SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he :D Szkoda gadać. Teraz też aż się boję włączać sprzętów w chacie, bo trwa burza.

Tęsknię za dobrą polską burzą.
    co będziesz dziś oglądać?

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Właśnie wróciłam od rodziców. U nas już pół dnia taka ulewa napieprza - za przeproszeniem - że aż strach! Przez chwilę było spokojnie - w pierwszej połowie procesji - a w drugiej tak lunęło, że he he :D Szkoda gadać. Teraz też aż się boję włączać sprzętów w chacie, bo trwa burza.

Pomyślała odpalając kompa.

aisa lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

:D

:*:*:*

aisa lubi tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

:D

:*:*:*

:*

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zbikowa wrote:
    mauysia wrote:

A w UK mają jakieś burzowe syntetyki?

Jeszcze nie wiem co będę oglądać, mam parę filmów nagranych - "Dom snów" z Danielem Craigiem, "Rock'n'Rolla" z Gerardem Butlerem i Tomem Hardym, "Iron Sky", horror "Najczarniejsza godzina", "Kupiliśmy zoo" z Ewanem McGregorem, "Kroniki Riddicka" z Vinem Dieselem, "W ciemności", "Drive",

Możesz / Możecie coś z tego szczególnie polecić? :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    mauysia wrote:

Komp jest bez kabla!

Ale chamskie naśmiewania normalnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:17

Gunia, Ola_czeka, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Gunia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    mauysia wrote:

Jeszcze nie wiem co będę oglądać, mam parę filmów nagranych - "Dom snów" z Danielem Craigiem, "Rock'n'Rolla" z Gerardem Butlerem i Tomem Hardym, "Iron Sky", horror "Najczarniejsza godzina", "Kupiliśmy zoo" z Ewanem McGregorem, "Kroniki Riddicka" z Vinem Dieselem, "W ciemności", "Drive",

Och, Rock'n Roll... Busi dla Przystojniacha... Och, te oczy... <3 :/ Boszszsz cóż za wstydliwa zdrada Tima (on... to ma spojrzenie... mimo, że Niemiec... <3)

Kuźwa, rozpływam się nad mężczyznami, to owulka może dopiero ma nadejść, hę?
    Jadę jutro wieczorem do Męża, nie ma co :/

Aaaaa, juz wiem! Zaczęłam dziś podczytywać drugą część 50-ciu twarzy Greya :/ To pewnie stąd to uwielbienie dla Mężczyzn! (choć przyznaję się - głębokie spojrzenie i silne dłonie zawsze zwalały mnie z nóg) ;)

Żyjecie?!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:33

mauysia, zbikowa, Rucia, aisa lubią tę wiadomość

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra, chwalcie się tu tym, że jesteście w Polsce, ja idę.

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    albo ze macie siły oglądać

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mauysia, ty jesteś naprawdę ciężka liga!
    ja w życiu nie widziałam horroru, u mnie na dysku tylko pitu pitu dla podlotków (w chmurach z clunejem ostatnio mnie się podobało)
    najstraszniejsze co oglądałam to z archiwum x i nie jako siksa w gimnazjum tylko pare miechów temu a i tak jednym okiem bo się bałam!

aisa lubi tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mi sie podobał Clunej w chmurach :D Uwieeeeelbiam romantyczne komedie - zawsze na nich płaczę! :D ;) (ryczę dosłownie zawsze i wszędzie - więc za mocno do siebie nie bierzecie:()

zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gunia wrote:
    mauysia wrote:
    zbikowa wrote:
    mauysia wrote:

Och, Rock'n Roll... Busi dla Przystojniacha... Och, te oczy... <3 :/ Boszszsz cóż za wstydliwa zdrada Tima (on... to ma spojrzenie... mimo, że Niemiec... <3)

Kuźwa, rozpływam się nad mężczyznami, to owulka może dopiero ma nadejść, hę?
    Jadę jutro wieczorem do Męża, nie ma co :/

Aaaaa, juz wiem! Zaczęłam dziś podczytywać drugą część 50-ciu twarzy Greya :/ To pewnie stąd to uwielbienie dla Mężczyzn! (choć przyznaję się - głębokie spojrzenie i silne dłonie zawsze zwalały mnie z nóg) ;)

Żyjecie?!

Żyję, ale dopiero podniosłam się po tych szyderstwach ...

Czyli mówisz że Rocknrolla jest fajne?
    Jak mi nie pomożecie to będę ciągnąć słomki...

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej ja też się boję horrorów a jeszcze bardziej się boję że ta bańka pryśnie i okaże się, że żbika nie ma i był to eksperyment socjologiczny.

mauysia, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem, nie znam się, ja tu tylko sprzątam, nie doradzam.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żbikowa, najgorzej mam po horrorach o opętaniach, egzorcyzmach itp... Jak ostatnio sama w domu obejrzałam po ciemku REC to myslałam że sie potentego ze strachu, w ogóle nie mogłam zasnąć :/ A po "Egzorcyzmach Emily Rose" to już w ogóle była mogiła...
    A takie o potworach, albo te japońskie to mogę spokojnie oglądać :)

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Dobra, chwalcie się tu tym, że jesteście w Polsce, ja idę.

Ale że dokąd idziesz? Impra się dopiero rozkręca!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    ej ja też się boję horrorów a jeszcze bardziej się boję że ta bańka pryśnie i okaże się, że żbika nie ma i był to eksperyment socjologiczny.

co nie ma, co nie ma?!
    kucharką może wybitną nie jestem (ale przeżyłaś, jest plus)
    ale żbikiem całkiem konkretnym!
    proszę mi tu nie insynuować!

Gunia, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Impra wymknęła się spod kontroli, uczestniczki już tak pochlały, że już nie mają siły pisac na klawiaturze!

Edit: A jednak coś Zbik naskrobał...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:47

zbikowa, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • zbikowa Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Żbikowa, najgorzej mam po horrorach o opętaniach, egzorcyzmach itp... Jak ostatnio sama w domu obejrzałam po ciemku REC to myslałam że sie potentego ze strachu, w ogóle nie mogłam zasnąć :/ A po "Egzorcyzmach Emily Rose" to już w ogóle była mogiła...
    A takie o potworach, albo te japońskie to mogę spokojnie oglądać :)

całe szczęście nie jesteś sama w domu tylko Junior/Juniorka Cię pilnuje. mam nadzieję że w odopowiednich momentach każe wyłączyć.

a japońskie bajki (nie mylić z anime!) uwielbiam. ale jestem wybredna i oglądam tylko wytwórni Studio Ghibli. polecam "my neighbor totoro". przeczad.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:50

• mauysia Autorytet

Wysłany: 30 maja 2013, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "a japońskie bajki (nie mylić z anime!) uwielbiam. ale jestem wybredna i oglądam tylko wytwórni Studio Ghibli. polecam "my neighbor totoro". przeczad."

Ke..?

ps) aczkolwiek zapamiętam na przyszłość....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2013, 19:51

1kk082c3vuoqvmjs.png
‹‹ 2996 2997 2998 2999 3000 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 propozycje pysznych koktajli na ciążowe dolegliwości!

Cierpisz na typowo ciążowe dolegliwości? Twój układ pokarmowy jest bardzo wrażliwy i męczą Cię ciągłe niestrawności? A może nie możesz poradzić sobie z bolesnymi skurczami łydek? Poznaj kilka prostych i naturalnych sposobów na ciążowe dolegliwości - odkryj przepisy na koktajle! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ