plemniczka, staraczka i tyśka
-
WIADOMOŚĆ
-
Mała mam nadzieje, ze wszystko u Ciebie jakoś sie pouklada i wrócisz do nas niebawem. Czyli rocznica jeszcze przed wami. Mam nadzieje, ze spędzicie ja w sposób szczególny. Pełny przytulancow

Ja zawsze staram sie upichcic coś smacznego na kolacje, do tego świece, winko. My mamy rocznice pod koniec lipca
Kfjatus, mala29_, aisa, Shagga_80, Fedra, Selena lubią tę wiadomość
Moje skarby Wiki i Marcel
-
nick nieaktualnydziękuje Kfjatus,Ilonka. Musze wam coś wyjaśnić po prostu jedna z osób która pojawia się bardzo rzadko swoim wpisem dała mi mi wyraźnie do zrozumienia że nie pasuje tutaj. Z stąd ta decyzja o zniknięciu, dlatego odeszłam żeby ona mogła w pełni czuć się w ciąży.
mauysia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć dziołchy!
Shagguś JU AR BJUTIFUL !
Piękny bebzon
Powiem ci, że od ostatniego zdjęcia urósł dosyć sporo 
Kfjatku ja nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku. Tak czy siak gratulacje fasolki :*
Mała
która cię uraziła? Pojadę i pobiję !
Zapowiada się mega piękny dzionek
Mężu jedzie zaraz na rajd błotny a ja spadam szaleć po sklepach 
Kfjatus, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość
-
Miało być cytuj a nie lubię!mala29_ wrote:dziękuje Kfjatus,Ilonka. Musze wam coś wyjaśnić po prostu jedna z osób która pojawia się bardzo rzadko swoim wpisem dała mi mi wyraźnie do zrozumienia że nie pasuje tutaj. Z stąd ta decyzja o zniknięciu, dlatego odeszłam żeby ona mogła w pełni czuć się w ciąży.
Mała, życzę żeby urlopik od forum przyniósł efekty. 3maj się!
-
o to fajnie bo własnie zastanawialam sie czy mozna stosowac takie żele;)Rucia wrote:Dobry wieczór

Już po wizycie. A więc ... Duphaston idzie w odstawkę. Nareszcie
Słyszałam serduszko mojej dzidzi, bije pięknie i cudownie
Wszystkie wyniki badań OK. Kolejna wizyta 5 lipca a USG połówkowe szykuje mi się mniej więcej na koniec lipca. Strzelę sobie chyba prezent na imieniny i pójdę 26 lipca 
Mam pić więcej wody, ew. wody z sokiem ( woda mi nie wchodzi ), miętę, broń boże samych soków, bo podrażniają żołądek, a przy moich wymiotach nie są wskazane.
A co do tych żeli intymnych - można ich używać bez najmniejszego problemu czy obaw o dzidziusia
super ze z dzidzia ok
-
nick nieaktualnyDziewczyny to nie wy mi coś napisałyście tylko osoba która weszła po długim nie byciu i pokazała swoimi słowami gdzie jest teraz moje miejsce. Dlatego nie przejmujcie się
zemną jest wszystko dobrze może kiedyś wrócę jak Bóg da to morze już jako 2 pak okaże się za kilka miesięcy.
Fedra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tylko na chwilunie

Ruciu, piękne wieści nam przyniosłas!
Akoczku, ja bym w ogóle tego nie interpretowala tylko czekała na rozwój sytuacji. Napisz jak tam Twoja obrona!
Shaggi, nareszcie doganiasz mnie z brzuchem
Pięknie się prezentujesz.
Dziewoje, życzę Wam zajemilej soboty!
Ilona, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

-
Ilona wrote:Kuzwa, to u mnie sie zaczynaja mdłości, najgorzej jest jak rano jadę autem do szkoły. Okno koniecznie musi byc otwarte bo inaczej nie wyrobka, potem jeszcze popołudniu trochę, narazie bez wymiotow. Z Wiki to ja tak nie miałam, ale mówią, ze każda ciąża inna.
to ja mam tak samo a np rano jest spokoj i cały dzień to na wieczór mnie mdli ;/
Ilona lubi tę wiadomość
-
mnie od wczoraj zaczeły czsami pobolewac a z kuba mialam np dopiero pod koniec ciazy . kazda ciaza inna nie ma co sie przejmowacRucia wrote:Ale ból pleców w ciąży to jest właśnie objaw !! Ból kręgosłupa to nieodłączny towarzysz niemal każdej ciąży. Wywołują go zmiany hormonalne zachodzące w organizmie przyszłej mamy, zwiększająca się masa jej ciała, przesunięcie się środka ciężkości do przodu, ucisk płodu na splot lędźwiowo-krzyżowy oraz inne czynniki.
-
Mała dalej jestem zdania, ze nie powinnas odchodzić, tym bardziej przez kogoś z Forum.
Zrobisz jak uważasz. Tak czy inaczej trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje, ze zobaczysz w koncu upragnione 2 kreseczki na teście. Buziaki Malenstwo
Fedra, aisa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry

Dla odmiany dziś u mnie ciężkie, ciemne chmury, ale jest całkiem przyjemnie i właśnie zrobiłam sobie wagary
Miłego dnia :*
P.s. Mała ja tez bym wolała żebyś jednak nie przestawała z nami pisać...
P.s.2. Macie kontakt z Muska? Normalnie w kulki leci, już prawie połowa miesiąca, a ona miała wrócić na początku:(Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 08:12
aisa, zbikowa, Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość
... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym... -
Blondi22 wrote:no nadrobilam w koncu

teraz mozna sie przywitac .
Dzien dobry kochane
u mnie ladny dzien sie zapowiada a ja z małym jeszcze w piżamach ale po sniadanku już
U mnie tez piękna pogoda, idę teraz z Wiki na małe zakupy, potem sprzątanie, to akurat moje ulubione zajęcie. Fuuu, nie cierpię sprzątać. Co nie znaczy, ze jestem balaganiara. Lubię jak jest czysto i właśnie jak juz jest. W sobotę to zawsze dużo jest roboty, bo i posciele i łazienka generalnie i inne pierdoly, które same sie nie zrobią. No właśnie same sie nie zrobią. Dobra idę bo marudze.
Papatki do pózniej
kopciuszek126, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

Co się stało i kto dopiekł Małej? Dorwę go...