X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:
    Selena to cud!!!!!!!!!! :)

Dokładnie kochana:)i mala pomoc tego urządzenia www.ferticare.pl :)

Proszę, nie wiedziałam o istnieniu tego cudu.

Za to uwielbiam nasze czasy. Człowiek potrafi wiele rzeczy spieprzyć, ale potrafi też wiele osiągnąć. To jest niesamowite, że dzięki technice osoby niegdyś skazane na bezdzietność - dziś mogą normalnie starać się o potomstwo.

Lubię to!

Selena, Kfjatus, Shagga_80, zbikowa, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

Za to uwielbiam nasze czasy. Człowiek potrafi wiele rzeczy spieprzyć, ale potrafi też wiele osiągnąć. To jest niesamowite, że dzięki technice osoby niegdyś skazane na bezdzietność - dziś mogą normalnie starać się o potomstwo.

Lubię to!

No ja jestem wdzięczna za to cudo:)bo to dzięki niemu nam się udało:)tylko ma jedna wade..strasznie głośny jest..więc pewnie cały blok zastanawiał się co myśmy robili;)

Shagga_80, mauysia, mala29_, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

Lubię to!

No ja jestem wdzięczna za to cudo:)bo to dzięki niemu nam się udało:)tylko ma jedna wade..strasznie głośny jest..więc pewnie cały blok zastanawiał się co myśmy robili;)

drobnostka z tą głośnością :P

Shagga_80, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tu trwają takie dyskusje, a ja muszę uciekać na dłużej - trzeba iść do sklepu po wędlinkę dla nas (teraz pochłaniamy całe kilogramy :P )...a tatara wieki nie jadłam,ale za jakieś 2 lata zjem sobie, a co :P

I na koniec mojej wypowiedzi (i kończąc temat, który chcę jeszcze raz poruszyć) powiem tak, kiedyś (dawno, dawno temu...tzn przed moją przygodą z OVU) uważałam test sikany za wyrocznię - wychodzi pozytywny to na bank jest ciąża a gdy negatywny, to nie ma ciąży...teraz wiem,że bywa z tym różnie...teraz uważam,że tylko beta coś powie :) I ostatni raz radziłabym Kfatusku lecieć na betę,po co? Po to by ruszyć z miejsca - albo zacząć planować wizytę u gina albo spokojnie już czekać na @,niestety bez złudzeń ....oczywiście życzę tego pierwszego :) I kończę z nagabywaniem :P

A tymczasem bez odbioru...już mnie tu nie ma!

Blondi22, Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kfjatus wrote:
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

Lubię to!

drobnostka z tą głośnością :P

no racja:)szkoda tylko ze nie wszystkich potrzebujących stać na niego..bo tani też nie jest....

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to sie obawiam ze mała/y po urodzeniu nie bedzie chcial jesc z cyca tak jak kuba ;( i bede sie meczyc moze nie potrafilam wtedy karmin sama nie wiem.

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Ola_czeka wrote:
    Selena wrote:
    Kfjatus wrote:

Lubię to!

Wierz mi, że głośny seks to częsty problem w blokach :)

Blondi22, Selena, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja to sie obawiam ze mała/y po urodzeniu nie bedzie chcial jesc z cyca tak jak kuba ;( i bede sie meczyc moze nie potrafilam wtedy karmin sama nie wiem.

Blondi, a czemu się teraz martwisz takimi odległymi sprawami?
    Na pewno junior będzie wiedział, co dobre :)

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej laseczki :) jak tam wam mija dzionek ? Ja dopiero co przed chwilka wstałam a jestem tak kopnięta że szok.

Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mauysia wrote:
    Blondi22 wrote:

Blondi, a czemu się teraz martwisz takimi odległymi sprawami?
    Na pewno junior będzie wiedział, co dobre :)

nie wiem jakos tak mam
    a wiem jak sie wtedy nameczyłam ;( i karmilam z tydzien z cyca tylko a tak laktator w reke i tyle było

ale dobra nie zanudzam

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    hej laseczki :) jak tam wam mija dzionek ? Ja dopiero co przed chwilka wstałam a jestem tak kopnięta że szok.

hej Mala ty śpochu ;)

Fedra lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to przez ta prace bo jestem teraz na popołudniowej zmianie i wracam dopiero po 1 w nocy.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    No to przez ta prace bo jestem teraz na popołudniowej zmianie i wracam dopiero po 1 w nocy.

O rrrrany... A długo tak będziesz musiała?

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    do końca tygodnia jeśli będzie praca. Bo tam pracują tydzień tak tydzień tak.

• Kaja Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam was kochane ,ale pogoda do kitu i gdzie ja z tą asią pójdę jak pogoda kitrana deszczowa :-(!!!!!!!!!

Fedra, Ilona, mala29_, aisa lubią tę wiadomość

mhsvanlih0qhtdnx.png

https://www.maluchy.pl/li-67859.png

• mauysia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:
    witam was kochane ,ale pogoda do kitu i gdzie ja z tą asią pójdę jak pogoda kitrana deszczowa :-(!!!!!!!!!

Nie "chwal" dnia przed zachodem słońca...
    Zwykle jest tak, że tuż przed spotkaniem dwóch ovufriendek niebo się rozjaśnia, ulewa mija, a chmury rozładowują swoje ładunki elektryczne. Już raz to przerabiałam... Cierpliwości!

mala29_, Ola_czeka, Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaja wrote:

pamiętajcie o fotce!!! :)

Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ;D
    A ja dzisiaj coś pokickalam, tzn. Albo ja albo Babka co zapisy robi do Gina. Mianowicie patrzę na kartkę i data jest nie na dzisiaj a na za tydzień. No więc tam dzwonię i faktycznie mam na 11.06 na 15 wizytę. Ale mówię jej ze przecież Gin kazał mi przyjść po tyg od pierwszej wizyty zeby zobaczyć czy Fasolka prawidłowo rośnie. No i tym o to sposobem mam wizytę w czwartek na 16.

Hmm no nic to czekam na czwartek ;D

mala29_, mauysia, Selena, Ola_czeka, Blondi22, zbikowa, Shagga_80, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • karoam Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny- bardzo Wam dziękuje za wszystkie odpowiedzi i "uspokajania" ;) Kurcze jesteście niezastąpione i jestem mega szczęśliwa, że znalazłam się na tym forum i Was poznałam :*

Co do badań- wybiorę się jeszcze do jednego gina- jeśli będzie w stanie zrobić NT to ok, jeśli nie- to przecież sama sobie nie zrobie ;) A namawianie lekarzy, którzy są w tym zieloni chyba bardziej zaszkodzi niż pomoże, bo skoro tego nie wykonują, to nie mają pojęcia jak prawidłowo badanie wyglądać powinno...

Tak jak radzi Shagga- za tydzień lub 2 zgłoszę się do ginki i zobaczymy co mi powie :)

Lekarz zalecił mi też witaminki- Materna i Wapń+Magnez, więc zaczyna się łykanie dragów ;)

Olu- myślisz, że Twoje pytanie do Gosi odnośnie zainteresowanie jakimkolwiek tematem prócz niej samej do niej dotrze? Bo ja szczerze wątpie- zresztą już się na ten temat wypowiadałam ale oczywiście wspomniana użytkowniczka pominęła go, gdyż nie było tam nic co mogłoby ją zainteresować...

No a teraz czas się trochę ogarnąć- tzn mieszkanko, bo spore wiatry od wczoraj więc mam piaskownice w domostwie :D

Fedra, Kfjatus, mala29_, mauysia, Selena, Ilona, zbikowa, Shagga_80, Gunia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Hejka ;D
    A ja dzisiaj coś pokickalam, tzn. Albo ja albo Babka co zapisy robi do Gina. Mianowicie patrzę na kartkę i data jest nie na dzisiaj a na za tydzień. No więc tam dzwonię i faktycznie mam na 11.06 na 15 wizytę. Ale mówię jej ze przecież Gin kazał mi przyjść po tyg od pierwszej wizyty zeby zobaczyć czy Fasolka prawidłowo rośnie. No i tym o to sposobem mam wizytę w czwartek na 16.

Hmm no nic to czekam na czwartek ;D

he he he to już trzeba było poczekać do 11 czerwca było by Nas wtedy 3 Ty ja i Woseba :D
    a tak to czekamy do czwartu no nic jak nie ma dzisiaj wieści z wizyty to ja się odmeldowuje może wpadnę wieczorkiem :D

Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3042 3043 3044 3045 3046 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ