X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne plemniczka, staraczka i tyśka
Odpowiedz

plemniczka, staraczka i tyśka

Oceń ten wątek:
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała mam nadzieje, ze wszystko u Ciebie jakoś sie pouklada i wrócisz do nas niebawem. Czyli rocznica jeszcze przed wami. Mam nadzieje, ze spędzicie ja w sposób szczególny. Pełny przytulancow :D
    Ja zawsze staram sie upichcic coś smacznego na kolacje, do tego świece, winko. My mamy rocznice pod koniec lipca ;D

Kfjatus, mala29_, aisa, Shagga_80, Fedra, Selena lubią tę wiadomość

Moje skarby Wiki i Marcel :)
  • Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też z lipcowych zaślubionych :P

mala29_, aisa, Ilona lubią tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuje Kfjatus,Ilonka. Musze wam coś wyjaśnić po prostu jedna z osób która pojawia się bardzo rzadko swoim wpisem dała mi mi wyraźnie do zrozumienia że nie pasuje tutaj. Z stąd ta decyzja o zniknięciu, dlatego odeszłam żeby ona mogła w pełni czuć się w ciąży.

mauysia lubi tę wiadomość

W kazdych aspektach mojego zycia ponioslam poraszke :(
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała no coś Ty, mam nadzieje, ze to nie ja.
    Kurcze jesli to jest powód przez który Ty chcesz zniknąć z Forum, to ja sie na to nie zgadzam. Mówię stanowcze NIE.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziołchy!

Shagguś JU AR BJUTIFUL ! <3 Piękny bebzon :D Powiem ci, że od ostatniego zdjęcia urósł dosyć sporo :)

Kfjatku ja nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku. Tak czy siak gratulacje fasolki :*

Mała o.O która cię uraziła? Pojadę i pobiję !

Zapowiada się mega piękny dzionek :) Mężu jedzie zaraz na rajd błotny a ja spadam szaleć po sklepach :P

Kfjatus, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• Kfjatus Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała tu wszyscy pasują, a że któraś napisze coś głupiego, to się nie przejmuj! Kurcze jeśli chesz odejść przez jakiś głupi wpis, to proszę zostań!!!!

Fedra lubi tę wiadomość

1221648qmrgggy559.gif
  • mauysia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mala29_ wrote:
    dziękuje Kfjatus,Ilonka. Musze wam coś wyjaśnić po prostu jedna z osób która pojawia się bardzo rzadko swoim wpisem dała mi mi wyraźnie do zrozumienia że nie pasuje tutaj. Z stąd ta decyzja o zniknięciu, dlatego odeszłam żeby ona mogła w pełni czuć się w ciąży.
    Miało być cytuj a nie lubię!
    Mała, życzę żeby urlopik od forum przyniósł efekty. 3maj się!

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Dobry wieczór :)

Już po wizycie. A więc ... Duphaston idzie w odstawkę. Nareszcie :) Słyszałam serduszko mojej dzidzi, bije pięknie i cudownie <3 Wszystkie wyniki badań OK. Kolejna wizyta 5 lipca a USG połówkowe szykuje mi się mniej więcej na koniec lipca. Strzelę sobie chyba prezent na imieniny i pójdę 26 lipca :)
    Mam pić więcej wody, ew. wody z sokiem ( woda mi nie wchodzi ), miętę, broń boże samych soków, bo podrażniają żołądek, a przy moich wymiotach nie są wskazane.

A co do tych żeli intymnych - można ich używać bez najmniejszego problemu czy obaw o dzidziusia :)
    o to fajnie bo własnie zastanawialam sie czy mozna stosowac takie żele;)

super ze z dzidzia ok ;)

a.png
    a.png
  • Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała, ale dlaczego, żeby uszczęśliwić osobę, która bywa tu rzadko, chcesz robić przykrość tym, które bywają tu często i chcą Cię czytać?

Gunia, Kfjatus, aisa, zbikowa, Fedra lubią tę wiadomość

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to nie wy mi coś napisałyście tylko osoba która weszła po długim nie byciu i pokazała swoimi słowami gdzie jest teraz moje miejsce. Dlatego nie przejmujcie się :) zemną jest wszystko dobrze może kiedyś wrócę jak Bóg da to morze już jako 2 pak okaże się za kilka miesięcy.

Fedra lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już wiem chyba o kogo chodzi ...

• Ola_czeka Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie wiem :( Co się stało i kto dopiekł Małej? Dorwę go...

• mala29_ Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oluś nie nie chcę nikomu zrobić przykrości ale chcę żeby i ona mogła się w pełni cieszyć swoim szczęściem i móc się dzielić wami radością bycia w ciąży. A mi się przyda trochę przerwy. Będę czuwać nad wami z ukrycia.

• mauysia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tylko na chwilunie :)
    Ruciu, piękne wieści nam przyniosłas!
    Akoczku, ja bym w ogóle tego nie interpretowala tylko czekała na rozwój sytuacji. Napisz jak tam Twoja obrona!
    Shaggi, nareszcie doganiasz mnie z brzuchem :P Pięknie się prezentujesz.

Dziewoje, życzę Wam zajemilej soboty!

Ilona, kopciuszek126, aisa, Fedra lubią tę wiadomość

1kk082c3vuoqvmjs.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona wrote:
    Kuzwa, to u mnie sie zaczynaja mdłości, najgorzej jest jak rano jadę autem do szkoły. Okno koniecznie musi byc otwarte bo inaczej nie wyrobka, potem jeszcze popołudniu trochę, narazie bez wymiotow. Z Wiki to ja tak nie miałam, ale mówią, ze każda ciąża inna.

to ja mam tak samo a np rano jest spokoj i cały dzień to na wieczór mnie mdli ;/

Ilona lubi tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rucia wrote:
    Ale ból pleców w ciąży to jest właśnie objaw !! Ból kręgosłupa to nieodłączny towarzysz niemal każdej ciąży. Wywołują go zmiany hormonalne zachodzące w organizmie przyszłej mamy, zwiększająca się masa jej ciała, przesunięcie się środka ciężkości do przodu, ucisk płodu na splot lędźwiowo-krzyżowy oraz inne czynniki.
    mnie od wczoraj zaczeły czsami pobolewac a z kuba mialam np dopiero pod koniec ciazy . kazda ciaza inna nie ma co sie przejmowac

a.png
    a.png
  • Blondi22 Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 07:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no nadrobilam w koncu ;)

teraz mozna sie przywitac .

Dzien dobry kochane ;)

u mnie ladny dzien sie zapowiada a ja z małym jeszcze w piżamach ale po sniadanku już:)

Ilona, kopciuszek126, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

a.png
    a.png
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała dalej jestem zdania, ze nie powinnas odchodzić, tym bardziej przez kogoś z Forum.
    Zrobisz jak uważasz. Tak czy inaczej trzymam za Ciebie kciuki i mam nadzieje, ze zobaczysz w koncu upragnione 2 kreseczki na teście. Buziaki Malenstwo ;D

Fedra, aisa lubią tę wiadomość

• Gunia Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Dla odmiany dziś u mnie ciężkie, ciemne chmury, ale jest całkiem przyjemnie i właśnie zrobiłam sobie wagary :D

Miłego dnia :*

P.s. Mała ja tez bym wolała żebyś jednak nie przestawała z nami pisać...

P.s.2. Macie kontakt z Muska? Normalnie w kulki leci, już prawie połowa miesiąca, a ona miała wrócić na początku:(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2013, 08:12

aisa, zbikowa, Ola_czeka, Ilona, Fedra lubią tę wiadomość

... 21 cykl na Ovu. A w dupę z tym...
  • Ilona Autorytet

Wysłany: 8 czerwca 2013, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondi22 wrote:
    no nadrobilam w koncu ;)

teraz mozna sie przywitac .

Dzien dobry kochane ;)

u mnie ladny dzien sie zapowiada a ja z małym jeszcze w piżamach ale po sniadanku już:)

U mnie tez piękna pogoda, idę teraz z Wiki na małe zakupy, potem sprzątanie, to akurat moje ulubione zajęcie. Fuuu, nie cierpię sprzątać. Co nie znaczy, ze jestem balaganiara. Lubię jak jest czysto i właśnie jak juz jest. W sobotę to zawsze dużo jest roboty, bo i posciele i łazienka generalnie i inne pierdoly, które same sie nie zrobią. No właśnie same sie nie zrobią. Dobra idę bo marudze.

Papatki do pózniej ;D

kopciuszek126, zbikowa, Fedra, aisa lubią tę wiadomość

‹‹ 3116 3117 3118 3119 3120 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ