X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Fedruś- przychylam się do wypowiedzi dziewczyn- znajdź innego lekarza, albo nawet dwóch, tak dla porównania, zobacz co Ci powiedzą. Decyzja o dalszym braniu Dupka wg mnie bardzo trafna. A ten wzrost bety bardzo mi się spodobał i dał nadzieję, że może Twój bąbelek jeszcze się nie poddał...trzymam mocno kciuki, żeby to była prawda i życzę Ci tego z całego serca!

Blondi- cycory bolą tak??? I plecki też bolą co??? I Dr Beatka szyjkę sprawdziła??? i jeszcze kapuśniak na dokładkę??? Jak Ty mi tu o 8:00 w niedzielę nie wpadniesz z info co do testu to wpierdziel, w dyby i do lochu!!!

Adelajdo- nie ma powodu się unosić i uciekać z forum. Zgadzam się z tym co napisała bodajże Aisa- Twój post po prostu pojawił się wg mnie w nieodpowiednim momencie- chętnie czytamy o naszych problemach i przeżyciach, dzięki temu możemy się lepiej poznać. Ale zrobisz jak chcesz. Zyczę powodzenia i dużo radości w życiu :)

A ja miałam wczoraj kapuśniak! Boszsz to znak!

no widzisz i biegasz do wc dzis ;) coś podejrzane hihi

No dokładnie a dziś się śmiałam z postów Mauysi a potem się wkurzyłam na jednego gościa z pracy, więc mam tez huśtawkę nastrojów...

karoam, nick nieaktualny, Beata lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Olka rób teściora natentychmiast!!

Już wczoraj robiłam ale była bladziocha, tak niewidoczna, że nawet testu nie było widać....

Karoam, jak tam nowa praca?

Ujdzie ale nie wiem jak długo pociągne, bo jednak ciąża daje o sobie znać zmęczeniem a taki nienormowany tryb pracy, plus nocne lotniska, stanie w pełnym słońcu, użeranie się z turystami...na razie daję radę ale muszę myśleć o bąbelku :)
    Dlatego w niedziele idę na rozmowę do innej firmy i zobaczymy :)

Ale też w branży turystycznej?

karoam lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:

Już wczoraj robiłam ale była bladziocha, tak niewidoczna, że nawet testu nie było widać....

Ujdzie ale nie wiem jak długo pociągne, bo jednak ciąża daje o sobie znać zmęczeniem a taki nienormowany tryb pracy, plus nocne lotniska, stanie w pełnym słońcu, użeranie się z turystami...na razie daję radę ale muszę myśleć o bąbelku :)

Tak- białe twarze tylko w turystyce mogą pracować ;) No chyba, że jacyś ekstra wyspecjalizowani i z perfekcyjnym arabskim :)
    To jakiś nowy hotel z centrum SPA- potrzebują Polek na recepcję, bo SPA będzie sprzedawane jako "wycieczka" u rezydentów :)

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Blondi22 wrote:
    hehe oj Karoam nie bedziesz chyba bila ;)

To zależy tylko od Ciebie.................... ;)

hehe ok

karoam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:

Tak- białe twarze tylko w turystyce mogą pracować ;) No chyba, że jacyś ekstra wyspecjalizowani i z perfekcyjnym arabskim :)
    To jakiś nowy hotel z centrum SPA- potrzebują Polek na recepcję, bo SPA będzie sprzedawane jako "wycieczka" u rezydentów :)

A nie potrzebują osób testujących? Wiesz, ktoś powinien sprawdzić, czy w saunie nie jest zimno a pan masażysta za bardzo nie uciska...

karoam, aisa, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:

tez ciekawie ;)

karoam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:

A nie potrzebują osób testujących? Wiesz, ktoś powinien sprawdzić, czy w saunie nie jest zimno a pan masażysta za bardzo nie uciska...

Jeśli będą szukać testerów zgłoszę Twoją kandydaturę :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:
    Ola_czeka wrote:
    karoam wrote:

Jeśli będą szukać testerów zgłoszę Twoją kandydaturę :)

Dzięki :*

karoam lubi tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o ktorej Selena-Wosebka ma wizyte u gina?

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba nie była umówiona na konkretną porę, teściowa trzymała jej kolejkę.

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Chyba nie była umówiona na konkretną porę, teściowa trzymała jej kolejkę.

aaaaaaaa to dlatego tesciowa trzyma jej kolejke ;) ok dzieki

u nas tez tak sie czeka w szpitalu do ginów masz termin na dany dzień ale kolejke musisz sobie zając ;)

a.png
    a.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 15:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Was Kobiety :)
    Jeśli te wszystkie Wasze objawy się potwierdzą (sikanie, smaki, nastroje, bóle przeróżne ....) to tu będzie ciąż, a ciąż u nas, a potem każda z wózkiem przy komputerze będzie siedziała wpatrzona w różową stronkę, gdy Maluch uśnie :P

karoam, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • aisa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam, fajnie, że masz nową opcję pracy. Oby się udało! Będziemy mieć wtykę ;)
    Teraz czekamy na wieści po wizytach... Wosebka miała wizytę z kolejkową a Kaja chyba o 16 miała mieć... więc czekamy...

Ola_czeka, karoam lubią tę wiadomość

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Shagga, Ty nadal naczynia zmywasz po gościach?

• aisa Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Shagga, Ty nadal naczynia zmywasz po gościach?

Też właśnie o Niej pomyślałam...
    A Żbikową ktoś dziś widział?

o148e6yd9z2ipahq.png
    wnidtv73ksjvw8t0.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja. W krzakach (na privie).

aisa, Kaja, Beata lubią tę wiadomość

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witammmm was póznym popołudniem wiec tak jeśli was to interesuje to wam napiszę ,a jeśli nie to nie czytajta Laski :-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 17:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Więc tak Ferda ja myslisz co dziennie ,aby ci się udało !!!!!!!!!!

A teraz tak byłam na monitoringu po 2 miechach się udało i tak w 9dc jaki jest dziś pan Gin nic nie widział ani najmiejszego pęcherzyka ,ale kazał przyjść w poniedziałek i jeśli taka sytuacja dalej się powtórzy to od nowego Cyklu zapisuje mi Clomid czy jakoś tak i więc zaczynają się schody ten gin po 5 wizytach widzi problem ,a ta pinda co od 7 miechów mnie leczyła tego nie widziała normalnie mam ślinotok nie cenzuralnych słów na tą Kobietę ......

nick nieaktualny, Beata, kiti lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi ty wes kobieto siknij wiesz na co i daj nam znać !!!!!!!
    Karoma powodzenia w nowej pracy teraz co czytam ulalala:-)
    Shagga utoneła w stosie Garów może trzeba jej pomoc;-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

• Kaja Autorytet

Wysłany: 23 maja 2013, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie ma to jak pisanie sama ze sobą cisza ulalala ....dobra idę się dołować z moją psiną .......buzole zozole ,ariwederci Polako:-)

mhsvanlih0qhtdnx.png

‹‹ 2898 2899 2900 2901 2902 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kiedy ginekolog może zaproponować pessaroterapię i jak przebiega wdrożenie?

Obniżenie macicy, nietrzymanie moczu, ryzyko przedwczesnego porodu – to tylko niektóre z problemów, z którymi zmaga się wiele kobiet. Dla tych, które chcą uniknąć operacji, a jednocześnie poprawić jakość życia, rozwiązaniem może być pessaroterapia. Dowiedz się więcej, czym jest ta metoda i komu jest polecana. 

CZYTAJ WIĘCEJ