plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Beata wrote:poczekajcie na mnie chwilke bo się zmacham....
Wosebko nie wiem jak to w ciązy ale ja wybrałam najlepszy moim zdaniem zestaw magnezu NeoMag dla pijących kawe nie ma znaczenia czy pijesz jej dużo ale ważne jakie ma składniki a mianowicie
cynk (bardzo dobrze wpływa na hormony kobiece)
magnez
wapń
wit B
Olu w przyszłym tygoniu wybieram sie do fryzjera wiec jak coś to podaj adres to wyślę ścinki może coś z tego poskładasz
Mała kochana my tu wszystkie pamiętamy co obiecałas i sie nie wykręcisz
Może przynajmniej starczy do wypchania małego jaśka...
Albo poduszeczki na szpilki. Wysłałabym ją Muzi.
EHHH ŻE CO? chcesz ze mnie zrobić lalkę wodoo i szpilki wbijać
chyba nie wytrzymam tego!Ola_czeka lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
Olka Ty masz codziennie urodziny, szampański nastrój i w ogóle
ach zapomniałam raz miałaś imieniny he he dobra wypalenie nadeszło, piszę już głupoty...to co? Do poniedziałku wieczora jak dobrze pójdzie. Trzymta się mocno i się czasem nie puszczajta
Ola_czeka, Selena, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Beata wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Beata wrote:poczekajcie na mnie chwilke bo się zmacham....
Wosebko nie wiem jak to w ciązy ale ja wybrałam najlepszy moim zdaniem zestaw magnezu NeoMag dla pijących kawe nie ma znaczenia czy pijesz jej dużo ale ważne jakie ma składniki a mianowicie
cynk (bardzo dobrze wpływa na hormony kobiece)
magnez
wapń
wit B
Olu w przyszłym tygoniu wybieram sie do fryzjera wiec jak coś to podaj adres to wyślę ścinki może coś z tego poskładasz
Mała kochana my tu wszystkie pamiętamy co obiecałas i sie nie wykręcisz
Może przynajmniej starczy do wypchania małego jaśka...
Albo poduszeczki na szpilki. Wysłałabym ją Muzi.
EHHH ŻE CO? chcesz ze mnie zrobić lalkę wodoo i szpilki wbijać
chyba nie wytrzymam tego!
Oto do czego doprowadza kobieca zazdrość o wygląd koleżanki. -
Ola_czeka wrote:jeju wrote:Olka?! Czy Ty nie robisz już ze mnie całkiem wsiowej gospodyni?! Chyba na znak protestu nauczę się haftu krzyżykowego i Wam landszaft nad łóżko w sypialni wyszyję! Z zemsty! he he żart ale nie wiem czy tak do końca żart ha ha
Jesteś jedyną znaną mi osobą z naszego pokolenia, która lubi szycie.
Możesz mi wyhaftować szmatę z napisem "Herzlich willkommen", powieszę nad piecem.
A widzisz, jest różnica między "szyciem" a "haftowaniem". Spora część nas haftuje bądź niedawno haftowała często i gęsto, ale czynność ta nie należała do najprzyjemniejszych...Beata lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Effcia myślisz, że dam radę bez znieczulenia? Dalej obstaje, że chcę bez...ale może w poniedziałek skapituluje.Robili Ci morf i ob przed badaniem kochana czy szłaś juz bez niczego?
tak robili:)ja Ci powiem tak ja myślałam że byłam bez znieczulenia ale dostałam ten "dolargan" i powiem Ci że choć on jest przeciwbólowy to i tak trochę bolało więc gdyby o mnie chodziło brałabym znieczulenie -
mauysia wrote:Ola_czeka wrote:jeju wrote:Olka?! Czy Ty nie robisz już ze mnie całkiem wsiowej gospodyni?! Chyba na znak protestu nauczę się haftu krzyżykowego i Wam landszaft nad łóżko w sypialni wyszyję! Z zemsty! he he żart ale nie wiem czy tak do końca żart ha ha
Możesz mi wyhaftować szmatę z napisem "Herzlich willkommen", powieszę nad piecem.
A widzisz, jest różnica między "szyciem" a "haftowaniem". Spora część nas haftuje bądź niedawno haftowała często i gęsto, ale czynność ta nie należała do najprzyjemniejszych...
Już się tak nie chwalcie, kiedyś też się nauczę haftować.mauysia lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Ola_czeka wrote:jeju wrote:Olka?! Czy Ty nie robisz już ze mnie całkiem wsiowej gospodyni?! Chyba na znak protestu nauczę się haftu krzyżykowego i Wam landszaft nad łóżko w sypialni wyszyję! Z zemsty! he he żart ale nie wiem czy tak do końca żart ha ha
A widzisz, jest różnica między "szyciem" a "haftowaniem". Spora część nas haftuje bądź niedawno haftowała często i gęsto, ale czynność ta nie należała do najprzyjemniejszych...
Już się tak nie chwalcie, kiedyś też się nauczę haftować.
Wiadomo, bo jak mawia poeta, dla każdej z nas przyjdzie haftowania czas...
Idę popracować, bom teraz tak przysuszyła, że aż mi wstyd.jeju lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Beata wrote:hehe Ola to na pocieszenie powiem Ci że mam małe cycki
nie bądź zazdrosna
Za to ja - też mam małe.
heheheheheee
i dobrze!!!jeju lubi tę wiadomość
Oliwka 2006
2.12.15 11/12 tyg ciąża zaśniad/2.03.17 7 tyg lyz. po poronieniu/7.05.17 pęknięcie jajowodu. Usunięcie
-
a ja idę sobie mam Focha przez duże F
nikt mnie nie widzie, nie czuje nie słyszy...
o co mi kaman z mało lajków dostałam czy co?jeju, kopciuszek126 lubią tę wiadomość
Oliwka 2006
-
jeju wrote:Żartowałam Olka...przypomniało mi się ogłoszenie...Zenek od Narlochów ze wsi Koziebobki dał ogłoszenie do gazety a brzmiało ono dokładnie tak:" oddam konia w dobre ręce"...to ja oddam cycuchy... idę bo zboczyłam ze ścieżki moralności ....Olka nie znoszę napisów niemieckich na szmatach...w ogóle jak przejeżdżam tu w opolskim i mijam tablice z niemieckimi nazwami miejscowości to mi się ciśnienie podnosi, na nerwy działa mi jak Polka idzie do komunii i dostaje ją na dłoń...wrrrr....mniejszość niemiecka działa mi na nerwy, wybaczcie, a dlatego,że chcą być odrębną narodowością najlepiej...w ogóle Śląsk jest dziwnym regionem...BARDZO DZIWNYM...czasem aż mnie mdli...jestem Kociewianką i dobrze mi z tym...urodzoną w stolicy Kociewia i głowę dam, że żadna z Was nie znała regionu Kociewie. Może Kaja coś kojarzyć...
Ja wiem, no co Ty.
No dobra, wygooglałam.