plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem, może przeciąg był.
Muzi masz zadanie domowe, żeby Ci przepchnęli te jajowody i żebyś zaszła w następnym cyklu.
I żeby Ci wstrzyknęli więcej absurdalnego poczucia humoru w stylu "śmietnika" bo normalnie co czytam ten tekst to leję.Shagga_80, jeju lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Kiedys z dziewczynami zmodyfikowałyśy taką grę w liceum ale musiałabym sobie przypomnieć ...składało się w harmonijkę z pytaniami ale wpisywałyśmy takie głupoty, że wychodziło coś w stylu: "Zdeprawowane babci kapcie zachęcają marchewkę do kąpieli na dachu."
Nie wiem czy my byłyśmy wtedy normalne ale ryczałyśmy ze śmiechu ... to były czasy...wino w słoiczku po dżemie, w pociągu opracowywałyśmy ha ha a na wagsy pojechałyśmy do innej szkoły co się okazało nasz dyrektor miał tam umówioną wizytę"szczęściary"- uprzedziła nas sekretarka z naszej szkoły (co to z dyrem przyjechała)a spotkała na korytarzu pod sekretariatem...
No, fajna zabawa była z tą składaną karteczkąPrzypomniałaś mi
-
jeju wrote:Kiedys z dziewczynami zmodyfikowałyśy taką grę w liceum ale musiałabym sobie przypomnieć ...składało się w harmonijkę z pytaniami ale wpisywałyśmy takie głupoty, że wychodziło coś w stylu: "Zdeprawowane babci kapcie zachęcają marchewkę do kąpieli na dachu."
Nie wiem czy my byłyśmy wtedy normalne ale ryczałyśmy ze śmiechu ... to były czasy...wino w słoiczku po dżemie, w pociągu opracowywałyśmy ha ha a na wagsy pojechałyśmy do innej szkoły co się okazało nasz dyrektor miał tam umówioną wizytę"szczęściary"- uprzedziła nas sekretarka z naszej szkoły (co to z dyrem przyjechała)a spotkała na korytarzu pod sekretariatem...
aaaaaaa ja pamietam taka grefajne to było
-
jeju wrote:Chyba pozwolę synowi na wagary w rozsądnych ilościach żeby miał co wspominać...
A teraz jak mauysia wróciła i inne dziewczynki, to ja zmykam...Sandra witaj, jak u Ciebie...pozwolisz, że poczytam troszkę później, bo już pora ogarnąć w domu trochę...
Muzi, u mnie ok. Nic nowego się nie wydarzyło...
Ostatnio często głowa mnie boli i to dość mocno ...
Jakieś zmiany nastroju i takie tam...
Nie będę tu zanudzać...
A co u Ciebie kochana??;*
P.S A ja nie znam tej gry niestety ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 08:31
jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Mnie nie było bo ucięłam pogawędkę z panią z Orange
Dobre warunki chyba w końcu będę mieć, i może jeszcze jakiś telefonik mi skapnie
Takie bzdury, a człek od razu lepiej się czuje
Aha myślałam, że pracujesz.
To też, ja multitaskuję... Albo multitaszczę...jeju lubi tę wiadomość
-
Sandraa wrote:jeju wrote:Chyba pozwolę synowi na wagary w rozsądnych ilościach żeby miał co wspominać...
A teraz jak mauysia wróciła i inne dziewczynki, to ja zmykam...Sandra witaj, jak u Ciebie...pozwolisz, że poczytam troszkę później, bo już pora ogarnąć w domu trochę...
Nie będę tu zanudzać...
P.S A ja nie znam tej gry niestety ...
a jak cykle u Ciebie kochana? Nic nie widzimy niestety...może byś jakąś morfologię zrobiła..ból głowy może być z osłabienia, zmęczenia, u mnie? W poniedziałek HSG ale jak mi zabraknie odwagi, to nie pójdę na nie;-) muszę uciekać, planuję niespodziankę dla Shaggi...tylko je znajdę wśród stringów i innych takich -
jeju wrote:Chyba pozwolę synowi na wagary w rozsądnych ilościach żeby miał co wspominać...
No i masz! Wystraszyłam Muzi!jeju lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
przede wszystkim wypadałoby się wytłumaczyć czemu mnie "nie ma". wiecie, wypadł mi urlop od wątku taki last minute. pewnie niedługo wrócę.
Tymczasem proszę o wysyłanie życzeń do Szwecji do naszej koleżanki Aisy, bo ma dziś imieniny.
Jeszcze raz wszystkiego najlepszego :*
Miłego dniaBlondi22, aisa, Beata, kopciuszek126, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:a ja idę sobie mam Focha przez duże F
nikt mnie nie widzie, nie czuje nie słyszy...
o co mi kaman z mało lajków dostałam czy co?
Becia chyba nie czai rozwinięcia FOCHa.hehehe
Ja już w pracy to tylko podczytuję.Blondi22, Beata lubią tę wiadomość
👩 '85 👦'82
AMH 1.07
07.2015 - 1IUI ❌
08.2015 - 2IUI ❌
01.2022 AMH 0,24
02.2022 Invicta - IVF z KD ❌
02.2022 OVIklinika
03.2022 krótki protokół IVF
31.03.2022 transfer 3dniowca 8AB
8dpt cień cienia, 9 dpt ⏸,
11dpt beta 27,2 13dpt beta 65,5, 15dpt 190,6
11.2022 w końcu jesteś z nami 👧
01.2023 🦀tarczycy
W DRODZE PO RODZEŃSTWO 🙏
10.2024 AMH 0,17
11.2024 krótki protokół IVF -
jeju wrote:Sandraa wrote:jeju wrote:Chyba pozwolę synowi na wagary w rozsądnych ilościach żeby miał co wspominać...
Nie będę tu zanudzać...
P.S A ja nie znam tej gry niestety ...
a jak cykle u Ciebie kochana? Nic nie widzimy niestety...może byś jakąś morfologię zrobiła..ból głowy może być z osłabienia, zmęczenia, u mnie? W poniedziałek HSG ale jak mi zabraknie odwagi, to nie pójdę na nie;-) muszę uciekać, planuję niespodziankę dla Shaggi...tylko je znajdę wśród stringów i innych takich
Teraz jestem na etapie 14 dc. Więc czekam na owulkę. Szczerze powiem, że ten ból głowy zaczął się mniej więcej od mojej stłuczki jakiś czas temu.
Ale nie wiem czy to ma jakiś związek ... (bo w głowę się nigdzie nie walnęłam) no nic poczekamy zobaczymy ...
Na HSG musisz iść, nie masz innego wyjścia KOCHANA!!!!!mauysia, jeju lubią tę wiadomość