plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Lusiu- daj znać po wizycie
Witaj Żbiczku
Ruciu- szczęśliwego II trymestru! A tuk tuk faktycznie pierwsza klasa
Kfjatus- Tobie też miłego dzionka
Hejka Mauysia, Mała, Gunia, Jeju
Ja już wróciłam z lotniska, właśnie zabieram się za śniadanko- koktajl mleczno-jogurtowo-jabłkowyzbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ofelaine wrote:Hej laseczki mogłybyście wyjaśnić mi mój wykres? Jestem początkująca w jego prowadzeniu a poza tym jestem chora więc przypuszczam ze ovu zle wyznaczył owulke?
[img]http:[/img]
Cześć,
no rzeczywiście raczej za wcześnie Ci wyznaczył. Jeśli jesteś mocno chora, to po prostu ignoruj te temperatury (zaznacz opcję ignoruj), a jak to tylko lekki katarek, to nie ignoruj -
karoam wrote:Hej Lusiu- daj znać po wizycie
Witaj Żbiczku
Ruciu- szczęśliwego II trymestru! A tuk tuk faktycznie pierwsza klasa
Kfjatus- Tobie też miłego dzionka
Hejka Mauysia, Mała, Gunia, Jeju
Ja już wróciłam z lotniska, właśnie zabieram się za śniadanko- koktajl mleczno-jogurtowo-jabłkowy
Spoko..
Wizyte mam dopiero o 15 ale zanim tam wejde:)
A potem umówiłam się z przyjaciółka:) -
Z lekka nadrobione ...
Fedruś, modlę się za Twoją fasolkę;*
Rucia, spokojnego II trymestru:)
... NIestety muszę kończyć pisanie bo muszę uciekać robić obiad a potem szykować się do pracy...;/
hej Karoam;)
Paaaaa!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 11:16
karoam, aisa, Ilona lubią tę wiadomość
-
Karoam suwaczek Ci przyspieszył czy jak? Ostatnio był szósty tydzień
Sandraa witaj ja na chwilkę i lecę dalej...
Ilonka;-)Mauysia, małabuziole kochane moje...
...u nas lało paskudnie...ale już się nieco przejaśnia,kapie trochę...pogoda typowo łóżkowamoże coś się zmajstruje?
Ha ha niech niech hih ih ...wejdę później kochane dziewczynki
karoam, mauysia, aisa, Ilona, Kfjatus lubią tę wiadomość
-
Oleńka jak tam jesteś to specjalne pozdrowienia dla Ciebie również...Lusia Lusia to idź na ploteczki idź, dobrze Ci to zrobi
a teraz zmykam, pół godziny dla słoniny...my już po obiedzie...
W. nie dał rady wciągnąć całego placka po węgiersku ha ha, mówiłam, że nie da rady, nie wierzył a teraz leży z pełnym brzuchem i pomrukuje zadowolony ale ruszać się nie da rady hie hie...a jak Wam mija dzień, w pracy, domu czy gdzie indziej? pa pa patykaroam, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Idę sprzątać burdel w chacie. Nie chce mi się ale mam na szczęście podręczne bateryjki: ta oto piosenka (http://www.youtube.com/watch?v=Z9wKEVS0cHo), powinno mnie dostatecznie naładować - a i dziubasowi w brzuchu pewnie się spodoba!
Wiesz, że teraz Twój wizerunek Dziewicy orleańskiej - Matki Polki z brzuchem bez głowy (jak sugerowało zdjęcie) poszedł się.... bujać?mauysia, Gunia, aisa, jeju, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
zbikowa wrote:mauysia wrote:Idę sprzątać burdel w chacie. Nie chce mi się ale mam na szczęście podręczne bateryjki: ta oto piosenka (http://www.youtube.com/watch?v=Z9wKEVS0cHo), powinno mnie dostatecznie naładować - a i dziubasowi w brzuchu pewnie się spodoba!
Wiesz, że teraz Twój wizerunek Dziewicy orleańskiej - Matki Polki z brzuchem bez głowy (jak sugerowało zdjęcie) poszedł się.... bujać?
I całe szczęściejeju lubi tę wiadomość
-
mauysia wrote:No dobra, już mam trochę wyrzuty sumienia, że jest 14:00, a ja dopiero po śniadaniu i prysznicu... Chyba muszę iść zrobić coś konstruktywnego, aby uczynić ten świat lepszym.
Chodź tu do mnie serduszko, mam milion faktur do opisania.Gunia, aisa, jeju, Ilona, Kfjatus, Shagga_80 lubią tę wiadomość