plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Selena wrote:Kfjatus wrote:Selena to cud!!!!!!!!!!
Dokładnie kochana:)i mala pomoc tego urządzenia www.ferticare.pl
Proszę, nie wiedziałam o istnieniu tego cudu.
Za to uwielbiam nasze czasy. Człowiek potrafi wiele rzeczy spieprzyć, ale potrafi też wiele osiągnąć. To jest niesamowite, że dzięki technice osoby niegdyś skazane na bezdzietność - dziś mogą normalnie starać się o potomstwo.
Lubię to!Selena, Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Selena wrote:Kfjatus wrote:Selena to cud!!!!!!!!!!
Za to uwielbiam nasze czasy. Człowiek potrafi wiele rzeczy spieprzyć, ale potrafi też wiele osiągnąć. To jest niesamowite, że dzięki technice osoby niegdyś skazane na bezdzietność - dziś mogą normalnie starać się o potomstwo.
Lubię to!
No ja jestem wdzięczna za to cudo:)bo to dzięki niemu nam się udało:)tylko ma jedna wade..strasznie głośny jest..więc pewnie cały blok zastanawiał się co myśmy robili;)Shagga_80, mauysia, mala29_, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Ola_czeka wrote:Selena wrote:Kfjatus wrote:Selena to cud!!!!!!!!!!
Lubię to!
No ja jestem wdzięczna za to cudo:)bo to dzięki niemu nam się udało:)tylko ma jedna wade..strasznie głośny jest..więc pewnie cały blok zastanawiał się co myśmy robili;)
drobnostka z tą głośnościąShagga_80, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTu trwają takie dyskusje, a ja muszę uciekać na dłużej - trzeba iść do sklepu po wędlinkę dla nas (teraz pochłaniamy całe kilogramy
)...a tatara wieki nie jadłam,ale za jakieś 2 lata zjem sobie, a co
I na koniec mojej wypowiedzi (i kończąc temat, który chcę jeszcze raz poruszyć) powiem tak, kiedyś (dawno, dawno temu...tzn przed moją przygodą z OVU) uważałam test sikany za wyrocznię - wychodzi pozytywny to na bank jest ciąża a gdy negatywny, to nie ma ciąży...teraz wiem,że bywa z tym różnie...teraz uważam,że tylko beta coś powieI ostatni raz radziłabym Kfatusku lecieć na betę,po co? Po to by ruszyć z miejsca - albo zacząć planować wizytę u gina albo spokojnie już czekać na @,niestety bez złudzeń ....oczywiście życzę tego pierwszego
I kończę z nagabywaniem
A tymczasem bez odbioru...już mnie tu nie ma!Blondi22, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Kfjatus wrote:Selena wrote:Ola_czeka wrote:Selena wrote:Kfjatus wrote:Selena to cud!!!!!!!!!!
Lubię to!
No ja jestem wdzięczna za to cudo:)bo to dzięki niemu nam się udało:)tylko ma jedna wade..strasznie głośny jest..więc pewnie cały blok zastanawiał się co myśmy robili;)
drobnostka z tą głośnością
no racja:)szkoda tylko ze nie wszystkich potrzebujących stać na niego..bo tani też nie jest.... -
Selena wrote:Ola_czeka wrote:Selena wrote:Kfjatus wrote:Selena to cud!!!!!!!!!!
Lubię to!
Wierz mi, że głośny seks to częsty problem w blokachBlondi22, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:ja to sie obawiam ze mała/y po urodzeniu nie bedzie chcial jesc z cyca tak jak kuba ;( i bede sie meczyc moze nie potrafilam wtedy karmin sama nie wiem.
Blondi, a czemu się teraz martwisz takimi odległymi sprawami?
Na pewno junior będzie wiedział, co dobreFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:Blondi22 wrote:ja to sie obawiam ze mała/y po urodzeniu nie bedzie chcial jesc z cyca tak jak kuba ;( i bede sie meczyc moze nie potrafilam wtedy karmin sama nie wiem.
Blondi, a czemu się teraz martwisz takimi odległymi sprawami?
Na pewno junior będzie wiedział, co dobre
nie wiem jakos tak mam
a wiem jak sie wtedy nameczyłam ;( i karmilam z tydzien z cyca tylko a tak laktator w reke i tyle było
ale dobra nie zanudzam -
Kaja wrote:witam was kochane ,ale pogoda do kitu i gdzie ja z tą asią pójdę jak pogoda kitrana deszczowa
!!!!!!!!!
Nie "chwal" dnia przed zachodem słońca...
Zwykle jest tak, że tuż przed spotkaniem dwóch ovufriendek niebo się rozjaśnia, ulewa mija, a chmury rozładowują swoje ładunki elektryczne. Już raz to przerabiałam... Cierpliwości!mala29_, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Hejka
A ja dzisiaj coś pokickalam, tzn. Albo ja albo Babka co zapisy robi do Gina. Mianowicie patrzę na kartkę i data jest nie na dzisiaj a na za tydzień. No więc tam dzwonię i faktycznie mam na 11.06 na 15 wizytę. Ale mówię jej ze przecież Gin kazał mi przyjść po tyg od pierwszej wizyty zeby zobaczyć czy Fasolka prawidłowo rośnie. No i tym o to sposobem mam wizytę w czwartek na 16.
Hmm no nic to czekam na czwartekmala29_, mauysia, Selena, Ola_czeka, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Dziewczyny- bardzo Wam dziękuje za wszystkie odpowiedzi i "uspokajania"
Kurcze jesteście niezastąpione i jestem mega szczęśliwa, że znalazłam się na tym forum i Was poznałam :*
Co do badań- wybiorę się jeszcze do jednego gina- jeśli będzie w stanie zrobić NT to ok, jeśli nie- to przecież sama sobie nie zrobieA namawianie lekarzy, którzy są w tym zieloni chyba bardziej zaszkodzi niż pomoże, bo skoro tego nie wykonują, to nie mają pojęcia jak prawidłowo badanie wyglądać powinno...
Tak jak radzi Shagga- za tydzień lub 2 zgłoszę się do ginki i zobaczymy co mi powie
Lekarz zalecił mi też witaminki- Materna i Wapń+Magnez, więc zaczyna się łykanie dragów
Olu- myślisz, że Twoje pytanie do Gosi odnośnie zainteresowanie jakimkolwiek tematem prócz niej samej do niej dotrze? Bo ja szczerze wątpie- zresztą już się na ten temat wypowiadałam ale oczywiście wspomniana użytkowniczka pominęła go, gdyż nie było tam nic co mogłoby ją zainteresować...
No a teraz czas się trochę ogarnąć- tzn mieszkanko, bo spore wiatry od wczoraj więc mam piaskownice w domostwieFedra, Kfjatus, mala29_, mauysia, Selena, Ilona, zbikowa, Shagga_80, Gunia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Hejka
A ja dzisiaj coś pokickalam, tzn. Albo ja albo Babka co zapisy robi do Gina. Mianowicie patrzę na kartkę i data jest nie na dzisiaj a na za tydzień. No więc tam dzwonię i faktycznie mam na 11.06 na 15 wizytę. Ale mówię jej ze przecież Gin kazał mi przyjść po tyg od pierwszej wizyty zeby zobaczyć czy Fasolka prawidłowo rośnie. No i tym o to sposobem mam wizytę w czwartek na 16.
Hmm no nic to czekam na czwartek
he he he to już trzeba było poczekać do 11 czerwca było by Nas wtedy 3 Ty ja i Woseba
a tak to czekamy do czwartu no nic jak nie ma dzisiaj wieści z wizyty to ja się odmeldowuje może wpadnę wieczorkiemIlona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi