X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    fuj lody sa dla mnie ochydne teraz jak mały je to nie moge na nie patrzec

chipsów jeszcze nie sprawdzałam ale narazie mnie nie ciagnie

i bardzo duzo pije wody ;) suszy mnie jak na kacu ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    pizza blleee - przepraszam Blondi :)

ja zjadłam pierogi ruskie i to pierwszy w sumie mój posiłek dzisiaj, rano oczywiście próbowałam wypić jogurt ale zajęło mi to prawie godzine i było mi po nim nie dobrze a ze cały dzień w sumie przespałam to stad to jedzenie dopiero teraz :D

Nawet nie wiesz Fredzia jak cudownie czyta się wieści :) Uwielbiam jak piszesz o swoich objawach :)

Blondi22, Shagga_80, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    fuj lody sa dla mnie ochydne teraz jak mały je to nie moge na nie patrzec

chipsów jeszcze nie sprawdzałam ale narazie mnie nie ciagnie

i bardzo duzo pije wody ;) suszy mnie jak na kacu ;)

ja dużo też pije w sumie to jak Ami mi wczoraj napisała to pochłaniam sok z czarnej porzeczki :)

a chipsy to głownie serowe Chitosy :)

17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz <3
    2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mogę patrzeć na wodę niegazowaną, za to gazowaną piłabym bez przerwy. Chipsy uwielbiałam przed ciążą, teraz jakoś mi nie smakują. Ale za to wraca mi ochota na słodycze :D

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

ja zjadłam pierogi ruskie i to pierwszy w sumie mój posiłek dzisiaj, rano oczywiście próbowałam wypić jogurt ale zajęło mi to prawie godzine i było mi po nim nie dobrze a ze cały dzień w sumie przespałam to stad to jedzenie dopiero teraz :D

Nawet nie wiesz Fredzia jak cudownie czyta się wieści :) Uwielbiam jak piszesz o swoich objawach :)

he he he ja się często zastanawiam czy to objawy ciążowe czy moze jednak moja wyobraźnia :)

a najbardziej się cieszy mój maz jak jem zupe o 11 w nocy :D

Rucia, Blondi22, zbikowa, Ilona, Sandraa, Dodi, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    A ja nie mogę patrzeć na wodę niegazowaną, za to gazowaną piłabym bez przerwy. Chipsy uwielbiałam przed ciążą, teraz jakoś mi nie smakują. Ale za to wraca mi ochota na słodycze :D

hmmm i widzisz i będziesz mieć Dziewczynkę przy takich objawach a mi też mówią ze przy moich to na Dziewczynkę a niektórzy ze na Chłopaka i komu wierzyć :P

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bijesz rekordy w spaniu, ewidentnie widzę tu objaw a nie wyobraźnie :P

Fedra, Ilona, aisa lubią tę wiadomość

• Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:
    Fedra wrote:

he he he ja się często zastanawiam czy to objawy ciążowe czy moze jednak moja wyobraźnia :)

a najbardziej się cieszy mój maz jak jem zupe o 11 w nocy :D

hehe tez sie ciesze ;)

dobrze ze ja jeszcze w nocy nie jem ;)

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Rucia wrote:

hmmm i widzisz i będziesz mieć Dziewczynkę przy takich objawach a mi też mówią ze przy moich to na Dziewczynkę a niektórzy ze na Chłopaka i komu wierzyć :P

ja tam w nic nie wierze ;)

a.png
    a.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym Fredzia obstawiała u Ciebie chłopaka :) Ten ogórek kiszony ostatnio u Ciebie potwierdził moje przypuszczenia. Tak samo wydaje mi się, że Mayusia też będzie miała drugiego syna :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 15:52

Fedra, mauysia lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ja bym Fredzia obstawiała u Ciebie chłopaka :) Ten ogórek kiszony ostatnio u Ciebie potwierdził moje przypuszczenia. Tak samo wydaje mi się, że Mayusia też będzie miała drugiego syna :)

he he he moja mama jak była ze mną w ciaży to jadła ogórki kiszone na potęgę maczane w dzemie więc obstawiam że jednak będzie Dziewczynka :)

zresztą za nie całe 3 tygodnie do niej jadę to się wypytam jakie miała dokładnie objawy przy moim bracie :)

ale nie sądze ze to Chłopak bo Chłopka się trafia w owulkę a u mnie prztulanko było długo przed owulką dlatego obstawiam Dziewczynę :)

do tego włosy zrobiły mi się jeszcze grubsze i lśniące i ładnie się układaja mam co prawda brobny problem z cerą ale to chyba wina hormonów...

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak Ruciu spac to ja mogę bez problemu :)

jedynie widze że mi się w nocy przestawia powoli to znaczy kładę się koło 10-11 oczywiście kilka rund do wc potem stwierdzenie że jednak trzeba coś zjeść potem znowu do 1 chodzenie do wc i kręcenie się w łóżku potem budze się koło 5 znowu wc potem koło 7 znowu wc wtedy biorę leki i idę dalej spac i wstaje między 10-11, coś zjem posiedze przy kompie i o 14 znowu idę spać :) i tak ostatnio cały czas :D

p.s. moje spanie moze też być spowodowane niskim ciśnieniem 107/74 i pulsem 86 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 16:03

Rucia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chociaż ja z Kingą też jadłam ogórki kiszone z dżemem :) Jak na razie udało mi się celnie trafić u Dory, zobaczymy jak będzie z Wami :)

Z Kingą wyglądałam ładnie, zero krost, piękne lśniące włosy, a teraz patrzeć na siebie nie mogę. Włosy wiecznie tłuste, co chwilę jakaś krostka, nie mówię już o gównianym samopoczuciu, a z Kinią czułam się wspaniale :P

Więc sama widzisz, że różnie to może być ;)

Fedra, zbikowa, aisa lubią tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    he he he dlatego ja obstawiam Dziewczynkę w sumie to bardziej by mi pasowała bo by się mogła bawić z Anią bo różnica wielku między nimi bedzie nie wielka a u Nas na razie same chłopaki w rodzinie :D znaczy w rodzinie szwagierki bo u kuzynów mojego męża to same Dziewczyny ale wiadomo Oni są daleko :)

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy też macie poczucie ze zdominowałyśmy wątek?

Rucia lubi tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    ja to sie obawiam ze mała/y po urodzeniu nie bedzie chcial jesc z cyca tak jak kuba ;( i bede sie meczyc moze nie potrafilam wtedy karmin sama nie wiem.

Mnie na Sz.R. (na którą będę powoływała się do znuuuuuuuuuudzenia!) uczono - mleko powstaje w głowie! A więc grunt to nastawienie! Ja więc wiedziałam od początku (już w ciąży),że MUSZĘ karmić i w związku z tym w ogóle nie poddawałam się nawet,gdy początkowo ani ja ani Kuba nie umieliśmy się do tego zabrać (nawet nie wkurzyła mnie pielęgniarka od dzieci na oddziale, która skwitował "chodziła Pani na Sz.R. i nie umie Pani karmić?" bo odpaliłam Jej "jest spora różnica pomiędzy oglądaniem ilustracji czy słuchaniem teorii a praktyką!"), potem gdy wydawało mi się,że jakiś kryzys zaczyna się to wiedziałam,że dostawiać częściej dziecko (aż piersi zaczną więcej produkować) i w ogóle nie dopajałam wodą ani niczym innym . I najważniejsze nie dokarmiałam sztucznym (ani nawet butelką z własną mlekiem)..i nawet gdy zdarzało się mieć poranione brodawki (nigdy na szczęście nie doprowadziłam ich do stanu,żeby krwawiły ,bo gdy zaczynało boleć przy karmieniu na jakiś dzień przestawałam karmić jedną choćby na jeden dzień a tylko odciągałam regularnie wtedy a brodawki smarowaam Bepanthenem...i co? Młody rósł jak na drożdżach i tak przez 15 miesięcy :) Bardzo ten czas mile wspominam i już doczekać się nie mogę października :) Znów mam nastawienie TYLKO PIERŚ! MUSI SIĘ UDAĆ ! :)
    Teraz wracam do czytania dalej,co pod moją nieobecność napisałyście :)

Fedra, Ilona, Blondi22, Sandraa, Dodi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fedra wrote:
    Czy też macie poczucie ze zdominowałyśmy wątek?

Tak troszeczkę :P

Fedra lubi tę wiadomość

• Amicizia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hejka

fedrus jak sie super czyta twoje posty, powiem ci czytam jakby troche o sobie, tez wtedy tylko spalam, jesc nie moglam sil brak spanie tylko wychodzilo i tez nie raz pierwszy posilek byl kolo 17 jak M wrocil i mi cos podal bo ja z łozka sie podniesc nie moglam chyba ze do wc, na szczescie nie wymiotujesz tak jak ja i tego ci zycze, bo to dodatkowo wykancza.

ciedsze sie ze soczek z czarnej porzeczki smakuje, u mnie mama wlansie mi go podsunela i tak zostal na dlugo :) teraz juz pije rozne rzeczy, slodyczy w 1 trymestrze tez niejadla, a teraz czekoladka jest pycha, ogolnie w 2 trymestrze zaczyna sie normalne jedzenie, juz ta burza hormonow nie jest taka zla

cera tez mi sie teraz poprawila a wloski jejku ja ja je teraz lubie, kiedys mi sie strasznie szybko tluscily a teraz moge tydzien nie myc i nie widac :) myje je dlatego zeby odswierzyc a nie dlatego ze sa tluste .

a najlepsze sa te moje delikatnie ruchy malucha :) jam mi sie to podoba. Zobaczymy czy sie jutro odpowiednio ustawi do kamerki :)

Fedra, Ilona, Blondi22, mauysia, aisa lubią tę wiadomość

tpb9ue9.png
    20110521580820.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zazdroszczę wam tych ruchów :) Nie mogę się doczekać aż pojawią się u mnie :)

Ilona lubi tę wiadomość

• Fedra Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2013, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no Ami wymiotów nie mam ale jak to skwitowała jedna znajoma wszystko przedemną zważywszy ze ta niechęć do jedzenia zrobiła mi się dzisiaj i dzisiaj mocniej mnie męczyły mdłości...

ale coś Wam powiem w tajemnicy ja strasznie się ciesze kiedy mnie piersi bolą i kiedy mam mdłości Boże jaka ja jestem szczęśliwa :D mam nadzieję ze to nie prosta droga do wariatkowa cieszyć się z mdłości ?!

Rucia, Shagga_80, kopciuszek126, Ilona, Blondi22, Sandraa, Dodi, aga83, aisa lubią tę wiadomość

2015 Nati <3
    2017 Suzi <3
‹‹ 3047 3048 3049 3050 3051 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ