plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
AGA 30 wrote:Jestem ponownie!!!
Rucia to gdzie on to złapał!!!
Z basenu nici bo dwie wycieczki szkolne były!!
Odchamiłam się dziś i kupiłam sobie dwa staniki chooooooooleraaaa załamka ja już mam miseczkę H a niedawno G albo i F było!!!
Ale firmowe staniki są drogię za dwa zapłaciłam prawie 300 zł matko kochana idę na pomniejszenie biustu!!!!!!!!!
mi juz cyce zaczeły rosnac i musze na D sie przerzucić bo w C ledwo sie mieszcze ;/ -
nick nieaktualnyBlondi22 wrote:AGA 30 wrote:Jestem ponownie!!!
Odchamiłam się dziś i kupiłam sobie dwa staniki chooooooooleraaaa załamka ja już mam miseczkę H a niedawno G albo i F było!!!
Ale firmowe staniki są drogię za dwa zapłaciłam prawie 300 zł matko kochana idę na pomniejszenie biustu!!!!!!!!!
mi juz cyce zaczeły rosnac i musze na D sie przerzucić bo w C ledwo sie mieszcze ;/
Jejku ja jak w ciąży bedę to dwa berety i gumka mi zostanie chyba!!karoam lubi tę wiadomość
-
Sylwuś- trzymaj się
Blondi- możesz trochę cycka oddać...ja przygarnę
A ja się tak zabieram za to sprzątanie, że zaczęłam przeglądać sklepy internetowe z pierdołami dla dzieciI tak się zastanawiam nad przewijakiem- czy to w praktyce się przydaje, czy jest raczej zbędne?....eh zaczyna się
Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
AGA 30 wrote:Blondi22 wrote:AGA 30 wrote:Jestem ponownie!!!
mi juz cyce zaczeły rosnac i musze na D sie przerzucić bo w C ledwo sie mieszcze ;/
Jejku ja jak w ciąży bedę to dwa berety i gumka mi zostanie chyba!!
hehehehhe -
nick nieaktualny
-
Blondi22 wrote:ja naszczescie poród wspominam dobrze
hehe
to fajnie blondi:)ja to szczerze strasznie boje sie porodu:(pewnie dlatego ze to pierwszy raz...a najbardziej to tego jakby mi chcieli krozce nacinać..słabo na sama mysl mi sie robi..ale chyba jak powiem ze nie zgadzam sie na to to nie moga np nie?jest cos takiego jak ochrona krocza..Fedra lubi tę wiadomość
-
Karoam przypomnialam sobie co mialam Tobie napisac, jesli chodzi o to badanie usg genetyczne to tak prawde mowiac nawet jak wykryja wade to raczej jest to wada nieodwracalna, jak nazwa wskazuje genetyczna wiec mozesz sie tylko dowiedziec ze bedzie dziecko zdrowe i cie to uspokoi albo zesstresuje jak Anke-skakanke, ktorej wyszlo niedobrze apotem okazalo sie ze wszystk jest ok. uwazam, ze sensownosc tego badania zalezy od tego co w razie czego zamierzasz zrobic z wynikami. Ja nie zamierzalam go robic, ale okzalao sie ze w mojej przychodni i tak je robia wiec potraktowalam jejak kazde usg dobra okazaj do zobaczenia znowu malenstwa
wiedzialam ze co by mi nie powiedziano to i tak urodze i nie poszlabym na zadne dodatkowe badania inwazyjne zeby nie zaszkodzic dziecku bo te wyniki i tak by mi nie uleczyly dziecka a tylko moglyby mu bardziej zaszkodzic. samo usg ok ale reszta juz nie koniecznie. wszystko zalezy od kazdej kobiety indywidualnie. Wiec jak nie bedziesz miec tego usg to sie nie martw i tak mniej wiecj w polowie ciazy robi sie dokladne badanie serca itd bo wtedy najlepiej wiedac co i jak i ja teraz na to licze, bo mamy rodzinne obciazenie wadami serca. A wedlug mnie twoje malenstwo ladnie i zdrowo sie rozwija
karoam, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Sylwuś- trzymaj się
A ja się tak zabieram za to sprzątanie, że zaczęłam przeglądać sklepy internetowe z pierdołami dla dzieciI tak się zastanawiam nad przewijakiem- czy to w praktyce się przydaje, czy jest raczej zbędne?....eh zaczyna się
moge dackaroam lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:AGA 30 wrote:Jestem ponownie!!!
No ja tez dzisiaj na cyckowych zakupach byłam, bo mi ze starych stanikow wszystko wylazi. Na dodatek wszystkie koronkowe mnie z każdej strony uwieraly. Także kupiłam wygodne, gładkie duuuze D.
M jest bardzo zadowolony z terazniejszego wyglądu.Blondi22, zbikowa, Fedra, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualny
-
przewijak bardzo przydatny na poczatku ale dziecko jak juz starsze to trzeba uwazac rzeby nie spadło przewaznie jak samo przewraca sie na boczki juzkaroam, Fedra lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Blondi22 wrote:ja naszczescie poród wspominam dobrze
hehe
to fajnie blondi:)ja to szczerze strasznie boje sie porodu:(pewnie dlatego ze to pierwszy raz...a najbardziej to tego jakby mi chcieli krozce nacinać..słabo na sama mysl mi sie robi..ale chyba jak powiem ze nie zgadzam sie na to to nie moga np nie?jest cos takiego jak ochrona krocza..
No ja niestety nie wspominam dobrze porodu. 10 godzin meczarni. Masakra.
Ale nie martw sie Selenko. Naprawdę jak sie trzymam malenstwo w rękach, to o wszystkim zapominasz.
Ja to wiem, ze pewnie przed samym porodem sobie wszystko przypomnę i pewnie trochę strach mnie obleci, ale póki co staram sie o tym nie myśleć. Z drugiej strony, moze teraz będzie lżej. Najważniejsze, zeby dzidzia urodziła sie zdrowa. Resztę da sie znieśćSelena, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Selena wrote:Blondi22 wrote:ja naszczescie poród wspominam dobrze
hehe
to fajnie blondi:)ja to szczerze strasznie boje sie porodu:(pewnie dlatego ze to pierwszy raz...a najbardziej to tego jakby mi chcieli krozce nacinać..słabo na sama mysl mi sie robi..ale chyba jak powiem ze nie zgadzam sie na to to nie moga np nie?jest cos takiego jak ochrona krocza..
nie wiem czy jest jakas ochrona ale ja np nie miałam nacinanego bo nie zdarzyli -
Ilona wrote:Selena wrote:Blondi22 wrote:ja naszczescie poród wspominam dobrze
hehe
No ja niestety nie wspominam dobrze porodu. 10 godzin meczarni. Masakra.
Ale nie martw sie Selenko. Naprawdę jak sie trzymam malenstwo w rękach, to o wszystkim zapominasz.
Ja to wiem, ze pewnie przed samym porodem sobie wszystko przypomnę i pewnie trochę strach mnie obleci, ale póki co staram sie o tym nie myśleć. Z drugiej strony, moze teraz będzie lżej. Najważniejsze, zeby dzidzia urodziła sie zdrowa. Resztę da sie znieść
podobno za drugim razem akcja jest szybszaIlona lubi tę wiadomość
-
Moim zdaniem przewijak jest bardzo przydatny. Ja miałam taki na komodzie. Super sprawa dla kręgosłupa. Nie trzeba sie zchylac. Teraz jest rozebrany, ale niedługo trzeba będzie go ponownie złożyćkaroam, Fedra, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Wosebka z tym nacinaniem krocza to jest w kazdym spzitalu inaczej, ale wiem jedno czasem lepiej jak ci je delikatnie ronwo natna niz mialob ci samopeknac i to bardzo szeroko, wszytsko zalezy od sytuacji podczas porodu, polozna wie lepiej tylko warto wybrac taki szpital gdzie nacinaja w ostatecznosci jesli sie tego boisz. no i kwestia peknia i nacinania krocza jest duzo rzadsza przy porodzie w basenie
ja tez sie tego boje
Shagga_80 lubi tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:Selena wrote:Blondi22 wrote:ja naszczescie poród wspominam dobrze
hehe
nie wiem czy jest jakas ochrona ale ja np nie miałam nacinanego bo nie zdarzyli
jest..własnie troche o tym czytam:)no to oby i umnie jak coś nie zdążyli;)Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:karoam wrote:Sylwuś- trzymaj się
Moim zdaniem przewijak jest bardzo przydatny. Ja miałam taki na komodzie. Super sprawa dla kręgosłupa. Nie trzeba sie zchylac. Teraz jest rozebrany, ale niedługo trzeba będzie go ponownie złożyć
ja mialam na lozeczku polozony
racja dla kregosłupa ulga ogromnaIlona, Fedra lubią tę wiadomość