plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
pati wrote:Zosia ja mam rano jak wstaje jak się kładę a popołudniu to ja wytrzymać nie mogę
a może masz problemy żołądkowe? nie mozna po zgadze powiedziec czy ktoś jest w ciąży czy nie:) rozumiesz.. taki objaw to żaden objaw. ale zobaczymy jak to się potoczy dalej -
Zosiu ja sobie wypraszam takie pomówienia ;P ja nie pisałam, ze mam dużo śluzu tylko, ze jest jak woda a potem pisałam, ze w tej wodzie są grudki, ale nie, że go dużo, bo go dużo nie było ;P
I śluz w ciąży u każdej wygląda inaczej. Ja też teraz miewam lepki, potem znowu jak woda (taki rozrzedzony ale bez poślizgu )zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
o no to bardzo cię przepraszam:) bo aktualnie mam go małoa cos mi świtało że właśnie pisałaś o tych grudkach i wodzie..
boli mnie jajnik..
bello ten cykl mój sie dobrze nie skończy.. po prostu mam takie przeczucie. mówcie sobie co chcecie, ja tak czuję. -
Zosia Ty mnie nie denerwuj nawet No musi Ci się udać! Bo ja już głupio się tu zaczynam czuć na tym wątku taka sama... She nie jest taka gadulska jak ja i czuję się taka wysunięta przed szereg, no normalnie jakbym stałą w szkole pod tablicą. Nie rób mi tego! Masz być w ciąży! I pamiętaj, ze nie możesz mi odmówić, bo Cię zeżrą myszy! Osobiście je na Ciebie naśle -.-
zosia-ktosia lubi tę wiadomość
-
o nie... w te myszy to ja akurat wierzę.. babcia mówiła że miała ciocię bogatą która miała zawzze kase. któregos dnia babcia (jako młoda mężatka) poszła do niej żeby jej pożyczyła pare groszy a ta odmówiła. więc babcia wrociła do domu i już. nazajutrz ciotka wpadła do babci z pretensajmi że myszy nasłała na nia.. wszystkie schowane banknoty były nadgryzione albo zupełnie pogryzione przez myszy..
aaaa no babcia była w ciąży oczywiście:)
ps. znowu mi avatarka zabrali no...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2012, 08:00
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja też wierzę w te myszy, więc uważaj a tak poważnie ja w wiele rzeczy wierzę w niektóre to nawet nie wierzę tylko WIEM, że sa. Interesuję się trochę parapsychologią ze względu na rzeczy, których doświadczyłam. Do tego wierzę w niektóre przesądy Ot taki swirusek ze mnie ))
-
Jaaaaaaasne Zosia Odwrotne sny, zwykły katarek, który miesza w tempce i opóźnia @... wmaaaaawiaj sobie dalej wmaaaawiaj A jak Ci wyjdzie test pozytywny, to pewnie napiszesz, że raka dostałaś i to od tego... bo ciąża przecież absolutnie niemożliwa!