X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Jestem ponownie!!!
    Rucia to gdzie on to złapał!!!
    Z basenu nici bo dwie wycieczki szkolne były!!
    Odchamiłam się dziś i kupiłam sobie dwa staniki chooooooooleraaaa załamka ja już mam miseczkę H a niedawno G albo i F było!!!:-(
    Ale firmowe staniki są drogię za dwa zapłaciłam prawie 300 zł matko kochana idę na pomniejszenie biustu!!!!!!!!!:-(

mi juz cyce zaczeły rosnac i musze na D sie przerzucić bo w C ledwo sie mieszcze ;/

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja naszczescie poród wspominam dobrze ;) hehe

aisa lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Jestem ponownie!!!
    Odchamiłam się dziś i kupiłam sobie dwa staniki chooooooooleraaaa załamka ja już mam miseczkę H a niedawno G albo i F było!!!:-(
    Ale firmowe staniki są drogię za dwa zapłaciłam prawie 300 zł matko kochana idę na pomniejszenie biustu!!!!!!!!!:-(

mi juz cyce zaczeły rosnac i musze na D sie przerzucić bo w C ledwo sie mieszcze ;/

Jejku ja jak w ciąży bedę to dwa berety i gumka mi zostanie chyba!!:-(

karoam lubi tę wiadomość

• karoam Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwuś- trzymaj się :)
    Blondi- możesz trochę cycka oddać...ja przygarnę :D
    A ja się tak zabieram za to sprzątanie, że zaczęłam przeglądać sklepy internetowe z pierdołami dla dzieci ;) I tak się zastanawiam nad przewijakiem- czy to w praktyce się przydaje, czy jest raczej zbędne?....eh zaczyna się :D

Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

1usaej28ly44zrzp.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AGA 30 wrote:
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Jestem ponownie!!!

Jejku ja jak w ciąży bedę to dwa berety i gumka mi zostanie chyba!!:-(

hehehehhe ;D

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam ja oddam nawet jeszcze dopłacę he he mam o wiele za wiele na swojej klacie!!!

karoam, aisa lubią tę wiadomość

• Selena Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:

to fajnie blondi:)ja to szczerze strasznie boje sie porodu:(pewnie dlatego ze to pierwszy raz...a najbardziej to tego jakby mi chcieli krozce nacinać..słabo na sama mysl mi sie robi..ale chyba jak powiem ze nie zgadzam sie na to to nie moga np nie?jest cos takiego jak ochrona krocza..

Fedra lubi tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karoam przypomnialam sobie co mialam Tobie napisac, jesli chodzi o to badanie usg genetyczne to tak prawde mowiac nawet jak wykryja wade to raczej jest to wada nieodwracalna, jak nazwa wskazuje genetyczna wiec mozesz sie tylko dowiedziec ze bedzie dziecko zdrowe i cie to uspokoi albo zesstresuje jak Anke-skakanke, ktorej wyszlo niedobrze apotem okazalo sie ze wszystk jest ok. uwazam, ze sensownosc tego badania zalezy od tego co w razie czego zamierzasz zrobic z wynikami. Ja nie zamierzalam go robic, ale okzalao sie ze w mojej przychodni i tak je robia wiec potraktowalam jejak kazde usg dobra okazaj do zobaczenia znowu malenstwa :) wiedzialam ze co by mi nie powiedziano to i tak urodze i nie poszlabym na zadne dodatkowe badania inwazyjne zeby nie zaszkodzic dziecku bo te wyniki i tak by mi nie uleczyly dziecka a tylko moglyby mu bardziej zaszkodzic. samo usg ok ale reszta juz nie koniecznie. wszystko zalezy od kazdej kobiety indywidualnie. Wiec jak nie bedziesz miec tego usg to sie nie martw i tak mniej wiecj w polowie ciazy robi sie dokladne badanie serca itd bo wtedy najlepiej wiedac co i jak i ja teraz na to licze, bo mamy rodzinne obciazenie wadami serca. A wedlug mnie twoje malenstwo ladnie i zdrowo sie rozwija :)

karoam, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Blondi22 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:
    A ja się tak zabieram za to sprzątanie, że zaczęłam przeglądać sklepy internetowe z pierdołami dla dzieci ;) I tak się zastanawiam nad przewijakiem- czy to w praktyce się przydaje, czy jest raczej zbędne?....eh zaczyna się :D

moge dac ;)

karoam lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • mala29_ Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to ja z chęcią przyjmę troszkę :)

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ilona Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    AGA 30 wrote:
    Jestem ponownie!!!

No ja tez dzisiaj na cyckowych zakupach byłam, bo mi ze starych stanikow wszystko wylazi. Na dodatek wszystkie koronkowe mnie z każdej strony uwieraly. Także kupiłam wygodne, gładkie duuuze D.
    M jest bardzo zadowolony z terazniejszego wyglądu.

Blondi22, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    Aga to ja z chęcią przyjmę troszkę :)

Mała to łap E F G H mogę oddać za darmo he he!!!!
    D by mi starczyło napewno!!

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

przewijak bardzo przydatny na poczatku ale dziecko jak juz starsze to trzeba uwazac rzeby nie spadło przewaznie jak samo przewraca sie na boczki juz

karoam, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Blondi22 wrote:

to fajnie blondi:)ja to szczerze strasznie boje sie porodu:(pewnie dlatego ze to pierwszy raz...a najbardziej to tego jakby mi chcieli krozce nacinać..słabo na sama mysl mi sie robi..ale chyba jak powiem ze nie zgadzam sie na to to nie moga np nie?jest cos takiego jak ochrona krocza..

No ja niestety nie wspominam dobrze porodu. 10 godzin meczarni. Masakra.
    Ale nie martw sie Selenko. Naprawdę jak sie trzymam malenstwo w rękach, to o wszystkim zapominasz.
    Ja to wiem, ze pewnie przed samym porodem sobie wszystko przypomnę i pewnie trochę strach mnie obleci, ale póki co staram sie o tym nie myśleć. Z drugiej strony, moze teraz będzie lżej. Najważniejsze, zeby dzidzia urodziła sie zdrowa. Resztę da sie znieść ;D

Selena, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Selena wrote:
    Blondi22 wrote:

nie wiem czy jest jakas ochrona ale ja np nie miałam nacinanego bo nie zdarzyli ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Selena wrote:
    Blondi22 wrote:

No ja niestety nie wspominam dobrze porodu. 10 godzin meczarni. Masakra.
    Ale nie martw sie Selenko. Naprawdę jak sie trzymam malenstwo w rękach, to o wszystkim zapominasz.
    Ja to wiem, ze pewnie przed samym porodem sobie wszystko przypomnę i pewnie trochę strach mnie obleci, ale póki co staram sie o tym nie myśleć. Z drugiej strony, moze teraz będzie lżej. Najważniejsze, zeby dzidzia urodziła sie zdrowa. Resztę da sie znieść ;D

podobno za drugim razem akcja jest szybsza ;)

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    karoam wrote:

Moim zdaniem przewijak jest bardzo przydatny. Ja miałam taki na komodzie. Super sprawa dla kręgosłupa. Nie trzeba sie zchylac. Teraz jest rozebrany, ale niedługo trzeba będzie go ponownie złożyć ;D

karoam, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wosebka z tym nacinaniem krocza to jest w kazdym spzitalu inaczej, ale wiem jedno czasem lepiej jak ci je delikatnie ronwo natna niz mialob ci samopeknac i to bardzo szeroko, wszytsko zalezy od sytuacji podczas porodu, polozna wie lepiej tylko warto wybrac taki szpital gdzie nacinaja w ostatecznosci jesli sie tego boisz. no i kwestia peknia i nacinania krocza jest duzo rzadsza przy porodzie w basenie :) ja tez sie tego boje :)

Shagga_80 lubi tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • Selena Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    Selena wrote:
    Blondi22 wrote:

nie wiem czy jest jakas ochrona ale ja np nie miałam nacinanego bo nie zdarzyli ;)

jest..własnie troche o tym czytam:)no to oby i umnie jak coś nie zdążyli;)

Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

f2wlru1dbzmah8bl.png
    3i49ej28rcjdlc8e.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    karoam wrote:

Moim zdaniem przewijak jest bardzo przydatny. Ja miałam taki na komodzie. Super sprawa dla kręgosłupa. Nie trzeba sie zchylac. Teraz jest rozebrany, ale niedługo trzeba będzie go ponownie złożyć ;D

ja mialam na lozeczku polozony ;)
    racja dla kregosłupa ulga ogromna ;)

Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
‹‹ 3044 3045 3046 3047 3048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 mitów na temat premenopauzy, które warto wiedzieć mając 40 lat lub więcej

Premenopauza (perimenopauza) to nie tylko wciąż temat tabu, ale również etap życia kobiety, który często owiany jest mitami i nieporozumieniami. W rzeczywistości jest to naturalny okres przejściowy, który poprzedza menopauzę, a jego zrozumienie może zaoszczędzić Ci wiele stresu, lęku i znacząco wpłynąć na jakość życia i zdrowie hormonalne. Wraz z ekspertami zebraliśmy dla Ciebie 10 najpowszechniejszych mitów dotyczących premenopauzy i menopauzy, opierając się na najbardziej wiarygodnych i aktualnych danych naukowych.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ