wrote:Cześć dziewczynki!!!
Miłego dnia życzę!!!
Dziwne Aga, że w waszych stronach nie ma refundowanego IUI -
nick nieaktualny
-
dobra i ja spadam, bo odkąd wróciłam z miasta siedze przed lapkiem i nic nie robię a mama to potem skomentuje odpowiednio.....
Selenko-koniecznie zdaj nam relacje i jak nic nie zobaczysz dziś jeszcze to sie nie zamartwiaj czasem!!!!
Witaj AGAi żegnaj od razu!!!
Później zajrze sprawdzić co u selenki i Shaggi.papa -
nick nieaktualny
-
a-koczek wrote:AGA 30 wrote:Cześć dziewczynki!!!
Miłego dnia życzę!!!
Aga ostatnio byłam w szpitalu i jedna dziewczyna była po 7 inseminacjach i jeden lekarz powiedziął ze inseminacja to starta pieniedzy i czasu ze juz lepiej uzbierac kase i invitro bo to co dizeje sie podcza sinseminacji to mimo szkodliwych czynników dochodzi do zwykłego stosunku no chyba ze bedzie refundowane to co szkodzi ale ja jakbym miała placic to bym sie zastanowiła nad tym
Łeee dziwne... A w serialu "Majka" udało się za pierwszym razem i to przez przypadek...AGA 30, Ola_czeka, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość