X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    to skąd ja ją mam? Jest w ciąży-jej zdjecie dodane jest-tzn. jej fasolki w 14 tygodniu.

byla tu kiedyś taka dziewczyna ale bardzo krotko tylko nie pamietam jaki miała nick.
    to taka blondynka na zdjeciu prawda?

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczynki!!!
    Właśnie dostałam odpowiedz z tej kliniki co prywatnie jezdziłam i IUI miałam robione !!Pytałam się ich czy IUI będą nieli refundowane to mi doktorek odpisał że zgłosili się na konkurs ale tylko na in vitro więc IUI i tak płatne będą mieli!!!
    Moja Mama jutro na 9 tygodni do pracy do niemiec jedzie wiec mój brat po zakończeniu szkoły będzie siedział u mnie!!!!
    Miłego dnia życzę!!!

Hej Aguś,

no to średnie wieści dla Was, prawda..?
    A z bratem - jak zapatrujesz się na jego pobyt u Was?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    wydaje mi sie, ze to ona mnie zaprosiła na FB.
    No wszystkie raczej znam z imienia i nazwiska -te z FB oczywiscie!!! A teraz sprawdzałam co słychać na FB i jej zdjęcie mi sie pojawiło. Musze wyczaić kto to jest???

JA WIEM KTO TO! Dziewuszka była u nas krótko, miała nicka "maia1991" czy coś takiego. Nasze drogi się rozeszły, a ona krótko potem zaszła w ciążę (mniej więcej w tym samym czasie co Oluś, którą na pewno pamiętacie).

Mauys ja nie kojarze ani jednej ani drugiej dziewczyny o której piszesz..

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Aga ;)

Oj Shagga ostro zabalowała wczoraj pewnie hihi ;)

a.png
    a.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    mauysia wrote:
    kopciuszek126 wrote:
    wydaje mi sie, ze to ona mnie zaprosiła na FB.
    No wszystkie raczej znam z imienia i nazwiska -te z FB oczywiscie!!! A teraz sprawdzałam co słychać na FB i jej zdjęcie mi sie pojawiło. Musze wyczaić kto to jest???

JA WIEM KTO TO! Dziewuszka była u nas krótko, miała nicka "maia1991" czy coś takiego. Nasze drogi się rozeszły, a ona krótko potem zaszła w ciążę (mniej więcej w tym samym czasie co Oluś, którą na pewno pamiętacie).

Mauys ja nie kojarze ani jednej ani drugiej dziewczyny o której piszesz..

Widocznie akurat się urlopowałaś, jak te dziewczyny były u nas :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczynki!!!
    Właśnie dostałam odpowiedz z tej kliniki co prywatnie jezdziłam i IUI miałam robione !!Pytałam się ich czy IUI będą nieli refundowane to mi doktorek odpisał że zgłosili się na konkurs ale tylko na in vitro więc IUI i tak płatne będą mieli!!!
    Moja Mama jutro na 9 tygodni do pracy do niemiec jedzie wiec mój brat po zakończeniu szkoły będzie siedział u mnie!!!!
    Miłego dnia życzę!!!

Aga ostatnio byłam w szpitalu i jedna dziewczyna była po 7 inseminacjach i jeden lekarz powiedziął ze inseminacja to starta pieniedzy i czasu ze juz lepiej uzbierac kase i invitro bo to co dizeje sie podcza sinseminacji to mimo szkodliwych czynników dochodzi do zwykłego stosunku no chyba ze bedzie refundowane to co szkodzi ale ja jakbym miała placic to bym sie zastanowiła nad tym

zpbnej28qs8fkan8.png

1usa3e5eq41xekf3.png[/link]
  • kopciuszek126 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak,tak to blondynka. No i właśnie Oluś ma ja w znajomych i ja też mam...czyli juz się wyjaśnilo,kto to?!!

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok:)dziołszki ja sie zbieram d odomku:)szybko obiadek zjem:)i pedze do gina bo mi teściowa kolejke trzyma:)pa:)

mauysia, aisa, Sandraa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • a-koczek Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    ok:)dziołszki ja sie zbieram d odomku:)szybko obiadek zjem:)i pedze do gina bo mi teściowa kolejke trzyma:)pa:)

to dobra tesciowa masz

Rucia, aisa lubią tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczynki!!!
    Miłego dnia życzę!!!

Hej Aguś,

no to średnie wieści dla Was, prawda..?
    A z bratem - jak zapatrujesz się na jego pobyt u Was?

No wakacje będa to może siedziec 14 lat ma o juz biegać nie trzeba kolo niego więc ok!!!!
    No szkoda że IUI nie bedą mieli refundowane!!!
    Pod koniec czerwca jest roztrzygnięcie tego konkursu to może i jakiś inny szpital będzie miał IUI refundowane poczekamy zobaczymy!!

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a swoją drogą Mario nasza-Ty masz niezawodną pamieć!!!!Chwali się to :D

Rucia, Blondi22 lubią tę wiadomość

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczynki!!!
    Miłego dnia życzę!!!

Dziwne Aga, że w waszych stronach nie ma refundowanego IUI :|

• Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:

fajnie masz z taka tesciowa ;)

daj znac jak po wizycie ;)

mauysia, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kopciuszek126 wrote:
    a swoją drogą Mario nasza-Ty masz niezawodną pamieć!!!!Chwali się to :D

haha czytam w miare wszystko to kojarze osobki a akurat od tego momemntu już bylam na forum ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebko koniecznie wróć z raportem !

Wysłany: 23 maja 2013, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra i ja spadam, bo odkąd wróciłam z miasta siedze przed lapkiem i nic nie robię a mama to potem skomentuje odpowiednio.....

Selenko-koniecznie zdaj nam relacje i jak nic nie zobaczysz dziś jeszcze to sie nie zamartwiaj czasem!!!!

Witaj AGA ;) i żegnaj od razu!!!

Później zajrze sprawdzić co u selenki i Shaggi.papa

1usasg1812jvvfe2.png

bhywanlihyvyaglb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 maja 2013, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia mam nadzieję że jakaś placówka podpiszę umowę na to dziadostwo!!!Bo to jest paranoja poprostu!!

• Beata Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA NIC NIE WIDZĘ
    uciekam bo komp się wiesza a zaraz i tak musze uciekać
    papapa bużki miłego wieczorku

Oliwka 2006
    2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
    cd9byx8dsom4toou.png
  • a-koczek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez uciekam to do jutra miłego popołudnia wieczoru nocki i poranka

mauysia lubi tę wiadomość

zpbnej28qs8fkan8.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a-koczek wrote:
    AGA 30 wrote:
    Cześć dziewczynki!!!
    Miłego dnia życzę!!!

Aga ostatnio byłam w szpitalu i jedna dziewczyna była po 7 inseminacjach i jeden lekarz powiedziął ze inseminacja to starta pieniedzy i czasu ze juz lepiej uzbierac kase i invitro bo to co dizeje sie podcza sinseminacji to mimo szkodliwych czynników dochodzi do zwykłego stosunku no chyba ze bedzie refundowane to co szkodzi ale ja jakbym miała placic to bym sie zastanowiła nad tym

Łeee dziwne... A w serialu "Majka" udało się za pierwszym razem i to przez przypadek...

AGA 30, Ola_czeka, Shagga_80, Beata lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2896 2897 2898 2899 2900 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ