plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
karoam wrote:Ofelaine- faktycznie jeśli na luzie to wszystkiego podejdziesz to najlepszy sposób
A teraz najważniejsze to się wykurować
Życzę Ci szybkiego zafasolkowania
Nie dziękujęMOŻE prześlesz mi troszkę ciążowych fluidków?
karoam lubi tę wiadomość
-
Witam mam dziewczyny pytanie jak robicie te wykresy jestem tutaj od niedawna i chciałam się zorientować? pomóżcie bo już sama nie wiem robię testy owulacyjne ostatnio ale jakoś tej drugiej kreski mi aż tak nie pokazuje zastanawiam się czy wogle mam owulację? już mnie to strasznie dołuje
( nie mogę zajść w ciąże
-
didi wrote:Witam mam dziewczyny pytanie jak robicie te wykresy jestem tutaj od niedawna i chciałam się zorientować? pomóżcie bo już sama nie wiem robię testy owulacyjne ostatnio ale jakoś tej drugiej kreski mi aż tak nie pokazuje zastanawiam się czy wogle mam owulację? już mnie to strasznie dołuje
( nie mogę zajść w ciąże
jak klikniesz na Baza Wiedzy na górze strony to tam jest przewodnik wideo gdzie jest wszystko wytłumaczone -
didi wrote:Dziękuję za pomoc
a mam pytanie od jakiego dnia mierzycie temperaturę? długo już się stracie o dziecko? my z mężem już około roku
trzeba mierzyć cały cykl tylko przeważnie z przerwą na okres. ważne jest żeby mierzyć temperaturę rano, ok 6-7 po minimum 3h snu, jeszcze przed podniesieniem się z wyrka.
podobno zdrowe pary mają rok na zajście w ciąże, a jeśli po tym czasie się nie udaje warto wybrać się do lekarza.Gunia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
Pominęłam Zbiczka, przepraszam...ale mi wstyd. Witaj kochana podwójnie albo potrójnie i specjalnie...no pięknie, pięknie, pospałam, kładłam się wczoraj o 1:37 a właściwie już dzisiaj...sen mnie zmógł a miał być łóżkowy dzień hie hie...dalej leje ech...ach...uch...wzdycham, podobno wzdycha się z braku sexu? Pozdrawiam...
Didi najeżdżasz kursorem na MOJE OVU, wyświetli się lista, tam klikasz BIEŻĄCY WYKRES,
Pod wykresem drobnym drukiem będzie do wyboru udostęnij i drukuj, klikasz UDOSTĘNIJ.
Dalej tam klikasz MINIATURA...wyjdzie Ci okno z adresem url do skopiowania, kopiujesz cały adres klikasz OK.
Zniknie okno i po prawej stronie na górze strony masz coś takiego jak USTAWIENIA-klikasz to i pokaże Ci się okno, tam do Wyboru kilka opcji , wybierasz SPOŁECZNOŚĆ i wyszukujesz wzrokiem pustego okna MÓJ PODPIS NA FORUM gdzie możesz wkleić kod...zaakceptować i jak Ci się cały wklei, to masz go w stopce jak wrócisz na forum...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 15:34
zbikowa lubi tę wiadomość
-
jeju wrote:Pominęłam Zbiczka, przepraszam...ale mi wstyd. Witaj kochana podwójnie albo potrójnie i specjalnie...no pięknie, pięknie, pospałam, kładłam się wczoraj o 1:37 a właściwie już dzisiaj...sen mnie zmógł a miał być łóżkowy dzień hie hie...dalej leje ech...ach...uch...wzdycham, podobno wzdycha się z braku sexu? Pozdrawiam...
Didi najeżdżasz kursorem na MOJE OVU, wyświetli się lista, tam klikasz BIEŻĄCY WYKRES,
Pod wykresem drobnym drukiem będzie do wyboru udostęnij i drukuj, klikasz UDOSTĘNIJ.
Dalej tam klikasz MINIATURA...wyjdzie Ci okno z adresem url do skopiowania, kopiujesz cały adres klikasz OK.
Zniknie okno i po prawej stronie na górze strony masz coś takiego jak USTAWIENIA-klikasz to i pokaże Ci się okno, tam do Wyboru kilka opcji , wybierasz SPOŁECZNOŚĆ i wyszukujesz wzrokiem pustego okna MÓJ PODPIS NA FORUM gdzie możesz wkleić kod...zaakceptować i jak Ci się cały wklei, to masz go w stopce jak wrócisz na forum...
aaaa to chodzio jak zrobić miniaturke? ja myślałam że Didi pyta jak uzupełniać wykresy ;p -
didi wrote:W wykresie wpisujecie tylko temperaturę i krwawienie? czy coś jeszcze?
można zaznaczać kiedy było współżycie, obiawy typu bóle jajników itp, z resztą tam jest cała masa opcji do wyboru jak klikniesz na wykresie na dany dzień to wszystko zobaczysz powodzenia i uszy do góryOla_czeka, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
jeju wrote:Pominęłam Zbiczka, przepraszam...ale mi wstyd. Witaj kochana podwójnie albo potrójnie i specjalnie...no pięknie, pięknie, pospałam, kładłam się wczoraj o 1:37 a właściwie już dzisiaj...sen mnie zmógł a miał być łóżkowy dzień hie hie...dalej leje ech...ach...uch...wzdycham, podobno wzdycha się z braku sexu? Pozdrawiam...
Zniknie okno i po prawej stronie na górze strony masz coś takiego jak USTAWIENIA-klikasz to i pokaże Ci się okno, tam do Wyboru kilka opcji , wybierasz SPOŁECZNOŚĆ i wyszukujesz wzrokiem pustego okna MÓJ PODPIS NA FORUM gdzie możesz wkleić kod...zaakceptować i jak Ci się cały wklei, to masz go w stopce jak wrócisz na forum...
Mnie tez pominęłaś, ale to jakby zrozumiałe, serio
Aiska, Ty dziś tu byłaś, czy tylko mi się w telefonie lajki rozmnożyły, hę?aisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Muzi... cóż... patrzę na Twój wykres i myślę, że masz ciekawsze zajęcia niż witanie każdego po kolei na Forum
A i chyba po sycącym obiedzie - placku węgierskim - Twój Mąż podzielałby moje zdanie?
Nie szperaj za duzo w necie bo się głupot naczytasz i dopiero będzie draka... Przynajmniej ja sie naczytałam i juz nie czytam bo po co się człek ma stresować.
Żbikula - świetnie Ci idzie!zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...