plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mi jeszcze z wczoraj została zupa na P , a dodatkowo gotuje młode ziemniaczki. M wczoraj wieczorem przywiózł od jakiegoś Rolnika. Pewnie to nie to samo co nasze pyszne polskie, ale moze nie bedą najgorsze. Do tego kurczak piecze sie w piekarniku i mizeria. Mniam uwielbiam takie tematy.
Blondi ogorkowej tez zazdroszczę tym bardziej, ze tu nie ma ogórków kiszonych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 13:01
Blondi22, mauysia, Kfjatus, Fedra, aisa lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
Selena wrote:Blondi22 wrote:a my wyszlismy na dwor na 5 min tylko bo zaczeło padac i burza przyszła i musimy poczekac ;/
szczerze mam juz dosć takiej pogody ;(
U nas to samo:(no a ja zaraz do domku:)wiec do jutra:)pa:*
pa Wosebka milego popoludnia;)Selena lubi tę wiadomość
-
Jak Wy o obiadku to i ja
Wczoraj miałam ogórkową i całkiem niezła mi wyszła - muszę się pochwalić
Na dziś Mama robiła gołąbki, więc ja się do obiadu nie przykładałam, ale był bardzo dobry
Pogoda u nas tak jak u Was, raz pada, raz świeci słońce, trudno pojąć, nie wiadomo czy wychodzić z domu czy sobie darować, a jeżeli wychodzić- to jak się ubrać...Blondi22, Fedra, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
Blondi22 wrote:my bylismy na dworzu z godzinke ale juz wróciliśmy bo nzowu deszcz ;/
a P jak wróci z pracy ma przywieźc pizze na kolacje
no proszę jakie szaleństwo
Żeby Mama się nie męczyła, pyszny "gotowiec" i kolacja z głowyWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 14:59
Fedra, Blondi22, Ilona, aisa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ho
Aga - mój geju ma częsty kontakt z bezpańskimi kotami, mieszkamy w bezpośrednim sąsiedztwie z rolnikiem, u którego jest wylęgarnia kotów. Kot od kota błyskawicznie łapie wszelkie badziewia.
Ami - ciekawa jestem co nosisz pod sercemMam nadzieję, że dzidzia będzie łaskawa i ładnie wypnie się do monitora
Tak samo jak nie mogę się doczekać kto mieszka u MayusiNa szczęście pojutrze USG więc pewnie się dowiemy
Amicizia, Ilona, mauysia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ja powiem tak ta laska pewnie siedziała na ovu i jak przeczytała o nacinaniu krocza stwierdziła o nie nie nie ja wychodze tylko z tego wszystkiego okno z drzwiami pomyliła...
a tak w ogóle to nie ma co tematy macie swietne... chociaż o przewijaku nawet ok
co do przewijaków to ja w pokoiku Maleństwa mam kupione takie biurko z ikea z bocznym regałem z początku miało to wylecieć do salonu ale mój stwierdził ze jest to na tyle duze i poręczne ze będzie służyć za przewijak i miejsce do kąpieli
Blondi22, Rucia, Kfjatus, Shagga_80, Ilona, Gunia, Sandraa, Dodi, Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Kfjatus wrote:Blondi22 wrote:my bylismy na dworzu z godzinke ale juz wróciliśmy bo nzowu deszcz ;/
a P jak wróci z pracy ma przywieźc pizze na kolacje
no proszę jakie szaleństwo
Żeby Mama się nie męczyła, pyszny "gotowiec" i kolacja z głowy
ale ze świetnej pizzery ciasto jest takie pyszne -
Rucia wrote:Hej ho
Aga - mój geju ma częsty kontakt z bezpańskimi kotami, mieszkamy w bezpośrednim sąsiedztwie z rolnikiem, u którego jest wylęgarnia kotów. Kot od kota błyskawicznie łapie wszelkie badziewia.
Ami - ciekawa jestem co nosisz pod sercemMam nadzieję, że dzidzia będzie łaskawa i ładnie wypnie się do monitora
Tak samo jak nie mogę się doczekać kto mieszka u MayusiNa szczęście pojutrze USG więc pewnie się dowiemy
poznamy nowych członków naszego forum hehe
ciekawe czy pokaza co maja miedzy nogami;) -
pizza blleee - przepraszam Blondi
ja zjadłam pierogi ruskie i to pierwszy w sumie mój posiłek dzisiaj, rano oczywiście próbowałam wypić jogurt ale zajęło mi to prawie godzine i było mi po nim nie dobrze a ze cały dzień w sumie przespałam to stad to jedzenie dopiero teraz17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
Fedra wrote:pizza blleee - przepraszam Blondi
ja zjadłam pierogi ruskie i to pierwszy w sumie mój posiłek dzisiaj, rano oczywiście próbowałam wypić jogurt ale zajęło mi to prawie godzine i było mi po nim nie dobrze a ze cały dzień w sumie przespałam to stad to jedzenie dopiero teraz
ja lubiespoko
ale zobaczymy czy bedzie mi smakowac ja narazie słodyczy nie moge jesc bo mi nie smakuja i zgage mam po nich -
Fedra wrote:pizza blleee - przepraszam Blondi
ja zjadłam pierogi ruskie i to pierwszy w sumie mój posiłek dzisiaj, rano oczywiście próbowałam wypić jogurt ale zajęło mi to prawie godzine i było mi po nim nie dobrze a ze cały dzień w sumie przespałam to stad to jedzenie dopiero teraz
ale tak wogole to sa bardzo dobre objawy;) mnie cos muli dziś w żołądku i spać mi sie chce cały czas ale przy małym nie pospie -
Blondi22 wrote:Fedra wrote:pizza blleee - przepraszam Blondi
ale tak wogole to sa bardzo dobre objawy;) mnie cos muli dziś w żołądku i spać mi sie chce cały czas ale przy małym nie pospie
he he he ja przespałam w sumie cały dzień teraz zjadłam i znowu bym poszła spać
ja też nie bardzo moge słodycze definitywnie odrzuciło mnie od czekolady i lodów, cukierków też nie bardzo mogę ale za to chipsy potrafie zjesć całą paczke17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi