plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała mam nadzieje, ze wszystko u Ciebie jakoś sie pouklada i wrócisz do nas niebawem. Czyli rocznica jeszcze przed wami. Mam nadzieje, ze spędzicie ja w sposób szczególny. Pełny przytulancow
Ja zawsze staram sie upichcic coś smacznego na kolacje, do tego świece, winko. My mamy rocznice pod koniec lipcaKfjatus, mala29_, aisa, Shagga_80, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
dziękuje Kfjatus,Ilonka. Musze wam coś wyjaśnić po prostu jedna z osób która pojawia się bardzo rzadko swoim wpisem dała mi mi wyraźnie do zrozumienia że nie pasuje tutaj. Z stąd ta decyzja o zniknięciu, dlatego odeszłam żeby ona mogła w pełni czuć się w ciąży.
mauysia lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualnyCześć dziołchy!
Shagguś JU AR BJUTIFUL !Piękny bebzon
Powiem ci, że od ostatniego zdjęcia urósł dosyć sporo
Kfjatku ja nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku. Tak czy siak gratulacje fasolki :*
Małaktóra cię uraziła? Pojadę i pobiję !
Zapowiada się mega piękny dzionekMężu jedzie zaraz na rajd błotny a ja spadam szaleć po sklepach
Kfjatus, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
mala29_ wrote:dziękuje Kfjatus,Ilonka. Musze wam coś wyjaśnić po prostu jedna z osób która pojawia się bardzo rzadko swoim wpisem dała mi mi wyraźnie do zrozumienia że nie pasuje tutaj. Z stąd ta decyzja o zniknięciu, dlatego odeszłam żeby ona mogła w pełni czuć się w ciąży.
Mała, życzę żeby urlopik od forum przyniósł efekty. 3maj się! -
Rucia wrote:Dobry wieczór
Już po wizycie. A więc ... Duphaston idzie w odstawkę. NareszcieSłyszałam serduszko mojej dzidzi, bije pięknie i cudownie
Wszystkie wyniki badań OK. Kolejna wizyta 5 lipca a USG połówkowe szykuje mi się mniej więcej na koniec lipca. Strzelę sobie chyba prezent na imieniny i pójdę 26 lipca
Mam pić więcej wody, ew. wody z sokiem ( woda mi nie wchodzi ), miętę, broń boże samych soków, bo podrażniają żołądek, a przy moich wymiotach nie są wskazane.
A co do tych żeli intymnych - można ich używać bez najmniejszego problemu czy obaw o dzidziusia
super ze z dzidzia ok -
Dziewczyny to nie wy mi coś napisałyście tylko osoba która weszła po długim nie byciu i pokazała swoimi słowami gdzie jest teraz moje miejsce. Dlatego nie przejmujcie się
zemną jest wszystko dobrze może kiedyś wrócę jak Bóg da to morze już jako 2 pak okaże się za kilka miesięcy.
Fedra lubi tę wiadomość
W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke -
nick nieaktualny
-
Oluś nie nie chcę nikomu zrobić przykrości ale chcę żeby i ona mogła się w pełni cieszyć swoim szczęściem i móc się dzielić wami radością bycia w ciąży. A mi się przyda trochę przerwy. Będę czuwać nad wami z ukrycia.W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke
-
Ja tylko na chwilunie
Ruciu, piękne wieści nam przyniosłas!
Akoczku, ja bym w ogóle tego nie interpretowala tylko czekała na rozwój sytuacji. Napisz jak tam Twoja obrona!
Shaggi, nareszcie doganiasz mnie z brzuchemPięknie się prezentujesz.
Dziewoje, życzę Wam zajemilej soboty!Ilona, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Ilona wrote:Kuzwa, to u mnie sie zaczynaja mdłości, najgorzej jest jak rano jadę autem do szkoły. Okno koniecznie musi byc otwarte bo inaczej nie wyrobka, potem jeszcze popołudniu trochę, narazie bez wymiotow. Z Wiki to ja tak nie miałam, ale mówią, ze każda ciąża inna.
to ja mam tak samo a np rano jest spokoj i cały dzień to na wieczór mnie mdli ;/Ilona lubi tę wiadomość
-
Rucia wrote:Ale ból pleców w ciąży to jest właśnie objaw !! Ból kręgosłupa to nieodłączny towarzysz niemal każdej ciąży. Wywołują go zmiany hormonalne zachodzące w organizmie przyszłej mamy, zwiększająca się masa jej ciała, przesunięcie się środka ciężkości do przodu, ucisk płodu na splot lędźwiowo-krzyżowy oraz inne czynniki.
-
Mała dalej jestem zdania, ze nie powinnas odchodzić, tym bardziej przez kogoś z Forum.
Zrobisz jak uważasz. Tak czy inaczej trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje, ze zobaczysz w koncu upragnione 2 kreseczki na teście. Buziaki MalenstwoFedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Dla odmiany dziś u mnie ciężkie, ciemne chmury, ale jest całkiem przyjemnie i właśnie zrobiłam sobie wagary
Miłego dnia :*
P.s. Mała ja tez bym wolała żebyś jednak nie przestawała z nami pisać...
P.s.2. Macie kontakt z Muska? Normalnie w kulki leci, już prawie połowa miesiąca, a ona miała wrócić na początku:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 08:12
aisa, zbikowa, Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Blondi22 wrote:no nadrobilam w koncu
teraz mozna sie przywitac .
Dzien dobry kochane
u mnie ladny dzien sie zapowiada a ja z małym jeszcze w piżamach ale po sniadanku już
U mnie tez piękna pogoda, idę teraz z Wiki na małe zakupy, potem sprzątanie, to akurat moje ulubione zajęcie. Fuuu, nie cierpię sprzątać. Co nie znaczy, ze jestem balaganiara. Lubię jak jest czysto i właśnie jak juz jest. W sobotę to zawsze dużo jest roboty, bo i posciele i łazienka generalnie i inne pierdoly, które same sie nie zrobią. No właśnie same sie nie zrobią. Dobra idę bo marudze.
Papatki do pózniejkopciuszek126, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość