plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
tak to naprawdę nie jest duża niedoczynność w naszym wieku powinno być ok 1-2 na spokojnie zajmie to kilka miesięcy - bo dawki na początku się zwiększa pomału żeby się nadczynność z kolei nie zrobiła. Ale w TWoim przypadku nie martw się o staranka tylko działaj
plemniczka lubi tę wiadomość
-
rudzielec wrote:Plemniczka jest jeszcze jedna opcja, jeżeli nie masz tego zdiagnozowanego, i diagnozują Cię po raz pierwszy pod tym kątem, rano do rodzinnego niech wypisze skierowanie na TSH i anty-TPO, ft3 i ft4, Powiesz że ostatnio jesteś strasznie senna, czujesz, że przybierasz na wadze, masz złe samopoczucie ble ble ble.... i niech wypisze musi
rodzinny nie moze wypisywac na nfz antytpo i hormonów. moze tylko tsh- i tego jestem pewna tak jak tego, ze jestem baba ;p -
Rudzielec w takim razie zrobił to na własną odpowiedzialność.. U mnie lekarz, który przepisuje całą mase badań i dba o pacjentów jak nikt powiedział stanowczo, ze nie wypisze, bo nie może wypisać przeciwciał ani hormonów (oprócz TSH- żeby nie było). Endo to potwierdziła, z kolei siostra, która leczy się na tarczycę od ponad 30 lat wyśmiała mnie, ze w ogóle lekarza rodzinnego o to spytałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2012, 21:01
-
dobra dziewczynki ja zmykam idę poleżeć sobie w wannie może mi się ciut lepiej zrobi bo jestem teraz jakaś rozbita i tłumy myśli mi przez głowę przechodzą no i oczywiście ciągle będę czekać na ten cholerny telefon ze zła wiadomością.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaha razem pisalysmy!!! no ale testu nie masz takiego czulego, wiec w sumie nie ma sie co przejmowac... w takim razie czekamy, ale pieeeeknie, mam nadzieje, ze ci sie udalo:)
u mnie byl skok, maly bo maly, ale i tak jest tempka wyzej, niz te podstawowe temperatury, wiec jest juz po owu. Zaczynam odliczanie rowniez:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2012, 05:47
mauysia lubi tę wiadomość