plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya wiecie co ja znalazlam? hehhe, teraz az sie usmialam, jak zosia do jednej dziewczyny napisala pod jej wykresem:
"a ja myślę że przeziębienie nie wydłuża cyklu:) (...) "
hihihi, nie wiem, tak mi sie usmiechnelo. Ale wiem, ze Zosienka co do siebie samej to sie po prostu dystansuje... ale smiesznie, nie:)?BellaRosa lubi tę wiadomość
-
kochane trzymajcie za mnie kciuki ja testuję 13 a 14 jedziemy z mężem na mecz do Gdańska Polska-Urugwaj (chyba) i tam chciałabym mu powiedzieć że zostanie tatusiem. Także jak zobaczycie w telewizji faceta latającego po stadionie to będzie mój m hehe
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
nie kochana dla mnie to nie problem bo testowanie to tylko nerwy.
oj klameczko.. bo jak juz pisałam.. u mnie wydłuża a u innych nie:) bo ja taki ewenement jestem. choć nie zdarza mi się spóźnianie z @ to są odchyły.. ja nie byłam na monitoringu.. a może też miałam przerośnięte jajeczko? może było cos nie tak? pamiętacie jak Monia miała super wykres? wysokie temp i co? i nic.. więc ja też to moge mieć..
-
aneczkaaa1985 wrote:kochane trzymajcie za mnie kciuki ja testuję 13 a 14 jedziemy z mężem na mecz do Gdańska Polska-Urugwaj (chyba) i tam chciałabym mu powiedzieć że zostanie tatusiem. Także jak zobaczycie w telewizji faceta latającego po stadionie to będzie mój m hehe
ok, będę wypatrywać jakby co:) -
nick nieaktualnyHeheh, no z daleka to latwiej, pewnie. Ja sama siebie tez staram sie nie nakrecac, chociaz w 1szy dzien @ chodze troche przybita. Potem mi przechodzi, bo przeciez to znaczy, ze znow mamy nowa szanse...
Eh, ale mam nadzieje, ze zosia jest kolejna szczesliwa:) -
zosia-ktosia wrote:nie kochana dla mnie to nie problem bo testowanie to tylko nerwy.
oj klameczko.. bo jak juz pisałam.. u mnie wydłuża a u innych nie:) bo ja taki ewenement jestem. choć nie zdarza mi się spóźnianie z @ to są odchyły.. ja nie byłam na monitoringu.. a może też miałam przerośnięte jajeczko? może było cos nie tak? pamiętacie jak Monia miała super wykres? wysokie temp i co? i nic.. więc ja też to moge mieć..
Ty sama jesteś przerośnięte jajeczko -.-
Trzeba nasłać na Ciebie Muzarcie... innej rady nie ma!