X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ofelaine Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    Ofelaine- faktycznie jeśli na luzie to wszystkiego podejdziesz to najlepszy sposób :) A teraz najważniejsze to się wykurować :)
    Życzę Ci szybkiego zafasolkowania :)

Nie dziękuję ;) MOŻE prześlesz mi troszkę ciążowych fluidków?:)

karoam lubi tę wiadomość

atdc8iikup31msj2.png
  • didi Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2013, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam mam dziewczyny pytanie jak robicie te wykresy jestem tutaj od niedawna i chciałam się zorientować? pomóżcie bo już sama nie wiem robię testy owulacyjne ostatnio ale jakoś tej drugiej kreski mi aż tak nie pokazuje zastanawiam się czy wogle mam owulację? już mnie to strasznie dołuje :(( nie mogę zajść w ciąże

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi wrote:
    Witam mam dziewczyny pytanie jak robicie te wykresy jestem tutaj od niedawna i chciałam się zorientować? pomóżcie bo już sama nie wiem robię testy owulacyjne ostatnio ale jakoś tej drugiej kreski mi aż tak nie pokazuje zastanawiam się czy wogle mam owulację? już mnie to strasznie dołuje :(( nie mogę zajść w ciąże

jak klikniesz na Baza Wiedzy na górze strony to tam jest przewodnik wideo gdzie jest wszystko wytłumaczone :)

• didi Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2013, 15:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za pomoc :) a mam pytanie od jakiego dnia mierzycie temperaturę? długo już się stracie o dziecko? my z mężem już około roku

zbikowa lubi tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi wrote:
    Dziękuję za pomoc :) a mam pytanie od jakiego dnia mierzycie temperaturę? długo już się stracie o dziecko? my z mężem już około roku

trzeba mierzyć cały cykl tylko przeważnie z przerwą na okres. ważne jest żeby mierzyć temperaturę rano, ok 6-7 po minimum 3h snu, jeszcze przed podniesieniem się z wyrka.
    podobno zdrowe pary mają rok na zajście w ciąże, a jeśli po tym czasie się nie udaje warto wybrać się do lekarza.

Gunia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• didi Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PO czym poznać czy szyjka jest zamknięta lub otwarta?

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi wrote:
    PO czym poznać czy szyjka jest zamknięta lub otwarta?

serio? nie mam pojęcia :) podobno po 2-3 cyklach da się to rozróżnić, jak badasz ją codziennie, ale mnie ta wiedza jeszcze nie dopadła.

Shagga_80 lubi tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pominęłam Zbiczka, przepraszam...ale mi wstyd. Witaj kochana podwójnie albo potrójnie i specjalnie...no pięknie, pięknie, pospałam, kładłam się wczoraj o 1:37 a właściwie już dzisiaj...sen mnie zmógł a miał być łóżkowy dzień hie hie...dalej leje ech...ach...uch...wzdycham, podobno wzdycha się z braku sexu? Pozdrawiam...

Didi najeżdżasz kursorem na MOJE OVU, wyświetli się lista, tam klikasz BIEŻĄCY WYKRES,
    Pod wykresem drobnym drukiem będzie do wyboru udostęnij i drukuj, klikasz UDOSTĘNIJ.
    Dalej tam klikasz MINIATURA...wyjdzie Ci okno z adresem url do skopiowania, kopiujesz cały adres klikasz OK.
    Zniknie okno i po prawej stronie na górze strony masz coś takiego jak USTAWIENIA-klikasz to i pokaże Ci się okno, tam do Wyboru kilka opcji , wybierasz SPOŁECZNOŚĆ i wyszukujesz wzrokiem pustego okna MÓJ PODPIS NA FORUM gdzie możesz wkleić kod...zaakceptować i jak Ci się cały wklei, to masz go w stopce jak wrócisz na forum...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 15:34

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:
    Pominęłam Zbiczka, przepraszam...ale mi wstyd. Witaj kochana podwójnie albo potrójnie i specjalnie...no pięknie, pięknie, pospałam, kładłam się wczoraj o 1:37 a właściwie już dzisiaj...sen mnie zmógł a miał być łóżkowy dzień hie hie...dalej leje ech...ach...uch...wzdycham, podobno wzdycha się z braku sexu? Pozdrawiam...

Didi najeżdżasz kursorem na MOJE OVU, wyświetli się lista, tam klikasz BIEŻĄCY WYKRES,
    Pod wykresem drobnym drukiem będzie do wyboru udostęnij i drukuj, klikasz UDOSTĘNIJ.
    Dalej tam klikasz MINIATURA...wyjdzie Ci okno z adresem url do skopiowania, kopiujesz cały adres klikasz OK.
    Zniknie okno i po prawej stronie na górze strony masz coś takiego jak USTAWIENIA-klikasz to i pokaże Ci się okno, tam do Wyboru kilka opcji , wybierasz SPOŁECZNOŚĆ i wyszukujesz wzrokiem pustego okna MÓJ PODPIS NA FORUM gdzie możesz wkleić kod...zaakceptować i jak Ci się cały wklei, to masz go w stopce jak wrócisz na forum...

aaaa to chodzio jak zrobić miniaturke? ja myślałam że Didi pyta jak uzupełniać wykresy ;p

• didi Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny jakoś powoli dojdę hehe :) o miniaturkę też ale o to jak uzupełnić wykres również :) koleżanka mi poleciła to forum jej się udało :) ja niestety nadal czekam na cud :(

• didi Koleżanka

Wysłany: 30 maja 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W wykresie wpisujecie tylko temperaturę i krwawienie? czy coś jeszcze?

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    didi wrote:
    W wykresie wpisujecie tylko temperaturę i krwawienie? czy coś jeszcze?

można zaznaczać kiedy było współżycie, obiawy typu bóle jajników itp, z resztą tam jest cała masa opcji do wyboru jak klikniesz na wykresie na dany dzień to wszystko zobaczysz powodzenia i uszy do góry :)

Ola_czeka, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeju wrote:

Mnie tez pominęłaś, ale to jakby zrozumiałe, serio :(:(

;)

Aiska, Ty dziś tu byłaś, czy tylko mi się w telefonie lajki rozmnożyły, hę?:)

aisa lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a różnie dziewczyny wpisują możesz też wpisać objawy swoje :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <czuje sie jakbyście mnie dziś zostawiły na dyżurze żeby obsługiwać zbłąkane duszyczki ;)>
    NASTĘPNA PROSZĘ! :)

Gunia, Ola_czeka, Ilona, Kfjatus, mauysia, Sandraa, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• jeju Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia Gunia Gunia przepraszam kochana ;-( co ma znaczyć zrozumiałe, co? Tłumacz mi się...witałam z rana, byłaś też z ranka? Oj ale dziś popełniam gaf...wybaczysz mi? ;-( Biegam po necie w poszukiwaniu różnych informacji...

Gunia lubi tę wiadomość

21fdf3f6662aeb0b776eba2645690831.png
  • karoam Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ofelaine- chucham fluidkami ;)

Kaja lubi tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej hej dziewczęta jak tam ?

• Gunia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muzi... cóż... patrzę na Twój wykres i myślę, że masz ciekawsze zajęcia niż witanie każdego po kolei na Forum ;D A i chyba po sycącym obiedzie - placku węgierskim - Twój Mąż podzielałby moje zdanie? ;)

Nie szperaj za duzo w necie bo się głupot naczytasz i dopiero będzie draka... Przynajmniej ja sie naczytałam i juz nie czytam bo po co się człek ma stresować.

Żbikula - świetnie Ci idzie! :D

zbikowa, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widzę że Ola się zbliża :)

‹‹ 2994 2995 2996 2997 2998 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ