plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
"No a teraz czas się trochę ogarnąć- tzn mieszkanko, bo spore wiatry od wczoraj więc mam piaskownice w domostwie"
Karoam, że "spore wiatry" są jednym z objawów ciąży to słyszałam, ale nie słyszałam, żeby się od tego robiła w domu piaskownica... Może czas zmodyfikować swoją dietę...?
Fedra, Selena, Ola_czeka, Ilona, karoam, zbikowa, Rucia, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
mauysia wrote:"No a teraz czas się trochę ogarnąć- tzn mieszkanko, bo spore wiatry od wczoraj więc mam piaskownice w domostwie"
Karoam, że "spore wiatry" są jednym z objawów ciąży to słyszałam, ale nie słyszałam, żeby się od tego robiła w domu piaskownica... Może czas zmodyfikować swoją dietę...?
Karoam chciała powiedzieć, że w domu już wszystko gotowe dla Maleństwa, nawet w rogu pokoju piaskownica zrobiona, łopatka i grabki czekają!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 11:02
Selena, mauysia, mala29_, Ola_czeka, Fedra, Ilona, karoam, zbikowa, Rucia, Shagga_80, Dodi, aisa lubią tę wiadomość
-
karoam wrote:Dziewczyny- bardzo Wam dziękuje za wszystkie odpowiedzi i "uspokajania"
Kurcze jesteście niezastąpione i jestem mega szczęśliwa, że znalazłam się na tym forum i Was poznałam :*
Co do badań- wybiorę się jeszcze do jednego gina- jeśli będzie w stanie zrobić NT to ok, jeśli nie- to przecież sama sobie nie zrobieA namawianie lekarzy, którzy są w tym zieloni chyba bardziej zaszkodzi niż pomoże, bo skoro tego nie wykonują, to nie mają pojęcia jak prawidłowo badanie wyglądać powinno...
Tak jak radzi Shagga- za tydzień lub 2 zgłoszę się do ginki i zobaczymy co mi powie
Lekarz zalecił mi też witaminki- Materna i Wapń+Magnez, więc zaczyna się łykanie dragów
Olu- myślisz, że Twoje pytanie do Gosi odnośnie zainteresowanie jakimkolwiek tematem prócz niej samej do niej dotrze? Bo ja szczerze wątpie- zresztą już się na ten temat wypowiadałam ale oczywiście wspomniana użytkowniczka pominęła go, gdyż nie było tam nic co mogłoby ją zainteresować...
No a teraz czas się trochę ogarnąć- tzn mieszkanko, bo spore wiatry od wczoraj więc mam piaskownice w domostwie
Jestem przekonana, że Gosi poszło w pięty i nie odzywa się tylko dlatego, że nadrabia wątek i utknęła na stronie 964.Fedra, Kfjatus, karoam, Shagga_80 lubią tę wiadomość
-
Hej wreszcie dotarlam na kobiec Plemniczko super ze masz dibre wiesci
Fedrus u was tez bedzie dobrze i cieszy mnie twoj suwaczek
Wosebko smutny dxien dla ciebie ale wiesz tylko wyjatkowi ludzie moga byc rodzicami aniolka i to dla wszystkich ktorych to dotknelo sie tyczy:)
Rucia biedny kot a co do resty zgadzam sie z wami nie wolno pozbywac sie pupila tylko z powodu ciazy i niefoinformowania ja tam moje koty uwielbiam i lepiej sie przy nich czuje uspikajaja i wyciagana.bole i toxo nie mialam.
A co do wizyt to ja jutro mam o 17.30 obaczymy moze sie dowiemy kto zamieszkuje w moim brzuchua co do dolegliwosci 5 miesiac a ja dalej wymiotuje i mam mdlosci na szczescie juz jem wiec mam troche sil ale znowu odzywa sie kregoslup i moje dretwienia co to mi ta rehabilitacja przepadla take ciąza to piekny czas ale i trudny
i juz sie jutra docekac nie moge bo widok malucha rekompensuje mi wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 11:17
Fedra, Blondi22, Selena, mauysia, Ilona, Rucia, aisa lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Hejka
A ja dzisiaj coś pokickalam, tzn. Albo ja albo Babka co zapisy robi do Gina. Mianowicie patrzę na kartkę i data jest nie na dzisiaj a na za tydzień. No więc tam dzwonię i faktycznie mam na 11.06 na 15 wizytę. Ale mówię jej ze przecież Gin kazał mi przyjść po tyg od pierwszej wizyty zeby zobaczyć czy Fasolka prawidłowo rośnie. No i tym o to sposobem mam wizytę w czwartek na 16.
Hmm no nic to czekam na czwartek
tak jak ja w czwartek
u mnie gin od 16 przyjmuje ale nie wiadomo o ktorej sie dostane
Fedra, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
a mówiłam Wam jaki ja dzis piękny sen miałam:)naoglądałam sie wczoraj porodów domowych w tv....to mi sie śniło że rodze...w domu właśnie..no i urodziłam chłopca w tym śnie:)i co mi utkwiło w pamięci to to że prawie mnie nic nie bolałao;)oj chciałabym żeby tak było w rzeczywistości...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2013, 11:16
Kfjatus, Fedra, Blondi22, mala29_, Ilona, zbikowa, Rucia, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Ami Witamy
no to ten tydzień obfituje w wizyty no dobrze to w takim razie jutro i w czwartek czekam na wasze wieść Dziewczynki no i na fotki Waszych Fasolek
a teraz już naprawdę idę bo już nie wyrabiam :*Selena, Amicizia, mala29_, Blondi22, Ilona, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
17.04.2013 - 29.06.2013 - 11 tydz
2015 Nati
2017 Suzi -
nick nieaktualnyJestem ponownie!!!
Rucia to gdzie on to złapał!!!
Z basenu nici bo dwie wycieczki szkolne były!!
Odchamiłam się dziś i kupiłam sobie dwa staniki chooooooooleraaaa załamka ja już mam miseczkę H a niedawno G albo i F było!!!
Ale firmowe staniki są drogię za dwa zapłaciłam prawie 300 zł matko kochana idę na pomniejszenie biustu!!!!!!!!!
-
jeju wrote:Sylwia dziękuje Wam za wsparcie, pozdrawia i już jest po badaniu. Bolało jak diabli z tego co pisała. Wszystko u niej okej, wyniki okej!
Pozdrów ja serdecznie, super, że była dzielna.Selena, Fedra, jeju, Shagga_80, aisa lubią tę wiadomość
-
Ola_czeka wrote:Mała a jak tam w nowej pracy? Zostaniesz tam?
Oluś nie zostanę ja czekam aż się w tamtej pracy ruszy bo ta to nie jest pewna. A wiesz jak to się przez agencje pracuje a w tej pracy to przez jakiś czas jest praca a potem znów zastój i tak w kółko. No próbują mnie wstawić na ranna zmianę.Ola_czeka, aisa lubią tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
Ola_czeka wrote:jeju wrote:Sylwia dziękuje Wam za wsparcie, pozdrawia i już jest po badaniu. Bolało jak diabli z tego co pisała. Wszystko u niej okej, wyniki okej!
Pozdrów ja serdecznie, super, że była dzielna.
Właśnie, pozdrów ją serdecznie:*
aisa lubi tę wiadomość