plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
mauysia wrote:Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he
Szkoda gadać. Teraz też aż się boję włączać sprzętów w chacie, bo trwa burza.
Tęsknię za dobrą polską burzą.
co będziesz dziś oglądać? -
mauysia wrote:Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he
Pomyślała odpalając kompa.aisa lubi tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he
Pomyślała odpalając kompa.
:*:*:*aisa lubi tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Gunia wrote:Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he
:*:*:*
:* -
zbikowa wrote:mauysia wrote:Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he
co będziesz dziś oglądać?
A w UK mają jakieś burzowe syntetyki?
Jeszcze nie wiem co będę oglądać, mam parę filmów nagranych - "Dom snów" z Danielem Craigiem, "Rock'n'Rolla" z Gerardem Butlerem i Tomem Hardym, "Iron Sky", horror "Najczarniejsza godzina", "Kupiliśmy zoo" z Ewanem McGregorem, "Kroniki Riddicka" z Vinem Dieselem, "W ciemności", "Drive",
Możesz / Możecie coś z tego szczególnie polecić? -
Ola_czeka wrote:mauysia wrote:Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he
Komp jest bez kabla!
Ale chamskie naśmiewania normalnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:17
Gunia, Ola_czeka, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:zbikowa wrote:mauysia wrote:Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he
Jeszcze nie wiem co będę oglądać, mam parę filmów nagranych - "Dom snów" z Danielem Craigiem, "Rock'n'Rolla" z Gerardem Butlerem i Tomem Hardym, "Iron Sky", horror "Najczarniejsza godzina", "Kupiliśmy zoo" z Ewanem McGregorem, "Kroniki Riddicka" z Vinem Dieselem, "W ciemności", "Drive",
Możesz / Możecie coś z tego szczególnie polecić?
Och, Rock'n Roll... Busi dla Przystojniacha... Och, te oczy...Boszszsz cóż za wstydliwa zdrada Tima (on... to ma spojrzenie... mimo, że Niemiec...
)
Kuźwa, rozpływam się nad mężczyznami, to owulka może dopiero ma nadejść, hę?
Jadę jutro wieczorem do Męża, nie ma co
Aaaaa, juz wiem! Zaczęłam dziś podczytywać drugą część 50-ciu twarzy GreyaTo pewnie stąd to uwielbienie dla Mężczyzn! (choć przyznaję się - głębokie spojrzenie i silne dłonie zawsze zwalały mnie z nóg)
Żyjecie?!Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:33
mauysia, zbikowa, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Mauysia, ty jesteś naprawdę ciężka liga!
ja w życiu nie widziałam horroru, u mnie na dysku tylko pitu pitu dla podlotków (w chmurach z clunejem ostatnio mnie się podobało)
najstraszniejsze co oglądałam to z archiwum x i nie jako siksa w gimnazjum tylko pare miechów temu a i tak jednym okiem bo się bałam!aisa lubi tę wiadomość
-
Gunia wrote:mauysia wrote:zbikowa wrote:mauysia wrote:Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he
Możesz / Możecie coś z tego szczególnie polecić?
Och, Rock'n Roll... Busi dla Przystojniacha... Och, te oczy...Boszszsz cóż za wstydliwa zdrada Tima (on... to ma spojrzenie... mimo, że Niemiec...
)
Kuźwa, rozpływam się nad mężczyznami, to owulka może dopiero ma nadejść, hę?
Jadę jutro wieczorem do Męża, nie ma co
Aaaaa, juz wiem! Zaczęłam dziś podczytywać drugą część 50-ciu twarzy GreyaTo pewnie stąd to uwielbienie dla Mężczyzn! (choć przyznaję się - głębokie spojrzenie i silne dłonie zawsze zwalały mnie z nóg)
Żyjecie?!
Żyję, ale dopiero podniosłam się po tych szyderstwach ...
Czyli mówisz że Rocknrolla jest fajne?
Jak mi nie pomożecie to będę ciągnąć słomki... -
Żbikowa, najgorzej mam po horrorach o opętaniach, egzorcyzmach itp... Jak ostatnio sama w domu obejrzałam po ciemku REC to myslałam że sie potentego ze strachu, w ogóle nie mogłam zasnąć
A po "Egzorcyzmach Emily Rose" to już w ogóle była mogiła...
A takie o potworach, albo te japońskie to mogę spokojnie oglądać -
Ola_czeka wrote:ej ja też się boję horrorów a jeszcze bardziej się boję że ta bańka pryśnie i okaże się, że żbika nie ma i był to eksperyment socjologiczny.
co nie ma, co nie ma?!
kucharką może wybitną nie jestem (ale przeżyłaś, jest plus)
ale żbikiem całkiem konkretnym!
proszę mi tu nie insynuować!Gunia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Żbikowa, najgorzej mam po horrorach o opętaniach, egzorcyzmach itp... Jak ostatnio sama w domu obejrzałam po ciemku REC to myslałam że sie potentego ze strachu, w ogóle nie mogłam zasnąć
A po "Egzorcyzmach Emily Rose" to już w ogóle była mogiła...
A takie o potworach, albo te japońskie to mogę spokojnie oglądać
całe szczęście nie jesteś sama w domu tylko Junior/Juniorka Cię pilnuje. mam nadzieję że w odopowiednich momentach każe wyłączyć.
a japońskie bajki (nie mylić z anime!) uwielbiam. ale jestem wybredna i oglądam tylko wytwórni Studio Ghibli. polecam "my neighbor totoro". przeczad.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:50
-
"a japońskie bajki (nie mylić z anime!) uwielbiam. ale jestem wybredna i oglądam tylko wytwórni Studio Ghibli. polecam "my neighbor totoro". przeczad."
Ke..?
ps) aczkolwiek zapamiętam na przyszłość....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:51