X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:
    Selena to cud!!!!!!!!!! :)

Dokładnie kochana:)i mala pomoc tego urządzenia www.ferticare.pl :)

Proszę, nie wiedziałam o istnieniu tego cudu.

Za to uwielbiam nasze czasy. Człowiek potrafi wiele rzeczy spieprzyć, ale potrafi też wiele osiągnąć. To jest niesamowite, że dzięki technice osoby niegdyś skazane na bezdzietność - dziś mogą normalnie starać się o potomstwo.

Lubię to!

Selena, Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

Za to uwielbiam nasze czasy. Człowiek potrafi wiele rzeczy spieprzyć, ale potrafi też wiele osiągnąć. To jest niesamowite, że dzięki technice osoby niegdyś skazane na bezdzietność - dziś mogą normalnie starać się o potomstwo.

Lubię to!

No ja jestem wdzięczna za to cudo:)bo to dzięki niemu nam się udało:)tylko ma jedna wade..strasznie głośny jest..więc pewnie cały blok zastanawiał się co myśmy robili;)

Shagga_80, mauysia, mala29_, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

Lubię to!

No ja jestem wdzięczna za to cudo:)bo to dzięki niemu nam się udało:)tylko ma jedna wade..strasznie głośny jest..więc pewnie cały blok zastanawiał się co myśmy robili;)

drobnostka z tą głośnością :P

Shagga_80, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu trwają takie dyskusje, a ja muszę uciekać na dłużej - trzeba iść do sklepu po wędlinkę dla nas (teraz pochłaniamy całe kilogramy :P )...a tatara wieki nie jadłam,ale za jakieś 2 lata zjem sobie, a co :P

I na koniec mojej wypowiedzi (i kończąc temat, który chcę jeszcze raz poruszyć) powiem tak, kiedyś (dawno, dawno temu...tzn przed moją przygodą z OVU) uważałam test sikany za wyrocznię - wychodzi pozytywny to na bank jest ciąża a gdy negatywny, to nie ma ciąży...teraz wiem,że bywa z tym różnie...teraz uważam,że tylko beta coś powie :) I ostatni raz radziłabym Kfatusku lecieć na betę,po co? Po to by ruszyć z miejsca - albo zacząć planować wizytę u gina albo spokojnie już czekać na @,niestety bez złudzeń ....oczywiście życzę tego pierwszego :) I kończę z nagabywaniem :P

A tymczasem bez odbioru...już mnie tu nie ma!

Blondi22, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

Lubię to!

drobnostka z tą głośnością :P

no racja:)szkoda tylko ze nie wszystkich potrzebujących stać na niego..bo tani też nie jest....

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sie obawiam ze mała/y po urodzeniu nie bedzie chcial jesc z cyca tak jak kuba ;( i bede sie meczyc moze nie potrafilam wtedy karmin sama nie wiem.

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

Lubię to!

Wierz mi, że głośny seks to częsty problem w blokach :)

Blondi22, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja to sie obawiam ze mała/y po urodzeniu nie bedzie chcial jesc z cyca tak jak kuba ;( i bede sie meczyc moze nie potrafilam wtedy karmin sama nie wiem.

Blondi, a czemu się teraz martwisz takimi odległymi sprawami?
    Na pewno junior będzie wiedział, co dobre :)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :) jak tam wam mija dzionek ? Ja dopiero co przed chwilka wstałam a jestem tak kopnięta że szok.

Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:

Blondi, a czemu się teraz martwisz takimi odległymi sprawami?
    Na pewno junior będzie wiedział, co dobre :)

nie wiem jakos tak mam
    a wiem jak sie wtedy nameczyłam ;( i karmilam z tydzien z cyca tylko a tak laktator w reke i tyle było

ale dobra nie zanudzam

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej laseczki :) jak tam wam mija dzionek ? Ja dopiero co przed chwilka wstałam a jestem tak kopnięta że szok.

hej Mala ty śpochu ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to przez ta prace bo jestem teraz na popołudniowej zmianie i wracam dopiero po 1 w nocy.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    No to przez ta prace bo jestem teraz na popołudniowej zmianie i wracam dopiero po 1 w nocy.

O rrrrany... A długo tak będziesz musiała?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do końca tygodnia jeśli będzie praca. Bo tam pracują tydzień tak tydzień tak.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was kochane ,ale pogoda do kitu i gdzie ja z tą asią pójdę jak pogoda kitrana deszczowa :-(!!!!!!!!!

Fedra, Ilona, mala29_, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam was kochane ,ale pogoda do kitu i gdzie ja z tą asią pójdę jak pogoda kitrana deszczowa :-(!!!!!!!!!

Nie "chwal" dnia przed zachodem słońca...
    Zwykle jest tak, że tuż przed spotkaniem dwóch ovufriendek niebo się rozjaśnia, ulewa mija, a chmury rozładowują swoje ładunki elektryczne. Już raz to przerabiałam... Cierpliwości!

mala29_, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

pamiętajcie o fotce!!! :)

Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;D
    A ja dzisiaj coś pokickalam, tzn. Albo ja albo Babka co zapisy robi do Gina. Mianowicie patrzę na kartkę i data jest nie na dzisiaj a na za tydzień. No więc tam dzwonię i faktycznie mam na 11.06 na 15 wizytę. Ale mówię jej ze przecież Gin kazał mi przyjść po tyg od pierwszej wizyty zeby zobaczyć czy Fasolka prawidłowo rośnie. No i tym o to sposobem mam wizytę w czwartek na 16.

Hmm no nic to czekam na czwartek ;D

mala29_, mauysia, Selena, Ola_czeka, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- bardzo Wam dziękuje za wszystkie odpowiedzi i "uspokajania" ;) Kurcze jesteście niezastąpione i jestem mega szczęśliwa, że znalazłam się na tym forum i Was poznałam :*

Co do badań- wybiorę się jeszcze do jednego gina- jeśli będzie w stanie zrobić NT to ok, jeśli nie- to przecież sama sobie nie zrobie ;) A namawianie lekarzy, którzy są w tym zieloni chyba bardziej zaszkodzi niż pomoże, bo skoro tego nie wykonują, to nie mają pojęcia jak prawidłowo badanie wyglądać powinno...

Tak jak radzi Shagga- za tydzień lub 2 zgłoszę się do ginki i zobaczymy co mi powie :)

Lekarz zalecił mi też witaminki- Materna i Wapń+Magnez, więc zaczyna się łykanie dragów ;)

Olu- myślisz, że Twoje pytanie do Gosi odnośnie zainteresowanie jakimkolwiek tematem prócz niej samej do niej dotrze? Bo ja szczerze wątpie- zresztą już się na ten temat wypowiadałam ale oczywiście wspomniana użytkowniczka pominęła go, gdyż nie było tam nic co mogłoby ją zainteresować...

No a teraz czas się trochę ogarnąć- tzn mieszkanko, bo spore wiatry od wczoraj więc mam piaskownice w domostwie :D

Fedra, Kfjatus, mala29_, mauysia, Selena, Ilona, zbikowa, Shagga_80, Gunia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hejka ;D
    A ja dzisiaj coś pokickalam, tzn. Albo ja albo Babka co zapisy robi do Gina. Mianowicie patrzę na kartkę i data jest nie na dzisiaj a na za tydzień. No więc tam dzwonię i faktycznie mam na 11.06 na 15 wizytę. Ale mówię jej ze przecież Gin kazał mi przyjść po tyg od pierwszej wizyty zeby zobaczyć czy Fasolka prawidłowo rośnie. No i tym o to sposobem mam wizytę w czwartek na 16.

Hmm no nic to czekam na czwartek ;D

he he he to już trzeba było poczekać do 11 czerwca było by Nas wtedy 3 Ty ja i Woseba :D
    a tak to czekamy do czwartu no nic jak nie ma dzisiaj wieści z wizyty to ja się odmeldowuje może wpadnę wieczorkiem :D

Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3042 3043 3044 3045 3046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ