plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBella he he chodzić po wodzie...ja bym zaryzykowała ale tylko nad śródziemnym;-)Widzę, że tu Zosieńka ma ślinotok, jak na komputer parska Znaczy się mamy dziewczyny kolejny objaw ciąży;-)!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2012, 09:51
BellaRosa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo wiem, widziałam...też się uśmiałam...bella mnie ciągle ten brzuch boli tak nie za mocno ale bardziej jak mam wysiłek, jak długo siedzę jak się poddenerwuję. Czasami aż w stronę pachwin ciągnie..takie stałe napięcie...nawet teraz...
...mam luteinę w domu i nie wiem czy wziąć dla świętego spokoju...a do gin się nie dodzwonię, bo zasiałam numer...
Według mnie to 12 dpo a według ff to 11. Jeszcze trzy dni do @. Jeśli to ten castagnus to przecież ja się wykończę... -
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam sobie sama w aptece bez recepty luteinę pod język... ale po przeczytaniu ulotki w końcu nie wzięłam, bo bałam się zadzierać z hormonami, o których nie mam pojęcia (bałam się, ze jak mam dobry progesteron to luteina mi go podwyższy i też nie będzie za dobrze)- ale ja się nie znam tak naprawdę czy można czy nie. Może i można? No tu Ci nie powiem, bo totalnie nie czuję się kompetentna w tym przypadku.
Co do brzucha... ja miałam i mam tak, ze czasem jak zakaszlnę, czy się przekręce z boku na bok tu czuję takie kłucie jakby trochę z pieczeniem. Sam brzuch mnie nie boli- tylko takie coś (podobno to znaczy, ze macica rośnie i ma prawo tak być). No i dziwna rzecz, bo nieświadomie napinam brzuch siedzę siedzę i nagle łapię się na tym, że mam napięte mięśnie brzucha i je wtedy luzuję... nie wiem co to -
nie było mnie jakiś czas muzarciu bo szef wyszedł i musiałam pójśc do sekretariatu. więc to nie tak że jak wczodzisz to wszysrtkie znikają, praca czasem niestety ma pierwszeństwo:)
u mnie nadal biało.. bez zmian.
muzarcia a może ty też zaciążyłaś? poczekamy, zobaczymy. te 3 dni nikogo nie zbawią.
bello ja tez jak kaszlne to mnie kłuje w brzuchu. jak kłade się spac to nie moge leżec na brzuchu bo cos tam uwiera.. i tylko bok zostaje..BellaRosa lubi tę wiadomość
-
zadzwoniłam do 7 aptek w pobliżu. ANI JEDNA nie ma ultra czułego testu.. jedna mi nawet powiedziała że te z czułością 10 to wcale nie są tak czułe, żebym się nie sugerowała bo one napewno mają też 25 ale producent napisał inaczej żeby był większy popyt.. dziwna babka..
jedna na 18tą zamówiła. jak nie będzie w tesco to pojadę tam najwyżej..