X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 06:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zośka aczkolwiek mam ochotę Cię zabić, ze jeszcze nic nie wiadomo xD Bo stresa mam przez Ciebie, ze hej :D

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • she Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A Bella nie moze sie teraz stresowac :)

BellaRosa lubi tę wiadomość

201306215365.png
  • BellaRosa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie! :D
    Zosia a może tam był jakiś cień cienia kreski, a?:>

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2012, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moze trzeba by wyslac zosi te czule testy z tesco?

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To już lepiej niech podjedzie te 4 przystanki po robocie :D Bo zanim my jej wyślemy to ja jajko zniosę :D

she lubi tę wiadomość

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2012, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheheh, no moze powinna, hehehe... bo kobiet w ciazy sie nie denerwuje, nie?:)

• BellaRosa Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nooo nie można denerwować bab w ciąży bo jeszcze myszy zjedzą i co wtedy?:P

f2wldf9h9lun5cxj.png
    iv09cwa1ersqxdi1.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jestem z powrotem..

nie bello nie było cienia cienia kreski:)
    ja nadal obstawiam że mi przez katar sie rozregulowało.. przeziębienie przecież wpływa na cykl...
    dziś i może pojadę po te testy

0b20b16b995f24a8cb229af77491f63c.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poza tym znika mi śluz, mam go mniej i jest lepki a to oznaka tylko jednego.. pamiętam jak bello dziwiłaś się że masz dużo tego śluzu, otóż ja prawie już nie mam..

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry wszystkim,

Widzę, że sporo się działo od wczorajszego popołudnia...

Mała --> Trzymaj się. Bella Rosa napisała dokładnie to, co sama bym Ci powiedziała... Każdy z nas w końcu przeniesie się na Górę, co oczywiście wcale nie oznacza, że nie mamy prawa płakać lub złościć się, że tak się stało z naszą bliską osobą...

Plemniczko --> Dobrze, że masz tego drugiego lekarza. Czasem naprawdę warto jest skontaktować się z innym specjalistą i poprosić go o opinię. A tego pierwszego spuść na drzewo...

Tysiu --> Jeszcze nic straconego :) Czekamy teraz na @, który oby nie nadszedł :D. Zalecam Ci teraz kilkudniowy wylot w kosmos, albo chociaż wyjazd do jakiegoś spa (bez termometru!), bo wiem, że przez to oczekiwanie można dostać na głowę ;-)

Dora --> Witaj na naszym topiku! Jeśli uda Ci się przebrnąć przez setki (teraz już setki!!) zapisanych przez nas stron, to szacun ;-)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka wszystkim.Zosia będzie dobrze jak nie ma @ to nadzieje jest,u mnie cyrki z termometrem dzisiaj będzie nowy.dlatego ignorowałam dzisiaj tempke,mnie tak zgaga meczy ja nie wiem co jest kładę się ze gaga i wstaje z zgaga,a piersi mnie tak bolą ze na brzuch spać nie mogę pewnie już @ czyha na mnie

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Papa muzarcia

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lola wrote:
    Zosia jak będe się starać tak oficjalnie, tzn z mierzeniem tempki to napewno zrobie sobie wykresik. narazie nawet nie wiem jak bo nie zagłebiałam się w ten temat.
    Co do słów krytyki to kurcze nie wiem czy ja się tu w takim razie zadomowie, bo tak naprawde ja lubie pisać, mówić to co myśle a nie sztucznie sobie słodzić i unikać niewygodnej prawdy.Cóż czasem to bywa bolesne, ale chyba mniej niż wchodzić na forum i czytać po raz wtóry samo slowo Ceszc od sandry:)

Jest różnica między mówieniem tego, co się myśli, sztucznym słodzeniem i unikaniem niewygodnej prawdy, a brakiem podstawowych zasad dobrego zachowania. Czy w realu też jesteś taka bezpośrednia? Czy podsłuchawszy rozmowę obcej Ci grupy ludzi, sama stojąc w odległości takiej, że rozmówcy Cię nie widzą, nagle stajesz wśród nich i bez żadnego "Dzień dobry" mówisz: "Rany, ale ma pani beznadziejną fryzurę"?
    Chyba nie. Co innego "szczerość w internecie", gdzie każdy może bezkarnie uruchomić swoje duszone na co dzień pokłady złej energii i strollować jakieś forum.

Sorry dziewczyny, że do tego wracam, ale po prostu kopara mi opadła, jak wczoraj to czytałam... Nie odzywam się już w tej sprawie ni słowem.

BellaRosa, klamka lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu.. melisę mozna chyba pić. ja nic nie wiem że nie wolno.
    co do topiku.. no cóż grono staraczek się powiększa ale to my stare wyjadaczki je założyłyśmy i na siłę nikogo nie zapraszamy, jak się nie podoba to wiesz co..
    Póki ktos nie zacznie obrażac słownie drugiej osoby, to ma prawo do wyrażania własnych opinii.

Muzarciu uśmiechnij się, choć za oknem pogoda nie nastraja do radości.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzarciu trzymaj się, życzę szybkiej poprawy nastroju.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2012, 07:20

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tez pada

• zosia-ktosia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobrze Pati to kolejny cykl z termometrem o 7 rano:) i zobaczysz różnicę w cyklu, mówię ci.

• pati Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no napewno.ale powiedzcie mi co z ta z zgaga wcześniej tak nie miałam to mnie do szału doprowadza

• mauysia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pati wrote:
    no napewno.ale powiedzcie mi co z ta z zgaga wcześniej tak nie miałam to mnie do szału doprowadza

Niestety nic Ci nie doradzę, pati, bo sama nigdy nie miałam zgagi...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • pati Przyjaciółka

Wysłany: 7 listopada 2012, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok ja zmykam do pracy bo znowu otworze później.do popisania 3majcie sie kochane.papa

zosia-ktosia lubi tę wiadomość

‹‹ 288 289 290 291 292 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ