plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWosebko, ja od początku ciąży musiałam brać jod i wtedy znalazłam witaminy dla kobiet w ciąży z jodem i tak w Centrum Materna jest go 200, a potem przeszłam na Femibiona Natal 1 i tam jest 150,ale moja Endo powiedziała,że może też być...magnez biorę od niedawna, gdy zaczął mnie brzuch boleć i bior aspargin, przepisałam go sobie sama, bo w poprzedniej ciąży moja Ginka mi go przepisała...tak więc teraz biorę Femibion (już 2kę) i magnez i luteinę (choć to ostatnie "inną" drogą podania
).
Selena lubi tę wiadomość
-
Beata wrote:poczekajcie na mnie chwilke bo się zmacham....
Wosebko nie wiem jak to w ciązy ale ja wybrałam najlepszy moim zdaniem zestaw magnezu NeoMag dla pijących kawe nie ma znaczenia czy pijesz jej dużo ale ważne jakie ma składniki a mianowicie
cynk (bardzo dobrze wpływa na hormony kobiece)
magnez
wapń
wit B
Olu w przyszłym tygoniu wybieram sie do fryzjera wiec jak coś to podaj adres to wyślę ścinki może coś z tego poskładasz
Mała kochana my tu wszystkie pamiętamy co obiecałas i sie nie wykręcisz
Może przynajmniej starczy do wypchania małego jaśka...Beata lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effcia28 wrote:mauysia wrote:Effciu, a gdzie byłaś z przedszkolnymi dzieciaczkami?
w ZOO we Wrocławiu
Tak czułam, że to było ZOO! No to całkiem daleka podróż.
Ja uwielbiam chodzić do zoo
Tylko to w Poznaniu (nowe) jest takie duże że nigdy nie daję rady całego przejść
nie byłam właśnie w Poznaniu w Zoo jeszcze a chętnie bym się wybrała
Jakby co to Stare Zoo (małe i mało zwierząt) jest za darmochę, a za Nowe się płaci, ale za to jest gigantyczne i ma masę egzotycznych zwierząt. Wyprawa na prawie cały dzień.Effcia28, Sandraa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Beata wrote:poczekajcie na mnie chwilke bo się zmacham....
Wosebko nie wiem jak to w ciązy ale ja wybrałam najlepszy moim zdaniem zestaw magnezu NeoMag dla pijących kawe nie ma znaczenia czy pijesz jej dużo ale ważne jakie ma składniki a mianowicie
cynk (bardzo dobrze wpływa na hormony kobiece)
magnez
wapń
wit B
Olu w przyszłym tygoniu wybieram sie do fryzjera wiec jak coś to podaj adres to wyślę ścinki może coś z tego poskładasz
Mała kochana my tu wszystkie pamiętamy co obiecałas i sie nie wykręcisz
Może przynajmniej starczy do wypchania małego jaśka...
Albo poduszeczki na szpilki. Wysłałabym ją Muzi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 maja 2013, 07:38
mauysia, Beata lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRucia wrote:Dziewczyny dzisiaj mam zamiar skoczyć do Lidla bo wczoraj rzucili ciuchy ciażowe. Chyba na zaś zaopatrzę się w leginsy i spodnie dresowe.
Dam wam znać czy ciuchy są konkretne czy badziew
To od wczoraj??? Kurcze,bo miałam chęc na te legginsy, a wydawało mi się,że wcześniej były!
Dzięki za info, dziś się wybiorę.
A tymczasem uciekam...miłego dnia.Ola_czeka, mauysia lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Dziewczyny dzisiaj mam zamiar skoczyć do Lidla bo wczoraj rzucili ciuchy ciażowe. Chyba na zaś zaopatrzę się w leginsy i spodnie dresowe.
Kupmikadarke.
Uściślij, czy ma być z zakrętką, czy z korkiem, bo to kluczowe.Beata lubi tę wiadomość
-
Olka?! Czy Ty nie robisz już ze mnie całkiem wsiowej gospodyni?! Chyba na znak protestu nauczę się haftu krzyżykowego i Wam landszaft nad łóżko w sypialni wyszyję! Z zemsty! he he żart ale nie wiem czy tak do końca żart ha ha
Beata lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Rucia wrote:Dziewczyny dzisiaj mam zamiar skoczyć do Lidla bo wczoraj rzucili ciuchy ciażowe. Chyba na zaś zaopatrzę się w leginsy i spodnie dresowe.
Kupmikadarke.
Uściślam.
Kupmiciążowąkadarkę.Selena, aisa, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Olka?! Czy Ty nie robisz już ze mnie całkiem wsiowej gospodyni?! Chyba na znak protestu nauczę się haftu krzyżykowego i Wam landszaft nad łóżko w sypialni wyszyję! Z zemsty! he he żart ale nie wiem czy tak do końca żart ha ha
Jesteś jedyną znaną mi osobą z naszego pokolenia, która lubi szycie.
Możesz mi wyhaftować szmatę z napisem "Herzlich willkommen", powieszę nad piecem.jeju lubi tę wiadomość